- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.561
Yok kiz ne zayıfı benim kızda öyle millete bakma sen. Boy atıyorlar kiloları normal bence bana da öyle diyorlar devamlı ama kontrollerinde normal diyo hemşireKızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Ay Allah korusun abisi var yeterler birbirlerineAy bu kadar mı aynı olur bu kocalar ya hep aynı laflar
Kız maşallah de keşke benim bebede 2 kere kalksa 4den sonra saat başı
Ayağını ağzına sokunca kardeş istiyor derler
aynı benim bebem de böyle slim fit böyle daha güzel benceKızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Sabırlı bi insanım benim yerimde başkası olsa zaten çoktan kavga etmişti çocuk emer emerken mızırdanır süt mü yok acaba der süt olmasa nasıl kilo alacak çocukHalen terlememiş olman harika çünkü ben sürekli bebeğimin ağzına emzik sıkıştıran kv nin elinden emziği alıp fırlatmış biriyim :) herkes kendi çocuğunu yetiştirecek.
Benim kendi annem de annem diye seviyor kv öyle dese uyarırdım muhtemelen yapacak bişe yok annem haftada bir görüyor sadece kv 2-3 oluyor bazen. Gelin olmak bunu gerektirir kimse kusura bakmasın
Ay bunu bana annem yaptı da tersledim valla. Tek bildikleri süt yok mu demekSabırlı bi insanım benim yerimde başkası olsa zaten çoktan kavga etmişti çocuk emer emerken mızırdanır süt mü yok acaba der süt olmasa nasıl kilo alacak çocukdüşündükçe o günleri sinir oluyırum şimdi bebek kilo aldı doktor iyi bakmışsın dedi diye aferin diyo bana sanki takdir bekliyorum sussun yeter bana
Oyyy kuzum geçmiş olsun. Sen deyince bi düşündüm de ben de ilk defa geçen aşı olunca verdim minik sinek ısırığı gibi kızarıklık oldu. Ama böyle değil, alerji diyemem.Dün ateşi çıktığı için ilk defa calpol vermiştim, gecesinde vücudu böyle oldu.. daha önce sadece parol vermiştim, calpolda aroma olarak çilek varmış parılda portakal.. dünden bugüne tek farklı olan şey şurup çünkü
Az verdiğin için mi acaba? Ben dünden beri ateşi yükseldikçe 5 saat arayla 2.5 ml verdimOyyy kuzum geçmiş olsun. Sen deyince bi düşündüm de ben de ilk defa geçen aşı olunca verdim minik sinek ısırığı gibi kızarıklık oldu. Ama böyle değil, alerji diyemem.
Ay cok gecmıs olsun kuzum.bence kurdesen olmus bişey dokunmus kı cok buyuk ıhtımal ile ilaçtan olur boyle dokuntuler.bı cocuk aciline gidin istersen kaşınmaya baslarsa cok rahatsız edebılır mınık kuzuyuDün ateşi çıktığı için ilk defa calpol vermiştim, gecesinde vücudu böyle oldu.. daha önce sadece parol vermiştim, calpolda aroma olarak çilek varmış parılda portakal.. dünden bugüne tek farklı olan şey şurup çünkü
Vay hain insan linkler stok gelmiş koşun der sksbjsbdjdndjİkea'nın sitesinde asla stok bulunmuyor. Diğerlerine de güvenemedim. Günlerce ikea sayfasını yeniledim geçen gün denk geldi aldım. Şimdi baktım yine yok.
Çok geçmiş olsun , ben ateşi çıkınca vermiştim hiç bir sıkıntı yaşamadık. Bi doktora götürmekte fayda var. Kıyamam kuzuya inşallah çabuk geçer.Dün ateşi çıktığı için ilk defa calpol vermiştim, gecesinde vücudu böyle oldu.. daha önce sadece parol vermiştim, calpolda aroma olarak çilek varmış parılda portakal.. dünden bugüne tek farklı olan şey şurup çünkü
Link atar mısın bize de bakalımmbebeğime boyun simidi aldım küvetine onla sokuyorum acayip keyifli oluyo tavsiye ederim denemeyen varsa. inşallah okullar açılıp deniz boşalınca onla denize de sokucam
Oyyy kıyamammm çok geçmiş olaun canım ya çok üzüldüm. Doktora götürecek misin? Kıyamam kuzuyaDün ateşi çıktığı için ilk defa calpol vermiştim, gecesinde vücudu böyle oldu.. daha önce sadece parol vermiştim, calpolda aroma olarak çilek varmış parılda portakal.. dünden bugüne tek farklı olan şey şurup çünkü
O an o memeden emmek istemeyebilir ondan ağlar ya da gazı olmıştır işte anlamıyor süt de sütAy bunu bana annem yaptı da tersledim valla. Tek bildikleri süt yok mu demekBebek bir sürü sebepten ağlar, ama anlatamazsın ki...
Götüreceğim de ben şu anda köydeyim buradaki hastane çok kapsamlı değilLink atar mısın bize de bakalımm
Oyyy kıyamammm çok geçmiş olaun canım ya çok üzüldüm. Doktora götürecek misin? Kıyamam kuzuya
Götür canım götür cunku baya döküntü olmuş.alerjı ılacı vermelerı gerekır belkı.kapsamlı olmasada bı doktor varsa yeterlıGötüreceğim de ben şu anda köydeyim buradaki hastane çok kapsamlı değil
Ben de almayı düşünmüştüm ama sevmez belki diye almadım link ben de istermbebeğime boyun simidi aldım küvetine onla sokuyorum acayip keyifli oluyo tavsiye ederim denemeyen varsa. inşallah okullar açılıp deniz boşalınca onla denize de sokucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?