- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.861
Bizim de nefes almaya ihtiyacımız var çok iyi yapmışsın, ilk adımı atacağım bakalım ben deBen de geçen 1.5 saat dışarı çıktım. Süt sağıp bırakmıştım. Kamerayı da salona koydum. Arada endişelendikce baktım. Ilk 30 dk huysuzlandı ağladı ama sonra 1 saat kadar uyudu. ağladığında gittiğime pişman oldum ama sonradan çok iyi geldiğini hissettim. Arada böyle gitmek iyi gelecektir. Bu kadarına hakkımız var. İçinizi ferah tutun. Biz bakarken de huzursuzlukları olabiliyor. Önemli olan sakinleştirebilmiş olması bence
2 aylık bebeği olan bi arkadaş da gelicek bugün ve o bebeğiyle geliyor. Babası bakamaz dedi o da senin gibi güvenemiyo bence bıraksa baya baya bakar babası ya. Hem oraya bebekle geç saatte gitmek benim için daha yüksek risk yani eşime bırakmak daha iyi bi ihtimalyasemincimmm maşallah kızlar size,piskopat ben asla bırakamam babasıyla tek bızımki aşırıııı beceriksiz el beceresi ince motor yetileri sıfır tek bırakabıldıgım tek kısı annem ama o bıle mamasını istedıgım gibi içirmeyi başaramıyor ve cok zor uyutabılıyor
8gıbı canım ama aksam 4-5 kez uyanıyor ve fix sabah 5 te kalkıyor alarm gıbıGece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
Benim ki sağa sola dönüyor. Sadece 1 kez annemde yüz üstü döndü ama bir daha dönmediHareketlendi mi yavrular kızlar? Tam olarak dönebiliyorlar mı?
Bizim ki gece 12-12:30 dan önce uyumuyor ya o kadar uğrasıyorum prensip sahibi çocuk 3 saatte uğrassam saati gelmeden gözünü kapamıyorGece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
Ya ben de 8.30/9gibi uyutuyordum bi yere gidince aksıyor uyuyana kadar da canım çıkıyor8gıbı canım ama aksam 4-5 kez uyanıyor ve fix sabah 5 te kalkıyor alarm gıbı
Çok geç ya o saatBenim ki sağa sola dönüyor. Sadece 1 kez annemde yüz üstü döndü ama bir daha dönmedi
Bizim ki gece 12-12:30 dan önce uyumuyor ya o kadar uğrasıyorum prensip sahibi çocuk 3 saatte uğrassam saati gelmeden gözünü kapamıyor
Maşallah valla canım ben kabullendım artık eşimin becerıksız oldugunu,annesıde oyle mesela bebekle ılgılenmeyı hıc bılmez korkar,cok kucuk yasta evlenmıs kv si gorumcelerı bakmıs cocuklarına.yani yapacak bişey yok benim şansım.(kendısı cok ıyı birisi ama beceri yok yani)daha esımın ne bıberonla mama vermıslıgı var ne altını degıstırmıslıgı.bazen bıberonu yıka dıye verıyorum onu bıle yapamıyor ıcınde mama parcaları kalıyor.o yuzden kabullendım,bunun bana zorlugu şu oldu anneme çok ihtiyacım oldu eşimin hiçbir destegı olmayınca.annemde sagolsun zorla gelip gitti aramız bozuldu.benım ona ıhtıyacım oldugunu hıc anlayamadı çünkü..her dedıgıme alınıyor hersey ınadıma yapıyor bebegımı ona bırakıyorum işe gelirken..tek bu konuda zorluk yasıyorum eşim biraz beni dinlendirebilseydi anneme boylesıne ıhtıyacım olmazdı.ama napayım işte oda böyle..yarın büyür bebısm inşallah bı kac yıl boyle zorluk cekerım..Görüştüğüm terapist bi arkadaşından bahsetmişti. Bebekliymiş kız, bebeği eşine bırakmış tüm gün arkadaş grubuyla takılmışlar akşam da eşi gelmiş kızı almaya. Arkadaşları, helal olsun akşama kadar hiç arayıp darlamadın diyince adam da ben işteyken o beni arayıp bebek ağlıyor demiyo ben neden arayayım demiş. Taktir edilesi bi davranış ya bence
Bir tık erken olabilir tam dönmek için ama 1-2 haftaya kadar tam döner muhtemelenBenim ki sağa sola dönüyor. Sadece 1 kez annemde yüz üstü döndü ama bir daha dönmedi
Bizim ki gece 12-12:30 dan önce uyumuyor ya o kadar uğrasıyorum prensip sahibi çocuk 3 saatte uğrassam saati gelmeden gözünü kapamıyor
Hem de ne dönmek fırıldak gibi sırtüstü yatırıyorum şak diye yüzüstğne dönüyor bazen geri sırtüstü de dönüyor ama nadiren bHareketlendi mi yavrular kızlar? Tam olarak dönebiliyorlar mı?
