- 12 Ağustos 2024
- 1.220
- 2.772
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #44.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hadi yaaa neresinde kızzzAnaam ben de sincanda ikamet ediyorum![]()
Evet canım, 40 hafta doğduğu varsayılarak hesaplanıyor ama ben ona inanmıyorum çünkü tüm atakları kendi haftasında yaşadıKızlar şimdi bu atak haftaları, bebişler ayı doldurunca değil de düzeltilmiş aya göre hesap ediliyo diyor bir uyku uzmanı. Yani benim kız 28 martta, 38+2 de doğdu. Ben 28 temmuzda 4.ay atağı başladı olarak düşünmeyip 2 hafta sonrasında başlayacağını bilmeliymişim. 40 haftayı dolduran bebekler üzerinden hesaplanıyomuş atak haftaları öyle mi cidden
Ayyy ben hep dişsiz ağzıyla gülerken çok seviyordum, şimdi alttan iki dişi batıyor elime.. dişsiz günlerimizin sonuBu sıpalar bizi uyutmamaya ant içmiş dndjsjhsjsjwjskdkd
Dişsiz gülüşlerin tadını çıkaralım sonra ısırcaklar bizi hep![]()
Ben de önceki iki gün boyunca öğlen 3 saate yakın uyudum ipek de uyuyodu jsbdhsjdjhsjddjd ama gece de kafami vurdugum gibi bayilmisim14.30dan 16.00 a kadar uyumuşum sonunda oğlumla dndsjjshsjdjcjck eşimin tepkisi peki![]()
Senin kız uyandırmamış seni kdkehwhejwjwısodppc bziimki fix uyanıyor da …. Eşim de ben yokum he ona göre diyo herhalde shshsbhejsjfofooeBen de önceki iki gün boyunca öğlen 3 saate yakın uyudum ipek de uyuyodu jsbdhsjdjhsjddjd ama gece de kafami vurdugum gibi bayilmisim![]()
40 haftaya göreymiş ama benim kız 2 nisanda 38+1de doğdu yine de atak belirtileri erken başladı. Ya da benim kızımın kendisi direkt huysuz bilemiyorumKızlar şimdi bu atak haftaları, bebişler ayı doldurunca değil de düzeltilmiş aya göre hesap ediliyo diyor bir uyku uzmanı. Yani benim kız 28 martta, 38+2 de doğdu. Ben 28 temmuzda 4.ay atağı başladı olarak düşünmeyip 2 hafta sonrasında başlayacağını bilmeliymişim. 40 haftayı dolduran bebekler üzerinden hesaplanıyomuş atak haftaları öyle mi cidden
Yaa40 haftaya göreymiş ama benim kız 2 nisanda 38+1de doğdu yine de atak belirtileri erken başladı. Ya da benim kızımın kendisi direkt huysuz bilemiyorum![]()
40 haftaya göreymiş ama benim kız 2 nisanda 38+1de doğdu yine de atak belirtileri erken başladı. Ya da benim kızımın kendisi direkt huysuz bilemiyorum![]()
Ben kitabı okudum . 38 ve sonrası normal zamanında dünyaya gelmiş sayılıyor. Düzeltme yapılmıyor yani.Kızlar şimdi bu atak haftaları, bebişler ayı doldurunca değil de düzeltilmiş aya göre hesap ediliyo diyor bir uyku uzmanı. Yani benim kız 28 martta, 38+2 de doğdu. Ben 28 temmuzda 4.ay atağı başladı olarak düşünmeyip 2 hafta sonrasında başlayacağını bilmeliymişim. 40 haftayı dolduran bebekler üzerinden hesaplanıyomuş atak haftaları öyle mi cidden
4 ay olunca başladık bestiron damla kullanıyorum benKızlar ne zaman Demir vermeye basladiniz ? Ve hangi demiri kullaniyorsunuz?
Ben de 4 ay dolunca başladım bestiron aldırdı doktorKızlar ne zaman Demir vermeye basladiniz ? Ve hangi demiri kullaniyorsunuz?
Valla benim de 4 yıl olacak. İlk geldiğimde bomboştu şimdi buralar da kalabalık. Yenikentteyiz biz siz neresindesiniz bacım,Ayyy hadi yaaa neresinde kızzzdur komşu çıkıcaz.. valla 5 yıl oldu evleneli, ilk defa bu yıl geldim kalmaya, ne kadar çok kalabalıklaşmış, şaşırdım kaldım
Evet canım, 40 hafta doğduğu varsayılarak hesaplanıyor ama ben ona inanmıyorum çünkü tüm atakları kendi haftasında yaşadı
Ayyy ben hep dişsiz ağzıyla gülerken çok seviyordum, şimdi alttan iki dişi batıyor elime.. dişsiz günlerimizin sonu![]()
Yenikent biraz daha sakindi ama şimdi oralar da çok kalabalıklaşmışValla benim de 4 yıl olacak. İlk geldiğimde bomboştu şimdi buralar da kalabalık. Yenikentteyiz biz siz neresindesiniz bacım,![]()
Biz de 4. ay dolunca doktor sidefer başlattı.Kızlar ne zaman Demir vermeye basladiniz ? Ve hangi demiri kullaniyorsunuz?
Merkezi hiç sevemedim ya yenikenti seviyorum ama. Niye ilk kez bu yıl kalıyorsun o kısmını anlamadım ama benYenikent biraz daha sakindi ama şimdi oralar da çok kalabalıklaşmışbiz merkeze yakın lale geçiyor.
Ocean yüz serumu gibi olanına başladık. 1 haftadir falan kullaniyoruzKızlar ne zaman Demir vermeye basladiniz ? Ve hangi demiri kullaniyorsunuz?
4,5 aylıkken Sidefer e başladık canımKızlar ne zaman Demir vermeye basladiniz ? Ve hangi demiri kullaniyorsunuz?
Öyleler canım benimki de suyu içip mamayı almıyordu. Düzeldi şükür atmaktan. Yani tabii doktora gitsin tabi tedbir iyidir ama tedirgin olmasına gerek yok. Ben doğduğundan beri aynı mamayı veriyorumCanım lütfen bir doktora gidin mamalar varmıs boyle bebeklere ozel.ama ıyı bırıne gıtmenız lazkm her doktor anlamaz.suyu ıcıp mamayı ıcmemesının baska acıklaması yok cunku.rahatsız edıyor demekkı cocugu.eşin izin alsın merkezde iyi bir doktora götürün bebegi
Kız havaalanından alıp direkt köye götürüyor bizimkiler sağolsunMerkezi hiç sevemedim ya yenikenti seviyorum ama. Niye ilk kez bu yıl kalıyorsun o kısmını anlamadım ama ben![]()