- 22 Ekim 2024
- 4.128
- 9.810
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.521
Ar olsa biraz utanirdi belki... Hangi kafaları yasiyolar yaaaa iyi yapmışsınız bacimKardeşim geldiğinde konuşmalarına dikkat etmesini istedim çünkü çok hassas biri. Ben kime neler diyeceğimi bilecek yaştayım dedi. Ben de annemle öyle değildi ama, kadına demediğini bırakmadın dedim. Sonra anneme iftira atmaya başladı. “Ay ben bu dünyada en çok sizin mutluluğunuzu düşünüyorum” deyince benim şalter attı ve tek tek oğlunu bana karşı nasıl doldurduğunu duyduğumu söyledim. Ne derse beğenirsin “ bunca zaman hepsini içinde tuttun ve sinsice içimizde mi gezdin” dedi. Ben de dedim ki “sana göre saygı duymak itaat etmek anlamına geliyor, rahatsız olduğum konuları konuşmaya başlayınca bu ne cüret demeye başlıyorsun dedim”. “ bir de konuşmaların yarısı yalan, uyduruyorsun sürekli dedim.o da sonra bağırmaya başladı. Bir de diyor ki: “ oğlumu arayıp da ispiyonlama onun kalbi hassa” dedim tamam. Sonra bir baktım oğlu konuyu açtı nereden öğrendi acaba. Neyse ben artık sinirden titremeye başladım. Bebem de elimde, hissediyor stresi. “ çık odadan, oğlum korkuyor diyorum. Çıkmıyor, zorla çıkardım ve kapıyı kitledim ve kocamı aradım bizi götür diye. Öylece otele geldik
Ay bu kadar mı aynı olur bu kocalar ya hep aynı laflarKesinlikle öyle ya sorsan neymiş çalışıyormuş meme onda mı varmış
Kız maşallah de keşke benim bebede 2 kere kalksa 4den sonra saat başıBenimki de uyanıyor iki defa yaa halen, bizde mi var bir sıkıntı1-2 gibi bir uyanıyor 4-5 gibi ikinci kez uyanıyor
Ayağını ağzına sokunca kardeş istiyor derlerBenim kiz emerken birden ayağını ağzına sokup memeyi birakiyoayagin memeye tercih edildiği dönemdeyim
Ay bu kadar mı aynı olur bu kocalar ya hep aynı laflarKesinlikle öyle ya sorsan neymiş çalışıyormuş meme onda mı varmış
Kız maşallah de keşke benim bebede 2 kere kalksa 4den sonra saat başıBenimki de uyanıyor iki defa yaa halen, bizde mi var bir sıkıntı1-2 gibi bir uyanıyor 4-5 gibi ikinci kez uyanıyor
Ayağını ağzına sokunca kardeş istiyor derlerBenim kiz emerken birden ayağını ağzına sokup memeyi birakiyoayagin memeye tercih edildiği dönemdeyim
Eşine helal olsunKardeşim geldiğinde konuşmalarına dikkat etmesini istedim çünkü çok hassas biri. Ben kime neler diyeceğimi bilecek yaştayım dedi. Ben de annemle öyle değildi ama, kadına demediğini bırakmadın dedim. Sonra anneme iftira atmaya başladı. “Ay ben bu dünyada en çok sizin mutluluğunuzu düşünüyorum” deyince benim şalter attı ve tek tek oğlunu bana karşı nasıl doldurduğunu duyduğumu söyledim. Ne derse beğenirsin “ bunca zaman hepsini içinde tuttun ve sinsice içimizde mi gezdin” dedi. Ben de dedim ki “sana göre saygı duymak itaat etmek anlamına geliyor, rahatsız olduğum konuları konuşmaya başlayınca bu ne cüret demeye başlıyorsun dedim”. “ bir de konuşmaların yarısı yalan, uyduruyorsun sürekli dedim.o da sonra bağırmaya başladı. Bir de diyor ki: “ oğlumu arayıp da ispiyonlama onun kalbi hassa” dedim tamam. Sonra bir baktım oğlu konuyu açtı nereden öğrendi acaba. Neyse ben artık sinirden titremeye başladım. Bebem de elimde, hissediyor stresi. “ çık odadan, oğlum korkuyor diyorum. Çıkmıyor, zorla çıkardım ve kapıyı kitledim ve kocamı aradım bizi götür diye. Öylece otele geldik
Yani iyidir hoştur da benzemesine gerek yokKız ne varmış boklu halasında zekasal olarak falan iyi bir yerdeyse neyse de anası varken benzeye benzeye onun nurtopuna mı benzesin yürüsün gitsin bu arada benim büyük kız da hala faktörünü tanımıyor umarım gerek kalmaz
Öyle canım tabi ki en azından doğduğun yerdesin yabancı değilsin tatillerde kavuşursunuz artıkEvet kuzum, ben zaten burda memurum. Kendim istemediğim taktirde tayinim çıkmaz. Eşim de esnaf. O da buralı. Doğduğum şehirde gurbette gibiyimAlıştım da aslında. Herkes nerde mutluysa orda yaşasın valla.
