- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.601
Benim direk doktorum onu yazdı. Ocean da kullananlar var bir şey diyemem ama youtube de umut özdolun Kayıtlı canlı yayını. Orada söylemişti. Emilim fazla sanırım ondan dolayı önermiyorduDoktorunuz onu mu önerdi . Ocean için zaten 4yaş çocuklar için deniliyor kafam karıştı benim de
Çocuğum böyle kilosu geriden giderse en erken 1 ay erken başlar dedi doktor. Çocuğum düşük kilodan ilerliyor hepKızlar bi de size ek gıda için 6.ay mı denildi yoksa daha erken olan var mı
Bu hafta doktora gittiğimde 6.ayı doldurunca başlayacağım dedim. Anne sütüyle kilo alımı iyi çünkü bebeğimin. Doktor da bir şey demedi zaten. Konuyu açmadı bile.Kızlar bi de size ek gıda için 6.ay mı denildi yoksa daha erken olan var mı
Bana 5ay10günlük olunca gel ek gıdaya da başlarız konuşuruz dedi de erken geldi bana kilosu iyi benimkininÇocuğum böyle kilosu geriden giderse en erken 1 ay erken başlar dedi doktor. Çocuğum düşük kilodan ilerliyor hep
Annemler geldi sabahtan beri koşuşturma icindeyim telefonu yeni aldım onda da ipegi bakiyorum bu sese rağmen iyuyabildi mi diye.... Aşırı yoruldum stresliyim. Bunları göze alarak çağırdım çünkü tek de sıkılıyorum ahsghshdjdhdj o yüzden burdaki hiiiicbir şeyi okuyamadim sabahtan beri bir ara bakcam inş
Bizimkinin de kilosu iyi ama erken başlatmak istedi anlayamadımBu hafta doktora gittiğimde 6.ayı doldurunca başlayacağım dedim. Anne sütüyle kilo alımı iyi çünkü bebeğimin. Doktor da bir şey demedi zaten. Konuyu açmadı bile.
7 canımKaç kiloydu peki sizinki bana da 14damla olarak yazmış sanırım ama fazla gibi geldi
5. Ayda başlarız dedi mama alıyor. Açıkçası ben de ne kadar erken o kadar iyi diyorum kendim için mama aldığından dolayıKızlar bi de size ek gıda için 6.ay mı denildi yoksa daha erken olan var mı
Benimde 7600 7damla vereyim ya da tekrar sorayım bari tam anlayamadım7 canım
Bana da 5ay10günlükken dedi ama bizimki sadece anne sütü alıyor . Başlasın bakalım5. Ayda başlarız dedi mama alıyor. Açıkçası ben de ne kadar erken o kadar iyi diyorum kendim için mama aldığından dolayı
Kolay gelsin canımAnnemler geldi sabahtan beri koşuşturma icindeyim telefonu yeni aldım onda da ipegi bakiyorum bu sese rağmen iyuyabildi mi diye.... Aşırı yoruldum stresliyim. Bunları göze alarak çağırdım çünkü tek de sıkılıyorum ahsghshdjdhdj o yüzden burdaki hiiiicbir şeyi okuyamadim sabahtan beri bir ara bakcam inş
Bır kolık anası olarak kolıkse sımdıye baya rahatlaması lazım,mutlaks prebıyotık damla kullan kolıkse,süt slerjısı varsa vucudunda yuzunde falan kızarıklık oluyormus ve kakasında sümüksü yapı yada kan gıbı seyler oluyormus kaka tahlılı yapınca vıkıyormus bana doktor oyle demıstı kakası normal cıldı normal herhangı bır sut aletjısı yok dedı ben ozellıkle sormustum.dene bakalım bır,zzten anlarsın dırek yogurda süte gomulme ama normal peynı ye az az yersın sonra yogurt falanBi de kızlar benim kafam çok karıştı biz doktor değiştirdik eski doktora göre süt alerjisi vardı çocukta ama şimdiki diyor ki bu çocuğun bi şeyi yok alerji falan hikaye diyor . Kolik dedi belli saatler ağlıyordu . Süt ürünü tüket bi şey olmaz dedi ya
