2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar bebeğim agustosta 5 ay olcak ama 1 ay erken doğum oturtmaya basladınız mı bebisi drlar ne dedi size benim bebeğim yüksek yastıkta olunca kafayı kaldırıyor ama tamamen sırt üstü yatatken kaldırmıyor çevremdekiler de oturtma konusunda cok baskı yapıyo sakın oturtma 6.aydan önce omurgasına zarar verirsin diyolar oturtmamaya calısıyorum bende ama bilemedim

Kızlar ankara çukurambar koru hst.de bi kadın kendi kendine doğum yapmış duydunuz mu. Yardım çağrısına kimse koşmamış orda misafir bi hekim varmış o yardım etmiş en son 🙄
ay inanmıyorum ya bu hastanelerin umursamaz hallerinden nefret ediyorum özellikle dvl hastleri gittiğinde ne geldin der gibi bakıyorlar bi çoğu yazık günah insanlara cidden

Kızlar bebeğim agustosta 5 ay olcak ama 1 ay erken doğum oturtmaya basladınız mı bebisi drlar ne dedi size benim bebeğim yüksek yastıkta olunca kafayı kaldırıyor ama tamamen sırt üstü yatatken kaldırmıyor çevremdekiler de oturtma konusunda cok baskı yapıyo sakın oturtma 6.aydan önce omurgasına zarar verirsin diyolar oturtmamaya calısıyorum bende ama bilemedim
Ben 4de girdiğinden beri kucağımda oturtuyordum hafif eğik arada bir dik olarak. Zaten kendi de istiyodu. 5 olduk bu hafta bazi doktorlar da yastik koyarak bile destekli pturtabilirsin diyor. En iyisi doktoruna danış canim ben yonlendirmek istemem. Benim bebem ve seninki gelişimi başkadır yani onu sen daha iyi bilirsin 🌸

Kızlar cocuklarınızın odası kac derece oluyor?bu hafta hep 40dereceydı hava cocugun odası 30 dereceden asagı dusmuyor en ust kat gunes alan bır ev,aksam gelınce klıma acıyırum ama cok fayda etmıyor bu hafta oyle sıcakkı.sureklı terlıyor bı sorun olmaz demı ya bu kadsr sıcak olması.benım bogaz gıtmıs bugun kuru oksuruk bogazda yanma sısme var.sureklı sıcak klıma derken hastalandım.umarım bulastırmam evladıma

Ben 4de girdiğinden beri kucağımda oturtuyordum hafif eğik arada bir dik olarak. Zaten kendi de istiyodu. 5 olduk bu hafta bazi doktorlar da yastik koyarak bile destekli pturtabilirsin diyor. En iyisi doktoruna danış canim ben yonlendirmek istemem. Benim bebem ve seninki gelişimi başkadır yani onu sen daha iyi bilirsin 🌸
Bana da oturabilir gibi geliyor da çevremin düşüncesi nedeniyle zarar veririm diye korkuyorum tatildeyiz simdi de burda bi dr bulup danısmaya gitmek saglıklı olcak gibi sagol kuzum🥰

Kızlar cocuklarınızın odası kac derece oluyor?bu hafta hep 40dereceydı hava cocugun odası 30 dereceden asagı dusmuyor en ust kat gunes alan bır ev,aksam gelınce klıma acıyırum ama cok fayda etmıyor bu hafta oyle sıcakkı.sureklı terlıyor bı sorun olmaz demı ya bu kadsr sıcak olması.benım bogaz gıtmıs bugun kuru oksuruk bogazda yanma sısme var.sureklı sıcak klıma derken hastalandım.umarım bulastırmam evladıma
Bizim ev de fix 30-31 derece canım vantilatör açıyoruz biz de . Bizimki de aşırı terliyor inşallah bişey olmaz, çocuk sıcaktan uyuyamıyor :(

Bizim bebiş park yatakta bizim yatak odasında yatıyor, biz klimayı hiç kapatmıyoruz, gündüz salonda takılıyoruz bizim hol baya uzun olduğu için ve salon sonda olduğu için dereceyi 18 e çekip fanı yükseltiyorum anca geliyor salona serinlik, gece yatarken de 25 dereceye alıp gece moduna alıyorum klimayı , hep sabit kalıyor o dereceye gelince duruyor içerisi ısınmaya başlayınca yine çalışıyor, bebişi uzun kollu alt üst giydiriyorum bir de zıbın. Gayet rahat uyuyor terlemiyor da üşümüyor da.

