- 16 Haziran 2018
- 1.116
- 2.676
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #44.681
Benim bebeğim sağa dönemiyor ben de hep sağa eğimli yatırıyorumKızlar bebeğim bugün tam 4 aylık . Gece sürekli dönmek istiyor yüzüstü dönünce de ağlıyor uyanıyor . Dönemeyince de ağlıyor napacağımı şaşırdım. Biberon reddi de başladı çok kötüyüm
Parol verilemiyor mu ben parol verdim 3 kereKesinlikle kör cahilim başka bir şey değil yaLaftan anlamaz ordinaryüslük yapan kişilere ayar oluyorum her halta uydurmasyon koca karı fikirleri var zor bacım Allah kolaylık versin
Sen kapacaksın peki kv bakmayacak mıydı seninkine Eylül de kızının bebesine mi bakacak kızı da çalışıyor mu
İnşallah canım evet öyle mama ver bizimde evde hiç açılmamış ama daha vermedim direniyorum doktora yazdım bakalım ne yapacağız biberonu da çok iştahli almıyor dün almadı ağzında geveledi durdu gece uyku semesi 10 dk aldı memeyi sabah yine yokSağınca çıkmıyor ki kaç saat sürüyor 1.5 saate yakın sağdım o 10 dk emdikten sonra kaç kere sağocam gün içinde biberonla versem iyice alışacak
Çok geçmiş olsun söndü mü tamamen alerji lekeleri kıyamam ya yavrucak ayar oluyorum bende damarda bulamayınca insanın içi gidiyor ateş düşürücüye alerjisi olması da kötü olmuş cqlpola alerji var dolveni 6 ay dan önce önermiyorlar bir de pedifen vardı pedifen de portakallı o da 6 aydan önce verilmiyormuş sadece calpol verilebiliyormuş ama üzülme 4 bitti 5 te ler 1 ay boyunca hiç ateş vs olmaz da gerek kalmaz inşallah 6. Ay da rahatlarsınız kuzum
Kv bakacak ama cesaret edemez farklı bir şey yapmaya, şuruptan bile alerji olan çocuğa olağan dışı bir şey yapmaya korkar bence.. inşallah ateşi çıkmaz tekrar, ama dolven bilmiyorum bana çok masum gelmedi içeriğin yan etkilerine baktığımda, o yüzden Allah korusun güvene alana kadar ateşi çıkarsa acil yollarındayızKesinlikle kör cahilim başka bir şey değil yaLaftan anlamaz ordinaryüslük yapan kişilere ayar oluyorum her halta uydurmasyon koca karı fikirleri var zor bacım Allah kolaylık versin
Sen kapacaksın peki kv bakmayacak mıydı seninkine Eylül de kızının bebesine mi bakacak kızı da çalışıyor mu
İnşallah canım evet öyle mama ver bizimde evde hiç açılmamış ama daha vermedim direniyorum doktora yazdım bakalım ne yapacağız biberonu da çok iştahli almıyor dün almadı ağzında geveledi durdu gece uyku semesi 10 dk aldı memeyi sabah yine yokSağınca çıkmıyor ki kaç saat sürüyor 1.5 saate yakın sağdım o 10 dk emdikten sonra kaç kere sağocam gün içinde biberonla versem iyice alışacak
Çok geçmiş olsun söndü mü tamamen alerji lekeleri kıyamam ya yavrucak ayar oluyorum bende damarda bulamayınca insanın içi gidiyor ateş düşürücüye alerjisi olması da kötü olmuş cqlpola alerji var dolveni 6 ay dan önce önermiyorlar bir de pedifen vardı pedifen de portakallı o da 6 aydan önce verilmiyormuş sadece calpol verilebiliyormuş ama üzülme 4 bitti 5 te ler 1 ay boyunca hiç ateş vs olmaz da gerek kalmaz inşallah 6. Ay da rahatlarsınız kuzum
Parol veriyordum canım ben zaten en başından beri, keşke onunla devam etseydim, bizim burda havalar çok sıcak, oda sıcaklığı 32-33 dereceyi gördü, o yüzden bozulmuştur diye calpol yazdırdım ilk defa lanet olsunParol verilemiyor mu ben parol verdim 3 kere
