2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bizim de nefes almaya ihtiyacımız var çok iyi yapmışsın, ilk adımı atacağım bakalım ben de

2 aylık bebeği olan bi arkadaş da gelicek bugün ve o bebeğiyle geliyor. Babası bakamaz dedi o da senin gibi güvenemiyo bence bıraksa baya baya bakar babası ya. Hem oraya bebekle geç saatte gitmek benim için daha yüksek risk yani eşime bırakmak daha iyi bi ihtimal

Görüştüğüm terapist bi arkadaşından bahsetmişti. Bebekliymiş kız, bebeği eşine bırakmış tüm gün arkadaş grubuyla takılmışlar akşam da eşi gelmiş kızı almaya. Arkadaşları, helal olsun akşama kadar hiç arayıp darlamadın diyince adam da ben işteyken o beni arayıp bebek ağlıyor demiyo ben neden arayayım demiş. Taktir edilesi bi davranış ya bence

Hareketlendi mi yavrular kızlar? Tam olarak dönebiliyorlar mı?
Benim ki sağa sola dönüyor. Sadece 1 kez annemde yüz üstü döndü ama bir daha dönmedi
Gece uykusuna kaçta yatıyor bebişleriniz kızlar
Bizim ki gece 12-12:30 dan önce uyumuyor ya o kadar uğrasıyorum prensip sahibi çocuk 3 saatte uğrassam saati gelmeden gözünü kapamıyor

Maşallah valla canım ben kabullendım artık eşimin becerıksız oldugunu,annesıde oyle mesela bebekle ılgılenmeyı hıc bılmez korkar,cok kucuk yasta evlenmıs kv si gorumcelerı bakmıs cocuklarına.yani yapacak bişey yok benim şansım.(kendısı cok ıyı birisi ama beceri yok yani)daha esımın ne bıberonla mama vermıslıgı var ne altını degıstırmıslıgı.bazen bıberonu yıka dıye verıyorum onu bıle yapamıyor ıcınde mama parcaları kalıyor.o yuzden kabullendım,bunun bana zorlugu şu oldu anneme çok ihtiyacım oldu eşimin hiçbir destegı olmayınca.annemde sagolsun zorla gelip gitti aramız bozuldu.benım ona ıhtıyacım oldugunu hıc anlayamadı çünkü..her dedıgıme alınıyor hersey ınadıma yapıyor bebegımı ona bırakıyorum işe gelirken..tek bu konuda zorluk yasıyorum eşim biraz beni dinlendirebilseydi anneme boylesıne ıhtıyacım olmazdı.ama napayım işte oda böyle..yarın büyür bebısm inşallah bı kac yıl boyle zorluk cekerım..

Bir tık erken olabilir tam dönmek için ama 1-2 haftaya kadar tam döner muhtemelen

Aile ve sosyal hizmetleri arayın bence ilinizdeki
Aradım başvuru tarihlnden itibaren dediler ,geç başvurmuştum
Ataklar sağdan soldan girdi hepimize herhalde geçmiş olsun sjbsjsndjdbh ben de geç yiyorum yemek sonra gelsin mide yanmalari...
Ben artık yemeyeyim diyordum tutamadım gece iki sıcak simit yedim
Bankadaki memura ben her ay gelip almam sıkıntı , birikse topluca alabilir miyim demişti im , oda üzerinden zaman geçince devlet geri alıyor , hakkını kaybetmiş oluyorsın demişti , acaba öyle bişey mi oldu ?
Öyle değilmiş canım ben geç başvuru yapmışım
Bizde de durumlar benzer
Hareketlendiği içindir ben kullanıyorum çok memnunum ahşap beşik yanlarını kapatıyorum
Sabah 5te uyanma işi bebekler büyüdükçe ortadan yavaşça kalkıcak mı, umut dolu bi söze ihtiyacım var
Kalkacak benim kızım 11 Şubat doğumlu ben de hep şikayetçiydim ama daha geç uyanıyor artık
Yeme reddi ve uyku reddi yaşayan anneler bu durumlarla nasıl başa çıktınız 4. Ay gelmeden atağı gümbür gümbür geldi gerçekten.
Ben erken doğurduğum için siz sonradan geliyorsunuz vallahi ne emmek ne Biberon baş edemedim ,pış pış açıp yürüyerek ayakta verdim hala veriyorum .Benim kız beslenme konusunda şahsına münhasırhiçbir zaman burada bahsedilen gibi ne emdi ne mama içti Allahtan kilosu normal
Aynen mamayı diliyle itiyor, memeyi istemiyor aç kalıyor resmen. Bende normalde sabahları hep dolu dolu çişli bez alırdım. Çiş yapmamış bile
Aynı canım aynı benim Güneş de
Kızlar bebeklerinizi kısa süreli oturtmaya başladınız mı. Benimki kendini kaldırmaya çalışıyor ben de kollarından tutup az oturuyorum çok hoşuna gidiyor zararı olmaz demi
Ben oturuyorum koltuğun kenarında kucağımda
Vallahi atak geldi gelecek derken acaba geçti mi diyorum ya 18. Hafta gibi başlıyormuş genelde .Bir baktım bildirim geldi Güneş birkaç gün içinde 22. Hafta atağına girecek diye
Of deme ya ndjdndnsjsnd nasıl gidecek bu kilolar yedikçe yiyoruz zaten mgkfkfkdfk kestim tatlıyı birkaç gündür sadece aşurw yedim geçen bu kadar
Ben bir merkeze gittim hem Diyetisten hem de ems tarzı cihazlar ile başladım dün iyibariylr tabii doktordan onay alarak .vallahi ilk seansta bile fark etti
Hareketlendi mi yavrular kızlar? Tam olarak dönebiliyorlar mı?
Benim kız yaklaşık bir aydır dönüyor canım amacı emeklemek artık

Ayy 22 haftada bi atak dahamı var

Büyüyünce daha kolay olur inşallah

Benim de gece cikasim geliyo ama hem eşim geç geliyo hem de bebem erken uyuyo :') anca bahceye oturuyorum ama tek de napcam deli gibi nsbxhwbdjjd

Cerceveletip asmak lazim her yere sjxbjsnd ben emziriyorum mecbur bırakamam tüm gün ama mama alıyor olsaydi ipini koparmış dana gibi kaçırdım djbxhshdjsjdjid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…