Aradım başvuru tarihlnden itibaren dediler ,geç başvurmuştumAile ve sosyal hizmetleri arayın bence ilinizdeki
Ben artık yemeyeyim diyordum tutamadım gece iki sıcak simit yedimAtaklar sağdan soldan girdi hepimize herhalde geçmiş olsun sjbsjsndjdbh ben de geç yiyorum yemek sonra gelsin mide yanmalari...
Öyle değilmiş canım ben geç başvuru yapmışımBankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?
Bizde de durumlar benzer4. Ay atağı fena geldi hepimize, benimki de nasıl uysal yattığı yerde dururdu , uykusu gelince gözlerini kaşır iki piş piş yapardım sırtına uyurdu hemen. Şimdi berbat haldeyiz 2 haftadan fazladır meme reddiyle başladı kaç gündür de uyku reddi resmen, gündüz 25 dakka anca uyuyor uykuya geçerken de bir kaç saat uğraşıyorum sallıyorum çığlık kıyamet. Tek de kalmıyor artık uyanıkken inşallah geçicidir yoksa işimiz iş. Daha yeni geçti gece uykusuna 2 saattir uğraşlar sonucuoysaki 8:30 en geç 9 da uyurdu.
Hareketlendiği içindir ben kullanıyorum çok memnunum ahşap beşik yanlarını kapatıyorumBebeğini park yatakta değil de ahşap beşikte yatıran var mı ya bizim ahşap beşik 60*120 ölçülerinde. Ve daha 3 aylık kızım ordan bizim yatağa iniyo. Anne yanı olarak kullanmayı bırakıp yanını artık kaldırsam mı diyorum bu kez de gidip kenarlarındaki koruma minderlerine yüzünü kapatır mı acaba diye endişe ediyorum. Çok erken başladı beşiğe sığmamaya sanırım park beşik almalıymış şöyle büyükçe bi şey
KalkacakSabah 5te uyanma işi bebekler büyüdükçe ortadan yavaşça kalkıcak mı, umut dolu bi söze ihtiyacım var
Ben erken doğurduğum için siz sonradan geliyorsunuzYeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Aynı canım aynı benim Güneş deAynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyoraç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile
Ben oturuyorum koltuğun kenarında kucağımdaKızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Vallahi atak geldi gelecek derken acaba geçti mi diyorum ya 18. Hafta gibi başlıyormuş genelde .Bir baktım bildirim geldi Güneş birkaç gün içinde 22. Hafta atağına girecek diyeCanım sana yazacaktım ben cok begendım süt sagma makımasını,sütüm yok dıye cok uzuluyordum bana uygun olan pompa buymus.25cc yi zor cıkarıyordum hem sabah hem aksam bırlestırdıgım sütten,bunda 50ml cıkıyor her sagmada.eger duzenlı yapmayı basarabılırsem belkı artar bıle.4. Ay ayagı mahvettı benıde cocuk emmıyor yemıyor.zor günler valla.?”benımkıde hep benı ıstıyor kımsede uyumuyor yemıyor bu sıccaklarda kucagında uyucam dıyor
Ben bir merkeze gittim hem Diyetisten hem de ems tarzı cihazlar ile başladım dün iyibariylr tabii doktordan onay alarak .vallahi ilk seansta bile fark ettiOf deme ya ndjdndnsjsnd nasıl gidecek bu kilolar yedikçe yiyoruz zaten mgkfkfkdfk kestim tatlıyı birkaç gündür sadece aşurw yedim geçen bu kadar
Benim kız yaklaşık bir aydır dönüyor canım amacı emeklemek artıkHareketlendi mi yavrular kızlar? Tam olarak dönebiliyorlar mı?
