- 17 Nisan 2020
- 275
- 305
- 103
- 27
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.541
Neden böyle bu bebişler ya etrafımda hiç duymadım böyleAllah kolaylık versın canım,mesela 8nde yattı bak saat daha 10 ıkı kez uyandı sımdıye kadar,bı saat sonrada acıkıp kalkar
Seni çok iyi anlıyorum, benimki doğduğunda kilosu düşüktü minicikti hatta bu cüsseden bukadarcık bebek mi çıktı diye dedi eşimin kuzeni daha yeni doğum yapmıştım. Sonra emzirsemde çok fazla emmediği için kilo alımı az dı doktor mama başlattı, yavaştan almaya başladı ama hala takıyordum zayıf kilo almıyor diye. Gören bir kaç kişi aa kaç günlük diyordu oysaki 2 buçuk aylıktı. Kadının biri hatırlıyorum hastanede nekadar diye sordu 2 buçuk aylık deyince aa yeni doğmuş gibi duruyor dedi sinirlerim alt üst oldu eşime ya bu çocuk çok mu küçük zayıf diye soruyordum. Maşallah şimdi 4 buçuk aylık olduk iyi kilo almaya başladı. Benimkinin de boyu uzun ondan zayif duruyordu. Demem o ki keyfi yerindeyse ve saglikliysa hiç kimseyi dinleme. Bebişin gayet iyi görünüyor. Maşallah boyu da uzun.şimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
Ay zaten sizin oralarda ne güzel denizler vardır koyları kıyıları cam gibi berrak sorun olmaz bencede canım inşallahBiz iki doktora sorduk biri önermedi diğeri girebilir dedi biz de soktuk bi şey olmaz inşalalh hemen mayo sipariş verdim haftaya tekrar girer belden yukarıya dabizimki de öyle etrafı çok izledi hoşuna gitti ama akşamı biraz uyku sorunu oldı
Ay ben çalışacağım canım benimde büyüğüm bu yıl 1 e başlıyor kendime kolaylıklar diliyorum hunilik olmam inşallahAllah razı olsun eşimden de. Beklemiyordum böyle diyeceğini. Evlendiğimizde aşırı düşkündü kök ailesine. Aklı başına geldi.
Ben 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım canım. Hatta verirlerse sonra bi 6 ay daha izin alıp 2027 nin Eylül Ekim ayı gibi başlamayı planlıyorum. Büyük ilkokula başlar, küçük de 2,5 yaşına gelmiş biraz toparlamış olur. Dönem başında kreşe vermek daha mantıklı geliyor. Sen ne zaman başlıyorsun?
Bende aynısını düşünüyorum birebir kopyam büyüdükçe anlıcaklar diye surat asıyorum sadeceAynısı wjbxhwbdjwhdjsjjd aynı amcasina benziyomus kp çok benzetiyo malesef sjbxjendjd büyüdükçe alakası olmadığını anlarlar bana benziyo çünkü wjhdhwhdusjs
Ben de öyle düşünüyorum hadi onu geçtim benim kızım benim gibi kumral eşimin kardeşi kapkara bişe neresi benziyo anlamadım gittiKesinlikle hepsi aynı. Çocuklarımızı benim tarafım bana ve ablama benzetir, eşimin tarafı eşime ve eşimin kardeşineHuyu benzemesin diye içimden söylüyorum ben de
Aynen çok şükür güzel koylar var ama insanlar temiz bırakmayı bilse keşke doğayıAy zaten sizin oralarda ne güzel denizler vardır koyları kıyıları cam gibi berrak sorun olmaz bencede canım inşallah
Sıkıntılı düşünceleri olan biri senin kv yani kv çerçevesinden cikarsam da genel bir sıkıntısı var insan olarak yaniAy kızlar mu kv muhabbeti açılmışken benim burdan bir arkadaşım var yazın gelip kalırlar gene geldiler bu sefer kızın burnu kıpkırmızı olmuş ameliyat olcam falan dedi bu kv ile yaşıyor 8 senedir, ama bu sene ne oduysa ayrılmışlar araları çok kötüydü birliktelerdi gene ama , ay meğersem bu kadın kocasını geline karşı doldur doldur en son adam patlayıp kızın burnunu kırmış dayak atmış, daha benim yaşımda gencecik sinir hastası olmuş hayatı bitmiş resmen kv yüzüne ama nasıl bir kv düşman başına vermesin şimdi de kadın ameliyat olmuş geline muhtaç kalmış ağlayıp zırlıyordu gelinle yaşamak için benim kv dede yazıklar olsun bu geline bukadını sokağamı atacak ağlıyor yazık değilmi falan dedi bana bende dayanamadım patladım Allah daha beter etsin dedim kızı dövmüşler sen ne yüzle bunu söylüyorsun ve kız halen evli halen bunlara hizmet ediyor dedim ya gelin kv sini dövdürseydi ozaman ne olurdu dedim oooo olmaz dedi hemen e dedim bu kız insan değilmi olsun genede baksın diyor yaşlılara kv delere bakacaksınız göreviniz diyor cinlerimi tepeme çıkardı tartıştım biraz bende
Öyle valla keşke bilselerHalbuki herkes haddini, sınırını bilse de gül gibi geçinip gitsek işte. Lüzumsuz işler. İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor.
