- 16 Haziran 2018
- 1.096
- 2.636
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.301
Meme dışında herşeyi emen bir bebeğim var parmağımı omzumu kolumu. Bir bebek neden meme emmez ya şaşıyorum. Dipnot:hiç emmediAh ah çok fena oldular benimki de bugün gündüz uykusuna 2 saat direndi hem uykusu var hem uyumuyor uğraştım durdum. Gece uykusu a da 9 dan beri uğraştım daha yeni uyuduoysaki uykusu gelince kendi kendine yatağına yatırırdım uyurdu. Memeyi zaten tamamen bıraktı Allah yardımcımız olsun
Prima 3 kullanıyorum şuan. Sünnet olduğu hafta 4 kullanmıştım o da oluyordu. Biraz gevşek bağlamayı dene yine oluyorsa bir beden büyüğüne geç benceKızlar bu arada kaç no bez kullanıyorsunuz? Ben molfix 4 kullanıyorum ama bacaklarında lastik izi çok oluyor 5 mi almalıyım acaba? Çok büyük olmaz mı 7kg şu an
Güzel olmak ne zaman kolay oldu ki ahhh ahhhHahshshshshha sitede gördüm geçen dikleştirme büyütme vs yapmış fotolu konu açmış hoşuma gitti benim de ama çok ağrılı ya hayatta cesaret edemem herhalde nxndncnxnslsls
Ayak bileklerim ve dizlerimin arkaları nasıl ağrıyor anlatamamAkşama ne iş olsa kalıyor zaten. Ütüyü akşam serinliğinde yapayım diyorum, çocuklar uyuyunca da bir şey yapasım gelmiyor. Ben de doğumdan sonra ev temizliği için birini çağırdım, ilk gelişi 1 yıl önceydi. Göze girmek içinmiş meğer o temizlik uğraşı. Bu gelişinde arkasından evi temşzledim. Ev zaten 2+1, küçük bir ev. Çoğu işte yardım ettim kızım uyurken. Kadın mutfağı temizlemedi. Yetiştiremedi. Şimdi paramla rezil olmayayım diye çağırmıyorum da kimseyi. Benim de gücüm yok, ne olacak bilmiyorum.
Ben de bu sabah hastanede benimkinden küçük bebeği olan bir kadının karnına imrendim. Ben hamile gibi karnımla duruyorum, kadının maaşallah hiç doğum yapmamış gibi fiziği. 2 aylık anca vardı bebeği. Kilo dizlere de yük bindiriyor, o kadar rahatsızım ki.
Senin poyraz da hareketli miMalesef başladım canım.1 ay ucretsız kullanabıldım sadece bızım sektör fazlasını kaldırmadı.kendı annem ve babam bakıyor sabah bırakıyorum,oglenlerıde haftanın 2-3gunu gıdıyorum,öğlendem sonra saat 4 tede alıyorum poyrazı.bu 3. Haftamız,yavas yavas alısıyoruz bakalım bu tempoya.
Senin poyraz da hareketli miMalesef başladım canım.1 ay ucretsız kullanabıldım sadece bızım sektör fazlasını kaldırmadı.kendı annem ve babam bakıyor sabah bırakıyorum,oglenlerıde haftanın 2-3gunu gıdıyorum,öğlendem sonra saat 4 tede alıyorum poyrazı.bu 3. Haftamız,yavas yavas alısıyoruz bakalım bu tempoya.
Aynen ya omuzumu emiyor memeyi almıyor bazen. Mememi omzuma çıkarasım geliyorMeme dışında herşeyi emen bir bebeğim var parmağımı omzumu kolumu. Bir bebek neden meme emmez ya şaşıyorum. Dipnot:hiç emmedi
Bende prima 3 numara kullanıyorum. Daha açılmamış 3 paketim var insallah kullanabilirim de ziyan olmazlarPrima 3 kullanıyorum şuan. Sünnet olduğu hafta 4 kullanmıştım o da oluyordu. Biraz gevşek bağlamayı dene yine oluyorsa bir beden büyüğüne geç bence
Ben tampax markasından çok memnun kalmıştım canım . Normal olanı kullandım . Eğer reglin aşırı çok değilse normal alabilirsin sende . Ama çok oluyor diyorsan plus boy alırsın gerçi dolduğunu hissediyorsun değiştirirsin normal al ya rahatsızlık hissi olmaz hiç değilseHangi marka kullanıyosun canım ve habgi boy almalıyım? Ben de iyi olacağını düşünmüştüm
Alıp bi deneyeyim çok teşekkür ederim canımBen tampax markasından çok memnun kalmıştım canım . Normal olanı kullandım . Eğer reglin aşırı çok değilse normal alabilirsin sende . Ama çok oluyor diyorsan plus boy alırsın gerçi dolduğunu hissediyorsun değiştirirsin normal al ya rahatsızlık hissi olmaz hiç değilse
Ber şekilde analik zor işmiş gidip anama sarilmak istiyorum......Kasaptan al gitsinbardaklara koyup donduruyorum her ay yapuyorum bir ay idare ediyor ama çorba yapmaktan yıldım kızz iki güne bir özel çorba hazırla
bence ikisinede aynı zor gibi onun o halini görünce eriyip bitiyorsunnnnnn
Günaydın inşallah geceniz sakin ve güzel geçmiştir bebişle bacikomTemizlikçi olayı gerçektwn böyle. Lafımızı etmesin sağda solda diye uğraşıyoruz.
