- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.821
Ben oturtuyırum ya sanki ben de bi doktorda duydum bebek istekli ise başlanabilir diue uzun değil Zaten saniyelik hemen geri yatırıyorumYanlış hatırlamıyorsam osman gönülal 4.5 aydan önce oturma girişimine başlamayın diyordu. Ama bi arkadaşıma da doktor 3.aydan itibaren çok kısa süreli oturtmalar yaptırın demiş her biri farklı konuşuyo ben de anlamadım. Bizimki de birkaç gündür oturmak istiyor, kendini öne atıp kaldırmaya çalışıyor ama oturtmadım hiç
Kaldırmayınca sinirleniyor o yüzden ben de az bi şey yapıyorum daha 4.aya girmedik ama az kaldı sorun olmaz heraldeBen bazen kendımı destek olarak kullanarak oturtuyorum benımkıde cok sevıyor,osman gonulalı dınlemıstım canım 4. Ayda canlı destekle kısa surelı otırtabılırmısız,ama kısa süreli diyor.
Olmaz olmaz ben de 110 günlükken sordum doktora 4 aydan çnce oturtmuyoruz demişti neyse 10 gün sonra 4 aylık oluyor beklerim demiştim. Aa 10 gün kaldıysa soeun yok istekli zaten oturtmaya başlayabilirsin demiştiKaldırmayınca sinirleniyor o yüzden ben de az bi şey yapıyorum daha 4.aya girmedik ama az kaldı sorun olmaz heralde
Ben lacmixi kullanmadım da çocuk doktoru bana solgarı önermişti onu kullanıyorum. He sütü ne kadar artırdı diye soracak olursan şöyle ki benim süt çok dalgalı bi bakıyorum 160 çıkıyo bi bakıyorum 60 anca çıkmış. Memelerin daha dolu olduğunu hissediyorum ama onu kullanırkenKızlar hiç lacmix kullanan var mı? Doktorum önermişti süt arttırmak için ve takviye olarak ama bulamadım eczanede, depolarda da yok. İnternetten baktım 3k imiş fiyatı, değiyor mu gerçekten artıyor mu süt?
Hangisi peki canımBen lacmixi kullanmadım da çocuk doktoru bana solgarı önermişti onu kullanıyorum. He sütü ne kadar artırdı diye soracak olursan şöyle ki benim süt çok dalgalı bi bakıyorum 160 çıkıyo bi bakıyorum 60 anca çıkmış. Memelerin daha dolu olduğunu hissediyorum ama onu kullanırken
Ben de dün duşa girerken kızımı yatağa bıraktım eşime de dedim gel mızmızlanana kadar yanında dur, sonra kaldırırsın. Ben duştan çıktım çocuk hala yatakta lambaya mırıldanıyo, eşim de hiç ellememiş hazır duruyo diyeya cok tatlilar aslinda ama bu ilgi bazen bana agir geliyorben ortamdayken surekli kucak istiyor ya da onla oyniyim istiyor, cise giderken bile zorlaniyorum, esim bakinca iste cocuk tek basina 45 dakika oynamis, gik dememis ve babasinin kucaginda birden uyuyakalmis. Bu ne simdi
Kufur serbest mi? Ettim bolca, manyaklar midir nedir ya. Anasisin sen , nasil bi sacmalik bu.
Hahahahshshshsh aynısını yaşadım geçen dnndnsjsnwjwkdkdlcBen de dün duşa girerken kızımı yatağa bıraktım eşime de dedim gel mızmızlanana kadar yanında dur, sonra kaldırırsın. Ben duştan çıktım çocuk hala yatakta lambaya mırıldanıyo, eşim de hiç ellememiş hazır duruyo diye
Ben artık sağarak verdiğim için aldım . Mesela benim normal elektrikli kadar süt çıkaramıyor. O yüzden sadece dışarda kullanıyorumModellei vardır diye düşündüm de baktım baktım
bu pompa işi kişiden kişiye çok farkediyor herhalde ya. Bazı yorumlar çok iyi bazıları hiç memnun değil. Meme yapısıyla alakalı olabilir. Keşke deneyerek alabilsek şunları.
Brewers yeast vitamin B12. Resim ekleyemedim ama tam adı buHangisi peki canım
Başa çıkamıyorumYeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Hahahahshshshsh aynısını yaşadım geçen dnndnsjsnwjwkdkdlc
Canım sana yazacaktım ben cok begendım süt sagma makımasını,sütüm yok dıye cok uzuluyordum bana uygun olan pompa buymus.25cc yi zor cıkarıyordum hem sabah hem aksam bırlestırdıgım sütten,bunda 50ml cıkıyor her sagmada.eger duzenlı yapmayı basarabılırsem belkı artar bıle.4. Ay ayagı mahvettı benıde cocuk emmıyor yemıyor.zor günler valla.?”benımkıde hep benı ıstıyor kımsede uyumuyor yemıyor bu sıccaklarda kucagında uyucam dıyorya cok tatlilar aslinda ama bu ilgi bazen bana agir geliyorben ortamdayken surekli kucak istiyor ya da onla oyniyim istiyor, cise giderken bile zorlaniyorum, esim bakinca iste cocuk tek basina 45 dakika oynamis, gik dememis ve babasinin kucaginda birden uyuyakalmis. Bu ne simdi
Kufur serbest mi? Ettim bolca, manyaklar midir nedir ya. Anasisin sen , nasil bi sacmalik bu.
Benımde gelıyor ya bakıyorum hıc gırmemısAy cok cenem dustu, bebem ustumde uyuyor, az once yeniden hesap acan arkadasi hepimiz hatirladik, asil aklima hala ara ara papatya geliyor ya, bakiyorum online olmus mu hic diye, ne oldu iyi mi cok merak ediyorum
Canım bestlakı denedınmı?bende ıse yarıyor.bır kutu bırıtırdım sımdıye kadar sonra bıraktım belkı zararı vardır sureklı kullanmayım dıyerekten.Hangisi peki canım
Fotografını atabılırmısın canım birKızlar Uraz'ın bacağında, kolunda ve şakağında kırmızı nokta çıktı 3 gün oldu geçmiyor. Gerdirince kayboluyor, doktorlar derler ya gerdirince kaybolursa zararsızdır.yarın dr randevumuz var zaten, sorucam ama başına gelen var mı merak ettim, kafamı kurcalıyor
Ay yok canım onu hiç denemedim memnun olmayan da çoktu doktor da lacmix dedi direkt. Solgar alıcam bestlak da alırım mademCanım bestlakı denedınmı?bende ıse yarıyor.bır kutu bırıtırdım sımdıye kadar sonra bıraktım belkı zararı vardır sureklı kullanmayım dıyerekten.
Keyfine bak zaten ağlarsa da senleylen de ağlıyordu babasiyla da ağlamış olacak bence sorun yok böyle düşününceBu akşam ilk kez bebeği eşime bırakıp kurumdaki arkadaşlarımla dışarı çıkıcam uyku saatine yakın gidicem inşallah aklımı evde bırakıp gitmem de saf gibi dolanmam ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?