- 22 Ekim 2024
- 4.126
- 9.808
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.881
Bu ara bozuldu ama bozulmadan önce 7-30/8-30 civarı uyuyodu...Gece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
18 diyorken 22 de mi varmış jbxjsndjdjdb ula bi bitmiyo bu ataklar yaAradım başvuru tarihlnden itibaren dediler ,geç başvurmuştum
Ben artık yemeyeyim diyordum tutamadım gece iki sıcak simit yedim
Öyle değilmiş canım ben geç başvuru yapmışım
Bizde de durumlar benzer
Hareketlendiği içindir ben kullanıyorum çok memnunum ahşap beşik yanlarını kapatıyorum
Kalkacakbenim kızım 11 Şubat doğumlu ben de hep şikayetçiydim ama daha geç uyanıyor artık
Ben erken doğurduğum için siz sonradan geliyorsunuzvallahi ne emmek ne Biberon baş edemedim ,pış pış açıp yürüyerek ayakta verdim hala veriyorum .Benim kız beslenme konusunda şahsına münhasır hiçbir zaman burada bahsedilen gibi ne emdi ne mama içti Allahtan kilosu normal
Aynı canım aynı benim Güneş de
Ben oturuyorum koltuğun kenarında kucağımda
Vallahi atak geldi gelecek derken acaba geçti mi diyorum ya 18. Hafta gibi başlıyormuş genelde .Bir baktım bildirim geldi Güneş birkaç gün içinde 22. Hafta atağına girecek diye
Ben bir merkeze gittim hem Diyetisten hem de ems tarzı cihazlar ile başladım dün iyibariylr tabii doktordan onay alarak .vallahi ilk seansta bile fark etti
Benim kız yaklaşık bir aydır dönüyor canım amacı emeklemek artık
Ayy 22 haftada bi atak dahamı var
Varmış o aralar yine atak18 diyorken 22 de mi varmış jbxjsndjdjdb ula bi bitmiyo bu ataklar ya
Kendini öne doğru atıyordu, kucağımda hafif eğimli olacak şekilde 4. Ayına girince başladım. şuan daha dik şekilde kucağımda ve 2-3 dk da mama sandalyesinde oturuyor. Zamanla süreyi artırıcam ek gıdaya kadar alışsın.Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Maşallah kuzuya ama kız olduğu için değil wjdhejjdjdjdjbd benimki de sakin evet kiz ama sakin mizacli olmayan cadı kız bebeler var aramizda minnoşlarVarmış o aralar yine ataktakip ettiğim bir uyku uzmanının uykumasını kullanıyorum öyle dedi oğlumda her anı atak olduğu için atak diş vs hepsi birden oldu bitti ama kızım maşallah ağlayıp uyumazsa diyorum ki kesin atak kız bebek olduğu için mi Allah yüzüme mi baktı o çok kötü depresyonlu hamilelikten sonra bilmiyorum ama daha sakin büyüyor yavrum
Benimki de 8.30da uyutmaya başlıyordum ama bu aralar değişti uyku öncesi bi kriz geliyor çok ağlıyor başka yerdeysek özellikleBu ara bozuldu ama bozulmadan önce 7-30/8-30 civarı uyuyodu...
Ben de hafif kaldırarak başladım sizinki büyükmüş zaten 4.aya az kaldı doktora kontrolde sorucam zatenKendini öne doğru atıyordu, kucağımda hafif eğimli olacak şekilde 4. Ayına girince başladım. şuan daha dik şekilde kucağımda ve 2-3 dk da mama sandalyesinde oturuyor. Zamanla süreyi artırıcam ek gıdaya kadar alışsın.