Yavrun sağlıkla büyüsün de emmiş emmemiş bi önemi yok aslında. Yerçekimine engel olamıyorlar
Sağ ol canım. Güleç yavrum gitti, ağlayan inleyen bir bebiş geldi evimize. Eskiler "hasta olduğuna değil de huyunun değiştiğine yanarım" derler ya, ne kadar doğru...
Sağ ol canım. Normalde bu aya kadar ateş sıkıntısı yaşamadık aşılarında. Bu ay diş sancısı ve havaların sıcak oluşu iyice şartları zorladı. Tüm günü üzerinde sadece zıbını ile baş ve bacaklarında ıslak ağız mendilleriyle geçirdi. Epey fayda etti. Gece üstünü örtmüyorum zaten, sadece ince bir müslin. Onu da örtmem. Şimdi ateş düşürücü verip emzirdim. Bakalım nasıl geçecek gecemiz. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
İnşallah kuzum.
O meyve sebze fileleri de mantıklı.
Korktum valla dişten. Hepsi böyle olmaz umarım.
Algilari benim gözlemlediğim kadarıyla birden aşırı fazla açıldı sebebi bu olabilir her şeyin...Emzik reddi bende de var valla tadını mı çıkarıyorum yoksa bebik mi tadını çıkarıyo bilemedim inş geri kabul eder emziği çünkü kızım cok mızmız bi bebe
Evet benimki de normalde duşla uyurdu dustan sonra bile cin gibi bana bakıyo böyle saçlarım dik dik oldu artık geceleri uyku sersemi naptığımı bilmiyorum
Uykuya direnme bende de var bu 4 ay sendromunda ne olacak dedilerse hepsini yaşadık dibine kadar 14ünde 5 aylık olcak inşallah düzelir diye kendimi avutuyorumbenimki oyun halısında falan dururdu yemek yapardım falan da hiçbir yerde durmuyo kucakta bile kalkıp gezdirilmek istiyo yandık ki ne yandıkkk
Çığlık atmayı öğreniyor hala onu denerken kendini sıkıyor zaten elleri de titriyo genelde kafa yanıyor resmen sbxbsndjd aglarken de aynı eller yine titriyor nsbxhsdKızlar ya sizin bebişlerde heyecanlanınca kendini sıkıyor mukollarını titerityor azer bülbül gibi,çığlık atarak. Bu normal mi acaba
Evet evet kendibi sıkıyorÇığlık atmayı öğreniyor hala onu denerken kendini sıkıyor zaten elleri de titriyo genelde kafa yanıyor resmen sbxbsndjd aglarken de aynı eller yine titriyor nsbxhsd
Oo hareketlimi ne demek uçacakSenin poyraz da hareketli mi
Canım sen oceaan mıkrofer kullanıyordun demı demır,kac damla verıyorsun?bıde rengı beyaz ya sasırdım ben ılk kez rengı beyaz demır damlası gordumMoltix 4+ kullanıyorum 8 kilo. Bulmak zor onu da, bulamazsam 5e geçecem sanırım
Çok iyi anlıyorum seni, vereceğiz inşallah bu kilolarıAyak bileklerim ve dizlerimin arkaları nasıl ağrıyor anlatamam
Benimki de her yerimi emiyor, mememi de emiyor ama bazen tiksinir gibi öğürerek çıkarıyor ağzından. Saç falan mı ağzına kaçıyor diye o kadar çok düşünmüşüm ki gece rüyama saç girdi. Çocuğumun kakasında 1 metre uzunluğunda saçlar görüyordum.Aynen ya omuzumu emiyor memeyi almıyor bazen. Mememi omzuma çıkarasım geliyor
Günaydın bacımGünaydın inşallah geceniz sakin ve güzel geçmiştir bebişle bacikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?