Benimde sola dönemiyor hep sağ tarafına yatma istiyorBenim bebeğim sağa dönemiyor ben de hep sağa eğimli yatırıyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Asla ama asla dinlemiyorum. O kadar yorgunum ki şöyle beni bıraksalar 1 ay olduğum yerde kalırım öyle bir yorgunluk. Sürekli bir koşturma yemek yap çamaşır yıka evi haftada 1 süpürebilirsem süpürüyorum duşu sanıyorum 1 hafta oldu alalı . Kaş ve bıyığım Osman abi gibi oldu . Göbek altta bir yerden sallanıyor . O kadar bunaldım ki .aynaya bakmak istemiyorum . Kendimden tiksiniyorum. Ben asla ev insanı değilim yay burcuyum ve gerçekten burcunun özelliklerini taşıyorum . 1.5 yıldır evdeyim ve artık kafayı yemek üzereyim. Ailelerimiz uzakta . Başka şehirdeler. Tam anlamıyla yapayanlız bebeğimi büyütmeye çalışıyorum . Eşine derdimi anlatamıyorum.. anlatmaya kalktığım gün kavga kıyamet oluyor. Bende artık üstüne düşmüyorum saldım yani . Ama nereye kadar bilmiyorum . Bebeğimi çok seviyorum asla ona değil sitemim asla onun bir suçu yok ki . Tamamen desteksiz olmaktan . Anlaşılmamaktan.Kucaktaysak ve ayaktaysak hiç sıkıntı yok bizde asla ağlamaz bu sıcakta nereyi gezdireyim odadan dışarı çıkamıyoruz seni çok iyi anlıyorum. Bıraktığım gibi ağlamaya başlıyor kucağa almadan susmuyor. Emekledikten sonra da böyle kucak isterse napıcam. Sağ bileğim öyle ağrıyor ki akşam eşimin gelmesine saat sayıyorum boynum kürek kemiklerim ağrıyor. Zaten gündüz uykularımıZ da yarımşar saat asla dinlenemiyorum. Şikayetim bebeğime değil bu arada, yorgunluğuma. Keşke hiç yorulmasam ama öğlen 2 den sonra pilim bitiyor artık
Ama geçecek bu günlerde çoğumuz benzer şeyler yaşıyoruz . bu bir süreç . 5 ay geçmiş bileSeni o kadar iyi anlıyorum ki . Asla ama asla dinlemiyorum. O kadar yorgunum ki şöyle beni bıraksalar 1 ay olduğum yerde kalırım öyle bir yorgunluk. Sürekli bir koşturma yemek yap çamaşır yıka evi haftada 1 süpürebilirsem süpürüyorum duşu sanıyorum 1 hafta oldu alalı . Kaş ve bıyığım Osman abi gibi oldu . Göbek altta bir yerden sallanıyor . O kadar bunaldım ki .aynaya bakmak istemiyorum . Kendimden tiksiniyorum. Ben asla ev insanı değilim yay burcuyum ve gerçekten burcunun özelliklerini taşıyorum . 1.5 yıldır evdeyim ve artık kafayı yemek üzereyim. Ailelerimiz uzakta . Başka şehirdeler. Tam anlamıyla yapayanlız bebeğimi büyütmeye çalışıyorum . Eşine derdimi anlatamıyorum.. anlatmaya kalktığım gün kavga kıyamet oluyor. Bende artık üstüne düşmüyorum saldım yani . Ama nereye kadar bilmiyorum . Bebeğimi çok seviyorum asla ona değil sitemim asla onun bir suçu yok ki . Tamamen desteksiz olmaktan . Anlaşılmamaktan.
12 damla veriyorum. Dr 10 demişti. 8 kilo. Koruma miktarı bu. Kademeli artır birden verme hepsini.Kızlar demir ilacı başlıcaz ama doktor ocean değil başka marka verdi siz ocean kaç damla veriyorsunuz ben onu almak istiyrlım da kiloya göre mi damla sayısı
Veriliyor canım ikisi de parasetomol grup diye geçiyor calpol alerji yaptığı için diğeri de yapabilir ondan yazmadımParol verilemiyor mu ben parol verdim 3 kere
İyi bari canım cesaret edemezse seni yormaz kafan da rahat eder yine en iyi kv ve annemiz bakar yabancı birindenseKv bakacak ama cesaret edemez farklı bir şey yapmaya, şuruptan bile alerji olan çocuğa olağan dışı bir şey yapmaya korkar bence.. inşallah ateşi çıkmaz tekrar, ama dolven bilmiyorum bana çok masum gelmedi içeriğin yan etkilerine baktığımda, o yüzden Allah korusun güvene alana kadar ateşi çıkarsa acil yollarındayız
Parol veriyordum canım ben zaten en başından beri, keşke onunla devam etseydim, bizim burda havalar çok sıcak, oda sıcaklığı 32-33 dereceyi gördü, o yüzden bozulmuştur diye calpol yazdırdım ilk defa lanet olsun
14damla yazmış da ben de 10 ile başlayayım bari12 damla veriyorum. Dr 10 demişti. 8 kilo. Koruma miktarı bu. Kademeli artır birden verme hepsini.