Zaten 5. Ayda artık cansız destekle oturabiliyorlar, yastıkla minderle annemler falan destek yapardı bebelere hatırlıyorum, mama sandalyesine de oturabilirler rahatçaBu arada ben de ellerinden tutup kalkmak istiyodu öyle kısa süreli ara ara egzersiz yaptırdım 4 aydan itibaren de kucağımda oturtuyorum bazen egimli bazen normal seviyo da zaten 5 e girince de sandalyesine oturturum yemek yerken vs alışsın bizi görüp
Oy kıyamam ya insanın birine mutlaka ihtiyacı oluyor eşinin elinden gelmiyosa napıcaksın dediğin gibi mecbur annene başvurmuşsun. Olsun bakımı en büyük ölçüde kendin veriyosun bebeğine, o açıdan için rahat en azından. Göz açıp kapayıncaya kadar büyüyolar zaten o zaman yardımlık durumun olmaz tadını çıkarmak kalır geriye sadece inşallahMaşallah valla canım ben kabullendım artık eşimin becerıksız oldugunu,annesıde oyle mesela bebekle ılgılenmeyı hıc bılmez korkar,cok kucuk yasta evlenmıs kv si gorumcelerı bakmıs cocuklarına.yani yapacak bişey yok benim şansım.(kendısı cok ıyı birisi ama beceri yok yani)daha esımın ne bıberonla mama vermıslıgı var ne altını degıstırmıslıgı.bazen bıberonu yıka dıye verıyorum onu bıle yapamıyor ıcınde mama parcaları kalıyor.o yuzden kabullendım,bunun bana zorlugu şu oldu anneme çok ihtiyacım oldu eşimin hiçbir destegı olmayınca.annemde sagolsun zorla gelip gitti aramız bozuldu.benım ona ıhtıyacım oldugunu hıc anlayamadı çünkü..her dedıgıme alınıyor hersey ınadıma yapıyor bebegımı ona bırakıyorum işe gelirken..tek bu konuda zorluk yasıyorum eşim biraz beni dinlendirebilseydi anneme boylesıne ıhtıyacım olmazdı.ama napayım işte oda böyle..yarın büyür bebısm inşallah bı kac yıl boyle zorluk cekerım..
Ay o günlere geldik ya şaka gibi geliyo bana halaZaten 5. Ayda artık cansız destekle oturabiliyorlar, yastıkla minderle annemler falan destek yapardı bebelere hatırlıyorum, mama sandalyesine de oturabilirler rahatça
Cok sevindim, ben de simdi manueli bi siparis ediyorum, katiya baslicaz bir ayaCanım sana yazacaktım ben cok begendım süt sagma makımasını,sütüm yok dıye cok uzuluyordum bana uygun olan pompa buymus.25cc yi zor cıkarıyordum hem sabah hem aksam bırlestırdıgım sütten,bunda 50ml cıkıyor her sagmada.eger duzenlı yapmayı basarabılırsem belkı artar bıle.4. Ay ayagı mahvettı benıde cocuk emmıyor yemıyor.zor günler valla.?”benımkıde hep benı ıstıyor kımsede uyumuyor yemıyor bu sıccaklarda kucagında uyucam dıyor
Aaaa kendi sutunle mi vercen oha çok mantıklıCok sevindim, ben de simdi manueli bi siparis ediyorum, katiya baslicaz bir aya
, sutle vericem tadimlari elimde biraz sut olsun. 4. Ay atagini biz 2 defa yasadik bence, hala bitmemesinin baska aciklmaasi olamaz cunku
Benim kizdada aynısı var ben isilik diye düşündüm açıkçasıKızlar Uraz'ın bacağında, kolunda ve şakağında kırmızı nokta çıktı 3 gün oldu geçmiyor. Gerdirince kayboluyor, doktorlar derler ya gerdirince kaybolursa zararsızdır.yarın dr randevumuz var zaten, sorucam ama başına gelen var mı merak ettim, kafamı kurcalıyor
Akşam 8 9 arası yatiriyorum ben 9da uyumus olmasına özen gösteriyorum en gecGece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
Dışarda olduğunuzda ya da eve misafir geldiğinde de aynı devam edebiliyor musunuzAkşam 8 9 arası yatiriyorum ben 9da uyumus olmasına özen gösteriyorum en gec
Genelde o saatlerde evdeyim ama eğer arabadaysam emerek uyuyo başka yerde uyku saati 1 saat falan geçince huysuzlaniyo başka odaya geçip uyutuyorumDışarda olduğunuzda ya da eve misafir geldiğinde de aynı devam edebiliyor musunuz
8e doğru banyosunu yaptırıp mamayı filan hazır ediyoruz, giydirdim yedirdim uyutmaya çalıştım derken 9a doğru uyumuş oluyor genellikle. Biri gelse de artık hiç düzeni bozmuyoruz açıkçası biz. Hatta geçen arkadaşım gelmişti, akşama doğru dedim sen gitme ben kızı uyuturum oturmaya devam ederizGece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?