2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bu arada kaç no bez kullanıyorsunuz? Ben molfix 4 kullanıyorum ama bacaklarında lastik izi çok oluyor 5 mi almalıyım acaba? Çok büyük olmaz mı 7kg şu an

İnşallah gider en kısa zamanda bencede daha iyileşmedik ama bu tempoda nasıl kılo alıyoruz bende onu anlamadım valla
Seni nasıl iyi anlıyorum bilsen…

18 kilo fazlalığımla tacını alıyorum canım
gözlerimiz yaşlı,umarım kalıcı olmazlar

Kızlar bu arada kaç no bez kullanıyorsunuz? Ben molfix 4 kullanıyorum ama bacaklarında lastik izi çok oluyor 5 mi almalıyım acaba? Çok büyük olmaz mı 7kg şu an
Canım benimki en son 6400 ölçüldü kilosu, normalde 3 no molfix kullanıyorum ama şu an çok sıcak diye 4 no aldım yapışmasın poposuna diye o da çok bol gelmedi açıkçası, elimdekileri bitirmeden bez almak istemiyorum ben de ama elimde de daha 4 paket 3 no bez var ve dediğin gibi lastik sıkıyor ben de çok rahatsız oluyorum ondan

Bende de iznyapti 4 evde 5 vardi ben 5 i 9-14 falan saniyodum 11-18 miş dedim ki oha skdnwjndjsndjendkd sonra gittim yine 4 aldım daha yeni 7 küsur lilo olmus 7-14 olanı kullaniyorum ama 4+ diye bir bedeni daha varmış istersen onu bi dene 9-18 gibi bir şeydi sanırım. Ama yine büyük gelir bence lastik izi 5 de bile oluyodu yani o bi kıyas değil sanırım

5 büyük gelince bacak arasına bence fazla büyük geldi yani o yüzden 62 li almıştım yine 4 no o da az kaldı 100 lu aldim bu sefer çünkü daha 4 ün gideri var

Benim de baya vardı 3 iz olsa da bitene kadar kullandım sonra 4 e geçtim baktım bu da iz yapıyor acaba geç mi kaldım 4 e dedim ya bu ne. Çok sıkıyor nacaklarını ama diğeri de büyük olacak anlamadım gitti
Allah allah çok kırmızı oluyor ya dedim değişsem mi napsam tombik bacaklı mgmfmfmfmdkf nacaklarını sıkması dışında bi şikayetim yok 4+ ve 5 alıp bakmam lazım

Ayyy kızlaaarr bugün bir kızın ağzına bakayım dedim, alt dişin tomurcuğu görünüyor minicik bir de mamayı iyice bıraktı, yemiyor içmiyor çocuğun bezi bile ıslanmıyor dünden beridir.. normalde 3. Ayda 120 ml verdim hep ama şu son bir haftadır iyice mamayı bıraktı gibi oldu, zorlaya zorlaya 60 ml bile olmuyor artık içtiği

Al birer paket her türlü kullanilacak zaten denemis olursun xnxbbsbdjdx

Ya hayırlı olsun ilk dişler geliyor , ne çabuk büyüyorlar ... Sıcaklardan bizim bile bişey yiyesimiz gelmiyor onlar da haklı benim oğlumunda çok az bezi çıktı bugün , süt yetersiz diye mama yaptım sadece 30 ml içti , birde senin bebişin in diş ağrısı var , geçici bir süreç bu da bence çünkü bütün bebişleri aynı süreçten geçiyor

Kızlar aranızda tampon kullanan var mı? Daha önce hiç kullanmadım ama daha mı rahat olur sanki ya, kullandıysanız hangisini kullanıyorsunuz söyleyebilir misiniz? Regl oldım ben yine
Heyirli olsunnn ben bi tarafım patlar diye korkuyorum tampondan sjsbwjjsjdbxjdndndn

9 kiloya yakın benimki, molfix 4 kullanıyorum. Lastik izi var ama rahatsız ettiğini sanmıyorum.

Bugün bexero, nimenriks ve rota oldu yavrum. Üstüne diş sıkıntısı var kaç gündür inliyor. Hava sıcaklığını söylememe gerek bile yok sanırım, ülkece kavruluyoruz. Yavrum perişan oldu. Zıbınla duruyor, her yerinde ıslak ağız mendilleri.
Bu arada diş sancısı için sütümü sağıp meybuz poşetinde dondurup vereceğim yavruma. Serin serin hem dişine iyi gelir hem de süt almış olur bir şekilde. Çok az emiyor son günlerde. Geçen bi çocuk doktorunun önerisine denk geldim donmuş sütle ilgili. Meybuz poşeti sipariş ettim. İnşallah rahatlar yavrum.
Büyük kızımın dişinin çıktığını sabah uyanınca görürdüm, o kadar kolay çıktı ki tüm dişleri. Ne zormuş meğer, şimdi anlıyorum.

Ayyy geçmiş olsun canım benim, bu gece ateş nöbetindesin o zaman

Gecmıs olsun canım.ates dusurucusunu kılosuna gore ıhmal etme her 6 saatte bır ver mutlaka,rshat atlatıyorlar o zaman inşallahevde klıma varsa acık tut cocugun odasına serınlık gitsin üzerini örtme bide gece uyurken ssdece müslin bezle karnını ört.aşı atesınden cok cektıgım ıcın yarın aksama dogru ates olayı bıter merak etme.bıde bol sıvı ver uykusunda bıle besle bugun,ne kadar ıcse kar.

Kızlar selam nisan anneleri grubundayım bebeğim nisanda dogacakken sürpriz yapıp martta geldi 4.5aylıgız suan aranızda demir ilacına başlayan var mı biz başladık ama huzursuzluk yaptı sanki sizin memnun kaldığınız demir varsa tavsiye edebilir misiniz

Oy minik kuş inşallah rahatlar gece güzelce uyur iyi dedin meybuzu ben de bu içine meyve koyup verilen delikli şeylerden var ona yaparim

Ben kullanıyorum pazar gününden beri ocean kullaniyorum. Genel bir huysuzlugu vardı zaten ayından dolayı ama demirden sonra bir şey olmadı gibi yani bizde sorun yok 0.5 ml ver pesine çay kaşığı ile su verirsin demişti öyle yapıyorum

Kızlar aranızda tampon kullanan var mı? Daha önce hiç kullanmadım ama daha mı rahat olur sanki ya, kullandıysanız hangisini kullanıyorsunuz söyleyebilir misiniz? Regl oldım ben yine
Yaz mevsiminde şu sıcaklarda oladar iyi oluyor ki ilk alışkın olmadığın için yadırrgayabilirsin ama alıştığında bırakamayacaksın bence birde ilk tamponu taktığımda tam itmemişim hissediyordum rahatsız olmuştım becerememişim eğer taktığında hissedersen biraz daha ileri ittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…