2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Tampon konuştuk regli oldum ya bugün ne güzel gidiyorduk ne gerek vardı da geldi ki eşimde diyor ki iyi ki geldi ne güzel oldu aşkım adamı hayatından bezdirdim sinirden oda haklı şimdi durup durup ona sarıyordum e napim her yaptığı gözüme batıyordu

Yok kiz ne zayıfı benim kızda öyle millete bakma sen. Boy atıyorlar kiloları normal bence bana da öyle diyorlar devamlı ama kontrollerinde normal diyo hemşire

aynı benim bebem de böyle slim fit böyle daha güzel bence hareketli kanlı canlıysa sorun yoktur bence

Sabırlı bi insanım benim yerimde başkası olsa zaten çoktan kavga etmişti çocuk emer emerken mızırdanır süt mü yok acaba der süt olmasa nasıl kilo alacak çocuk düşündükçe o günleri sinir oluyırum şimdi bebek kilo aldı doktor iyi bakmışsın dedi diye aferin diyo bana sanki takdir bekliyorum sussun yeter bana

bebeğime boyun simidi aldım küvetine onla sokuyorum acayip keyifli oluyo tavsiye ederim denemeyen varsa. inşallah okullar açılıp deniz boşalınca onla denize de sokucam

Dün ateşi çıktığı için ilk defa calpol vermiştim, gecesinde vücudu böyle oldu.. daha önce sadece parol vermiştim, calpolda aroma olarak çilek varmış parılda portakal.. dünden bugüne tek farklı olan şey şurup çünkü

Eklentiler

• IMG_3580.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_3576.webp
    70 KB · Görüntüleme: 48
Ay bunu bana annem yaptı da tersledim valla. Tek bildikleri süt yok mu demek Bebek bir sürü sebepten ağlar, ama anlatamazsın ki...

Oyyy kuzum geçmiş olsun. Sen deyince bi düşündüm de ben de ilk defa geçen aşı olunca verdim minik sinek ısırığı gibi kızarıklık oldu. Ama böyle değil, alerji diyemem.

Oyyy kuzum geçmiş olsun. Sen deyince bi düşündüm de ben de ilk defa geçen aşı olunca verdim minik sinek ısırığı gibi kızarıklık oldu. Ama böyle değil, alerji diyemem.
Az verdiğin için mi acaba? Ben dünden beri ateşi yükseldikçe 5 saat arayla 2.5 ml verdim

Ay cok gecmıs olsun kuzum.bence kurdesen olmus bişey dokunmus kı cok buyuk ıhtımal ile ilaçtan olur boyle dokuntuler.bı cocuk aciline gidin istersen kaşınmaya baslarsa cok rahatsız edebılır mınık kuzuyu çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun , ben ateşi çıkınca vermiştim hiç bir sıkıntı yaşamadık. Bi doktora götürmekte fayda var. Kıyamam kuzuya inşallah çabuk geçer.

bebeğime boyun simidi aldım küvetine onla sokuyorum acayip keyifli oluyo tavsiye ederim denemeyen varsa. inşallah okullar açılıp deniz boşalınca onla denize de sokucam
Link atar mısın bize de bakalımm
Oyyy kıyamammm çok geçmiş olaun canım ya çok üzüldüm. Doktora götürecek misin? Kıyamam kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…