2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım eller serbest var bende hıc ıyı degıl.elektrıklı kesınlıkle daha ıyı cekıyor.o yuzden tavsıye etmem.
Hangi marka eller serbest olan. Ya düzenli sağım yapamıyorum. En azından o gizli olacak o arada işleri falan yapabilirim diye düşünüyorum. Memeye uyarı vermesi bile önemli benim için.

Hangi marka eller serbest olan. Ya düzenli sağım yapamıyorum. En azından o gizli olacak o arada işleri falan yapabilirim diye düşünüyorum. Memeye uyarı vermesi bile önemli benim için.
Ben mochi kullanıyorum lansinoh elektrikli de var elimde. Çıkan süt arasında hiç fark yok benim adıma konuşayım. Mochiyle sağmaya başladım tekrar memnunum

Aa internette emzirebilirsiniz bebeğe zarar vermez diyodu geçmiş olsun
prospektüsü okudum 1 hafta yazıyor. Bir dr da 7 gün demiş chatgbt de yapma bebeğe hormon geçebilir dedi benzer bi ilaç daha varmış ve o zararsızmış, 8 saat sonra emzirilebiliyormuş ama etkisi daha azmış. bu arada bu ilaç yumurtlamadan sonra pek etkili değilmiş. Tahmini 2-3 gün olmuştur benim yumurtlama.

Etkili olur bence şimdiden onun stresine de girme bari aynen gördüm de en garantisi ella diye biliyorum ndbdjdnd ben böyle bir kazaya düşersem işim yaş mama vermiyorum o hafta versem alir mi belli değil çünkü mamaya alisan sütü icmiyo süte alışan mamayi nanay olurum her anlamda

Babebeo marka.oyle de çekmiyor işte gücü az canım damla damla cekıyor oda hem zaman kaybı hemde uçtaki sütleri çekebılıyor sadece.ben tecrube etmıs bırı olarak tavsıye etmıyorum.benım attıgımda 15 dakıka yetıyor zaten ıkı memeyı sagmaya,hemde oyle zahmetlı degıl cok pratık

Prezervatif + dışarıda boşalma. Ben sıkı sıkı tembihledim inş anlamıştır.

Ayy canımm aman Allah korusun etkı eder inşallah dur,bencede emzırme nolur nolmaz,vucudu etkılıyor cunku,bende daha once 2-3 kez kullanmıstım,herzaman etkisi oldu,hemen aldıysan ılacı bı sıkıntı olmaz bence merak etme.

Prezervatif + dışarıda boşalma. Ben sıkı sıkı tembihledim inş anlamıştır.
Ben sırf bu yuzden cınsellıkten sogudum zaten yaa erkeklerın elıne kaldık resmen yanlıslıkla bı bısey olsa dönülmez sonucları olur cunku,çok agır bır yük,hele sezeryan olan bizler imkansız yani dogum yapmak tekrardan tıbben.o yuzden ınsan tedırgın oluyor.erkekler bızım gıbı ınce dusunmuyor malesef sonuclarını dusunemıyorlar.sen yınede hatırlat arada

Benim doktorum 1 hafta sağıp dök demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…