2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bizimmde gaz sorunumuz baya azaldı ama ağlamalar devam 7/8gibi başlıyor çok yıprandım gerçekten inşallah rahata erer bebeişlermiz de biz de

Kızlar sizin bebelerde emzirirken elini ağzınıza sokuyormu
Evet her emzirmemde elini agzına sokuyor hatta memeyi elini çekmeden veremiyorum o derecede bazen elinle memeyi bir emiyor çıkarıyorum elini ama sürekli eliyle çekiştiriyor ittiriyor yani savaş veriyorum emzirirken bebikkoyla

Ay çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
Sen yine de dikkatli git canım bize de kendi doktorumuz öyle demişti ki doç dr.ama sorunumuz asla çözülmedi başka bir doktora gitmeye karar verdik ikinci doktorumuz görür görmez süt alerjisi demişti

Selam kızlar emziren annelerim bebeleriniz ortalama kal dk meme de kalıyor 2-3 gündür ciddi bir meme reddi yaşıyorum sabahları kalktığında bez kupkuru ve turunculuk oluyor yeterli beslenemiyor sanırım ne güzel gidiyorduk noldu şimdi aşırı sıcaklardan mı ki emzirme yastığına yatırdığım an çığlığı basıyor Daha önce de reddeder gibi olmuştu aşmıştık şuan ki yaşadığımız çok şiddetli ve dirençli malesef

Benimki memeyi tamamen bıraktı uykuya dalarken azcık emiyor o kadar ve mama verdiğim halde bezi kuru ve turuncu oluyor sıcaklardan terle atıyor genel olarak

Sizin ne gibi şikayetleriniz vardı peki

Benimki memeyi tamamen bıraktı uykuya dalarken azcık emiyor o kadar ve mama verdiğim halde bezi kuru ve turuncu oluyor sıcaklardan terle atıyor genel olarak
Biz sadece anne sütü ile gidiyorduk ya napcaz şimdi bilmiyorum doktorumuz turunculuk için havalar çok sıcak su verin dedi günde 30 ml kadar canım veriyorum ben su

Sizin ne gibi şikayetleriniz vardı peki
Kolikti her akşam ağlama krizleri bitmek bilmeyen kakada mukuslu kan pikti alerjimiz ona rağmen doktor süt alerjisi olduğunu düşünmüyordu 3 ay boyunca 1 er kilomaldı alerji olsa kilo almaz böyle beş şeyi yoktur hastalık kapmıştır vs falan dedi 4. Ay da artık kilo almadı aksine verdi artık doktor değiştirdik alerji maması verdi ve süt diyeti önerdi kullandık alerji maması rahatlattı bayağı neocate adı da söyleyim ama #reklamdeğil binerona alılında bende süt diyeti yapamayınca sütüm azaldı meme reddi yaptı sonra 2 yıl alerji maması kullandık artık

Kızlar selam, bebekleriniz gece çok terliyor mu? Ben askılı zıbınla yatırıyorum ama su gibi oluyor gece 2 kez değişiyorum. Çarşafı da sırılsıklam oluyor onu da değişiyorum. Benim bebeğimin kalbinde sorun var acaba ondan mı diye düşünüyorum artık. Ev çok sıcak ama normal bir terleme değil bu

Kızarıklık pişik var mıydı . Biz kakada görmedik bi şey ama gizli kan dedi doktor ben diyet yaptım aynı her ay 1kilo alıyor ama dün o doktor da bi şeyi yok deyince bilemedim ama devam edeyim bari ben diyete

İpektoşum benımkıde red edıyor malesef bıraktık tamamen bıtek gece bazen kanarsa emıyor,yakında benım sut bıter tamamen hıc emmedıgı ıcın cok duskundu bıde memeye aglardı durmadan memeye gelmek ıcın neden boyle oldu anlamıyorum bende hemsıreye sordum bu aylarda oluyor malesef dedı.sagmayı denesen bıberonla versen olmazmı?cunku cok sıcak bebekte dehıdrasyon olmasın sonra,ama ıste bıberonuda verırsen memeyı köktende reddedebılır,ınsallah duzelır kuşum
Canım su da ver biraz,mamayıda 3 saatte bır degılde sık sık 60cc teklıf et susuz kalmasınlar benımkıde oyleydı gecen haftalarda bu hafta duzeldı çişi,1.5 saatte bı yıyor 60-90cc arası

Carsafı benımkınınde ıslanıyor canım cok sıcak,klıma varsa calıstırsan yada vantılator bebege gelmeyecek sekılde.ben oturma odasında acıyorum tum eve serınlık verıyor,terlemesı duruyor sabaha karsı ev serınleyımce

Aynen canım az az sık sık veryorım ben de mamayı, su da içiyor ama yine de bazen çok az oluyor çişi. Aşırı terlemesine bağlıyorum ben de ama dikkat ediyorım yani su ve mama oranına

Selam canım bizim parli de çok terliyor baya isilik oluyor her yeri
Kızarıklık pişik var mıydı . Biz kakada görmedik bi şey ama gizli kan dedi doktor ben diyet yaptım aynı her ay 1kilo alıyor ama dün o doktor da bi şeyi yok deyince bilemedim ama devam edeyim bari ben diyete
Hep pişik oluyordu bu bebem o kadar olmuyor ama o çok oluyordu kaç kutu pişik kremi bitirdim onda bunda daha bir tanesi bitmedi

Ay benim emzirme serüvenim niye hep 4 ay ya diğeri de 4 te bırakmıştı Gerçekten benimki de düşkündü ben memeyi verene kadar ellleri titriyordu sabırsızlanıyordu şimdi noldu anlamadım verdim biberonla ama işte dediğin gibi oluyor bu sefer meme hiç istemiyor emzik kullanıyoruz onu vercem gibi yapıp meme sokuyorum en fazla 5 dk sokuyor rahatlama müziği eşliğinde bir de banyoya da girdik artık saha ne yapabiliriz bilmiyorum Sağol canım şu lanetli 4. Ayı bir geçebilseydik hayırlısıyla

Maalesef klima yok canım ama seneye almak şart oldu. Vantilatör çarpar diye korkuyorum ama dediğin gibi başka bir yere sabitleyip deneyeyim bu aksam çok sağol

İnşallah tekrardan geri döner kuzumbenımkı zor artık gunduzde işteyım ya ama napalım saglıkları yerınde olsunda hiçte içemeyebilirdi kendimi öyle teselli ediyorum,evet 4.ay gercekten bad bir aydıuyku gerılemesının meme reddının ne varsa hepsını yasadık masallah bızyarın 5 aylık olacak mınık kurabıyem

Maalesef klima yok canım ama seneye almak şart oldu. Vantilatör çarpar diye korkuyorum ama dediğin gibi başka bir yere sabitleyip deneyeyim bu aksam çok sağol
Odasının kapısının dısına koy kuzum yere gelecek şekilde orta kademede calıstır. serinlik yapıyor,ceyrran olmasın dıye bebegin odasını degılde en yakın odanın penceresınıde perdeyı açıp sonuna kadar acıyorum hava surkılasyonu oluyor.gercekten aşırı sıcak bir sene ben bu yasıma kadar ılk kez bu kadar sıcak gördüm sahil kentlerını gectık 40 derece ıc anadolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…