2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar sizin bebelee de kusuyor mu? Mamadan ya da memeden sonra az miktar çıkarıyor. Azalması gerekieken bazı günler artıyor. Bir de eli kolu ayağı hiç durmuyor sürekli bir debelenme

Kızlar sizin bebelee de kusuyor mu? Mamadan ya da memeden sonra az miktar çıkarıyor. Azalması gerekieken bazı günler artıyor. Bir de eli kolu ayağı hiç durmuyor sürekli bir debelenme
Benimki de kusuyor çok sık değil ama oyun halısına yatırmışsam kenardan akıyor bazen de rahatsız oluyır belli bacağımın üstüne koyuyırum öyle çıkarıyor fazla kaçırıyor heralde 🫢

Çılgınlar gibi enerji dolu kol bacak helsi ayrı ayrı oynuyor agzindan da köpek gibi nefesle me sesleri sjxbsbbxbddbdbxnx yicsm gidip isirasim geldi.... Aşırı terliyor oldugu yerde sırf hareket ettiği için ,🥲 ve kusuyor yani önceden gazi çıkmasiysa kusuyordu, şimdilerde gaz çıkıyor yine de kusuyor çözemedim belki o gaz cikarma problemi komple kalkacak ortadan o geçiş konumunda olduğu için arafa böyle kusuyor olabilir

Kiz sen almamis miydin sjdsjndjd
Kız düz plastik bişey var pek güven vermedi bana cndnsjqjaklaldlflv onu kv evine falan bırakırım daha iyi bişey alayım dedim ya 😂😂 bak şundan var

Eklentiler

• 0d45fcf0-6430-41dc-8a3a-1397c24f1aef.webp
    0d45fcf0-6430-41dc-8a3a-1397c24f1aef.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 41
Kız düz plastik bişey var pek güven vermedi bana cndnsjqjaklaldlflv onu kv evine falan bırakırım daha iyi bişey alayım dedim ya 😂😂 bak şundan var
Aaa. U indirime girmişti ebebekte 380 e falandi galiba gittim bakmaya ince geldi çok guvenemedik biz de skxbbsbdjd 1k ya düşüyordu şunu aldik

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-16-16-27-42-796_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2025-07-16-16-27-42-796_com.solidict.ebebek.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 40
Aaa. U indirime girmişti ebebekte 380 e falandi galiba gittim bakmaya ince geldi çok guvenemedik biz de skxbbsbdjd 1k ya düşüyordu şunu aldik
Evet bu daha sağlam duruyo :D benimkinden atar kendini bebiş ndndjsjwjakks çok hareketli ondan güvenemedim ben de bimden almıştım hamileyken bi heves mdmdkdkdkdkdkskx
Güle güle kullanın🥹🥹🥹

Evet bu daha sağlam duruyo :D benimkinden atar kendini bebiş ndndjsjwjakks çok hareketli ondan güvenemedim ben de bimden almıştım hamileyken bi heves mdmdkdkdkdkdkskx
Güle güle kullanın🥹🥹🥹
Ya atmaz belki bu da is görecekti ama oturma yerinin plastikleri aşırı önce geldi bana bilmiyorum snbdhsndjdjd evet çok hareketliler kemersiz arkama bile donmek risk 🥹🥹 teşekkür ederim sen de gönlüne göre bir tene bulursun inşallah ❤️

Çılgınlar gibi enerji dolu kol bacak helsi ayrı ayrı oynuyor agzindan da köpek gibi nefesle me sesleri sjxbsbbxbddbdbxnx yicsm gidip isirasim geldi.... Aşırı terliyor oldugu yerde sırf hareket ettiği için ,🥲 ve kusuyor yani önceden gazi çıkmasiysa kusuyordu, şimdilerde gaz çıkıyor yine de kusuyor çözemedim belki o gaz cikarma problemi komple kalkacak ortadan o geçiş konumunda olduğu için arafa böyle kusuyor olabilir
Kalksın artık ya. Yıkamaktan üstünü ve üstümü değiştirmekten yorulmuyorum ama sık kusması beni huzursuz ediyor. Debelendikçe de artıyor. Uyurken bile debeleniyor, kolunu tutup uyutuyorum. 😂

Kızlar bugün sağ memem tamamen eziyet oldu bize. Dokunsalar ağlayacağım o kadar canım acıyor. Kızım sağ memeyle savaş halinde. Muhtemelen tıkanıklık var, süt iyi gelmediği için sinirleniyor ağlıyor. Sağdım azıcık süt geldi. Israrla sağdan emzirmeye çalışıyorum ki, tıkanıklık varsa açılsın rahatlayayım. Sol mememde sorun yok. Emerken sakinleşip uyudu hatta kızım.