Eskiye göre şimdi düzeldi çok şükür ama gene de arada tutuyor ağlaması . 5.ayda geçiyor dedi hadi az kaldı bakalımBır kolık anası olarak kolıkse sımdıye baya rahatlaması lazım,mutlaks prebıyotık damla kullan kolıkse,süt slerjısı varsa vucudunda yuzunde falan kızarıklık oluyormus ve kakasında sümüksü yapı yada kan gıbı seyler oluyormus kaka tahlılı yapınca vıkıyormus bana doktor oyle demıstı kakası normal cıldı normal herhangı bır sut aletjısı yok dedı ben ozellıkle sormustum.dene bakalım bır,zzten anlarsın dırek yogurda süte gomulme ama normal peynı ye az az yersın sonra yogurt falan
Canım onu eşlerden birinin yapması yeterli, birinizin hesabına yatacak zaten. Geriye dönük alabilir misin bilemiyorum canımKızlar öğretmen olanlara çzellikle sorum, çocuk yardımına başvurmuş muydunuz? Bana ablam söyledi ben otomatkl girmişlerdir sisteme sanıyordum almamışım hiç çocuk yardımı. Sizin bilginiz var mıydı bu konuda başvurmuş muydunuz? Ne kadar yatıyor aylık? Geriye dönük alma şansım var mı?
Canım bizi Ankara şehir hastanesine sevk ettiler, alerji iğnesi yapıldı hafif söndü lekeler, şimdi karaciğer enzimleri yükselmiş mi diye 3 tüp kan aldılar onun sonucunu bekliyoruz.. çocukla bekliyoruz.. burda bir hasta daha başka bir ateş düşürücüye alerji olmuş ama sonra yine kullandığında sıkıntı olmamış. Söylediğine göre o ilacı kullandığında vücudu başka bir şeye tepki göstermiş ama ihale ilaca kalmış. Ben de bu aralar rahatsız gibiyim, eğer benden aldıysa ve ilaç kullanımına denk geldiyse etkilemiş olabilir.. bakalım kan sonuçlarımızı bekliyoruzCanım ne yaptın merak ettım senı bı sıkıntı yoktur ınsallah?
Canım gunaydın nasılsınız?cıktımı sonuclar,tekrardan çok gecmıs olsunCanım bizi Ankara şehir hastanesine sevk ettiler, alerji iğnesi yapıldı hafif söndü lekeler, şimdi karaciğer enzimleri yükselmiş mi diye 3 tüp kan aldılar onun sonucunu bekliyoruz.. çocukla bekliyoruz.. burda bir hasta daha başka bir ateş düşürücüye alerji olmuş ama sonra yine kullandığında sıkıntı olmamış. Söylediğine göre o ilacı kullandığında vücudu başka bir şeye tepki göstermiş ama ihale ilaca kalmış. Ben de bu aralar rahatsız gibiyim, eğer benden aldıysa ve ilaç kullanımına denk geldiyse etkilemiş olabilir.. bakalım kan sonuçlarımızı bekliyoruz
Canım ozaman varmıs alerjısı onu soyleyebılırım gizli kan ve kızarıklık en buyuk belırtısı zaten.ama yavas yavas basla bakalım duzelmıstır belkı yapay zekaya bır sor alerjı dıyetı ne zsman sonlandırılabılır neler yapayım dıye.aglamalar ilk dogdugu zamanlar uyumadıgı her an gece sabahlara kadarEskiye göre şimdi düzeldi çok şükür ama gene de arada tutuyor ağlaması . 5.ayda geçiyor dedi hadi az kaldı bakalımalerji için de kızarıklık oldu ama kan görmedik kaka testinde gizli kan dedi diğer doktor ama bilemedim ya kafam allk bullak oldu az az başlıcam peynir çok özledim zaten . Akşam saatleri mi sizin de ağlamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?