2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Biz hala iki kere falan kalkıyoruz ya😂bu ara daha sık uyanıyor acıkıyor sanırım 6saat dayanıyordu şimdi 3/4saat oldu mu kalkıyor anlamadım
Benimki de uyanıyor iki defa yaa halen, bizde mi var bir sıkıntı 😂 1-2 gibi bir uyanıyor 4-5 gibi ikinci kez uyanıyor

Acikmaktan değil o galiba uyku gerilemesi falan atak matak bir şeylere kafa atıyorlar yine.... İpek de bi ara öyle oldu birden 2-3 defa uyaniyordu sonra düzeldi yine ama arada şaha kalkiyoruz böyle nddndndn acikiyor diyelim. Aciksaydi aksam 8 sabah 7 uyumazdi deliksiz snnxndxdxnd benim yorumum bu şekilde
Maşallah 🧿🧿🧿 kızzz akşam 8 sabah 7 deliksiz mi uyuyor? Ben bile o kadar deliksiz uyuyamıyorum 😂😂😂😂bizimki acıkıyor ondan eminim çünkü her uyandığımda biberona feciii saldırıyor

Acikmaktan değil o galiba uyku gerilemesi falan atak matak bir şeylere kafa atıyorlar yine.... İpek de bi ara öyle oldu birden 2-3 defa uyaniyordu sonra düzeldi yine ama arada şaha kalkiyoruz böyle nddndndn acikiyor diyelim. Aciksaydi aksam 8 sabah 7 uyumazdi deliksiz snnxndxdxnd benim yorumum bu şekilde
Maşallah ya hiç bi zaman o kadar deliksiz uyumadı 😂 inşallah bundan sonra uyur . Şu atak matak bitmiyor bi zaten ne zaman rahat edecez ya

Benimki de uyanıyor iki defa yaa halen, bizde mi var bir sıkıntı 😂 1-2 gibi bir uyanıyor 4-5 gibi ikinci kez uyanıyor
Aynı benimki de o saatler ya 9da yatsa da aynı 11de yatsa da . Dün akşam bizle biraz otursun hadi dedim kvlerdeydik 11gibi uyuttum eve geldik 2gibi uyandı gene

Maşallah ya hiç bi zaman o kadar deliksiz uyumadı 😂 inşallah bundan sonra uyur . Şu atak matak bitmiyor bi zaten ne zaman rahat edecez ya
Biter inşallah bana çok vurmasa sa hiç sevmedim bu ataklari bir şeyleri bozuluyor huy değiştiriyorlar resmen 🥲

Neresini gorcen ya vae bi kaç yeri ama o kadar yani genel itibariyle cort malesef gezilir bir günlük ok ama yasanmaz sıkıcı boğucu gereksiz kalabalik trafikli bomboş yani. İstanbulla kapışıyor ve istanbulun en azından deniz var sahile inerim diyor insan skdbwjdjdjd ay ne kadar kotuledim 😂😂😂
Kız niye öyle diyon mudanyanın gemliğin sahilleri var bursa mis gibi şehir shsj

Kızlar bugün sağ memem tamamen eziyet oldu bize. Dokunsalar ağlayacağım o kadar canım acıyor. Kızım sağ memeyle savaş halinde. Muhtemelen tıkanıklık var, süt iyi gelmediği için sinirleniyor ağlıyor. Sağdım azıcık süt geldi. Israrla sağdan emzirmeye çalışıyorum ki, tıkanıklık varsa açılsın rahatlayayım. Sol mememde sorun yok. Emerken sakinleşip uyudu hatta kızım.

Var mı tavsiyeniz? 🌸 Canım çok acıyor.

Kız niye öyle diyon mudanyanın gemliğin sahilleri var bursa mis gibi şehir shsj
Biri mudanya biri gemlik şehir değiştirmeye eş değer nsxbbsbdbsbxjdbbjsbx doğduğum büyüdüğüm yerde evden yürüyerek 5dkya sahildeydim..... O kadar yolu da ha deyince gidesim gelmiyo :( benim için sahil yolsa anlamı yok bu şehrin nsbshshdjs

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-24-20-19-07-560_com.google.android.apps.maps.webp
    Screenshot_2025-07-24-20-19-07-560_com.google.android.apps.maps.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2025-07-24-20-18-57-213_com.google.android.apps.maps.webp
    Screenshot_2025-07-24-20-18-57-213_com.google.android.apps.maps.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bugün sağ memem tamamen eziyet oldu bize. Dokunsalar ağlayacağım o kadar canım acıyor. Kızım sağ memeyle savaş halinde. Muhtemelen tıkanıklık var, süt iyi gelmediği için sinirleniyor ağlıyor. Sağdım azıcık süt geldi. Israrla sağdan emzirmeye çalışıyorum ki, tıkanıklık varsa açılsın rahatlayayım. Sol mememde sorun yok. Emerken sakinleşip uyudu hatta kızım.

Geçmiş olsun canım:( meme acısı çok kötü ya :( masaj falan yaptin mi :( sıcak suyla falan, tarakla tarar gibi yapabilirsin diyorlardi sanki ben çok bilmiyorum da Balbocegi9 Balbocegi9 ipeksi19 ipeksi19 sizin daha çok tavsiyeniz vardir diye düşünüyorum 🫠

Geçmiş olsun canım:( meme acısı çok kötü ya :( masaj falan yaptin mi :( sıcak suyla falan, tarakla tarar gibi yapabilirsin diyorlardi sanki ben çok bilmiyorum da Balbocegi9 Balbocegi9 ipeksi19 ipeksi19 sizin daha çok tavsiyeniz vardir diye düşünüyorum 🫠
Sağ ol canım. Eşim şimdi geldi, çocukları uyuttum duşa girip masaj yapacağım. İnşallah fayda eder. Çok fenayım...

Canım bir leğenin içine sıcak sayılabilecek derecede suyu koy, havluyu içinde ıslatıp memeyi koltuk altından meme ucuna doğru tarar gibi masaj yap, bu işlem bi 10-15 dk sürsün, su soğudukça tazele, biraz da duşun altında duş başlığıyla elinle yap aynı işlemi gerçekten iyi geliyor. Elinle de biraz masaj yaparak ovalayarak sağ sertliğin olduğu yeri açılır, en önemlisi o memeyi emzirmek zaten ama ona yoğunlaşıp da diğerini ihmal etme ki o da sertleşmesin. Sağma makinen varsa o da rahatlatır.. ❤️‍🩹 geçmiş olsun 💐

Canım sen oceaan mıkrofer kullanıyordun demı demır,kac damla verıyorsun?bıde rengı beyaz ya sasırdım ben ılk kez rengı beyaz demır damlası gordum
Evet. 3 damla başladık, 1 hafta sonra 5, bir hafta sonra 7, 5 gün sonra 10a çıkardı doktor. Kademeli başlattı dokunmasın diye. Bana az gibi geliyor bu miktar o yüzden 12 veriyorım ama dr daha iyi bilir, koruyucu miktar uyguluyor sanırım. Ben renginden dolayı bunu seçtim, diğerleri çok boyuyor, yeni nesil demir damlaları böyleymiş

Back
X