2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim bebeğim sağa dönemiyor ben de hep sağa eğimli yatırıyorum

Parol verilemiyor mu ben parol verdim 3 kere

Kv bakacak ama cesaret edemez farklı bir şey yapmaya, şuruptan bile alerji olan çocuğa olağan dışı bir şey yapmaya korkar bence.. inşallah ateşi çıkmaz tekrar, ama dolven bilmiyorum bana çok masum gelmedi içeriğin yan etkilerine baktığımda, o yüzden Allah korusun güvene alana kadar ateşi çıkarsa acil yollarındayız
Parol verilemiyor mu ben parol verdim 3 kere
Parol veriyordum canım ben zaten en başından beri, keşke onunla devam etseydim, bizim burda havalar çok sıcak, oda sıcaklığı 32-33 dereceyi gördü, o yüzden bozulmuştur diye calpol yazdırdım ilk defa lanet olsun

Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Asla ama asla dinlemiyorum. O kadar yorgunum ki şöyle beni bıraksalar 1 ay olduğum yerde kalırım öyle bir yorgunluk. Sürekli bir koşturma yemek yap çamaşır yıka evi haftada 1 süpürebilirsem süpürüyorum duşu sanıyorum 1 hafta oldu alalı . Kaş ve bıyığım Osman abi gibi oldu . Göbek altta bir yerden sallanıyor . O kadar bunaldım ki .aynaya bakmak istemiyorum . Kendimden tiksiniyorum. Ben asla ev insanı değilim yay burcuyum ve gerçekten burcunun özelliklerini taşıyorum . 1.5 yıldır evdeyim ve artık kafayı yemek üzereyim. Ailelerimiz uzakta . Başka şehirdeler. Tam anlamıyla yapayanlız bebeğimi büyütmeye çalışıyorum . Eşine derdimi anlatamıyorum.. anlatmaya kalktığım gün kavga kıyamet oluyor. Bende artık üstüne düşmüyorum saldım yani . Ama nereye kadar bilmiyorum . Bebeğimi çok seviyorum asla ona değil sitemim asla onun bir suçu yok ki . Tamamen desteksiz olmaktan . Anlaşılmamaktan.

Ama geçecek bu günlerde çoğumuz benzer şeyler yaşıyoruz . bu bir süreç . 5 ay geçmiş bile

Kızlar demir ilacı başlıcaz ama doktor ocean değil başka marka verdi siz ocean kaç damla veriyorsunuz ben onu almak istiyrlım da kiloya göre mi damla sayısı
12 damla veriyorum. Dr 10 demişti. 8 kilo. Koruma miktarı bu. Kademeli artır birden verme hepsini.

İyi bari canım cesaret edemezse seni yormaz kafan da rahat eder yine en iyi kv ve annemiz bakar yabancı birindense Dolven bana da hiç masum gelmiyor bizde hep calpol pedifen dönüşümlü gittik parolün alerji yapmamasına sevindim en azından bir seçenek daha var yine de aynı grupta olduğu için dikkat edin tabi tam olarak çilek mi yaptı ne yaptı o da kesin değildir

Canım benim ya. Gel sarılalım. Dün arkadaşım geldi kızı var bir ay küçük benim bebeğimden. Kızı sadece emzirmek için kucağına aldı. Kendi kendine uyuyor falan. Dedim sakın yoruluyorum deme. Böyle çocuk büyütmekte ne var. Yürüseler belki peşlerinden koşmak daha kolay olur. Kucakta taşımak çok zor

Yaa tühh kıyamam mınnosuma.bununla gecmıs olsun canım benım.6.ay asısını vurdurmazsın olmazsa 12.ayda vurdurursun alerjı testınden sonra.hem o zaman dolvende kullanabılırsın.sorun olacagını sanmam,karma asının bırıncı ve ıkıncı dozunu vuruldu zaten.3.dozunu olmazsınız 18.ayda rapel dozu var onu yaptırırsın.iyi arastır kuzum ıyı bı doktorla görüş.kucuk bebeklerın alerjısı zamanla duzelebılıyor,ınsallah gecer zamanla

Quinnn benım kv de oglum 3 aylıkken getır bala batıralım emzıgını hıc bırakmaz o zaman rahatlarsın dedı ve ben şok olup uzulmustum ya ben yokken yaparsa dıyeAllah korusunsonucta ölüm riski bile var korkunc ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…