2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ahahahha çok alemsin. Bu bebeler bizim rüyalarımızı da ele geçirdi

O nasıl rüya kiz ajxbwjhdjsjdjd

İyi bari sevindim yarasın kuzuya ipek bu gece deliksiz uyudu ama ben yine geç uyudum erken uyumam lazim hortlak gibi dolanıyorum ortalikta snbdbsbdjndjdnd ipek iyi anasi geberik

İyi bari sevindim yarasın kuzuya ipek bu gece deliksiz uyudu ama ben yine geç uyudum erken uyumam lazim hortlak gibi dolanıyorum ortalikta snbdbsbdjndjdnd ipek iyi anasi geberik
Maşallah ya ipek kuşa bi benim oğluşummu deliksiz uyumuyor ya yada ne zaman o günleri görürüz acaba :) 21.00 gibi uyuyor fix 01.30 uyanıyor sonra 4 te sonra saat başı dünden bahsetmiyorum hiç uyumadı hiç 0 uyku

Beterin beteri var haline sukret dostum :)
Ya benim oglanin uyku sorunu hep vardi tamam ama 4. Aydan sonra iyice bozuldu. 4aydan sonra duzelir dediler iyice raydan cikti artik sasitim yahu

Bi ara ipek de bozulmuştu hala tam tamir edemedik uykulari ama gece uyuyor genel olarak. Bu ara saati kaydı 10 gibi anca uyuyor gündüz ve gece her uyju öncesi 1 saate yakın ağlıyor çok huysuz. Desteksiz uyurdu şimdi salliyorum bazen.... Gece uyandirmayi kestim ben 1 aydan sonra. Zaten kendi uyaniyordu 3-4 saatte bir. Sonra git gide uzadı bu saat aralığı. Belki onun etkisi vardır. Ben sürekli uyandirmaya devam etseydim belki şart gibi alışıp kendi de uyanirdi bilmiyorum ndbxjsdjdbdhd bi de oda full karanlik, koyu renk fonlarim var onlari da ortaya cekiyorum oda baya karanlik oluyor onun da etkisi olabilir yani bilmiyorum. Her bebis kendine özgü valla inşallah uykulari duzene girer bebitonun

Evet ya nefret ettim resmen napsak alıp denesek mi nfnfndndnsnsan
Valla bence denemekte fayda var, silikon zaten onlar, uzantısı var ucunda çekip ordan çıkarıyorsun ama içeriye nasıl yerleştireceğim onu bilmiyorum Kızz bir ara bayağı araştırıyordum kadının biri yazmış varlığını o kadar unuttum ki ilişki sırasında bana kendini hatırlattı diyeee yok artık dedim yaaa
Aynen ya omuzumu emiyor memeyi almıyor bazen. Mememi omzuma çıkarasım geliyor
Benim sağ omzum hep kirli ve ıslak
Ben de Femometer almayı düşünüyordum dur, Seninkini de bir araştırayım o zaman
Benimki bugün gece hiç uyumadı hiç ilk defa böyle oldu ya emzikte tutmadı delirdim delirdim şimdide karşımda sırıtıyor
Bence gün içinde uyaran çok fazla olduğu için ağrılarını unutuyorlar ama gece ağrılar açığa çıkıyor yavruların, ondan bu kadar çok hıysuzlanıyorlar

Kızlar uyuyunca hemen uyumalıyız aslında gece. Ama ben de sessiz sakin oturmak istiyorum biraz.
40 ı çıktıktan sonra ben de kendi uyanmazsa uyandırmadım. Bu deliksiz uyku için önemli bir detay bence de. Bi sıkıntısı olmadığı sürece sık uyanmaz benimki de.

Hahahahshhshaha kız ben normal tampon deneyerek başlıcam sanırım pedden çok sıkıldım bunu da alıcam ama gerekli gerçekten

Uyku dışında aynıyız

Kızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettim doktor temiz yerde girebilir demişti sizlerin de girdi mi bebişler denize

Her seferinde diyorum uyuyunca uyicam diye ama evi toplamam gerekiyor veya yemek yapmam gerekiyor zaten yaptim derken uykum kaçmış oluyor sonra esimo bekliyorum yine 12 ye kadar uyumamiz 1 zaten minimum :') 6 saat uykuyu kabullendim galiba bilmiyorum nsbdbsjdjdjdjjd

Kızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettim doktor temiz yerde girebilir demişti sizlerin de girdi mi bebişler denize
Henüz hayır doktor havuz kesinlikle onermedi zaten denize de ayağını sokabilirsiniz dedi. 6 ay aşılarından sonra girebilicez kismetse o yüzden gitmedik henüz sjbdnsjd Ağustos sonu duruma göre gideriz diye düşünüyorum inşallah hava veya su sogumazsa tabi

Ya instgramda havuza bile sokanlar var da temiz denizde sorun olmaz bence kısa süreli biz 7 gibi girdik akşam üzeri güneş de yok hem

Ya instgramda havuza bile sokanlar var da temiz denizde sorun olmaz bence kısa süreli biz 7 gibi girdik akşam üzeri güneş de yok hem
Denizinden eminsen sorun yok diye biliyorum benim emin olduğum bir yer yok malesef kendim bile girmemistim geçen yaz hamileymişim bi de sonra öğrendim şansa yani, mikrop kapmaya kadin olarak cok musaitiz zaten. İsletmeler de çöpünü pisligini denize akitiyor genel olarak jsbxjdnjdbdd varsa balikesir bursa tarafında kesin denizi temiz eminim şuraya gidin diye öneri alabilirim suyu da çok soguk olmasın bebem üşür ben de usürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…