2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ar olsa biraz utanirdi belki... Hangi kafaları yasiyolar yaaaa iyi yapmışsınız bacim

Kesinlikle öyle ya sorsan neymiş çalışıyormuş meme onda mı varmış
Ay bu kadar mı aynı olur bu kocalar ya hep aynı laflar
Benimki de uyanıyor iki defa yaa halen, bizde mi var bir sıkıntı 1-2 gibi bir uyanıyor 4-5 gibi ikinci kez uyanıyor
Kız maşallah de keşke benim bebede 2 kere kalksa 4den sonra saat başı
Benim kiz emerken birden ayağını ağzına sokup memeyi birakiyo ayagin memeye tercih edildiği dönemdeyim
Ayağını ağzına sokunca kardeş istiyor derler

Kesinlikle öyle ya sorsan neymiş çalışıyormuş meme onda mı varmış
Ay bu kadar mı aynı olur bu kocalar ya hep aynı laflar
Benimki de uyanıyor iki defa yaa halen, bizde mi var bir sıkıntı 1-2 gibi bir uyanıyor 4-5 gibi ikinci kez uyanıyor
Kız maşallah de keşke benim bebede 2 kere kalksa 4den sonra saat başı
Benim kiz emerken birden ayağını ağzına sokup memeyi birakiyo ayagin memeye tercih edildiği dönemdeyim
Ayağını ağzına sokunca kardeş istiyor derler
Eşine helal olsun nasıl insanlar var böyle ya aklım almıyor. Hayır ne geçti eline yapayanlız kaldı şimdi düşünsün Dursun ..

Yani iyidir hoştur da benzemesine gerek yokneymiş onun gibi eli çevik olurmuş güya bana yavaş diyor gari

Evet kuzum, ben zaten burda memurum. Kendim istemediğim taktirde tayinim çıkmaz. Eşim de esnaf. O da buralı. Doğduğum şehirde gurbette gibiyim Alıştım da aslında. Herkes nerde mutluysa orda yaşasın valla.
Öyle canım tabi ki en azından doğduğun yerdesin yabancı değilsin tatillerde kavuşursunuz artık Bu yıl ne yapacaksın başlayacak mısın işine
şimdü mezurayla ölçtük 68-69 cm gibi boyı kilosunu bizim tartıda kucakta hesapladık 7 civarı 200 aşağı yukarı olabilir çok zayıf duruyor amaa
Canım beben çok uzun boylu maşallah baktım bizim 4. Ayda boy 65 kilo 6.800 boydan senin gözüne öyle geliyordur bacaklarımda gözüme iyi geldi
Ay iyi yapmışsınız çekilecek dert değildi senin kv Allahtan eşin anacı tip değilde yanında durmuş
Yani insan olan vicdan azabı çeker suçlu da olsan suçsuz da olsan sebep olduğun için duygusuz suçlu olsa ayaklarınızda paspas olurdu ama
Bu satıcıdan aldım cnm. Link atınca başka satıcı çıkıyor. Hepsiburada
Teşekkürler canım

Bizim buralar da çok kalabalık ama uzun süre kalmadı diye ben tedirgin olmadım hemen ılık su ile de yıkadım çıkınca

Yani iyidir hoştur da benzemesine gerek yokneymiş onun gibi eli çevik olurmuş güya bana yavaş diyor gari
Eli çevik olması marifetmiymiş güzel yerlere gelsin zekalı olsun kısmetli olsun en önemlisi sağlıklı olsun Allah herkesin gönlünün istediğini nasip etsin

Kızlar dün ilk kez bacaklarını denize soktum bebeğimin çok sevdi hemen mayo bez ve mayo sipariş ettim doktor temiz yerde girebilir demişti sizlerin de girdi mi bebişler denize
6 ay olmadan çok önermediklerini söyledi bize canım ama geçen hafta Antalya daydık biz de 15 dk bacaklarını soktuk çok hoşuna gitti şaşırdı da sürekli etrafa bakındı hele gece yolculuğumuz bile çok komikti şaşkındı baya n’oluyo kapkaranlık beni nereye götürüyorlar gibiydi yüzü giderken ama dönüşümüz fenaydı

Biz iki doktora sorduk biri önermedi diğeri girebilir dedi biz de soktuk bi şey olmaz inşalalh hemen mayo sipariş verdim haftaya tekrar girer belden yukarıya da bizimki de öyle etrafı çok izledi hoşuna gitti ama akşamı biraz uyku sorunu oldı

Bana normal geldi ya ayına göre de normal değil mi zaten ? Milletin göze parmak sokup kör etmek lazım kusur aramak icin bakiyolar
Ayına göre normal yazıyor ama görüntüde iğne iplik gibi fotodan daha zayıf duruyor sanki,

