2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bende comfort kullanıyorum aynı şeyi bende düşündüm optiproya geçsem mi diye. Peki 2 numarayla mı geçeceksin optiproya? 6 aylık olunca mı geçiliyor? Nasıl bir geçiş planı yaptığını paylaşırsan çok sevinirim😊 benimki şuan 4.5 aylık. 6.ay ı beklesem mi yoksa 1 nuamrayla geçsem mi optiporya düşünüyorum bilemedim.
5 ay 21 günlükken geçicem yani 10 gün sonra. Ben 150ml su 5 ölçek mama veriyorum. Ona göre hazırlattım chatgbt'ye.

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-23-02-50-00-90_96b26121e545231a3c569311a54cda96.webp
    Screenshot_2025-07-23-02-50-00-90_96b26121e545231a3c569311a54cda96.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bebeğim bugün tam 4 aylık . Gece sürekli dönmek istiyor yüzüstü dönünce de ağlıyor uyanıyor . Dönemeyince de ağlıyor napacağımı şaşırdım. Biberon reddi de başladı çok kötüyüm 😔
Aynı durum bizdede var ters durmak istiyor ama ağlıyor bı 15 gündür biberon reddi vardı düzeldi ama şuan tekrar zirve yaptı

4 ay atağı yaşayan varmı biberon reddi emzirenler için meme reddi 4.bicuk aylık olduk sadece uykuda biberon almak istiyor çok tukendim
Aynı durumdayım. Meme + mama şeklinde gidiyorduk ikisini de kabul etmiyor. 3-4 gün düzelmiş gibiydi dünden beri yine aynı. Uykusunda içirebilirsek içiyor o kadar. 😔

Kızlar bebeğimin çişinde turunculuk oluştu ya beslenmiyor doğru düzgün artık her yolu denedim olmuyor napcam bilmiyorum mamayı çok az içiyor :(

Kızlar bebeğimin çişinde turunculuk oluştu ya beslenmiyor doğru düzgün artık her yolu denedim olmuyor napcam bilmiyorum mamayı çok az içiyor :(
Canım ıyı bı doktora gitmenı tavsıye edıyorum.durumunuz musaıtse acıbademe gidebılırsın,bence bebegıne ozel mama falan baslarsa doktor duzelecek,cocukta reflu varsa yıyemıyordur yavrum havada cok sıcak ondan olusmustur turunculuk.

Bende de oldu 1 kez doktora sordum su ver dedi. Benim ki doğduğunda biberonla lıkır lıkır içerdi şimdi biberonu da istemiyor inşallah geçicidir

5.aydada duzelmedı hanıı😄40derece sıcakta buram buram terlıyor ama kucagımdan asla ınmıyor yarım saattır aralıksız kucagımda uykusu gelmıs sekılde bıraktıgım anda mızıldanıyor😄
Hahahshshshhs aynısııııı bugün hep kucağımdaydı asla beşiğinde uyumadı anında uyandı mızırdandı napcaz böyle 😂😂

Kızlar 4.ayı atlatan geçti diyen var mı varsa meme reddi de geçiyor mu bu oğlan kaç gündür emmiyor sadece geceleri nerdeyse. ikinci haftaya girdik sütüm de azaldı bugüne kadar sadece meme emdi hiç biberon mama vs almadı acaba mama vermeli miyim ona mı alışır bu sefer de korkuyorum zayıflayacak diye 😔

Bebegin oturuyo mu canım yemeye hevesli mi önce bi yoğurt tattirirsin sindirimi yemesi nasıl bi bakarsın 5. Ayda ona göre ilerlersin İstersen. Benim kiz hiç biberon almiyo zorlasamda suyu bardakla veriyorum döke saça iciyo ama biberinu hiç emmedi kaç kere denediysem seninki alir mi mamayi o şekilde acaba. Icin nasıl rahat edecekse öyle yap bence sonuçta sen onun annesisin ve onun için en iyi neyse onu yaparsin
Bende suyu bardakla veriyorum şuan biberon emmeyi bilmiyor gibi davranıyor gülüyor sadece ağzına girince

Kızlar 4.ayı atlatan geçti diyen var mı varsa meme reddi de geçiyor mu bu oğlan kaç gündür emmiyor sadece geceleri nerdeyse. ikinci haftaya girdik sütüm de azaldı bugüne kadar sadece meme emdi hiç biberon mama vs almadı acaba mama vermeli miyim ona mı alışır bu sefer de korkuyorum zayıflayacak diye 😔
Bende senin günlerinde o durumdaydım ama çok şükür azaldı şimdi emme konusunda iyiye gidiyor diğer konularda halen huysuz

Back
X