- 12 Ağustos 2024
- 1.312
- 2.959
- 53
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.261
İnşallah gider en kısa zamanda bencede daha iyileşmedik ama bu tempoda nasıl kılo alıyoruz bende onu anlamadım vallaAnayız biz anaaaher anlamda fedakarlık bizde yaaa canım yaa niye kendini yıpratıyorsun, ben daha vücudumun bile tam anlamıyla iyileştiğini düşünmüyorum, geçen bir adet oldum ayıptır söylemesi pişik oldum bildiğin.. bence biraz zamana ihtiyacımız var, yavrular da daha çok küçük.. biraz diyet biraz spor hoopp gider kilolar yaaa
Ya Temizlikçiden önce ya da sonra temizlik yapmak bizim geleneğimizhatırlıyorum yıllar önce eve bir temizlikçi çağıralım demiştik kardeşim doğum yapınca evde temizlik yapamadık diye, sonra kadın her yerde bunlar çok pis diye her yerde söyler diye o gelmeden önce evi süpürüp silmiştik
Ohhıoo benimkiler şu an meb’i taşırama olsundu, 5 yıl sonra yavruma kavuşmuşum amaaannn ne yapayım, hayır yani emseydi de sünseydi derdim ki memeler hakkını verdi, süt bile üretemedikleri yerde sündüler bir de üstüne utanmadan
Seni nasıl iyi anlıyorum bilsen…
18 kilo fazlalığımla tacını alıyorum canım
Canım benimki en son 6400 ölçüldü kilosu, normalde 3 no molfix kullanıyorum ama şu an çok sıcak diye 4 no aldım yapışmasın poposuna diye o da çok bol gelmedi açıkçası, elimdekileri bitirmeden bez almak istemiyorum ben de ama elimde de daha 4 paket 3 no bez var ve dediğin gibi lastik sıkıyor ben de çok rahatsız oluyorum ondanKızlar bu arada kaç no bez kullanıyorsunuz? Ben molfix 4 kullanıyorum ama bacaklarında lastik izi çok oluyor 5 mi almalıyım acaba? Çok büyük olmaz mı 7kg şu an
Bende de iznyapti 4 evde 5 vardi ben 5 i 9-14 falan saniyodum 11-18 miş dedim ki oha skdnwjndjsndjendkd sonra gittim yine 4 aldım daha yeni 7 küsur lilo olmus 7-14 olanı kullaniyorum ama 4+ diye bir bedeni daha varmış istersen onu bi dene 9-18 gibi bir şeydi sanırım. Ama yine büyük gelir bence lastik izi 5 de bile oluyodu yani o bi kıyas değil sanırımKızlar bu arada kaç no bez kullanıyorsunuz? Ben molfix 4 kullanıyorum ama bacaklarında lastik izi çok oluyor 5 mi almalıyım acaba? Çok büyük olmaz mı 7kg şu an
Benim de baya vardı 3 iz olsa da bitene kadar kullandım sonra 4 e geçtim baktım bu da iz yapıyor acaba geç mi kaldım 4 e dedim ya bu ne. Çok sıkıyor nacaklarını ama diğeri de büyük olacak anlamadım gittiCanım benimki en son 6400 ölçüldü kilosu, normalde 3 no molfix kullanıyorum ama şu an çok sıcak diye 4 no aldım yapışmasın poposuna diye o da çok bol gelmedi açıkçası, elimdekileri bitirmeden bez almak istemiyorum ben de ama elimde de daha 4 paket 3 no bez var ve dediğin gibi lastik sıkıyor ben de çok rahatsız oluyorum ondan
Allah allah çok kırmızı oluyor ya dedim değişsem mi napsamBende de iznyapti 4 evde 5 vardi ben 5 i 9-14 falan saniyodum 11-18 miş dedim ki oha skdnwjndjsndjendkd sonra gittim yine 4 aldım daha yeni 7 küsur lilo olmus 7-14 olanı kullaniyorum ama 4+ diye bir bedeni daha varmış istersen onu bi dene 9-18 gibi bir şeydi sanırım. Ama yine büyük gelir bence lastik izi 5 de bile oluyodu yani o bi kıyas değil sanırım
Al birer paket her türlü kullanilacak zaten denemis olursun xnxbbsbdjdxBenim de baya vardı 3 iz olsa da bitene kadar kullandım sonra 4 e geçtim baktım bu da iz yapıyor acaba geç mi kaldım 4 e dedim ya bu ne. Çok sıkıyor nacaklarını ama diğeri de büyük olacak anlamadım gitti
Allah allah çok kırmızı oluyor ya dedim değişsem mi napsamtombik bacaklı mgmfmfmfmdkf nacaklarını sıkması dışında bi şikayetim yok 4+ ve 5 alıp bakmam lazım