İnsanlar cok salak yaa gercekten.üzülme canım soylemesı kolay yasamasj zor bılıyorum ama saglıgı yerınde olsunda 6 aydan sınra almaya baslar ek gıdayla,sındırım sorumları 6 aydan sınrs duzelemeye baslıyormus.prebıyotık damlada kullan faydasını gorur bebegın belkıKızlar kilo konusulmusta benim bebişte hiç kilo alamıyor 2 ayı gecti kilo alımı yok. Götürmediğim hastane doktor kalmadı. En son reflü dediler. Kalori maması kullanıyoruz. Onda bile tık yok alamıyor kilo 5 aylık oldu daha 5 kilo olamadı. Kafayı yemek üzereyim resmen. Her gören aaa yeni doğmus sandım aa 2 aylık sandım erken mi doğdu niye gelişmedi diyorlar. Psikolojim alt üst.
Ek gıdaya başladım yavaş yavaş tadımlara. Probiyotikli yoğurt mayası siparşs verdim. Gelince yoğurt yapıcam. Cocukta gram oynamıyorİnsanlar cok salak yaa gercekten.üzülme canım soylemesı kolay yasamasj zor bılıyorum ama saglıgı yerınde olsunda 6 aydan sınra almaya baslar ek gıdayla,sındırım sorumları 6 aydan sınrs duzelemeye baslıyormus.prebıyotık damlada kullan faydasını gorur bebegın belkı
İkea'nın sitesinde asla stok bulunmuyor. Diğerlerine de güvenemedim. Günlerce ikea sayfasını yeniledim geçen gün denk geldi aldım. Şimdi baktım yine yok.Ek gıda icin buharda pişirme aparatı aldım kızlar. Az önce geldiay günlerdir alıiveriş sitelerinde orjinalini arıyordum. Buldum sonunda.
Anaaam Allah yardımcın olsun canım.Ay zaten sizin oralarda ne güzel denizler vardır koyları kıyıları cam gibi berrak sorun olmaz bencede canım inşallah
Ay ben çalışacağım canım benimde büyüğüm bu yıl 1 e başlıyor kendime kolaylıklar diliyorum hunilik olmam inşallah
Bu duyguyu o kadar bilmiyorum ki... Büyüklerden sadece anneanneyi biliyor kızım. Ne kadar zorlansam da en azından karışan olmadan büyütüyorum çocuklarımı. Bu da iyi bir şey. Benim büyük kızım evde her yere tırmanır mesela, inşallah önümüzdeki yıl jimnastik kursuna yazdırmayı düşünüyorum. Çok ilgisi var. Evde de dikkatli ol diyorum ama engellemiyorum çocuğumu. Ama benim kv yerde oturan çocuğun başını bekler düşmesin diye. Abartmıyorum, görümcemin kızına yaptı bunu. Çocuk zaten yerde oturuyor ve 2 yaşındaydı, nereye düşsünÖyle valla keşke bilselerbir de torun olunca daha çok müdahale ihtiyacı duyuyorlar, senin torunun olmadan önce benim evladım sonuçta bunu idrak etseler....
Kan değerlerine bakıldı mı? Yemesi nasıl kuzucuğun iştahlı olduğu halde mi alamıyor?Kızlar kilo konusulmusta benim bebişte hiç kilo alamıyor 2 ayı gecti kilo alımı yok. Götürmediğim hastane doktor kalmadı. En son reflü dediler. Kalori maması kullanıyoruz. Onda bile tık yok alamıyor kilo 5 aylık oldu daha 5 kilo olamadı. Kafayı yemek üzereyim resmen. Her gören aaa yeni doğmus sandım aa 2 aylık sandım erken mi doğdu niye gelişmedi diyorlar. Psikolojim alt üst.
Yemiyormu canım yediği halde mi alamıyorKızlar kilo konusulmusta benim bebişte hiç kilo alamıyor 2 ayı gecti kilo alımı yok. Götürmediğim hastane doktor kalmadı. En son reflü dediler. Kalori maması kullanıyoruz. Onda bile tık yok alamıyor kilo 5 aylık oldu daha 5 kilo olamadı. Kafayı yemek üzereyim resmen. Her gören aaa yeni doğmus sandım aa 2 aylık sandım erken mi doğdu niye gelişmedi diyorlar. Psikolojim alt üst.
Halen terlememiş olman harika çünkü ben sürekli bebeğimin ağzına emzik sıkıştıran kv nin elinden emziği alıp fırlatmış biriyim :) herkes kendi çocuğunu yetiştirecek.Aynı durum annem deyip duruyor sinir oluyorum her şeye karışası geliyor giydirdiğim kıyafetleri inceliyor sıkmaz demi kolu düğmesini açalım acıtmasın bilmem ne bi dur be kadın annesi benim heralde düşünürüm bebeğimi . Tersleyesim geliyor da eşimin hatrına ses etmiyorım hiç
Boyu uzun ama maşallahşimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
Besleniyor da mı alamıyor kuzum Hay Allah değerleri nasıl acaba boyu nasılKızlar kilo konusulmusta benim bebişte hiç kilo alamıyor 2 ayı gecti kilo alımı yok. Götürmediğim hastane doktor kalmadı. En son reflü dediler. Kalori maması kullanıyoruz. Onda bile tık yok alamıyor kilo 5 aylık oldu daha 5 kilo olamadı. Kafayı yemek üzereyim resmen. Her gören aaa yeni doğmus sandım aa 2 aylık sandım erken mi doğdu niye gelişmedi diyorlar. Psikolojim alt üst.
Aaaa ben deee neresinden ?Biz aslen Ankaralıyız zaten. Onlar çekip gitti ben kaldım
Kızzz yok elleme bebeyi, iyi maşallahşimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?