2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Cok sevindim, ben de simdi manueli bi siparis ediyorum, katiya baslicaz bir aya
, sutle vericem tadimlari elimde biraz sut olsun. 4. Ay atagini biz 2 defa yasadik bence, hala bitmemesinin baska aciklmaasi olamaz cunku
Instada görmüştüm bir çay kasıgı anne sütü eklıyorlar her yaptıklarına çok mantıklı bende bırıktıreyım haftasonları atayım buzlugaatak bebeleriöğlen 34 derece sıcakta koşa koşa eve gittim emziriyim diye kıyamadım,ve aslaaa emmedii,niye geldın der gıbıde baktı

Aaaa kendi sutunle mi vercen oha çok mantıklı
Oyle yapmis arkadasim, mantikli geldi bana da. Benimkine bi tane oturak aldim dik durmasina da yardimi oluyormus, onun ustunde oturtuyorum hergun bes on dakika, dhaa mama sandalyesine karar veremedim, bu hafta da tasiniyoruz zaten artik duzene gecince alirim, bu oturakta da yemek yediriliyormus. Ama alissin diye karsisinda agzimizi sapirdata sapirdata yemek yemeye basladik

Dışarda olduğunuzda ya da eve misafir geldiğinde de aynı devam edebiliyor musunuz
Ben hergun sekizde uyuyan cocugu tatildeyiz diye uyumus halde arabayla disari cikarttim, tamamen bosluguma geldi nasil olsa arabada uyjyr diye ve o zamandan beri hep ilk gece uykusundan uyaniyor bir saate, bazen uc saat bazen iki dakikada uykuya geri donuyor. O zamandan beri dikkat ediyoruz, gecen esimin dogumgununden ilk biz kalktik

Ben annemlerde kaldım üç gün sorun olmadı uyudu ama kayınvalideme gitmiştim yemeğe kaldık bi türlü uyumadı çok zor sakinleşip uyudu uyku arkadaşı yapmayı planlıyorum işe yarar mı bilmem ama . Dışarda gezmek ya da misafirliğe gitmek istiyorum ama ben de uyku vakti geldi diye eve dönüyeıuz erkenden

O saate misafir cagirmiyorum veya gitmiyorum gelen gündüz gelmek isterse veya biz gideceksek de aynı şekilde
Ya ben de gündüz çağıralım diyorum da haftasonu olacak anca onda da herkesin başka planı oluyır akşam gelmek istiyor bi kere geldiler uyutmuştum ben bebeği görmeden gittiler öyle de garip oluyor

Bebekler rutin sever diyorlar ya doğru gerçekten bi gün değişince etkileniyorlar ya

Ya ben de gündüz çağıralım diyorum da haftasonu olacak anca onda da herkesin başka planı oluyır akşam gelmek istiyor bi kere geldiler uyutmuştum ben bebeği görmeden gittiler öyle de garip oluyor
Biz de bir kere akşam misafirliğe gittik uyku saatinde çok mızıklandı uyumadı ordayken, eve gelince direk yatağında hemen uyudu. Ozamandan beri misafirliğe gitmiyoruz uyku düzeni bozuluyor diye. Geçenlerde de bebek için misafir geldi ben uyutuyordum bebeği kaldırmadım ayıp olursa olsun bebeklerin düzeni bozulunca biz çekiyoruz sonra zorluğunu.

Çok haklısın ne çektiğimi ben biliyorum ne babası ne başkası uyutamıyor kan ter içinde kalıyorum sakinleşsin uyusun diye bizimki çok sinirli bi de

Aynen ya sknxjdjd annem de ben unideyken bile o yaşta bir şey yemiyorsam canım ceksin diye böyle yapıyor ajbxhsbsjsjxjnd anneme benzedim

Kuzum işe basladıgımdan berı normalde her 3 saatte bır 120 cc mama ıcıyordu geceleri ise ıkı kez 120cc ıcıyordu,günde iki kere falanda emıyordu.ama 80cc yıyor her ogunde pazardan beri
Benim kızımda 120 dolduruyorum 80 e kadar için biberon itmeye başlıyordu. 10 dakika sonra tekrar teklif ediyordum

Biz de 12.00 olmadan uyumuyoruz. Tekim sanıyordum aynı şekilde 9 da bile başlasam en erken 11.30 da uyuyor

Sizinki biberon reddi değil biberon reddinde hiç almıyor biberonu ağzına değdiği an çıldırıyor sadece uykuda verebiliyordum
Sizin düzeldi mi bende bir aydan fazla oldu dğzelmiyor biberonu sadece uykuda verebiliyorum aşka uyanıkken almıyor bazen uykuya direnince aç kaldıkça iyice işler sarpa sarıyor bugün de onlardan biriydi aşırı kötüydü sabahtan öğlen 2 ye kadar hiç içmedi yatmadı uyumadığı için veremedim mama içmedikçe yatamadı döngüye girdik çok kötüydü çok düzelmesine dair umudum da kalmadı artık

Belkş yanlış ama kısacık video açsan şarkı, izleyerek emmez mi?

Düzeldi çok şükür. Acaba bir de mama mı değiştirsen?

Kızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…