2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım doğuda küçük bir şehirdeyim maalesef reflü için bir hafta olacak ilaç kullanıyoruz ama anlamıyorum bu çocuk niye böyle hiç yemiyor vallahi canım çıkıyor yedirene kadar ve gece krizler başladı gece 12 de başlıyor sabaha kadar ağlıyor yatmıyor daha gücümüz de kalmadı

Kendi kendine tekrar döndü tam eskisi gibi değil tabi, ben ne yaptıysamda fayda sı olmamıştı sadece uyurken emzirebiliyordm
Püüüüü aynı durumdayımmm sadece uyurken
Oy kuzum çok geçmiş olsun vicdan yapma canım eve hastalık girdiği zaman herkesi dolaşıyor malesef elimizde olmuyor bazen toparlardınız hemen merak etme daha iyi olursunuz canım
4 ay atağı yaşayan varmı biberon reddi emzirenler için meme reddi 4.bicuk aylık olduk sadece uykuda biberon almak istiyor çok tukendim
Hüüüüüü aynı durumdayım gelin sarılalım
Bu temmuz ayı da 4. Ay da bir bitmedi anasını satıyım
3 gündür bebem emmiyor sadece anne sütü alıyordu sağıp biberonla veriyordum onu da almıyor 3 gündür de sürekli turunculuk var demirden mi acaba diye düşündüm doktorumuz demiri bırakın şikayet devam ederse gelin dedi bu arada daha önce bir kere turunculuk olmuştu doktorumuz sıcaklardan olabilir her gün 30 ml su verin dedi su da veriyorum seviyor suyu cok cok içiyor alıştırma biberonundsn ama normal biberonu asla almıyor

Canım çok çok geçmiş olsun kuzuya
Geriye dönük olmuyor maalesef ben de almadım ,aradım bakanlığı başvuru tarihi geçerli dendi .

Ah canım benim kıyamam ben ona ,inşallah düzelir bir an önce .Dolven ben oğluma belli bşr yastan sonra verdim daha ağır bir şurup maalesef
Allah hepinizin yardımcısı olsun .Desteksiz çocuk büyütmek çok zor ,biz de ailelerden çok çok uzaktayız ,eşim 6 gün geç saatlere kadar çalışıyor.Birçogumuz aynı durumdayız ama sağlıkla geçecek inşallah
Kızlar uyanık kalma süresi ne kadar sizin bebeklerin dikkat ediyor musunuz ya da
Benim kızım 5,5 aylık en fazla 2 saat uyanık kalıyor
Ah canım ben de bunu merak ediyorum sanırım bizler daha uzun yaşıyoruz bu atakları .Kızım da 34. Haftada doğdu .Ek gıdaya başladın mı ?
Bebişin asla zayıf falan değil boşuna üzme kendini.Zaten kolay değil yaptığımız şeyler o yüzden moralini bozma
Bence katı gıdaya henüz başlama.Mama belki düşünebilirsin
Bebeleriniz sürekli çığlık atıyor mu
Ay atmaz mı sürekli bir bagırıs çağırıs bir de sesini duydukça daha da gaza geliyor gırtlaktan basıyor yaygarayı

Bizimde turuncuydu oda çok sıcaksa sıcaktan oluyo beslenme eksikliği çabası klima açıyorum akşamda salonda yatiyoz düzeldi idrarı

Eyvah 1 ay daha sürerse ben biterim
Çok geçmiş olsun canım. Geçti mi zona

Amin amin sağlıklı olsunlar yeter ki, çekeceğiz
gecti zona da izleri duruyor bir de yanaklarim da roza olmustu o sirada, o da bir turlu iyilesmedi
Oyle cidden , benimki dun 8.30 da uyanmisti bugun 6 da uyanmayi secti canim oglum
Ay zor ya ortak kullanımlı her şey bir de denk gelmekte kötü güvenilir insanlardır inşllah kolaylıklar diliyorum canım
Sagol canim, oylesini secmeyiz insallah yoksa ben sinir krizleri falan
Bizim de boyle ya, su an gecici evde esim sisme yatakta yatiyor salonda surekli emiyormus beni, son zamanlarda cocuk fena uyumuyor ama ben niye yorgunum diye dusunuyordum, esim bizimle uyudu bir gece ve o dedi
Baslamadim canim ek gidaya, 6. Ay dolsun diye bekliyorum. Ama oturtup onune kasik tabak koymaya basladim. Suya cok ilgisi vardi, hava da 35-36 derece su an azcik su koydum pure kasigini bandirip agzina goturdu cok hosuna gitti
Desteklisi de ayri dert desteksizi de cocuk buyutmenin cagirsam mi anneleri dedim az once, sonra dedim noooooo ben uykusuz geberirim yine de onlari cekemem

Benimki 1 numaradayken 3-4 ay civari biberon reddi yapti, ben de burada okudum sanirim, numarasini yukselttim, 3 e gectik, o zamandan beri 3
Benimde 3 ama 4 e mi geçsem diyorum meme yoktu bizim zaten hep hep uzun süredir 3 ile içiyor belki daha 4 istiyordur dedim ama zaten 3 ay üzeri 4 numaraymış biraz baktım da . Emziriyor olsaydım ama 3 te kalırdım çok gelmesin diye ama emzirmediğim için 4 e geçmeyi planlıyorum inşallah niraz daha fazla içer bu sayede çünkü çok az besleniyor

Ben kriz gecirirdim sanirim annemle de kv ile de o yüzden desteksiz aşım ağrısız başim diye literatüre güncellenmiş bir söz ekleyeyim skxbjsndjsjdjdbdjdh

Bizimki de dengesiz bazen sabah 5-6 da uyanik bazen 9-10 u buluyo yani uyanip uyuyo demekki diyorum random takılıyoruz. Mesela 2 de uykusu geldi ama oyalandik uyumadi komsum geldi derken aciktı uykusu geldi emzirdim sonra dedim yat uyu jsbsbsbjdbdhd şuan uyuyor. Max 1-2 saat uyur yeto daha fazla uyumaz diye umuyorum uyursa da yalandan ses yapar uyandiririm xnxbbsbdjssjjxhdhdh

Kızlar merhaba
Benimkinin bezlerinde doluluk göstergeleri tam renk degistiriyo. Bezi açıyorum kuru gibi bir şey. (Molfix)
Sizde de oluyor mu ?

Kızlar merhaba
Benimkinin bezlerinde doluluk göstergeleri tam renk degistiriyo. Bezi açıyorum kuru gibi bir şey. (Molfix)
Sizde de oluyor mu ?
Ben de yaşadım buny birkaç kere azıcık yapmadına rağmen full göstetiyorfu anlamadım molfix kullanıyorum ben de

Kızlar ankara çukurambar koru hst.de bi kadın kendi kendine doğum yapmış duydunuz mu. Yardım çağrısına kimse koşmamış orda misafir bi hekim varmış o yardım etmiş en son
Oha ne alaka ya işleri bu değil mi ne demek kendi kendine doğuruyor. Evde dogursun o zaman insanlar niye gidiyoruz hastahaneye şaka mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…