2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
kızlar bi de bi şey sorucam sizin bebekleriniz sizden başkasında uyuyor mu yani anneniz ya da kayınvalideniz falan uyutabiliyor mu ya
Ayyy kendi annemde durmuyor inanır mısın, enerjisini mi sevmedi naptı bilmiyorum ama kadının kucağında asla durmuyor ama babamı çok seviyor.. uyutma kısmını şimdiye kadar hiç denemedik ama çok korkuyorum ben de ondan.. okula başladığımda kv gelecek bakmaya nasıl olacak bilmiyorum aklım hep evde kalacak

Ben uyku vaktini gözleyip aşağı yukarı saatleri de belli olduğu için kucağımda 5 dk pışpışlayıp bırakıyorum yatağa uyuyo ama günden güne huy değiştiriyor bilmiyorum korkuyorum valla.. hiç öyle beşikte falan da sallamadık, ayakta, battaniyede sallanmayı aslaaaa kabul etmiyor hanımefendi hazretleri, “ne o öyle varoşlar gibi sallanmam ben, beni kucağınızda prensesler gibi pışpışlayın” diyor ve aynen de öyle yapıyoruz.. o sırada ayakta sallanarak büyüyen beennn

Ben de kv ye bırakıcam ama zor olacak gibi nasıl bakacak hiç bi fikrim yok güya 3çocuk 2torun büyütmüş ama benimkini hiç sakinleştirdiği uyuttuğu yok

Niye kız Bursa görmek istediğim yerlerdendi
Neresini gorcen ya vae bi kaç yeri ama o kadar yani genel itibariyle cort malesef gezilir bir günlük ok ama yasanmaz sıkıcı boğucu gereksiz kalabalik trafikli bomboş yani. İstanbulla kapışıyor ve istanbulun en azından deniz var sahile inerim diyor insan skdbwjdjdjd ay ne kadar kotuledim

İşlerine gelmiyo bunun başka açıklaması olamaAaaz skxbsjndjdn neyse kendileri düşünsün onu da l.. ben olsam ogrenirim nasıl uyuttugunu ki sonra iş bana kalınca kafayi yemeyeyim diye

3/5seneye anca görürüm zaten de bi gün yetiyorsa gezmeye başka plan da yapmak lazım

Kesinlikle öyle ya sorsan neymiş çalışıyormuş meme onda mı varmış
Bunu duymamak için memede uyutmamayi tercih ettim şükür ki ipek de çok meme delisi olmasi zaten ama çalışıyor çoğu akşam goremiyo bile max sabah goeuese bi saat o yüzden nasil uyuttugumu gormesi vs lazim. Ama krizlenip uyumadigi geceler eşim el atıyordu ve bir şekilde uyutuyordu yani o yüzden salladim gitti

Benim annemleri çok görmedi babam geldi dün ağladı sjbdjsndjsjdd annemde de belki ağlar bilmiyorum ama kv kp i de aynı yerdeyiz ona rağmen çok görmediği için onlarda da ağlıyor ilk başta ortama alışınca sakinliyo biraz

Benimki de çoğunlukla memede uyumuyor başlarda eşim uyutuyordu daha çok ilgileniyordu tabi izinliydi evdeydi şimdi az görüyor işten güçten ama demek ki isteyince uyutabiliyor

İşlerine gelmiyo bunun başka açıklaması olamaAaaz skxbsjndjdn neyse kendileri düşünsün onu da l.. ben olsam ogrenirim nasıl uyuttugunu ki sonra iş bana kalınca kafayi yemeyeyim diye
Kız kv’ye dedim okul başlamadan bir hafta önce gel diye, biliyoruz huyunu suyunu dedi, hayır ona acıdığımdan değil de kızımı ağlatırsa diye korkuyorum

Bizimki de bi değişik işte bazen uyuyo bazen salliyorum jriz ayı bize böyle geldi tamam diyorum sallaeim artık salliyorum bu seferde öyle uyumak istemiyo bi emzikle istiyo bi emziksiz deli oldum ksbdusjdj

Bizimki de bi değişik işte bazen uyuyo bazen salliyorum jriz ayı bize böyle geldi tamam diyorum sallaeim artık salliyorum bu seferde öyle uyumak istemiyo bi emzikle istiyo bi emziksiz deli oldum ksbdusjdj
Bizimki emziği gündelik hayatta bıraktı, sadece yatarken veriyorum, dalarken atarsa ağzından alıyorum onu da.. zaten yatacağını anladığında sırtı yattığında basıyor yaygarayı

Bizimki emziği gündelik hayatta bıraktı, sadece yatarken veriyorum, dalarken atarsa ağzından alıyorum onu da.. zaten yatacağını anladığında sırtı yattığında basıyor yaygarayı
Ben sadece uyurken veriyodum ya onu da pek severek almiyodu zaten sndbsjbdjsnd ulan uyu işte ne var sanki ne kaciriyorsun uyusana sksnsjdbjdjd

Kızlar bu temu uygulamasından alışveriş yaptınız mı hiç? Güvenilir mi, alt-üst limit ne kadar bilginiz var mı?

Ben sadece uyurken veriyodum ya onu da pek severek almiyodu zaten sndbsjbdjsnd ulan uyu işte ne var sanki ne kaciriyorsun uyusana sksnsjdbjdjd
Bence onların şu anda büyüme ağrıları var ve sakinleşemiyorlar.. kıyamam yaaa minicikler ve baş etmek zorundalar

Benimki de çoğunlukla memede uyumuyor başlarda eşim uyutuyordu daha çok ilgileniyordu tabi izinliydi evdeydi şimdi az görüyor işten güçten ama demek ki isteyince uyutabiliyor
Aynen ilk ay ben uyuyakaliyodum o uyutmus oluyodu geceleri falan iyi oluyodu da artık gece de çok kalkmadigim için sorun olmuyor fazla

Aynen ilk ay ben uyuyakaliyodum o uyutmus oluyodu geceleri falan iyi oluyodu da artık gece de çok kalkmadigim için sorun olmuyor fazla
Biz hala iki kere falan kalkıyoruz yabu ara daha sık uyanıyor acıkıyor sanırım 6saat dayanıyordu şimdi 3/4saat oldu mu kalkıyor anlamadım

Biz hala iki kere falan kalkıyoruz yabu ara daha sık uyanıyor acıkıyor sanırım 6saat dayanıyordu şimdi 3/4saat oldu mu kalkıyor anlamadım
Acikmaktan değil o galiba uyku gerilemesi falan atak matak bir şeylere kafa atıyorlar yine.... İpek de bi ara öyle oldu birden 2-3 defa uyaniyordu sonra düzeldi yine ama arada şaha kalkiyoruz böyle nddndndn acikiyor diyelim. Aciksaydi aksam 8 sabah 7 uyumazdi deliksiz snnxndxdxnd benim yorumum bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…