- 31 Temmuz 2024
- 809
- 2.024
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.321
Ahahahha çok alemsin. Bu bebeler bizim rüyalarımızı da ele geçirdiÇok iyi anlıyorum seni, vereceğiz inşallah bu kiloları
Benimki de her yerimi emiyor, mememi de emiyor ama bazen tiksinir gibi öğürerek çıkarıyor ağzından. Saç falan mı ağzına kaçıyor diye o kadar çok düşünmüşüm ki gece rüyama saç girdi. Çocuğumun kakasında 1 metre uzunluğunda saçlar görüyordum.
Günaydın bacımTahmin ettiğim kadar kötü geçmedi. Sabaha karşı biraz inledi, ağladı ama çok şükür ateşi çok yoktu. Elimle kontrol ettim, ölçmedim bile. Sen nasılsın? İpek nasıl?
O nasıl rüya kiz ajxbwjhdjsjdjdÇok iyi anlıyorum seni, vereceğiz inşallah bu kiloları
Benimki de her yerimi emiyor, mememi de emiyor ama bazen tiksinir gibi öğürerek çıkarıyor ağzından. Saç falan mı ağzına kaçıyor diye o kadar çok düşünmüşüm ki gece rüyama saç girdi. Çocuğumun kakasında 1 metre uzunluğunda saçlar görüyordum.
Günaydın bacımTahmin ettiğim kadar kötü geçmedi. Sabaha karşı biraz inledi, ağladı ama çok şükür ateşi çok yoktu. Elimle kontrol ettim, ölçmedim bile. Sen nasılsın? İpek nasıl?
Maşallah ya ipek kuşaO nasıl rüya kiz ajxbwjhdjsjdjd
İyi bari sevindim yarasın kuzuyaipek bu gece deliksiz uyudu ama ben yine geç uyudum erken uyumam lazim hortlak gibi dolanıyorum ortalikta snbdbsbdjndjdnd ipek iyi anasi geberik
Dalga geçiyorlar bizimle xjxndjndjdjdjBenimki bugün gece hiç uyumadı hiç ilk defa böyle oldu ya emzikte tutmadı delirdim delirdim şimdide karşımda sırıtıyor
Beterin beteri var haline sukret dostum :)Maşallah ya ipek kuşabi benim oğluşummu deliksiz uyumuyor ya yada ne zaman o günleri görürüz acaba :) 21.00 gibi uyuyor fix 01.30 uyanıyor sonra 4 te sonra saat başı dünden bahsetmiyorum hiç uyumadı hiç 0 uyku
Bi ara ipek de bozulmuştu hala tam tamir edemedik uykulari ama gece uyuyor genel olarak. Bu ara saati kaydı 10 gibi anca uyuyorMaşallah ya ipek kuşabi benim oğluşummu deliksiz uyumuyor ya yada ne zaman o günleri görürüz acaba :) 21.00 gibi uyuyor fix 01.30 uyanıyor sonra 4 te sonra saat başı dünden bahsetmiyorum hiç uyumadı hiç 0 uyku
Valla bence denemekte fayda var, silikon zaten onlar, uzantısı var ucunda çekip ordan çıkarıyorsun ama içeriye nasıl yerleştireceğim onu bilmiyorumEvet ya nefret ettim resmennapsak alıp denesek mi nfnfndndnsnsan
Benim sağ omzum hep kirli ve ıslakAynen ya omuzumu emiyor memeyi almıyor bazen. Mememi omzuma çıkarasım geliyor
Ben de Femometer almayı düşünüyordum dur, Seninkini de bir araştırayım o zamanBen tampax markasından çok memnun kalmıştım canım . Normal olanı kullandım . Eğer reglin aşırı çok değilse normal alabilirsin sende . Ama çok oluyor diyorsan plus boy alırsın gerçi dolduğunu hissediyorsun değiştirirsin normal al ya rahatsızlık hissi olmaz hiç değilse
Bence gün içinde uyaran çok fazla olduğu için ağrılarını unutuyorlar ama gece ağrılar açığa çıkıyor yavruların, ondan bu kadar çok hıysuzlanıyorlarBenimki bugün gece hiç uyumadı hiç ilk defa böyle oldu ya emzikte tutmadı delirdim delirdim şimdide karşımda sırıtıyor
O nasıl rüya kiz ajxbwjhdjsjdjd
İyi bari sevindim yarasın kuzuyaipek bu gece deliksiz uyudu ama ben yine geç uyudum erken uyumam lazim hortlak gibi dolanıyorum ortalikta snbdbsbdjndjdnd ipek iyi anasi geberik
