- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.581
6 saat arayla toplam da 4 kez 1 er çay kaşığı verdim. Alerji olsayda artardı . İlaçtan değil de, ateşten dolayı olmuştur bizimki.Az verdiğin için mi acaba? Ben dünden beri ateşi yükseldikçe 5 saat arayla 2.5 ml verdim
Yok, ben de baktım ve ben de stok bekledim kaç günİkea'nın sitesinde asla stok bulunmuyor. Diğerlerine de güvenemedim. Günlerce ikea sayfasını yeniledim geçen gün denk geldi aldım. Şimdi baktım yine yok.
Benimkide o donemlerde oyleydi, boya gitmis ondan zayiflamis gbi gelmistir. Benimki duruyor duruyor birgunde boya gidiyor, sonra birkac hafta bekliyor bir gecede 200-300 gram aliyor gibiKızlar benim bebeğim çok mu zayıf ben ilgşlenemiyorum özenle malum kusuyorda buralarda misafir halen bitmiyor kv burda gezmek istiyor ilgi bekliyor, büyük bebek de hasta ve mız mız , neyse size foto yüklüyorum, gören çok zayıf bu diyor önceden daha topluydu
Link atar mısın bize de bakalımm
Oyyy kıyamammm çok geçmiş olaun canım ya çok üzüldüm. Doktora götürecek misin? Kıyamam kuzuya
Ben de almayı düşünmüştüm ama sevmez belki diye almadım link ben de isterm
Valla kıloya gore dedı bızım dr ama kızlar 7 damla falan verıyor bende oyle verıyorum o yuzdenKızlar demir ilacı başlıcaz ama doktor ocean değil başka marka verdi siz ocean kaç damla veriyorsunuz ben onu almak istiyrlım da kiloya göre mi damla sayısı
Canım ne yaptın merak ettım senı bı sıkıntı yoktur ınsallah?Yaaa valla ilaç versen dert vermesen dert
Umut Özdol dr. Oceanı önermiyor. Sebebi de +3 demir emilinin fazla olmasından kaynaklı mı neydi. Canlı yayında demişti. Bizde farklı marka kullanıyoruzKızlar demir ilacı başlıcaz ama doktor ocean değil başka marka verdi siz ocean kaç damla veriyorsunuz ben onu almak istiyrlım da kiloya göre mi damla sayısı
Öğretmen değilim ama memurum. Çocuk yardımı için e devlet üzerinden çocuğunu girip muhasebeye gönderiyorsun. Onlar maaşına işliyor. İşlemi senin başlatman gerekiyor. Ben ücretsize ayrılmadan hiç bakmadım ne kadar oldu diye. Geriye dönük alamazsın ne yazık ki. Bildirim tarihi geçerli.Kızlar öğretmen olanlara çzellikle sorum, çocuk yardımına başvurmuş muydunuz? Bana ablam söyledi ben otomatkl girmişlerdir sisteme sanıyordum almamışım hiç çocuk yardımı. Sizin bilginiz var mıydı bu konuda başvurmuş muydunuz? Ne kadar yatıyor aylık? Geriye dönük alma şansım var mı?
Çok teşekkür ederim canım başvurup okula bilgi vereceğim ben deÖğretmen değilim ama memurum. Çocuk yardımı için e devlet üzerinden çocuğunu girip muhasebeye gönderiyorsun. Onlar maaşına işliyor. İşlemi senin başlatman gerekiyor. Ben ücretsize ayrılmadan hiç bakmadım ne kadar oldu diye. Geriye dönük alamazsın ne yazık ki. Bildirim tarihi geçerli.
Sizinki hangi marka pekiUmut Özdol dr. Oceanı önermiyor. Sebebi de +3 demir emilinin fazla olmasından kaynaklı mı neydi. Canlı yayında demişti. Bizde farklı marka kullanıyoruz
Bana 2*7 damla yazmış yaValla kıloya gore dedı bızım dr ama kızlar 7 damla falan verıyor bende oyle verıyorum o yuzdencok geldı cunku gozume dıger turlusu
Ben bestiron kullanıyorım 14 damlaBana 2*7 damla yazmış ya
Ben biraz geç kaldım ama bir şey söylemek istiyorum yine de. Önemli olan sağlıklı olması. Kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Senin başın zaten kalabalık, yeterince ilgilenemediğini düşündüğün için çocuğun gelişemiyor zannedip içten içe kendini suçluyor gibisin. Bilmiyorum belki de bana geçen hissin bu demeliyim. Konu, komşu, kv seni bir rahat bıraksa artık ne iyi olacak. Aylık kontrole götürüyorsundur illa ki. Zaten boy kilo ölçümünde bir sorun görürlerse söylerler. İçin rahat olsun canım. Her çocuğun gelişimi farklı.Cevap veren herkese teşekkür ediyorumiçim bşraz rahatladı çok üzülmeye başlamıştım, giydirdiğim kıyafet bile yakışmıyordu sanki
FermixSizinki hangi marka peki
Kaç kiloydu peki sizinki bana da 14damla olarak yazmış sanırım ama fazla gibi geldiBen bestiron kullanıyorım 14 damla
Doktorunuz onu mu önerdi . Ocean için zaten 4yaş çocuklar için deniliyor kafam karıştı benim deFermix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?