2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben oturtuyırum ya sanki ben de bi doktorda duydum bebek istekli ise başlanabilir diue uzun değil Zaten saniyelik hemen geri yatırıyorum

Ben bazen kendımı destek olarak kullanarak oturtuyorum benımkıde cok sevıyor,osman gonulalı dınlemıstım canım 4. Ayda canlı destekle kısa surelı otırtabılırmısız,ama kısa süreli diyor.
Kaldırmayınca sinirleniyor o yüzden ben de az bi şey yapıyorum daha 4.aya girmedik ama az kaldı sorun olmaz heralde

Kaldırmayınca sinirleniyor o yüzden ben de az bi şey yapıyorum daha 4.aya girmedik ama az kaldı sorun olmaz heralde
Olmaz olmaz ben de 110 günlükken sordum doktora 4 aydan çnce oturtmuyoruz demişti neyse 10 gün sonra 4 aylık oluyor beklerim demiştim. Aa 10 gün kaldıysa soeun yok istekli zaten oturtmaya başlayabilirsin demişti

Kızlar hiç lacmix kullanan var mı? Doktorum önermişti süt arttırmak için ve takviye olarak ama bulamadım eczanede, depolarda da yok. İnternetten baktım 3k imiş fiyatı, değiyor mu gerçekten artıyor mu süt?

Ben lacmixi kullanmadım da çocuk doktoru bana solgarı önermişti onu kullanıyorum. He sütü ne kadar artırdı diye soracak olursan şöyle ki benim süt çok dalgalı bi bakıyorum 160 çıkıyo bi bakıyorum 60 anca çıkmış. Memelerin daha dolu olduğunu hissediyorum ama onu kullanırken

Hangisi peki canım

Ben de dün duşa girerken kızımı yatağa bıraktım eşime de dedim gel mızmızlanana kadar yanında dur, sonra kaldırırsın. Ben duştan çıktım çocuk hala yatakta lambaya mırıldanıyo, eşim de hiç ellememiş hazır duruyo diye

Hahahahshshshsh aynısını yaşadım geçen dnndnsjsnwjwkdkdlc

Ben artık sağarak verdiğim için aldım . Mesela benim normal elektrikli kadar süt çıkaramıyor. O yüzden sadece dışarda kullanıyorum

Canım sana yazacaktım ben cok begendım süt sagma makımasını,sütüm yok dıye cok uzuluyordum bana uygun olan pompa buymus.25cc yi zor cıkarıyordum hem sabah hem aksam bırlestırdıgım sütten,bunda 50ml cıkıyor her sagmada.eger duzenlı yapmayı basarabılırsem belkı artar bıle.4. Ay ayagı mahvettı benıde cocuk emmıyor yemıyor.zor günler valla.?”benımkıde hep benı ıstıyor kımsede uyumuyor yemıyor bu sıccaklarda kucagında uyucam dıyor

Ay cok cenem dustu, bebem ustumde uyuyor, az once yeniden hesap acan arkadasi hepimiz hatirladik, asil aklima hala ara ara papatya geliyor ya, bakiyorum online olmus mu hic diye, ne oldu iyi mi cok merak ediyorum
Benımde gelıyor ya bakıyorum hıc gırmemısumarım kotu bısey olmamıstır

Kızlar Uraz'ın bacağında, kolunda ve şakağında kırmızı nokta çıktı 3 gün oldu geçmiyor. Gerdirince kayboluyor, doktorlar derler ya gerdirince kaybolursa zararsızdır. yarın dr randevumuz var zaten, sorucam ama başına gelen var mı merak ettim, kafamı kurcalıyor

Eklentiler

• 1000048964.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 31
Fotografını atabılırmısın canım bir

Canım bestlakı denedınmı?bende ıse yarıyor.bır kutu bırıtırdım sımdıye kadar sonra bıraktım belkı zararı vardır sureklı kullanmayım dıyerekten.
Ay yok canım onu hiç denemedim memnun olmayan da çoktu doktor da lacmix dedi direkt. Solgar alıcam bestlak da alırım madem

Bu akşam ilk kez bebeği eşime bırakıp kurumdaki arkadaşlarımla dışarı çıkıcam uyku saatine yakın gidicem inşallah aklımı evde bırakıp gitmem de saf gibi dolanmam ortalarda
Keyfine bak zaten ağlarsa da senleylen de ağlıyordu babasiyla da ağlamış olacak bence sorun yok böyle düşününce ben de babası evdeyken ilk ay biraz toparlayinca gece uykusundayken cikiyodum komsumla kahve iciyoduk gece 11/12 iyi geliyo tekken evet aklın kalıyor orda bile ama alismamiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…