- 14 Mayıs 2021
- 5.957
- 12.791
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.921
Çok gecmıs olsun canım benımKızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen
Ne kadar sürede nasıl düzeldi sizin? 4 farklı biberon ve mama denedim hicbirini almıyor maalesef. Uykusunda bile dudağına değdiği an başını çeviriyor zorlayınca da ağlıyor. Bugün 11 ve aksam 8de icti mama sadece onun dısında asla veremedim. Arada emiyor ama sütüm pek yok bezler de hep kuruDüzeldi çok şükür. Acaba bir de mama mı değiştirsen?
Amin canıö benim inşallah daha kötü bişeyi yoktur bana sadce kol bacağında var iyi dediler ama eşim doğruyu söyledi güçlü ol bunu bilmen lazım diyeÇok gecmıs olsun canım benımAllahım şifa versin inşallah
Cok gecmis olsun, Allah acil şifalar versinKızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen
O kadar değil ya 800 gibi bişeye aldım trendyoldanKızlar hiç lacmix kullanan var mı? Doktorum önermişti süt arttırmak için ve takviye olarak ama bulamadım eczanede, depolarda da yok. İnternetten baktım 3k imiş fiyatı, değiyor mu gerçekten artıyor mu süt?
Şu an 3k gözüküyor sabah baktığımda öyleydi 800 görmedim hiç şişirmişler o zaman depolarda yok diye. Bulunca alayımO kadar değil ya 800 gibi bişeye aldım trendyoldan
Eşimle annem gitti ben bahçelievlerdeyim babamlar pendikte. Haber bekliyorum telefon başında bi gelişme yok henüz
Cok üzüldüm çok geçmiş olsun. Eskisinden daha sağlıklı olsun. Rabbim iz bırakmayan şifalar versinEşimle annem gitti ben bahçelievlerdeyim babamlar pendikte. Haber bekliyorum telefon başında bi gelişme yok henüz
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versinKızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen
Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız babanla, umarım önemli birşeyi yokturKızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen
Yaz mutlaka canım merak ederimHepinize çokt eşekkğr ederim kızlar gelişme olursa buraya da yazarım
Allah acil şifalar versinKızlar annem dün bana gelmişti bende kalıyordu babam telefonunu kaybetmiş aradılar yolda bulduk diye sonra annem kardeşimi aradı baban geldi mi telefonunu düşürmüş dedi sonra birisi arayıp kaza yaptığını söyledi biz de arabayla yaptı sandık meğer babama yürürken motor çarpmış neredeyse kafa hariç her yerinde kırık varmış ve kanaması da varmış dua eder misiniz lütfen
İsilik döküntü şeklinde olmaz mı ama? Bu birkaç tane ayrı yerdeBenim kizdada aynısı var ben isilik diye düşündüm açıkçası
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin aminHepinize çokt eşekkğr ederim kızlar gelişme olursa buraya da yazarım
Geri alinma gibi bir şey var mi ben hala gitmedim deKızlar doğum parasını yattıktan 2 ay sonra bugün almaya gittim ve aldım. 2 ay kadar geri alınmıyor, kesin bilgi yayalım
Gecen gece bizim odada sinek vardi sabah kizimin bacaginda 3 yerde ayni noktadan vardi bence sinek ısırığı sizinki deİsilik döküntü şeklinde olmaz mı ama? Bu birkaç tane ayrı yerde
Çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahHepinize çokt eşekkğr ederim kızlar gelişme olursa buraya da yazarım
Tez zamanda iyileşir inşallah Allah yardımcısı olsun şu sıcak havalardaBabamın iki kolu ve iki bacağı alçıya alınmış MR çekilecekmiş bilinci açık konuşuyomuş buna da çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?