- 14 Mayıs 2021
- 5.957
- 12.791
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.901
Instada görmüştüm bir çay kasıgı anne sütü eklıyorlar her yaptıklarına çok mantıklı bende bırıktıreyım haftasonları atayım buzlugaCok sevindim, ben de simdi manueli bi siparis ediyorum, katiya baslicaz bir aya
, sutle vericem tadimlari elimde biraz sut olsun. 4. Ay atagini biz 2 defa yasadik bence, hala bitmemesinin baska aciklmaasi olamaz cunku
O saate misafir cagirmiyorum veya gitmiyorumDışarda olduğunuzda ya da eve misafir geldiğinde de aynı devam edebiliyor musunuz
Oyle yapmis arkadasim, mantikli geldi bana da. Benimkine bi tane oturak aldim dik durmasina da yardimi oluyormus, onun ustunde oturtuyorum hergun bes on dakika, dhaa mama sandalyesine karar veremedim, bu hafta da tasiniyoruz zaten artik duzene gecince alirim, bu oturakta da yemek yediriliyormus. Ama alissin diye karsisinda agzimizi sapirdata sapirdata yemek yemeye basladikAaaa kendi sutunle mi vercen oha çok mantıklı
Ben hergun sekizde uyuyan cocugu tatildeyiz diye uyumus halde arabayla disari cikarttim, tamamen bosluguma geldi nasil olsa arabada uyjyr diye ve o zamandan beri hep ilk gece uykusundan uyaniyor bir saate, bazen uc saat bazen iki dakikada uykuya geri donuyor. O zamandan beri dikkat ediyoruz, gecen esimin dogumgununden ilk biz kalktikDışarda olduğunuzda ya da eve misafir geldiğinde de aynı devam edebiliyor musunuz
Ben annemlerde kaldım üç gün sorun olmadı uyudu ama kayınvalideme gitmiştim yemeğe kaldık bi türlü uyumadı çok zor sakinleşip uyudu uyku arkadaşı yapmayı planlıyorum işe yarar mı bilmem ama8e doğru banyosunu yaptırıp mamayı filan hazır ediyoruz, giydirdim yedirdim uyutmaya çalıştım derken 9a doğru uyumuş oluyor genellikle. Biri gelse de artık hiç düzeni bozmuyoruz açıkçası biz. Hatta geçen arkadaşım gelmişti, akşama doğru dedim sen gitme ben kızı uyuturum oturmaya devam ederizonunla beraber yıkadık götürüp uyuttum. Bi yere gidince nasıl oluyor kısmına gelirsek de biz 8den önce eve geliyoruz uyku saati olduğu için. Ama başka bi evde yatılı kalıcak olsam da yine bu şekilde yaparım
Ya ben de gündüz çağıralım diyorum da haftasonu olacak anca onda da herkesin başka planı oluyır akşam gelmek istiyor bi kere geldiler uyutmuştum ben bebeği görmeden gittilerO saate misafir cagirmiyorum veya gitmiyorumgelen gündüz gelmek isterse veya biz gideceksek de aynı şekilde
Bebekler rutin sever diyorlar ya doğru gerçekten bi gün değişince etkileniyorlar yaBen hergun sekizde uyuyan cocugu tatildeyiz diye uyumus halde arabayla disari cikarttim, tamamen bosluguma geldi nasil olsa arabada uyjyr diye ve o zamandan beri hep ilk gece uykusundan uyaniyor bir saate, bazen uc saat bazen iki dakikada uykuya geri donuyor. O zamandan beri dikkat ediyoruz, gecen esimin dogumgununden ilk biz kalktik
Biz de bir kere akşam misafirliğe gittik uyku saatinde çok mızıklandı uyumadı ordayken, eve gelince direk yatağında hemen uyudu. Ozamandan beri misafirliğe gitmiyoruzYa ben de gündüz çağıralım diyorum da haftasonu olacak anca onda da herkesin başka planı oluyır akşam gelmek istiyor bi kere geldiler uyutmuştum ben bebeği görmeden gittileröyle de garip oluyor
Çok haklısın ne çektiğimi ben biliyorum ne babası ne başkası uyutamıyor kan ter içinde kalıyorum sakinleşsin uyusun diye bizimki çok sinirli bi deBiz de bir kere akşam misafirliğe gittik uyku saatinde çok mızıklandı uyumadı ordayken, eve gelince direk yatağında hemen uyudu. Ozamandan beri misafirliğe gitmiyoruzuyku düzeni bozuluyor diye. Geçenlerde de bebek için misafir geldi ben uyutuyordum bebeği kaldırmadım ayıp olursa olsun bebeklerin düzeni bozulunca biz çekiyoruz sonra zorluğunu.