Canım beben çok uzun boylu maşallah baktım bizim 4. Ayda boy 65 kilo 6.800 boydan senin gözüne öyle geliyordur bacaklarımda gözüme iyi geldişimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
Ay iyi yapmışsınız çekilecek dert değildi senin kv Allahtan eşin anacı tip değilde yanında durmuşKardeşim geldiğinde konuşmalarına dikkat etmesini istedim çünkü çok hassas biri. Ben kime neler diyeceğimi bilecek yaştayım dedi. Ben de annemle öyle değildi ama, kadına demediğini bırakmadın dedim. Sonra anneme iftira atmaya başladı. “Ay ben bu dünyada en çok sizin mutluluğunuzu düşünüyorum” deyince benim şalter attı ve tek tek oğlunu bana karşı nasıl doldurduğunu duyduğumu söyledim. Ne derse beğenirsin “ bunca zaman hepsini içinde tuttun ve sinsice içimizde mi gezdin” dedi. Ben de dedim ki “sana göre saygı duymak itaat etmek anlamına geliyor, rahatsız olduğum konuları konuşmaya başlayınca bu ne cüret demeye başlıyorsun dedim”. “ bir de konuşmaların yarısı yalan, uyduruyorsun sürekli dedim.o da sonra bağırmaya başladı. Bir de diyor ki: “ oğlumu arayıp da ispiyonlama onun kalbi hassa” dedim tamam. Sonra bir baktım oğlu konuyu açtı nereden öğrendi acaba. Neyse ben artık sinirden titremeye başladım. Bebem de elimde, hissediyor stresi. “ çık odadan, oğlum korkuyor diyorum. Çıkmıyor, zorla çıkardım ve kapıyı kitledim ve kocamı aradım bizi götür diye. Öylece otele geldik
Yani insan olan vicdan azabı çeker suçlu da olsan suçsuz da olsan sebep olduğun için duygusuz suçlu olsa ayaklarınızda paspas olurdu amaEn son hiç özür falan yoktı canım zaten ailesi bilmiyomış kendi de karşı taraf suçlu demiş özür vs yok yani. Bence de hız yaptığı için ve babsm ağır yaralandığı için bi yaptırımı olmalı anlamadım bu işi
Teşekkürler canımBu satıcıdan aldım cnm. Link atınca başka satıcı çıkıyor. Hepsiburada
Bizim buralar da çok kalabalık ama uzun süre kalmadı diye ben tedirgin olmadımBiz Antalya'da yaşıyoruz burda temiz yer bulmak çok zor ya sahilleri bir görseniz insan kaynıyordaha bizde açılış yapmadık gerçi aşırı sıcak hiç içimden gelmiyor gitmek elimde diyor yarın sabahtan gidelim ben hala kararsızım
Eli çevik olması marifetmiymiş güzel yerlere gelsin zekalı olsun kısmetli olsun en önemlisi sağlıklı olsunYani iyidir hoştur da benzemesine gerek yokneymiş onun gibi eli çevik olurmuş güya bana yavaş diyor gari
6 ay olmadan çok önermediklerini söyledi bize canım ama geçen hafta Antalya daydık biz de 15 dk bacaklarını soktuk çok hoşuna gitti şaşırdı da sürekli etrafa bakındı hele gece yolculuğumuz bile çok komikti şaşkındı baya n’oluyo kapkaranlık beni nereye götürüyorlar gibiydi yüzü giderken ama dönüşümüz fenaydıKızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettimdoktor temiz yerde girebilir demişti sizlerin de girdi mi bebişler denize