Kızlar uyuyunca hemen uyumalıyız aslında gece. Ama ben de sessiz sakin oturmak istiyorum biraz.Bi ara ipek de bozulmuştu hala tam tamir edemedik uykulari ama gece uyuyor genel olarak. Bu ara saati kaydı 10 gibi anca uyuyorgündüz ve gece her uyju öncesi 1 saate yakın ağlıyor çok huysuz. Desteksiz uyurdu şimdi salliyorum bazen.... Gece uyandirmayi kestim ben 1 aydan sonra. Zaten kendi uyaniyordu 3-4 saatte bir. Sonra git gide uzadı bu saat aralığı. Belki onun etkisi vardır. Ben sürekli uyandirmaya devam etseydim belki şart gibi alışıp kendi de uyanirdi bilmiyorum ndbxjsdjdbdhd bi de oda full karanlik, koyu renk fonlarim var onlari da ortaya cekiyorum oda baya karanlik oluyor onun da etkisi olabilir yani bilmiyorum. Her bebis kendine özgü valla inşallah uykulari duzene girer bebitonun
Begonvil9699 femometer ® Rose 2'li Adet Kabı-regl Kabı-medikal Sınıf Silikon Menstrual Cup-tampon (A B EBAT) - Fiyatı, Yorumları bak benim dediğim adet kabı, menstrual kap olarak geçiyor
Hahahahshhshaha kız ben normal tampon deneyerek başlıcam sanırım pedden çok sıkıldımBegonvil9699 bak bir de böyle bir ürün var, sayende ben de alıcam galiba yorumlarda falan da çok güzel olumlamalar var, denenebilir bence irie Adet Kabı [[small Nude]] Kullanımı Kolay - Sızdırmaz - Konforlu - Can Yakmaz Acıtmaz - Fiyatı, Yorumları
Ben artık toptan kurtulmak istiyorum yaaaHahahahshhshaha kız ben normal tampon deneyerek başlıcam sanırım pedden çok sıkıldımbunu da alıcam ama gerekli gerçekten
Uyku dışında aynıyızOo hareketlimi ne demek uçacakayrıca çok ilgi isteyen bir çocuk,ilgisiz üç dakika durmaz,gecelerı uyumaz gecenın 4 unde kalktı bugun,uyudugundada sureklı uyanır hep tetıkte kameradan bakmam gerekır,4gundur bu sıcakta banyo yapamadım yeterlımı
Her seferinde diyorum uyuyunca uyicam diye ama evi toplamam gerekiyor veya yemek yapmam gerekiyor zaten yaptim derken uykum kaçmış oluyor sonra esimo bekliyorum yine 12 ye kadar uyumamiz 1 zaten minimum :') 6 saat uykuyu kabullendim galiba bilmiyorum nsbdbsjdjdjdjjdKızlar uyuyunca hemen uyumalıyız aslında gece. Ama ben de sessiz sakin oturmak istiyorum biraz.
40 ı çıktıktan sonra ben de kendi uyanmazsa uyandırmadım. Bu deliksiz uyku için önemli bir detay bence de. Bi sıkıntısı olmadığı sürece sık uyanmaz benimki de.
Henüz hayırKızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettimdoktor temiz yerde girebilir demişti sizlerin de girdi mi bebişler denize
Ya instgramda havuza bile sokanlar var da temiz denizde sorun olmaz bence kısa süreliHenüz hayırdoktor havuz kesinlikle onermedi zaten denize de ayağını sokabilirsiniz dedi. 6 ay aşılarından sonra girebilicez kismetse o yüzden gitmedik henüz sjbdnsjd Ağustos sonu duruma göre gideriz diye düşünüyorum inşallah hava veya su sogumazsa tabi
Deniz tuzlu olduğu için o yüzden önermiyor doktorlar cildi henüz tolere edemeyebilirYa instgramda havuza bile sokanlar var da temiz denizde sorun olmaz bence kısa sürelibiz 7 gibi girdik akşam üzeri güneş de yok hem
Denizinden eminsen sorun yok diye biliyorumYa instgramda havuza bile sokanlar var da temiz denizde sorun olmaz bence kısa sürelibiz 7 gibi girdik akşam üzeri güneş de yok hem
Hemen tatli suyla yikayinca sorun olmuyor diye duymuştum benDeniz tuzlu olduğu için o yüzden önermiyor doktorlar cildi henüz tolere edemeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?