Ya hayırlı olsun ilk dişler geliyor , ne çabuk büyüyorlar ... Sıcaklardan bizim bile bişey yiyesimiz gelmiyor onlar da haklı benim oğlumunda çok az bezi çıktı bugün , süt yetersiz diye mama yaptım sadece 30 ml içti , birde senin bebişin in diş ağrısı var , geçici bir süreç bu da bence çünkü bütün bebişleri aynı süreçten geçiyorAyyy kızlaaarr bugün bir kızın ağzına bakayım dedim, alt dişin tomurcuğu görünüyor minicikbir de mamayı iyice bıraktı, yemiyor içmiyor çocuğun bezi bile ıslanmıyor dünden beridir.. normalde 3. Ayda 120 ml verdim hep ama şu son bir haftadır iyice mamayı bıraktı gibi oldu, zorlaya zorlaya 60 ml bile olmuyor artık içtiği
Heyirli olsunnn ben bi tarafım patlar diye korkuyorum tampondan sjsbwjjsjdbxjdndndnKızlar aranızda tampon kullanan var mı? Daha önce hiç kullanmadım ama daha mı rahat olur sanki ya, kullandıysanız hangisini kullanıyorsunuz söyleyebilir misiniz? Regl oldım ben yine
9 kiloya yakın benimki, molfix 4 kullanıyorum. Lastik izi var ama rahatsız ettiğini sanmıyorum.Kızlar bu arada kaç no bez kullanıyorsunuz? Ben molfix 4 kullanıyorum ama bacaklarında lastik izi çok oluyor 5 mi almalıyım acaba? Çok büyük olmaz mı 7kg şu an
Ayyy geçmiş olsun canım benim, bu gece ateş nöbetindesin o zamanBugün bexero, nimenriks ve rota oldu yavrum. Üstüne diş sıkıntısı var kaç gündür inliyor. Hava sıcaklığını söylememe gerek bile yok sanırım, ülkece kavruluyoruz. Yavrum perişan oldu. Zıbınla duruyor, her yerinde ıslak ağız mendilleri.
Bu arada diş sancısı için sütümü sağıp meybuz poşetinde dondurup vereceğim yavruma. Serin serin hem dişine iyi gelir hem de süt almış olur bir şekilde. Çok az emiyor son günlerde. Geçen bi çocuk doktorunun önerisine denk geldim donmuş sütle ilgili. Meybuz poşeti sipariş ettim. İnşallah rahatlar yavrum.
Büyük kızımın dişinin çıktığını sabah uyanınca görürdüm, o kadar kolay çıktı ki tüm dişleri. Ne zormuş meğer, şimdi anlıyorum.
Gecmıs olsun canım.ates dusurucusunu kılosuna gore ıhmal etme her 6 saatte bır ver mutlaka,rshat atlatıyorlar o zaman inşallahBugün bexero, nimenriks ve rota oldu yavrum. Üstüne diş sıkıntısı var kaç gündür inliyor. Hava sıcaklığını söylememe gerek bile yok sanırım, ülkece kavruluyoruz. Yavrum perişan oldu. Zıbınla duruyor, her yerinde ıslak ağız mendilleri.
Bu arada diş sancısı için sütümü sağıp meybuz poşetinde dondurup vereceğim yavruma. Serin serin hem dişine iyi gelir hem de süt almış olur bir şekilde. Çok az emiyor son günlerde. Geçen bi çocuk doktorunun önerisine denk geldim donmuş sütle ilgili. Meybuz poşeti sipariş ettim. İnşallah rahatlar yavrum.
Büyük kızımın dişinin çıktığını sabah uyanınca görürdüm, o kadar kolay çıktı ki tüm dişleri. Ne zormuş meğer, şimdi anlıyorum.
Oy minik kuş inşallah rahatlar gece güzelce uyurBugün bexero, nimenriks ve rota oldu yavrum. Üstüne diş sıkıntısı var kaç gündür inliyor. Hava sıcaklığını söylememe gerek bile yok sanırım, ülkece kavruluyoruz. Yavrum perişan oldu. Zıbınla duruyor, her yerinde ıslak ağız mendilleri.
Ben kullanıyorum pazar gününden beri ocean kullaniyorum. Genel bir huysuzlugu vardı zaten ayından dolayı ama demirden sonra bir şey olmadı gibi yani bizde sorun yokKızlar selam nisan anneleri grubundayım bebeğim nisanda dogacakken sürpriz yapıp martta geldi 4.5aylıgız suan aranızda demir ilacına başlayan var mı biz başladık ama huzursuzluk yaptı sanki sizin memnun kaldığınız demir varsa tavsiye edebilir misiniz
Normal bir durummuş bu canım endişe etmeZaten pcosum zamanında olmuyrudum da bu kadar uzun da olunca şaşırdım
Yaz mevsiminde şu sıcaklarda oladar iyi oluyor ki ilk alışkın olmadığın için yadırrgayabilirsin ama alıştığında bırakamayacaksın benceKızlar aranızda tampon kullanan var mı? Daha önce hiç kullanmadım ama daha mı rahat olur sanki ya, kullandıysanız hangisini kullanıyorsunuz söyleyebilir misiniz? Regl oldım ben yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?