2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Sıcaktan olan isilige benzemiyo neymiş öğrenince yazar misin ben de bakam var mi bebemde diye.... Zararsiz dediyse zararsizdir ama yine de göstermek lazim emin olursun

Ay yok canım onu hiç denemedim memnun olmayan da çoktu doktor da lacmix dedi direkt. Solgar alıcam bestlak da alırım madem
Ben hastaneden taburcu olurken doktor ve hemsıreler tavsıye etmıstı bestlagı hatta taburcu dosyama koydukları tavsıye kagıdının ıcınde de yazıyordu.kesın ıse yarıyor bestlak ama canını tatlı ıstettırıyor haberın olsun

Bu akşam ilk kez bebeği eşime bırakıp kurumdaki arkadaşlarımla dışarı çıkıcam uyku saatine yakın gidicem inşallah aklımı evde bırakıp gitmem de saf gibi dolanmam ortalarda
Ben de geçen 1.5 saat dışarı çıktım. Süt sağıp bırakmıştım. Kamerayı da salona koydum. Arada endişelendikce baktım. Ilk 30 dk huysuzlandı ağladı ama sonra 1 saat kadar uyudu. ağladığında gittiğime pişman oldum ama sonradan çok iyi geldiğini hissettim. Arada böyle gitmek iyi gelecektir. Bu kadarına hakkımız var. İçinizi ferah tutun. Biz bakarken de huzursuzlukları olabiliyor. Önemli olan sakinleştirebilmiş olması bence

Of deme ya ndjdndnsjsnd nasıl gidecek bu kilolar yedikçe yiyoruz zaten mgkfkfkdfk kestim tatlıyı birkaç gündür sadece aşurw yedim geçen bu kadar

yasemincimmm maşallah kızlar size,piskopat ben asla bırakamam babasıyla tekbızımki aşırıııı beceriksiz el beceresi ince motor yetileri sıfırtek bırakabıldıgım tek kısı annem ama o bıle mamasını istedıgım gibi içirmeyi başaramıyor ve cok zor uyutabılıyor

Valla salmazsan her şeyi senin üstüne kalacak iyice darlanir insan zaten uyuyo oluyordu ben bırakırken, hatta sabah uyanamiyodum aşırı uykum geliyodu ben uyurken baba kiz market gezip cafede çay içip geliyodu geri sndbsjbdjs ama şuan çalışıyor yoğun yoksa al götür derim dışarıya takilsin baba kız snbsnsndjdnd aç olmadığı sürece aglarsa bile bende de ağlıyor oluyo sonuçta kahveye gittiğimde de uzak değildi zaten ya uyaninca yaziyodu bana geliyodum eve babasindan başkasına birakmak istemiyorum ama emanet olarak gözü gibi bakarlar ama arkamdan yapılmasını istemediğim (öpme vs) yaparlar diye içime sinmiyor sjhshwhdusj

Ayy bebısımm gecen cıktıgımızda benım omzum agrıyodu babası tutuyodu ılgılenıyodu dısardayken, sonu kabus gıbı bırttı cocugu dusuruyodu ıkı saat agladı bebıto,zaten benım uzerıme yıkıldı herseey ahh warcrew aahhhyaa aşırı dıkkatsız koltukta falan dıkkat et döner aniden diyorum hiiiç,dikkat eksıklıgı var sanırım stres faktoru sıfır, herseye nolacak yeaaa modu,bende tam tersi stres bombasıı hastasıbakalım büyüsün bende bırakırım inşallah,annemede el mevbur bırakıyorum malum işe baslamak zorunda kaldımgidin tabiki alıssınlar bakmaya sonucta ebebeynlik iki kişilik.

Kuzum işe basladıgımdan berı normalde her 3 saatte bır 120 cc mama ıcıyordu geceleri ise ıkı kez 120cc ıcıyordu,günde iki kere falanda emıyordu.ama 80cc yıyor her ogunde pazardan beri
Sağım yapıyor musun? Bu aylarda bi iştahsızlık oluyor hava da sıcaksa o da etkiler

Canım böcek ısırmıs olabılırmı?
Cuma akşamı köyde kalmıştık, belki orada sinek ısırmış olabilir ama geçmez mi kaç gün oldu? Evde minik karıncalar vardı ilaçlattık şuan koltuk üstlerinde vs hiç görmüyorum balkonda arada bir denk geliyorum sadece. Böcek hiç görmedim.

Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Kucağımda oturuyor artık tabi hafif eğimli tutuyorum ama o kendini öne atıyor. Bence bebek belirliyor bunun zamanını ya 3 ay çok erken de 4,5-5 ay başlanabilir hafiften bebeğin de meyili varsa

Evet ya hemde nasıl terlemek. Kuzumun ayakları bile terliyor hemen geçsin bu süreç ya çok üzülüyorum yememesine
Ben kullandım canım ama 900 lira falandı eczaneye söylemiştim ertesi gün getirtmişlerdi depodan. Ben onunla beraber başka takviyeler de kullandığım için 2. Kutunun sonlarına doğru bende inanılmaz mise bulantaısı yaptı. Her içtiğimde midem ağzıma gelmeye başlamıştı hepsini birden bıraktım.
Sür arttırma konusunda da benim sütüm hiç çok olması yani bir ara sağımda 80 lere falan cıkmıstı (ilaç kullanırken) şimdi 40-50 cc en fazla.
Ben onu da eşzamanlı kullandım. Hangisi etkiledi dersen lacmix den sonra arttı sütüm. Azıcık da olsa..
Bende bırakıyorum babasına valla yoksa kafayı yerim. Bir de bizler daha gergin olduğumuz için bebelerde babalarıyla daha sakin oluyolar

Sağım yapıyor musun? Bu aylarda bi iştahsızlık oluyor hava da sıcaksa o da etkiler
Canım sabah aksam sagım yapıyorum gunde 2 kez
Bence bısey ısırmıs kuzum,benıde bısey ısırınca 10 gun gecmez,beyaz alerjık tenler oyle oluyor

Ben daha vermeye fırsat bulamadım kuzum ya gecktım bıraz ama baslıycam bu hafya ınsallah aldım evde beklıyor.sen hangısını kullanıyorsun?
Ben biraz araştırdım bestiron önerdi bi arkadaşım, hem temiz içerik hem kaka rengi değişmiyor diye onu tercih ettim, prospektüsünde de yazıyordu sanki kaka rengi değişmez diye. Kullanıyorum birkaç gündür başladım tam 4. Ayı tamamladı diye
Biz henüz demir damlası vermiyoruz ama bu sabah ilk kez ben de biraz koyu renk kaka gördüm kakanın rengi önemli miydi bu aylarda da
Valla ben de artık fizyolojik olarak geliştikleri için değişiyordur diye düşündüm, demirin de faktörü olabilir
Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Ben başladım, Osman gönülal 3.5 aydan sonra eğer kafasını tutabiliyorsa başlanılabilir diyordu, ara sıra ben de artık destekli oturtuyorum kucağımda, 4.5 aylık oldular şaka mama
Ben hareketlerini gözlemliyorum canım, bacak hareketleri falan çok aktif, minik minik başladım, eğer rahatsız olduğunu hissetseydim oturtmayacaktım, ama en önemli faktör kafasını dik tutabilmesi, geç kalınca da sorun çünkü, oturamayan çocuğu nasıl ek gıdaya başlatacağım o da var
Ben bazen kendımı destek olarak kullanarak oturtuyorum benımkıde cok sevıyor,osman gonulalı dınlemıstım canım 4. Ayda canlı destekle kısa surelı otırtabılırmısız,ama kısa süreli diyor.

Ben de henuz demir baslamadim cuma doktora gidince danışıp baslarim. Hangisine basladiniz sağlık ocağının verdigi mi yoksa başka mi. Demirden dolayı koyulasiyor genelde canim

Ekledim aslında ama görünmüyor mu tekrar ekliyim
Kız sinek ısırığı bu nerde görsem tanırım

Bence de ya hem babanın çocukla tek vakit geçirmeye alışması lazım buna fırsat vermek gerek. Hem de bizim buna ihtiyacımız var özellikle de akşamları şöyle bi çıksam diyorum hep gece çıkasım geliyo bi yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…