2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bebeleriniz sürekli çığlık atıyor mu 😱
Daha benimkine de o güncelleme gelmedi ama gelse ne gülerim😀 ağzından emziği çıkarıyor bişeler konuşuyor geri takıyor sonra çok komikler bi de inceltiyor dudaklarını konuşurken yiyeceğim çocuğu 😀

Teşekkür ederiz ♥️ hemşire benden daha fazla ölçtü 70 cm dedi boyuna kilosu 7 halen iki aydır 7 kilo almadı

Ben diyorumki bacılar şuan erken 4,5 aylık daha ama tam 5 aylık olunca katı gıdaya geçireceğim mamayamı başlasam katı gıdayamı diye düşünüyorumda hem emzir hem mama ver hem yemek yedir fazla olacak gibi başkarda olsaydı mamaya başlardım heralde ama şimd katı gıda ile idare ederiz diye düşündüm ne diyorsunuz
Bu zamana kadar anne sütü ile geldiyse bir ay da anne sütü+mama git derim ben tabi doktor en iyisini bilir. Sen çok yoruldun bu ara en azından suyu arttır sütüne de faydası olur karpuz falan yemeye çalış sulu sulu hem enerji verir.
Bizim 5 ay bitti mama tamamen. Haftaya Salı doktora gideceğiz ve muhtemelen ek gıdaya başlayacağız artık bakalım. Ben de emziremedim hep sağıp verdim çok zorlandım inşallah ek gıdada yüzümüz güler 🌸

Canım doğuda küçük bir şehirdeyim maalesef :( reflü için bir hafta olacak ilaç kullanıyoruz ama anlamıyorum bu çocuk niye böyle hiç yemiyor vallahi canım çıkıyor yedirene kadar ve gece krizler başladı gece 12 de başlıyor sabaha kadar ağlıyor yatmıyor daha gücümüz de kalmadı
Senin mama mıydı anne sütü müydü beslenme nasıldı canım bi kaç çeşit mama denedim demiştin dimi? Bebelac denedin mi şekerliymiş ya bebekler onu seviyormuş. Reflü ilacı ne kullanıyorsun

Canım benimkinde de gördüm bir iki gün, su verdim günde birkaç kez çay kaşığıyla fincanın dibi kadar, geçti turunculuk çok şükür 🙏 bir de su vererek dene istersen, hava bu aralar sıcak sıpalar mamayı da memeyi de reddettiği için yeteri kadar sıvı alamıyorlar, ondan kaynaklı bence..

Ayyy ben de haberlerde gördüm Ankara’da özel bir hastane diye geçti haber, yuhhhh artık yaaa.. hem semt olarak hem kurum olarak pahalı bir hastane bir de… nah bulur bundan sonra müşteriyi, çıkurambar hastaları prim vermez artık bu hastaneye.. kendi topuklarına sıkmışlar.. Allah razı olsun medyaya taşıyanlardan da, bunlara böylesi lazım gerçekten 😧

Canım ben köydeyim, evin serin yeri gündüz 30 derece üstü, klima da yok.. ilaçlarını şuruplarını falan evin en serin yerinde güneş görmeyen yerde çantanın içinde saklıyorum bozulmasın diye sen düşün.. şu an çok sıcak olduğu için demir be d vitamini damlası da bozulmuştur diye vermiyorum, ilaç şurup buzdolabına da koyulmuyor şekerler diye.. çok sıkıntıdayım.. terlemesi mesele değil, sen terlediği zaman sırtına ya havlu koy ya da zıbınını değiştir bir şey olmaz inşallah.. bugün o kadar sıcaktı ki ben bir sabah bir akşam üstü iki defa ılık suya soktum rahatlasın diye.. dün gece yatarken bir şey yoktu sabah bir kalktım boynunun altı isilik olmuş yavrunun, hemen duş ve hametan sürdüm, rahatlamış ve azalmış kızarıklık.. eğer boğazın ağrıyorsa kesinlikle maske kullan ve soğuk su kesinlikle içme, benim hatam o oldu, benden enfeksiyon yavruya geçti. Benim de boğaz ağrısıyla başladı ve ilerledi çünkü.. aman dikkat et enfeksiyon kapmasın inşallah 🙏
Evet evet bence de artık insanların oraya güveni kalmamıştır. Zaten sincandaki hastanesi devlet hastanesinden hallice. Demek ki oranın da bi esprisi yokmuş