Aynen ya sknxjdjd annem de ben unideyken bile o yaşta bir şey yemiyorsam canım ceksin diye böyle yapıyor ajbxhsbsjsjxjnd anneme benzedimOyle yapmis arkadasim, mantikli geldi bana da. Benimkine bi tane oturak aldim dik durmasina da yardimi oluyormus, onun ustunde oturtuyorum hergun bes on dakika, dhaa mama sandalyesine karar veremedim, bu hafta da tasiniyoruz zaten artik duzene gecince alirim, bu oturakta da yemek yediriliyormus. Ama alissin diye karsisinda agzimizi sapirdata sapirdata yemek yemeye basladik
Benim kızımda 120 dolduruyorum 80 e kadar için biberon itmeye başlıyordu. 10 dakika sonra tekrar teklif ediyordumKuzum işe basladıgımdan berı normalde her 3 saatte bır 120 cc mama ıcıyordu geceleri ise ıkı kez 120cc ıcıyordu,günde iki kere falanda emıyordu.ama 80cc yıyor her ogunde pazardan beri
Sizinki biberon reddi değil biberon reddinde hiç almıyor biberonu ağzına değdiği an çıldırıyor sadece uykuda verebiliyordumBenim kızımda 120 dolduruyorum 80 e kadar için biberon itmeye başlıyordu. 10 dakika sonra tekrar teklif ediyordum
Biz de 12.00 olmadan uyumuyoruz. Tekim sanıyordumBenim ki sağa sola dönüyor. Sadece 1 kez annemde yüz üstü döndü ama bir daha dönmedi
Bizim ki gece 12-12:30 dan önce uyumuyor ya o kadar uğrasıyorum prensip sahibi çocuk 3 saatte uğrassam saati gelmeden gözünü kapamıyor
Sizin düzeldi mi bende bir aydan fazla oldu dğzelmiyor biberonu sadece uykuda verebiliyorum aşka uyanıkken almıyor bazen uykuya direnince aç kaldıkça iyice işler sarpa sarıyor bugün de onlardan biriydi aşırı kötüydü sabahtan öğlen 2 ye kadar hiç içmedi yatmadı uyumadığı için veremedim mama içmedikçe yatamadı döngüye girdik çok kötüydü çokSizinki biberon reddi değil biberon reddinde hiç almıyor biberonu ağzına değdiği an çıldırıyor sadece uykuda verebiliyordum
Belkş yanlış ama kısacık video açsan şarkı, izleyerek emmez mi?Sizin düzeldi mi bende bir aydan fazla oldu dğzelmiyor biberonu sadece uykuda verebiliyorum aşka uyanıkken almıyor bazen uykuya direnince aç kaldıkça iyice işler sarpa sarıyor bugün de onlardan biriydi aşırı kötüydü sabahtan öğlen 2 ye kadar hiç içmedi yatmadı uyumadığı için veremedim mama içmedikçe yatamadı döngüye girdik çok kötüydü çokdüzelmesine dair umudum da kalmadı artık
Bunu nadiren ben de yapıyorum. Yoksa memede bağırıyor, kafasını geri atıp duruyor. Bebek resimli bir beyaz gürültü buldum, bebeğe bakarken içiyorBelkş yanlış ama kısacık video açsan şarkı, izleyerek emmez mi?
Düzeldi çok şükür. Acaba bir de mama mı değiştirsen?Sizin düzeldi mi bende bir aydan fazla oldu dğzelmiyor biberonu sadece uykuda verebiliyorum aşka uyanıkken almıyor bazen uykuya direnince aç kaldıkça iyice işler sarpa sarıyor bugün de onlardan biriydi aşırı kötüydü sabahtan öğlen 2 ye kadar hiç içmedi yatmadı uyumadığı için veremedim mama içmedikçe yatamadı döngüye girdik çok kötüydü çokdüzelmesine dair umudum da kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?