Benimkine yüklenmemiş bu özellik daha khgdfjlfdukfdjlş

Canım çok çok geçmiş olsun kuzuya 🥹

Geriye dönük olmuyor maalesef ben de almadım ,aradım bakanlığı başvuru tarihi geçerli dendi .

Ah canım benim kıyamam ben ona ,inşallah düzelir bir an önce .Dolven ben oğluma belli bşr yastan sonra verdim daha ağır bir şurup maalesef

Allah hepinizin yardımcısı olsun .Desteksiz çocuk büyütmek çok zor ,biz de ailelerden çok çok uzaktayız ,eşim 6 gün geç saatlere kadar çalışıyor.Birçogumuz aynı durumdayız ama sağlıkla geçecek inşallah 🙏🏻

Benim kızım 5,5 aylık en fazla 2 saat uyanık kalıyor

Ah canım ben de bunu merak ediyorum sanırım bizler daha uzun yaşıyoruz bu atakları .Kızım da 34. Haftada doğdu .Ek gıdaya başladın mı ?

Bebişin asla zayıf falan değil boşuna üzme kendini.Zaten kolay değil yaptığımız şeyler o yüzden moralini bozma 🙏🏻

Bence katı gıdaya henüz başlama.Mama belki düşünebilirsin

Ay atmaz mı 🤣sürekli bir bagırıs çağırıs bir de sesini duydukça daha da gaza geliyor gırtlaktan basıyor yaygarayı 😂
Kulaklarım sağırr olcaaak🤣🤣🤣
Evet 😂😂😂 büyüdü mu Ege 😆
Yaa büyüdü teyzesiiiii, 4 aylık oldu. Alpişko nasııll büyüdü mü? Foto isteriimm

Kızlar bebeğimin çişinde turunculuk oluştu ya beslenmiyor doğru düzgün artık her yolu denedim olmuyor napcam bilmiyorum mamayı çok az içiyor :(
Canım benimkinde de gördüm bir iki gün, su verdim günde birkaç kez çay kaşığıyla fincanın dibi kadar, geçti turunculuk çok şükür 🙏 bir de su vererek dene istersen, hava bu aralar sıcak sıpalar mamayı da memeyi de reddettiği için yeteri kadar sıvı alamıyorlar, ondan kaynaklı bence..
Kızlar ankara çukurambar koru hst.de bi kadın kendi kendine doğum yapmış duydunuz mu. Yardım çağrısına kimse koşmamış orda misafir bi hekim varmış o yardım etmiş en son 🙄
Ayyy ben de haberlerde gördüm Ankara’da özel bir hastane diye geçti haber, yuhhhh artık yaaa.. hem semt olarak hem kurum olarak pahalı bir hastane bir de… nah bulur bundan sonra müşteriyi, çıkurambar hastaları prim vermez artık bu hastaneye.. kendi topuklarına sıkmışlar.. Allah razı olsun medyaya taşıyanlardan da, bunlara böylesi lazım gerçekten 😧
Canım ben köydeyim, evin serin yeri gündüz 30 derece üstü, klima da yok.. ilaçlarını şuruplarını falan evin en serin yerinde güneş görmeyen yerde çantanın içinde saklıyorum bozulmasın diye sen düşün.. şu an çok sıcak olduğu için demir be d vitamini damlası da bozulmuştur diye vermiyorum, ilaç şurup buzdolabına da koyulmuyor şekerler diye.. çok sıkıntıdayım.. terlemesi mesele değil, sen terlediği zaman sırtına ya havlu koy ya da zıbınını değiştir bir şey olmaz inşallah.. bugün o kadar sıcaktı ki ben bir sabah bir akşam üstü iki defa ılık suya soktum rahatlasın diye.. dün gece yatarken bir şey yoktu sabah bir kalktım boynunun altı isilik olmuş yavrunun, hemen duş ve hametan sürdüm, rahatlamış ve azalmış kızarıklık.. eğer boğazın ağrıyorsa kesinlikle maske kullan ve soğuk su kesinlikle içme, benim hatam o oldu, benden enfeksiyon yavruya geçti. Benim de boğaz ağrısıyla başladı ve ilerledi çünkü.. aman dikkat et enfeksiyon kapmasın inşallah 🙏

Eyvah Eyvah çok geçmiş olsun yaz gribi çok zor. Bulaşmaz inşallah bebeğine de maske tak dicem hava da sıcak. Ev 28 derece oluyor bizim de klima açık olduğu halde. Bizim ev de çok güneş görüyor bir de en üst kat. Anlıyorum seni yani sıcak zararlı tabi bebeklere ama yapacak birşey yok yazın böyle

Back
X