Benim bebiş calpol u tükğrğyor ama parol u kolay içti. Çilek alerjisi muhtemelen quinn dekiVeriliyor canım ikisi de parasetomol grup diye geçiyor calpol alerji yaptığı için diğeri de yapabilir ondan yazmadım
1,5 -2 saat arası genelde 1,5Kızlar uyanık kalma süresi ne kadar sizin bebeklerin dikkat ediyor musunuz ya da
Canım benim ya. Gel sarılalım. Dün arkadaşım geldi kızı var bir ay küçük benim bebeğimden. Kızı sadece emzirmek için kucağına aldı. Kendi kendine uyuyor falan. Dedim sakın yoruluyorum deme. Böyle çocuk büyütmekte ne var. Yürüseler belki peşlerinden koşmak daha kolay olur. Kucakta taşımak çok zorSeni o kadar iyi anlıyorum ki . Asla ama asla dinlemiyorum. O kadar yorgunum ki şöyle beni bıraksalar 1 ay olduğum yerde kalırım öyle bir yorgunluk. Sürekli bir koşturma yemek yap çamaşır yıka evi haftada 1 süpürebilirsem süpürüyorum duşu sanıyorum 1 hafta oldu alalı . Kaş ve bıyığım Osman abi gibi oldu . Göbek altta bir yerden sallanıyor . O kadar bunaldım ki .aynaya bakmak istemiyorum . Kendimden tiksiniyorum. Ben asla ev insanı değilim yay burcuyum ve gerçekten burcunun özelliklerini taşıyorum . 1.5 yıldır evdeyim ve artık kafayı yemek üzereyim. Ailelerimiz uzakta . Başka şehirdeler. Tam anlamıyla yapayanlız bebeğimi büyütmeye çalışıyorum . Eşine derdimi anlatamıyorum.. anlatmaya kalktığım gün kavga kıyamet oluyor. Bende artık üstüne düşmüyorum saldım yani . Ama nereye kadar bilmiyorum . Bebeğimi çok seviyorum asla ona değil sitemim asla onun bir suçu yok ki . Tamamen desteksiz olmaktan . Anlaşılmamaktan.
Yaa tühh kıyamam mınnosuma.bununla gecmıs olsun canım benım.6.ay asısını vurdurmazsın olmazsa 12.ayda vurdurursun alerjı testınden sonra.hem o zaman dolvende kullanabılırsın.sorun olacagını sanmam,karma asının bırıncı ve ıkıncı dozunu vuruldu zaten.3.dozunu olmazsınız 18.ayda rapel dozu var onu yaptırırsın.iyi arastır kuzum ıyı bı doktorla görüş.kucuk bebeklerın alerjısı zamanla duzelebılıyor,ınsallah gecer zamanlaŞimdi geldik hastaneye muayene oldu, alerji plolikliniğine de girdik, Dr dolven/ibuprofen için yaşı küçük verme onu dedi. Ateşi çıktığında ilaç vermeyeceksin, acile gideceksin onlar ateşi düşürecek dedi. Çok canım sıkıldı, Çok üzüldüm. Alerji testi için de 1 yaşı beklemek gerekiyor dedi. Şimdi hormonlarıma falan bakmak için kan tahlili aldılar 4 tüp, Damarı bulamadılar delik deşik ettiler çocuğu. Ağlamaktan sesi bile kısıldı artık
Kesinlikle kör cahilim başka bir şey değil yaLaftan anlamaz ordinaryüslük yapan kişilere ayar oluyorum her halta uydurmasyon koca karı fikirleri var zor bacım Allah kolaylık versin
Ben de öyle yapıyordum ama dün 4saat kaldı sonra arabada uyudu misafirlikteydik sesten uyuyamadı1,5 -2 saat arası genelde 1,5
Bir saat zor dayanıyordu normalde, şimdi 1.5 saate çıkarabildik şükür. Ama ev kalabalıksa oyalayan çoksa iki saati buluyo nadirenKızlar uyanık kalma süresi ne kadar sizin bebeklerin dikkat ediyor musunuz ya da
Uzun bir süre ama bazen bizimde oldu. Sürekli olmadığı sürece bir şey olmazBen de öyle yapıyordum ama dün 4saat kaldı sonra arabada uyudu misafirlikteydik sesten uyuyamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?