Biz iki doktora sorduk biri önermedi diğeri girebilir dedi biz de soktuk bi şey olmaz inşalalh hemen mayo sipariş verdim haftaya tekrar girer belden yukarıya da6 ay olmadan çok önermediklerini söyledi bize canım ama geçen hafta Antalya daydık biz de 15 dk bacaklarını soktuk çok hoşuna gitti şaşırdı da sürekli etrafa bakındı hele gece yolculuğumuz bile çok komikti şaşkındı baya n’oluyo kapkaranlık beni nereye götürüyorlar gibiydi yüzü giderken ama dönüşümüz fenaydı
Ayına göre normal yazıyor ama görüntüde iğne iplik gibi fotodan daha zayıf duruyor sanki,Bana normal geldi ya ayına göre de normal değil mi zaten ? Milletin göze parmak sokup kör etmek lazım kusur aramak icin bakiyolar
Olan bebeğe oluyor ya cinlerim daha çok teoeme çıkıyor valla bebekli anneleri üzmesinler artık ya anne üzülünce bebekde üzülüyorKardeşim geldiğinde konuşmalarına dikkat etmesini istedim çünkü çok hassas biri. Ben kime neler diyeceğimi bilecek yaştayım dedi. Ben de annemle öyle değildi ama, kadına demediğini bırakmadın dedim. Sonra anneme iftira atmaya başladı. “Ay ben bu dünyada en çok sizin mutluluğunuzu düşünüyorum” deyince benim şalter attı ve tek tek oğlunu bana karşı nasıl doldurduğunu duyduğumu söyledim. Ne derse beğenirsin “ bunca zaman hepsini içinde tuttun ve sinsice içimizde mi gezdin” dedi. Ben de dedim ki “sana göre saygı duymak itaat etmek anlamına geliyor, rahatsız olduğum konuları konuşmaya başlayınca bu ne cüret demeye başlıyorsun dedim”. “ bir de konuşmaların yarısı yalan, uyduruyorsun sürekli dedim.o da sonra bağırmaya başladı. Bir de diyor ki: “ oğlumu arayıp da ispiyonlama onun kalbi hassa” dedim tamam. Sonra bir baktım oğlu konuyu açtı nereden öğrendi acaba. Neyse ben artık sinirden titremeye başladım. Bebem de elimde, hissediyor stresi. “ çık odadan, oğlum korkuyor diyorum. Çıkmıyor, zorla çıkardım ve kapıyı kitledim ve kocamı aradım bizi götür diye. Öylece otele geldik
Gerçekten çok yorucu bi de bunun sebebini arayıpduruyorum. Bizde emzirme bile bu yüzden oturmamıştı emerken de aktif emmeyip uyuyup yine aç uyanıyordu. Artık dadece sapım ve biraz mama takviyesi yapıyorumCanım benımkıde aynı cozum bulursan benıde bılgılendır,gece sureklı ayaktayım hep acıkıyor,100cc nadıren 120 cc bazen 60 cc ıcıyor gecelerı gerı uyuyor,yada kucagıma alınca gerı uyuyor bende cok yoruldum
Kuzum dedıgım gıbı dozu ıyı ayarla fazla verme.gavıscon tarzı ılaclar denedınmı kusma ıcın?zaten 6naydan sonra duzelır bence
Allah razı olsun eşimden de. Beklemiyordum böyle diyeceğini. Evlendiğimizde aşırı düşkündü kök ailesine. Aklı başına geldi.Eşin de adammış heeeee masallahen iyisi olmuş demekki onlar da bir durup düşünsün biz ne yapıyoruz da evladimiz bile bize böyle düşünüyor diye.. zaten Türk aile yapısı çok saçma aşırı bağımlı herkes birbirine bırakın ya koca koca insanlar evlenmisler hayatlarini kurmuşlar salın biraz üfff
