2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
18 diyorken 22 de mi varmış jbxjsndjdjdb ula bi bitmiyo bu ataklar ya

Ayy 22 haftada bi atak dahamı var

18 diyorken 22 de mi varmış jbxjsndjdjdb ula bi bitmiyo bu ataklar ya
Varmış o aralar yine atak takip ettiğim bir uyku uzmanının uygulamasını kullanıyorum öyle dedi oğlumda her anı atak olduğu için atak diş vs hepsi birden oldu bitti ama kızım maşallah ağlayıp uyumazsa diyorum ki kesin atak kız bebek olduğu için mi Allah yüzüme mi baktı o çok kötü depresyonlu hamilelikten sonra bilmiyorum ama daha sakin büyüyor yavrum

Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Kendini öne doğru atıyordu, kucağımda hafif eğimli olacak şekilde 4. Ayına girince başladım. şuan daha dik şekilde kucağımda ve 2-3 dk da mama sandalyesinde oturuyor. Zamanla süreyi artırıcam ek gıdaya kadar alışsın.

Maşallah kuzuya ama kız olduğu için değil wjdhejjdjdjdjbd benimki de sakin evet kiz ama sakin mizacli olmayan cadı kız bebeler var aramizda minnoşlar aynen benim bebe de uyumayinca anlıyorum bir derdi var cidden diye çünkü sakin uykusu geldiğinde bazen beni bile beklemiyo ama bu ara bozuguz işte

Ben de hafif kaldırarak başladım sizinki büyükmüş zaten 4.aya az kaldı doktora kontrolde sorucam zaten

Bu arada ben de ellerinden tutup kalkmak istiyodu öyle kısa süreli ara ara egzersiz yaptırdım 4 aydan itibaren de kucağımda oturtuyorum bazen egimli bazen normal seviyo da zaten 5 e girince de sandalyesine oturturum yemek yerken vs alışsın bizi görüp

Zaten 5. Ayda artık cansız destekle oturabiliyorlar, yastıkla minderle annemler falan destek yapardı bebelere hatırlıyorum, mama sandalyesine de oturabilirler rahatça

Oy kıyamam ya insanın birine mutlaka ihtiyacı oluyor eşinin elinden gelmiyosa napıcaksın dediğin gibi mecbur annene başvurmuşsun. Olsun bakımı en büyük ölçüde kendin veriyosun bebeğine, o açıdan için rahat en azından. Göz açıp kapayıncaya kadar büyüyolar zaten o zaman yardımlık durumun olmaz tadını çıkarmak kalır geriye sadece inşallah

Zaten 5. Ayda artık cansız destekle oturabiliyorlar, yastıkla minderle annemler falan destek yapardı bebelere hatırlıyorum, mama sandalyesine de oturabilirler rahatça
Ay o günlere geldik ya şaka gibi geliyo bana hala hamilelik fotim kalmis bir iki tane onları görünce vay anasini ben hamileydim falan oluyorum. Zaman o kadar çabuk geçti ki

Cok sevindim, ben de simdi manueli bi siparis ediyorum, katiya baslicaz bir aya
, sutle vericem tadimlari elimde biraz sut olsun. 4. Ay atagini biz 2 defa yasadik bence, hala bitmemesinin baska aciklmaasi olamaz cunku

Benim kizdada aynısı var ben isilik diye düşündüm açıkçası

Gece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
8e doğru banyosunu yaptırıp mamayı filan hazır ediyoruz, giydirdim yedirdim uyutmaya çalıştım derken 9a doğru uyumuş oluyor genellikle. Biri gelse de artık hiç düzeni bozmuyoruz açıkçası biz. Hatta geçen arkadaşım gelmişti, akşama doğru dedim sen gitme ben kızı uyuturum oturmaya devam ederiz onunla beraber yıkadık götürüp uyuttum. Bi yere gidince nasıl oluyor kısmına gelirsek de biz 8den önce eve geliyoruz uyku saati olduğu için. Ama başka bi evde yatılı kalıcak olsam da yine bu şekilde yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…