2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
şimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
Seni çok iyi anlıyorum, benimki doğduğunda kilosu düşüktü minicikti hatta bu cüsseden bukadarcık bebek mi çıktı diye dedi eşimin kuzeni daha yeni doğum yapmıştım. Sonra emzirsemde çok fazla emmediği için kilo alımı az dı doktor mama başlattı, yavaştan almaya başladı ama hala takıyordum zayıf kilo almıyor diye. Gören bir kaç kişi aa kaç günlük diyordu oysaki 2 buçuk aylıktı. Kadının biri hatırlıyorum hastanede nekadar diye sordu 2 buçuk aylık deyince aa yeni doğmuş gibi duruyor dedi sinirlerim alt üst oldu eşime ya bu çocuk çok mu küçük zayıf diye soruyordum. Maşallah şimdi 4 buçuk aylık olduk iyi kilo almaya başladı. Benimkinin de boyu uzun ondan zayif duruyordu. Demem o ki keyfi yerindeyse ve saglikliysa hiç kimseyi dinleme. Bebişin gayet iyi görünüyor. Maşallah boyu da uzun.

Ay zaten sizin oralarda ne güzel denizler vardır koyları kıyıları cam gibi berrak sorun olmaz bencede canım inşallah
Ay ben çalışacağım canım benimde büyüğüm bu yıl 1 e başlıyor kendime kolaylıklar diliyorum hunilik olmam inşallah

Aynısı wjbxhwbdjwhdjsjjd aynı amcasina benziyomus kp çok benzetiyo malesef sjbxjendjd büyüdükçe alakası olmadığını anlarlar bana benziyo çünkü wjhdhwhdusjs
Bende aynısını düşünüyorum birebir kopyam büyüdükçe anlıcaklar diye surat asıyorum sadece
Kesinlikle hepsi aynı. Çocuklarımızı benim tarafım bana ve ablama benzetir, eşimin tarafı eşime ve eşimin kardeşine Huyu benzemesin diye içimden söylüyorum ben de
Ben de öyle düşünüyorum hadi onu geçtim benim kızım benim gibi kumral eşimin kardeşi kapkara bişe neresi benziyo anlamadım gitti

Sıkıntılı düşünceleri olan biri senin kv yani kv çerçevesinden cikarsam da genel bir sıkıntısı var insan olarak yani Allah sabır versin sana baciko

Halbuki herkes haddini, sınırını bilse de gül gibi geçinip gitsek işte. Lüzumsuz işler. İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor.
Öyle valla keşke bilseler bir de torun olunca daha çok müdahale ihtiyacı duyuyorlar, senin torunun olmadan önce benim evladım sonuçta bunu idrak etseler....

Kızlar kilo konusulmusta benim bebişte hiç kilo alamıyor 2 ayı gecti kilo alımı yok. Götürmediğim hastane doktor kalmadı. En son reflü dediler. Kalori maması kullanıyoruz. Onda bile tık yok alamıyor kilo 5 aylık oldu daha 5 kilo olamadı. Kafayı yemek üzereyim resmen. Her gören aaa yeni doğmus sandım aa 2 aylık sandım erken mi doğdu niye gelişmedi diyorlar. Psikolojim alt üst.

İnsanlar cok salak yaa gercekten.üzülme canım soylemesı kolay yasamasj zor bılıyorum ama saglıgı yerınde olsunda 6 aydan sınra almaya baslar ek gıdayla,sındırım sorumları 6 aydan sınrs duzelemeye baslıyormus.prebıyotık damlada kullan faydasını gorur bebegın belkı

Ek gıdaya başladım yavaş yavaş tadımlara. Probiyotikli yoğurt mayası siparşs verdim. Gelince yoğurt yapıcam. Cocukta gram oynamıyor

Ek gıda icin buharda pişirme aparatı aldım kızlar. Az önce geldi ay günlerdir alıiveriş sitelerinde orjinalini arıyordum. Buldum sonunda.
İkea'nın sitesinde asla stok bulunmuyor. Diğerlerine de güvenemedim. Günlerce ikea sayfasını yeniledim geçen gün denk geldi aldım. Şimdi baktım yine yok.

Anaaam Allah yardımcın olsun canım.
Öyle valla keşke bilseler bir de torun olunca daha çok müdahale ihtiyacı duyuyorlar, senin torunun olmadan önce benim evladım sonuçta bunu idrak etseler....
Bu duyguyu o kadar bilmiyorum ki... Büyüklerden sadece anneanneyi biliyor kızım. Ne kadar zorlansam da en azından karışan olmadan büyütüyorum çocuklarımı. Bu da iyi bir şey. Benim büyük kızım evde her yere tırmanır mesela, inşallah önümüzdeki yıl jimnastik kursuna yazdırmayı düşünüyorum. Çok ilgisi var. Evde de dikkatli ol diyorum ama engellemiyorum çocuğumu. Ama benim kv yerde oturan çocuğun başını bekler düşmesin diye. Abartmıyorum, görümcemin kızına yaptı bunu. Çocuk zaten yerde oturuyor ve 2 yaşındaydı, nereye düşsün Telefondan video izletir ki, kalkıp da düşmesin çocuk. Düşmek kötü bir durum tabi, onun korkusuna da hak veriyorum ama çocuğumla o ilgilenseydi bu durum beni çok rahatsız ederdi.

Acelya A kız maşallah senin minnoşa benimki daha 64cm falan. Geçen ay 61cm ve kilosu 6800dü. Seninki çok daha iyi maşallah uzun boylu olduğu için zayıf geliyor gözüne

Kan değerlerine bakıldı mı? Yemesi nasıl kuzucuğun iştahlı olduğu halde mi alamıyor?

Yemiyormu canım yediği halde mi alamıyor

Halen terlememiş olman harika çünkü ben sürekli bebeğimin ağzına emzik sıkıştıran kv nin elinden emziği alıp fırlatmış biriyim :) herkes kendi çocuğunu yetiştirecek.
Benim kendi annem de annem diye seviyor kv öyle dese uyarırdım muhtemelen yapacak bişe yok annem haftada bir görüyor sadece kv 2-3 oluyor bazen. Gelin olmak bunu gerektirir kimse kusura bakmasın

Besleniyor da mı alamıyor kuzum Hay Allah değerleri nasıl acaba boyu nasıl

Biz aslen Ankaralıyız zaten. Onlar çekip gitti ben kaldım
Aaaa ben deee neresinden ?
şimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
Kızzz yok elleme bebeyi, iyi maşallah biz daha dün ölçtürdük 63 cm boy, 6435 kg geldi. Bir aydır ne uzamış ne kilo almış ama bıraktı zaten bu aralar biberonu eliyle itiyor sıpa…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…