- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.341
Ben de çıkarınca yıkadım hemen ılık su ile bacaklarınıHemen tatli suyla yikayinca sorun olmuyor diye duymuştum ben
O tarafları bilmiyorum malesef ben muğladayımDenizinden eminsen sorun yok diye biliyorumbenim emin olduğum bir yer yok malesef kendim bile girmemistim geçen yaz hamileymişim bi de sonra öğrendim şansa yani, mikrop kapmaya kadin olarak cok musaitiz zaten. İsletmeler de çöpünü pisligini denize akitiyor genel olarak jsbxjdnjdbdd varsa balikesir bursa tarafında kesin denizi temiz eminim şuraya gidin diye öneri alabilirim suyu da çok soguk olmasın bebem üşür ben de usürüm
Balıkesir’in ege tarafındaki deniz kıyıları genelde temiz ama soğuk maalesef. Bizde sarımsaklıya gideceğiz. Su temiz ama buz gibi. Temiz sular genelde soğuk oluyor bende öyle bir algı varDenizinden eminsen sorun yok diye biliyorumbenim emin olduğum bir yer yok malesef kendim bile girmemistim geçen yaz hamileymişim bi de sonra öğrendim şansa yani, mikrop kapmaya kadin olarak cok musaitiz zaten. İsletmeler de çöpünü pisligini denize akitiyor genel olarak jsbxjdnjdbdd varsa balikesir bursa tarafında kesin denizi temiz eminim şuraya gidin diye öneri alabilirim suyu da çok soguk olmasın bebem üşür ben de usürüm
Biz de eylülde gideceğiz tatile canım inşallah, o zamana kadar biraz daha büyür.. şişme oturma koltuğu falan alıcam ben de.. gölgelikli havuz simidi alıcam..Kızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettimdoktor temiz yerde girebilir demişti sizlerin de girdi mi bebişler denize
Biz tatilde değil memleketteyiz diye espri yapayım biBiz de eylülde gideceğiz tatile canım inşallah, o zamana kadar biraz daha büyür.. şişme oturma koltuğu falan alıcam ben de.. gölgelikli havuz simidi alıcam..
Üzdü beni jsbxjsjd ben de gidemem hic soguk suya sziyet gibi oluyo zaten bebişi de sokamam soğuk olursa duble eziyet skdnsjdjBalıkesir’in ege tarafındaki deniz kıyıları genelde temiz ama soğuk maalesef. Bizde sarımsaklıya gideceğiz. Su temiz ama buz gibi. Temiz sular genelde soğuk oluyor bende öyle bir algı var
Nickinin fethiyeli olmasından anlamalıydık ndndndjsjsjsk çok kıskanıyorum memleketi böyle olanların ya benimki sivas…..Biz tatilde değil memleketteyiz diye espri yapayım bigölgelikli ben de alıcam çok heves ettim
Her yerin ayrı güzelliği vardır ya öyle demeNickinin fethiyeli olmasından anlamalıydık ndndndjsjsjsk çok kıskanıyorum memleketi böyle olanların ya benimki sivas…..
Değişebiliriz istersen kjgdstukfssghkl bozkırdan başka bişey yok ya zaten gittğimiz de yokHer yerin ayrı güzelliği vardır ya öyle deme
Ahahah teşekkürler almayayımDeğişebiliriz istersen kjgdstukfssghkl bozkırdan başka bişey yok ya zaten gittğimiz de yok
Bursanin yok tşk skndjsbdjsjdHer yerin ayrı güzelliği vardır ya öyle deme
Sallayarak uyutur kv snbxbssjsnd bi kere uyuttu ama minikti. Benim bebem kendi kendine de uyuma potansiyeline sahip olduğu için (az önce öyle oldu mesela) çok zorlamaz ama uyutsunlar istemem çünkü sallayacaklar biliyorum çok alışmasını istemiyorum sallamayakızlar bi de bi şey sorucam sizin bebekleriniz sizden başkasında uyuyor mu yani anneniz ya da kayınvalideniz falan uyutabiliyor mu ya
Niye kız Bursa görmek istediğim yerlerdendiBursanin yok tşk skndjsbdjsjd
Ya benimki kucakta hafif sallanarak uyuyor dün emzirdm yemek yiyorduk uykusu var hadi uyutun dedim eşimle annesineSallayarak uyutur kv snbxbssjsnd bi kere uyuttu ama minikti. Benim bebem kendi kendine de uyuma potansiyeline sahip olduğu için (az önce öyle oldu mesela) çok zorlamaz ama uyutsunlar istemem çünkü sallayacaklar biliyorum çok alışmasını istemiyorum sallamaya
Eşimde bi tek sende uyuyor diyordu geçen gün atarlandım ben gidiyorum uyut bebeği dedim baktım kucağında uyumuşYa benimki kucakta hafif sallanarak uyuyor dün emzirdm yemek yiyorduk uykusu var hadi uyutun dedim eşimle annesineiki kucağına aldı pış pış yaptı uyumuyor al dedi eylülde okula başladığımda ne yapacak merak ediyorum
Babalar beleşten baba resmen yaa,annelerın neden cennet ayagının altında oldugu ortada..armut piş agzıma düşler resmenEşimde bi tek sende uyuyor diyordu geçen gün atarlandım ben gidiyorum uyut bebeği dedim baktım kucağında uyumuş
Kesinlikle öyle ya sorsan neymiş çalışıyormuş meme onda mı varmışBabalar beleşten baba resmen yaa,annelerın neden cennet ayagının altında oldugu ortada..armut piş agzıma düşler resmen
ZalımsınnnnnBiz tatilde değil memleketteyiz diye espri yapayım bigölgelikli ben de alıcam çok heves ettim
Şans diyelimZalımsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?