Senin mama mıydı anne sütü müydü beslenme nasıldı canım bi kaç çeşit mama denedim demiştin dimi? Bebelac denedin mi şekerliymiş ya bebekler onu seviyormuş. Reflü ilacı ne kullanıyorsun
Evet sadece mama denedim canım Bebelac da denedim yok aynı her mamaya aynı tepki içmiyor uykuda bile çok azalttı çişi turunculaştı çok üzülüyorum.reflü için lansor ve Motis kullanıyorum

Canım benimkinde de gördüm bir iki gün, su verdim günde birkaç kez çay kaşığıyla fincanın dibi kadar, geçti turunculuk çok şükür 🙏 bir de su vererek dene istersen, hava bu aralar sıcak sıpalar mamayı da memeyi de reddettiği için yeteri kadar sıvı alamıyorlar, ondan kaynaklı bence..

Ayyy ben de haberlerde gördüm Ankara’da özel bir hastane diye geçti haber, yuhhhh artık yaaa.. hem semt olarak hem kurum olarak pahalı bir hastane bir de… nah bulur bundan sonra müşteriyi, çıkurambar hastaları prim vermez artık bu hastaneye.. kendi topuklarına sıkmışlar.. Allah razı olsun medyaya taşıyanlardan da, bunlara böylesi lazım gerçekten 😧

Canım ben köydeyim, evin serin yeri gündüz 30 derece üstü, klima da yok.. ilaçlarını şuruplarını falan evin en serin yerinde güneş görmeyen yerde çantanın içinde saklıyorum bozulmasın diye sen düşün.. şu an çok sıcak olduğu için demir be d vitamini damlası da bozulmuştur diye vermiyorum, ilaç şurup buzdolabına da koyulmuyor şekerler diye.. çok sıkıntıdayım.. terlemesi mesele değil, sen terlediği zaman sırtına ya havlu koy ya da zıbınını değiştir bir şey olmaz inşallah.. bugün o kadar sıcaktı ki ben bir sabah bir akşam üstü iki defa ılık suya soktum rahatlasın diye.. dün gece yatarken bir şey yoktu sabah bir kalktım boynunun altı isilik olmuş yavrunun, hemen duş ve hametan sürdüm, rahatlamış ve azalmış kızarıklık.. eğer boğazın ağrıyorsa kesinlikle maske kullan ve soğuk su kesinlikle içme, benim hatam o oldu, benden enfeksiyon yavruya geçti. Benim de boğaz ağrısıyla başladı ve ilerledi çünkü.. aman dikkat et enfeksiyon kapmasın inşallah 🙏
Evet canım su veriyorum artık doktora yazdım onda mama sonrası su ver dedi inşallah düzelir

Bizimde turuncuydu oda çok sıcaksa sıcaktan oluyo beslenme eksikliği çabası klima açıyorum akşamda salonda yatiyoz düzeldi idrarı
Bende klimalı odada veriyorum geçmedi bir türlü üstüne se sütten sonra su veriyorum bir de ben sadece anne sütü veriyordum şimdi napsam bilemedim 🤦🏻‍♀️
Kızlar ankara çukurambar koru hst.de bi kadın kendi kendine doğum yapmış duydunuz mu. Yardım çağrısına kimse koşmamış orda misafir bi hekim varmış o yardım etmiş en son 🙄
Amman şoktayım böyle bir şey olabilir mi ya bir de özelmiş vicdanına kalmış kişinin her şey şaka gibi sağlık durumları nasıl acaba ☹️

Bende klimalı odada veriyorum geçmedi bir türlü üstüne se sütten sonra su veriyorum bir de ben sadece anne sütü veriyordum şimdi napsam bilemedim 🤦🏻‍♀️

Amman şoktayım böyle bir şey olabilir mi ya bir de özelmiş vicdanına kalmış kişinin her şey şaka gibi sağlık durumları nasıl acaba ☹️
İdrar testi yaptırdınmi canım ben hemen gidip yaptirdim temiz geldi çok şükür ondan sonra daha turuncu olmadı o gece çok sıcaktı odada uyurken terledi çok demekki o yüzden idrarı da koyulasti gece serin odaya geçtik gündüz ful klima ve günde 20 CC su vermiyorum süt/ mama destekli gidiyoz biberonla emziriyosan belki sütün yetmiyodur

