- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.741
Ben de yatırdım bu gece daha uzun uyuduEvet sırtüstü hemen uyanıyo. Dün gece denedik hatta bi beş dk sonra uyanmıştı yani
Hangi marka eller serbest olan. Ya düzenli sağım yapamıyorum. En azından o gizli olacak o arada işleri falan yapabilirim diye düşünüyorum. Memeye uyarı vermesi bile önemli benim için.Canım eller serbest var bende hıc ıyı degıl.elektrıklı kesınlıkle daha ıyı cekıyor.o yuzden tavsıye etmem.
Ben mochi kullanıyorum lansinoh elektrikli de var elimde. Çıkan süt arasında hiç fark yok benim adıma konuşayım. Mochiyle sağmaya başladım tekrar memnunumHangi marka eller serbest olan. Ya düzenli sağım yapamıyorum. En azından o gizli olacak o arada işleri falan yapabilirim diye düşünüyorum. Memeye uyarı vermesi bile önemli benim için.
Only meme isteyince snbdjsdbdbbd öksürür gibi aglamaya calisiyo yalandanSizin bebeleriniz de ilgilenmeyince yalandan öksürüyor mu
Kv si ordaydi en son isyan bayraklarini da çekmişti diye hatırlıyorumAçelya nerde kızlar , bikaç gündür yazmıyor sanki ?
Hahahahahahahah çok tatlılar yaaaaOnly meme isteyince snbdjsdbdbbd öksürür gibi aglamaya calisiyo yalandan
prospektüsü okudum 1 hafta yazıyor. Bir dr da 7 gün demiş chatgbt de yapma bebeğe hormon geçebilir dediAa internette emzirebilirsiniz bebeğe zarar vermez diyodugeçmiş olsun
Etkili olur bence şimdiden onun stresine de girme bariprospektüsü okudum 1 hafta yazıyor. Bir dr da 7 gün demiş chatgbt de yapma bebeğe hormon geçebilir dedibenzer bi ilaç daha varmış ve o zararsızmış, 8 saat sonra emzirilebiliyormuş ama etkisi daha azmış. bu arada bu ilaç yumurtlamadan sonra pek etkili değilmiş. Tahmini 2-3 gün olmuştur benim yumurtlama.
Babebeo marka.oyle de çekmiyor işte gücü az canım damla damla cekıyor oda hem zaman kaybı hemde uçtaki sütleri çekebılıyor sadece.ben tecrube etmıs bırı olarak tavsıye etmıyorum.benım attıgımda 15 dakıka yetıyor zaten ıkı memeyı sagmaya,hemde oyle zahmetlı degıl cok pratıkHangi marka eller serbest olan. Ya düzenli sağım yapamıyorum. En azından o gizli olacak o arada işleri falan yapabilirim diye düşünüyorum. Memeye uyarı vermesi bile önemli benim için.
Prezervatif + dışarıda boşalma. Ben sıkı sıkı tembihledim inş anlamıştır.Etkili olur bence şimdiden onun stresine de girme bariaynen gördüm de en garantisi ella diye biliyorum ndbdjdnd ben böyle bir kazaya düşersem işim yaş mama vermiyorum o hafta versem alir mi belli değil çünkü mamaya alisan sütü icmiyo süte alışan mamayi nanay olurum her anlamda
İnşallah jsbdbdbdPrezervatif + dışarıda boşalma. Ben sıkı sıkı tembihledim inş anlamıştır.
Ayy canımm aman Allah korusun etkı eder inşallah dur,bencede emzırme nolur nolmaz,vucudu etkılıyor cunku,bende daha once 2-3 kez kullanmıstım,herzaman etkisi oldu,hemen aldıysan ılacı bı sıkıntı olmaz bence merak etme.prospektüsü okudum 1 hafta yazıyor. Bir dr da 7 gün demiş chatgbt de yapma bebeğe hormon geçebilir dedibenzer bi ilaç daha varmış ve o zararsızmış, 8 saat sonra emzirilebiliyormuş ama etkisi daha azmış. bu arada bu ilaç yumurtlamadan sonra pek etkili değilmiş. Tahmini 2-3 gün olmuştur benim yumurtlama.
Ben sırf bu yuzden cınsellıkten sogudum zaten yaa erkeklerın elıne kaldık resmen yanlıslıkla bı bısey olsa dönülmez sonucları olur cunku,çok agır bır yük,hele sezeryan olan bizler imkansız yani dogum yapmak tekrardan tıbben.o yuzden ınsan tedırgın oluyor.erkekler bızım gıbı ınce dusunmuyor malesef sonuclarını dusunemıyorlar.sen yınede hatırlat aradaPrezervatif + dışarıda boşalma. Ben sıkı sıkı tembihledim inş anlamıştır.
Benim doktorum 1 hafta sağıp dök demiştiOk2 yıllık evliyiz bu 2. Oldu. Diğerinde henüz boşalma olmamıştı Allah'tan. Bilmiyorum ki olmuş işte şimdi içtim ertesi gün hapı. Napim uraz dah çok minik o riski göze alamam. Ama bu hafta emzirmeyin yazıyor. Mama ağırlıklı beslense de emiyordu inşallah bir hafta sonra meme reddi olmaz. Sağıp atıcam bu süreçte.
Yaa çok sıcaaak 40 derecelerı buldu burası,annemlerde kalıcaz bugun bizim ev çatı katı yanıyor klıma falan fayda etmıyor,bızım tatılımız ana eviBiri üstüme tatil atsın
Onu bulamayan da var asbhshdjsjdjdjjd (bne)Yaa çok sıcaaak 40 derecelerı buldu burası,annemlerde kalıcaz bugun bizim ev çatı katı yanıyor klıma falan fayda etmıyor,bızım tatılımız ana evi
Hemen aldım canım, 1 saat içinde.Ayy canımm aman Allah korusun etkı eder inşallah dur,bencede emzırme nolur nolmaz,vucudu etkılıyor cunku,bende daha once 2-3 kez kullanmıstım,herzaman etkisi oldu,hemen aldıysan ılacı bı sıkıntı olmaz bence merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?