2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
O tarafları bilmiyorum malesef ben muğladayım hamile iken ben de girdim doktor önermişti ama hemen kıyafet değiştireceksin ıslak çok tehlike

Balıkesir’in ege tarafındaki deniz kıyıları genelde temiz ama soğuk maalesef. Bizde sarımsaklıya gideceğiz. Su temiz ama buz gibi. Temiz sular genelde soğuk oluyor bende öyle bir algı var

Kızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettim doktor temiz yerde girebilir demişti sizlerin de girdi mi bebişler denize
Biz de eylülde gideceğiz tatile canım inşallah, o zamana kadar biraz daha büyür.. şişme oturma koltuğu falan alıcam ben de.. gölgelikli havuz simidi alıcam..

Balıkesir’in ege tarafındaki deniz kıyıları genelde temiz ama soğuk maalesef. Bizde sarımsaklıya gideceğiz. Su temiz ama buz gibi. Temiz sular genelde soğuk oluyor bende öyle bir algı var
Üzdü beni jsbxjsjd ben de gidemem hic soguk suya sziyet gibi oluyo zaten bebişi de sokamam soğuk olursa duble eziyet skdnsjdj

kızlar bi de bi şey sorucam sizin bebekleriniz sizden başkasında uyuyor mu yani anneniz ya da kayınvalideniz falan uyutabiliyor mu ya

kızlar bi de bi şey sorucam sizin bebekleriniz sizden başkasında uyuyor mu yani anneniz ya da kayınvalideniz falan uyutabiliyor mu ya
Sallayarak uyutur kv snbxbssjsnd bi kere uyuttu ama minikti. Benim bebem kendi kendine de uyuma potansiyeline sahip olduğu için (az önce öyle oldu mesela) çok zorlamaz ama uyutsunlar istemem çünkü sallayacaklar biliyorum çok alışmasını istemiyorum sallamaya

Ya benimki kucakta hafif sallanarak uyuyor dün emzirdm yemek yiyorduk uykusu var hadi uyutun dedim eşimle annesine iki kucağına aldı pış pış yaptı uyumuyor al dedieylülde okula başladığımda ne yapacak merak ediyorum

Eşimde bi tek sende uyuyor diyordu geçen gün atarlandım ben gidiyorum uyut bebeği dedim baktım kucağında uyumuş

Eşimde bi tek sende uyuyor diyordu geçen gün atarlandım ben gidiyorum uyut bebeği dedim baktım kucağında uyumuş
Babalar beleşten baba resmen yaa,annelerın neden cennet ayagının altında oldugu ortada..armut piş agzıma düşler resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…