2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Meme dışında herşeyi emen bir bebeğim var parmağımı omzumu kolumu. Bir bebek neden meme emmez ya şaşıyorum. Dipnot:hiç emmedi

Kızlar bu arada kaç no bez kullanıyorsunuz? Ben molfix 4 kullanıyorum ama bacaklarında lastik izi çok oluyor 5 mi almalıyım acaba? Çok büyük olmaz mı 7kg şu an
Prima 3 kullanıyorum şuan. Sünnet olduğu hafta 4 kullanmıştım o da oluyordu. Biraz gevşek bağlamayı dene yine oluyorsa bir beden büyüğüne geç bence

Ayak bileklerim ve dizlerimin arkaları nasıl ağrıyor anlatamam

Senin poyraz da hareketli mi

Prima 3 kullanıyorum şuan. Sünnet olduğu hafta 4 kullanmıştım o da oluyordu. Biraz gevşek bağlamayı dene yine oluyorsa bir beden büyüğüne geç bence
Bende prima 3 numara kullanıyorum. Daha açılmamış 3 paketim var insallah kullanabilirim de ziyan olmazlar

Hangi marka kullanıyosun canım ve habgi boy almalıyım? Ben de iyi olacağını düşünmüştüm
Ben tampax markasından çok memnun kalmıştım canım . Normal olanı kullandım . Eğer reglin aşırı çok değilse normal alabilirsin sende . Ama çok oluyor diyorsan plus boy alırsın gerçi dolduğunu hissediyorsun değiştirirsin normal al ya rahatsızlık hissi olmaz hiç değilse

Alıp bi deneyeyim çok teşekkür ederim canım

Ber şekilde analik zor işmiş gidip anama sarilmak istiyorum......

Günaydın inşallah geceniz sakin ve güzel geçmiştir bebişle bacikom

Algilari benim gözlemlediğim kadarıyla birden aşırı fazla açıldı sebebi bu olabilir her şeyin...

Kızlar ya sizin bebişlerde heyecanlanınca kendini sıkıyor mu kollarını titerityor azer bülbül gibi,çığlık atarak. Bu normal mi acaba
Çığlık atmayı öğreniyor hala onu denerken kendini sıkıyor zaten elleri de titriyo genelde kafa yanıyor resmen sbxbsndjd aglarken de aynı eller yine titriyor nsbxhsd

Oo hareketlimi ne demek uçacakayrıca çok ilgi isteyen bir çocuk,ilgisiz üç dakika durmaz,gecelerı uyumazgecenın 4 unde kalktı bugun,uyudugundada sureklı uyanır hep tetıkte kameradan bakmam gerekır,4gundur bu sıcakta banyo yapamadımyeterlımı

Ayak bileklerim ve dizlerimin arkaları nasıl ağrıyor anlatamam
Çok iyi anlıyorum seni, vereceğiz inşallah bu kiloları
Aynen ya omuzumu emiyor memeyi almıyor bazen. Mememi omzuma çıkarasım geliyor
Benimki de her yerimi emiyor, mememi de emiyor ama bazen tiksinir gibi öğürerek çıkarıyor ağzından. Saç falan mı ağzına kaçıyor diye o kadar çok düşünmüşüm ki gece rüyama saç girdi. Çocuğumun kakasında 1 metre uzunluğunda saçlar görüyordum.
Günaydın inşallah geceniz sakin ve güzel geçmiştir bebişle bacikom
Günaydın bacım Tahmin ettiğim kadar kötü geçmedi. Sabaha karşı biraz inledi, ağladı ama çok şükür ateşi çok yoktu. Elimle kontrol ettim, ölçmedim bile. Sen nasılsın? İpek nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…