Ayy bide halen aşırı ağlıyor ya kolik dedik ama halen düzelmedi bu çocuk ağlaya ağlaya komşuları eve getirtiyor bazen

Olan bebeğe oluyor ya cinlerim daha çok teoeme çıkıyor valla bebekli anneleri üzmesinler artık ya anne üzülünce bebekde üzülüyor

Gerçekten çok yorucu bi de bunun sebebini arayıpduruyorum. Bizde emzirme bile bu yüzden oturmamıştı emerken de aktif emmeyip uyuyup yine aç uyanıyordu. Artık dadece sapım ve biraz mama takviyesi yapıyorum

Allah razı olsun eşimden de. Beklemiyordum böyle diyeceğini. Evlendiğimizde aşırı düşkündü kök ailesine. Aklı başına geldi.
Ben 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım canım. Hatta verirlerse sonra bi 6 ay daha izin alıp 2027 nin Eylül Ekim ayı gibi başlamayı planlıyorum. Büyük ilkokula başlar, küçük de 2,5 yaşına gelmiş biraz toparlamış olur. Dönem başında kreşe vermek daha mantıklı geliyor. Sen ne zaman başlıyorsun?

Bencede yaaa benım esımınkılerde oyle dötümüzden kıl kopsa haberlerı var her dakıka mıç mıç,bazen dusunuyorum oglumla ben nasıl olurum dıye kesınlıkle ben kendı ayakları uzerınde durmasıyla gurur duyarım cocugumun,aman bıze muhtac olmasın kendı güçlü olsun hayatı olsun.bızıde anne baba olarak saysın sevsın bıze hıssettırsın yeter.ama sımdıkı buyukler oylemı bana muhtac olsun sozumden cıkmasın herseyden haberım olsun herseye salca olayım ayyyy

Gerçekten çok yorucu bi de bunun sebebini arayıpduruyorum. Bizde emzirme bile bu yüzden oturmamıştı emerken de aktif emmeyip uyuyup yine aç uyanıyordu. Artık dadece sapım ve biraz mama takviyesi yapıyorum
Allah kolaylık versın canım,mesela 8nde yattı bak saat daha 10 ıkı kez uyandı sımdıye kadar,bı saat sonrada acıkıp kalkar

zumrutyaz Ay evet eşime derken duydum ben şook oldum onun annesiyle görüşmeyeceksiniz aramayacaksın … saydırıyordu ki benim annem bir ayağının altını yalamamıştır bende öyleydim ayağını uzattırırdık annemle hizmet ederdik ilk zamanlar, onca şeyden sonra ben bu lafı duydum eşime söyledim herşeye sustum bunu kabul edemem dedim eşim dediki git elini öp annemin hakkını helal et de, gittim öptüm bende hakkını helal et dedim, kıs kıs güldü yaa öyle gelirsin ayağıma dedi sonra eşim arkasına dediki anne diğer gelinin gibi artık x de senin evine gelmeyecek bu onu son görüşündü dedi amaaan Allahım ondan bir ayağıma kapanmadığı kaldı sonra kadın mum oldu bana eşlerimiz iyiki var yaaa çok seviyorum az çnce ağzına etmemişim gibi

Son düzenleme:
Ay kızlar mu kv muhabbeti açılmışken benim burdan bir arkadaşım var yazın gelip kalırlar gene geldiler bu sefer kızın burnu kıpkırmızı olmuş ameliyat olcam falan dedi bu kv ile yaşıyor 8 senedir, ama bu sene ne oduysa ayrılmışlar araları çok kötüydü birliktelerdi gene ama , ay meğersem bu kadın kocasını geline karşı doldur doldur en son adam patlayıp kızın burnunu kırmış dayak atmış, daha benim yaşımda gencecik sinir hastası olmuş hayatı bitmiş resmen kv yüzüne ama nasıl bir kv düşman başına vermesin şimdi de kadın ameliyat olmuş geline muhtaç kalmış ağlayıp zırlıyordu gelinle yaşamak için benim kv dede yazıklar olsun bu geline bukadını sokağamı atacak ağlıyor yazık değilmi falan dedi bana bende dayanamadım patladım Allah daha beter etsin dedim kızı dövmüşler sen ne yüzle bunu söylüyorsun ve kız halen evli halen bunlara hizmet ediyor dedim ya gelin kv sini dövdürseydi ozaman ne olurdu dedim oooo olmaz dedi hemen e dedim bu kız insan değilmi olsun genede baksın diyor yaşlılara kv delere bakacaksınız göreviniz diyor cinlerimi tepeme çıkardı tartıştım biraz bende

Artık kök ailesi sensin bebikolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…