Ayy 22 haftada bi atak dahamı varAradım başvuru tarihlnden itibaren dediler ,geç başvurmuştum
Ben artık yemeyeyim diyordum tutamadım gece iki sıcak simit yedim
Öyle değilmiş canım ben geç başvuru yapmışım
Bizde de durumlar benzer
Hareketlendiği içindir ben kullanıyorum çok memnunum ahşap beşik yanlarını kapatıyorum
Kalkacakbenim kızım 11 Şubat doğumlu ben de hep şikayetçiydim ama daha geç uyanıyor artık
Ben erken doğurduğum için siz sonradan geliyorsunuzvallahi ne emmek ne Biberon baş edemedim ,pış pış açıp yürüyerek ayakta verdim hala veriyorum .Benim kız beslenme konusunda şahsına münhasır hiçbir zaman burada bahsedilen gibi ne emdi ne mama içti Allahtan kilosu normal
Aynı canım aynı benim Güneş de
Ben oturuyorum koltuğun kenarında kucağımda
Vallahi atak geldi gelecek derken acaba geçti mi diyorum ya 18. Hafta gibi başlıyormuş genelde .Bir baktım bildirim geldi Güneş birkaç gün içinde 22. Hafta atağına girecek diye
Ben bir merkeze gittim hem Diyetisten hem de ems tarzı cihazlar ile başladım dün iyibariylr tabii doktordan onay alarak .vallahi ilk seansta bile fark etti
Benim kız yaklaşık bir aydır dönüyor canım amacı emeklemek artık
22:30 da yatarGece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
Ben eskiden 22.00de yatırıyordum ama bi süre alışmıştı 8.30/9gibi uyumaya gene bozuldu düzen22:30 da yatar
Gece 12- 3,5 ve 6 da uyanır tam uyanış 8
Büyüyünce daha kolay olur inşallahAyy bebısımm gecen cıktıgımızda benım omzum agrıyodu babası tutuyodu ılgılenıyodu dısardayken, sonu kabus gıbı bırttı cocugu dusuruyodu ıkı saat agladı bebıto,zaten benım uzerıme yıkıldı herseey ahh warcrew aahhhyaa aşırı dıkkatsız koltukta falan dıkkat et döner aniden diyorum hiiiç,dikkat eksıklıgı var sanırım stres faktoru sıfır, herseye nolacak yeaaa modu,bende tam tersi stres bombasıı hastası bakalım büyüsün bende bırakırım inşallah,annemede el mevbur bırakıyorum malum işe baslamak zorunda kaldım gidin tabiki alıssınlar bakmaya sonucta ebebeynlik iki kişilik.
Sadece solaHareketlendi mi yavrular kızlar? Tam olarak dönebiliyorlar mı?
Benim de gece cikasim geliyo ama hem eşim geç geliyo hem de bebem erken uyuyo :') anca bahceye oturuyorum ama tek de napcam deli gibi nsbxhwbdjjdBence de ya hem babanın çocukla tek vakit geçirmeye alışması lazım buna fırsat vermek gerek. Hem de bizim buna ihtiyacımız var özellikle de akşamları şöyle bi çıksam diyorum hep gece çıkasım geliyo bi yerlere
Cerceveletip asmak lazim her yere sjxbjsnd ben emziriyorum mecbur bırakamam tüm gün ama mama alıyor olsaydi ipini koparmış dana gibi kaçırdım djbxhshdjsjdjidGörüştüğüm terapist bi arkadaşından bahsetmişti. Bebekliymiş kız, bebeği eşine bırakmış tüm gün arkadaş grubuyla takılmışlar akşam da eşi gelmiş kızı almaya. Arkadaşları, helal olsun akşama kadar hiç arayıp darlamadın diyince adam da ben işteyken o beni arayıp bebek ağlıyor demiyo ben neden arayayım demiş. Taktir edilesi bi davranış ya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?