Eyvah Eyvah çok geçmiş olsun yaz gribi çok zor. Bulaşmaz inşallah bebeğine de maske tak dicem hava da sıcak. Ev 28 derece oluyor bizim de klima açık olduğu halde. Bizim ev de çok güneş görüyor bir de en üst kat. Anlıyorum seni yani sıcak zararlı tabi bebeklere ama yapacak birşey yok yazın böyle
Ayy sagolun kızlar🌸🌸benım bogazım ıyıce kötüleşti yanmadan duramadım gece,bademcıkten asagı dogru ındı kesın klımadan oldu.bugun bebekle annemde kalmayı dusunuyorum ,yoksa bulasacak yani onada kacınılmaz son.baska odada yatarım ama huzursuzlandıgında da benı görür.Allahım ınsallah korur baska dıyecek bısey bulamıyorum.cok uzuldum ama elımden bırsey gelmıyor.

Ayy sagolun kızlar🌸🌸benım bogazım ıyıce kötüleşti yanmadan duramadım gece,bademcıkten asagı dogru ındı kesın klımadan oldu.bugun bebekle annemde kalmayı dusunuyorum ,yoksa bulasacak yani onada kacınılmaz son.baska odada yatarım ama huzursuzlandıgında da benı görür.Allahım ınsallah korur baska dıyecek bısey bulamıyorum.cok uzuldum ama elımden bırsey gelmıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bulaşmaz kuzuya 🙏🏻

Dün gece huniyi taktım 🫠🫠 01.00-3.30 arası uyumadı sonra da 5te tekrar uyandı kafayı yedim. Aşırı huysuz dişleri ağrıyor sanırım offf. Beni uyutmadı şimdi kendi uyuyor 🥹🥹🥹
Hoşgeldi dişleeer 🥳🥳🥳 ipekde tık yok dış konusunda sadece omzum sert ya orayı kemiriyor hep 🥹 sen de uzan biraz dinlen dicem 1 saat olmus uzandin inşallah

Hoşgeldi dişleeer 🥳🥳🥳 ipekde tık yok dış konusunda sadece omzum sert ya orayı kemiriyor hep 🥹 sen de uzan biraz dinlen dicem 1 saat olmus uzandin inşallah
Benimkinin damağı beyazlamış biraz ya 🥹🥹 yok kız uzanamadım uyandı ndndndnskkss bir sonraki uykuyu beraber yaparız artık

Evet evet bence de artık insanların oraya güveni kalmamıştır. Zaten sincandaki hastanesi devlet hastanesinden hallice. Demek ki oranın da bi esprisi yokmuş
Sen sincabdakini nerden biliyorsun kızzz 😂😂😂 ben Sincan’da ikamet ediyordum
Evet canım su veriyorum artık doktora yazdım onda mama sonrası su ver dedi inşallah düzelir
İyi yapmışsın canım benim
İdrar testi yaptırdınmi canım ben hemen gidip yaptirdim temiz geldi çok şükür ondan sonra daha turuncu olmadı o gece çok sıcaktı odada uyurken terledi çok demekki o yüzden idrarı da koyulasti gece serin odaya geçtik gündüz ful klima ve günde 20 CC su vermiyorum süt/ mama destekli gidiyoz biberonla emziriyosan belki sütün yetmiyodur
Terledikçe sıvı kaybına uğruyorlar, mama ve süt de almadıkları için çişleri turuncuya dönüyor. Kız biz yetişkinler bile gereğinden daha az su içtiğimiz zaman idrar nasıl koyulaşıyor ve kokuyor, onlar bir de direkt terleyip vücuttan atıyorlar suyu

Benimki artık uykuda da almıyor 😢napcam bilmiyorum çaresizim aç ve çişi hep turuncu dünden beri su veriyorum suyu biberonla bir güzel içiyor mamayı verince öğürüyor napcam ben ya
Canım lütfen bir doktora gidin mamalar varmıs boyle bebeklere ozel.ama ıyı bırıne gıtmenız lazkm her doktor anlamaz.suyu ıcıp mamayı ıcmemesının baska acıklaması yok cunku.rahatsız edıyor demekkı cocugu.eşin izin alsın merkezde iyi bir doktora götürün bebegi

Benimki artık uykuda da almıyor 😢napcam bilmiyorum çaresizim aç ve çişi hep turuncu dünden beri su veriyorum suyu biberonla bir güzel içiyor mamayı verince öğürüyor napcam ben ya
Bize doktor böyle giderse tadımlara bu ay başlarız dedi. Belki sizde de aynı durum olur ek gıdaya erken geçersiniz

Back
X