Ben 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım canım. Hatta verirlerse sonra bi 6 ay daha izin alıp 2027 nin Eylül Ekim ayı gibi başlamayı planlıyorum. Büyük ilkokula başlar, küçük de 2,5 yaşına gelmiş biraz toparlamış olur. Dönem başında kreşe vermek daha mantıklı geliyor. Sen ne zaman başlıyorsun?Öyle canım tabi ki en azından doğduğun yerdesin yabancı değilsin tatillerde kavuşursunuz artıkBu yıl ne yapacaksın başlayacak mısın işine
Canım beben çok uzun boylu maşallah baktım bizim 4. Ayda boy 65 kilo 6.800 boydan senin gözüne öyle geliyordur bacaklarımda gözüme iyi geldi
Ay iyi yapmışsınız çekilecek dert değildi senin kv Allahtan eşin anacı tip değilde yanında durmuş
Yani insan olan vicdan azabı çeker suçlu da olsan suçsuz da olsan sebep olduğun için duygusuz suçlu olsa ayaklarınızda paspas olurdu ama
Teşekkürler canım
Bencede yaaa benım esımınkılerde oyle dötümüzden kıl kopsa haberlerı var her dakıka mıç mıç,bazen dusunuyorum oglumla ben nasıl olurum dıye kesınlıkle ben kendı ayakları uzerınde durmasıyla gurur duyarım cocugumun,aman bıze muhtac olmasın kendı güçlü olsun hayatı olsun.bızıde anne baba olarak saysın sevsın bıze hıssettırsın yeter.ama sımdıkı buyukler oylemı bana muhtac olsun sozumden cıkmasın herseyden haberım olsun herseye salca olayım ayyyyEşin de adammış heeeee masallahen iyisi olmuş demekki onlar da bir durup düşünsün biz ne yapıyoruz da evladimiz bile bize böyle düşünüyor diye.. zaten Türk aile yapısı çok saçma aşırı bağımlı herkes birbirine bırakın ya koca koca insanlar evlenmisler hayatlarini kurmuşlar salın biraz üfff
Allah kolaylık versın canım,mesela 8nde yattı bak saat daha 10 ıkı kez uyandı sımdıye kadar,bı saat sonrada acıkıp kalkarGerçekten çok yorucu bi de bunun sebebini arayıpduruyorum. Bizde emzirme bile bu yüzden oturmamıştı emerken de aktif emmeyip uyuyup yine aç uyanıyordu. Artık dadece sapım ve biraz mama takviyesi yapıyorum
Artık kök ailesi sensin bebikolarAllah razı olsun eşimden de. Beklemiyordum böyle diyeceğini. Evlendiğimizde aşırı düşkündü kök ailesine. Aklı başına geldi.
Ben 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım canım. Hatta verirlerse sonra bi 6 ay daha izin alıp 2027 nin Eylül Ekim ayı gibi başlamayı planlıyorum. Büyük ilkokula başlar, küçük de 2,5 yaşına gelmiş biraz toparlamış olur. Dönem başında kreşe vermek daha mantıklı geliyor. Sen ne zaman başlıyorsun?
Halbuki herkes haddini, sınırını bilse de gül gibi geçinip gitsek işte. Lüzumsuz işler. İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor.Artık kök ailesi sensin bebikolar
Bizde bi deneyelimBizim buralar da çok kalabalık ama uzun süre kalmadı diye ben tedirgin olmadımhemen ılık su ile de yıkadım çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?