Var mı tavsiyeniz? 🌸 Canım çok acıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Ben duşta masaj yapıp, sonra sıcak uyguladıktan sonra sağım yapıyorum. Birde emzirmeden önce orda dayanabileceğin sıcaklıkta ıslak bez bekletirsen o da iyi geliyor. Bende sürekli süt incisi çıkıyor. Ben emziremiyorum çıkınca acısından bu şekilde sağım yapıyorum. Umarım hemen açılır.
Bir de geçen gün insta da biri paylaşmıştı. Manuel mochi varya ondan varsa içine yakmayacak sıcaklıkta su koyup memede bekletmek açıyor demişti. Ben onu denemedim.

Biri mudanya biri gemlik şehir değiştirmeye eş değer nsxbbsbdbsbxjdbbjsbx doğduğum büyüdüğüm yerde evden yürüyerek 5dkya sahildeydim..... O kadar yolu da ha deyince gidesim gelmiyo :( benim için sahil yolsa anlamı yok bu şehrin nsbshshdjs
Kız ikisinin arasına neden baktın ya mudanya ya gidersin ya gemliğe🤣

Kızlaaarrr çok aktif değildim buralarda KV terörü ile baş etmeye çalışmaktan bittim tükendim. Bugün çok fena kavga ettik: “ yalancı, iftiracı dedim”. Eşime 90 derece farklı anlatmış olayları. Benden duyunca olayların bam başka yönde ilerlediğini anladı ve şuan otele geldik. Oturduğumuz evi ona bırakıp taşınmaya karar vereceğiz, eşim son kez konuşma yapmak istiyor gerçi de 🙄 ne işe yarayacak bilmiyorum.

Kızlaaarrr çok aktif değildim buralarda KV terörü ile baş etmeye çalışmaktan bittim tükendim. Bugün çok fena kavga ettik: “ yalancı, iftiracı dedim”. Eşime 90 derece farklı anlatmış olayları. Benden duyunca olayların bam başka yönde ilerlediğini anladı ve şuan otele geldik. Oturduğumuz evi ona bırakıp taşınmaya karar vereceğiz, eşim son kez konuşma yapmak istiyor gerçi de 🙄 ne işe yarayacak bilmiyorum.
"Ev ev üstüne olmaz" En iyisi ayrı ev.

Kalksın artık ya. Yıkamaktan üstünü ve üstümü değiştirmekten yorulmuyorum ama sık kusması beni huzursuz ediyor. Debelendikçe de artıyor. Uyurken bile debeleniyor, kolunu tutup uyutuyorum. 😂
Evet sabitmemezssn uyumuyo bı turlu çırpınmaktan 😂😂😂 aynı şekilde düşünüyorum her yer kirlensij önemli değil ama yediğini tamamen kustugu bile oldu yani sızıntı gibi değil baya kusuyor. Refpu dicem ama her öğün değil bir ara her öğün oluyodu. Anlayamıyorum

O tekti o gitsin.... Diğer gelinine gidebilir 🥰 yeni ev alacak maddi olarak durumunuz iyiyse biraka da bilirsiniz gerçi bilmiyorum ama geri adım atmaya çok da gerek yok. İş bu raddeye geldiyse tekrar tekrar gelecektir 🥹 bebisinle senin için eeeeeen güzeli olsun canım ❤️

Kızlar kiwi koala mama sandalyesi kullanan veya gerçekte görüp incelemiş olan var mı? Diğerleriyle aynı özelliklere sahip ve nispeten daha uygun geldi bana
Ben kullanıyorum oğluma almıştım o kullandı simdi kızıma kaldı gayet memnunum diğerlerinden farkı yok hatta ablam bi bebek mağazasının kendi ürününü almıştı ondan daha kullanışlı. Ama bu kadar büyüğe gerek yok aslında daha küçük olanlardan alırdım şimdiki tecrubem olsaydı fazla büyük yer kaplıyor diğerleri gibi. Onun haricinde konforlu

Benim kizim hiç kusmazdi nerdeyse ama bu ara oda kusuyor sebebini cok terlemesine bağlıyorum ister istemez aşırı terledigi için uzeri terli kalıyor değişene kadar üşütüyor olabilir midesini

Ben kullanıyorum oğluma almıştım o kullandı simdi kızıma kaldı gayet memnunum diğerlerinden farkı yok hatta ablam bi bebek mağazasının kendi ürününü almıştı ondan daha kullanışlı. Ama bu kadar büyüğe gerek yok aslında daha küçük olanlardan alırdım şimdiki tecrubem olsaydı fazla büyük yer kaplıyor diğerleri gibi. Onun haricinde konforlu
Çok fonksiyonlu olanlar hoşuma gidiyor tecrübesizlikten mi bilemedim kdjsnwjwjkwka böyle olanların da hepsi büyük sanırım. Kullanışlı olmasına sevindim bunu alıcam ben de 🥰🥰🥰

Back
X