2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
İdrar testi yaptırdınmi canım ben hemen gidip yaptirdim temiz geldi çok şükür ondan sonra daha turuncu olmadı o gece çok sıcaktı odada uyurken terledi çok demekki o yüzden idrarı da koyulasti gece serin odaya geçtik gündüz ful klima ve günde 20 CC su vermiyorum süt/ mama destekli gidiyoz biberonla emziriyosan belki sütün yetmiyodur
Yok canım bugün 4. Gün doktorumuza söyledik haftaya gelin dedi o zaman söyler bakalım bizimde gündüz klimalı odada kalıyor gece beşiğine yatırıyorum olmadı klimalı oda da mı yatırayım ay bilemedim evde aşırı sıcak bizde 30 ml su veriyoruz sadece anne sütüydü süt geliyor aslında sıktığımda ya da sağdıımda tabi zaman zaman değişiyor ama bilemedim sorun ne biberondan da içmiyor 4 numara delik ile anca içti onda da boğazına kaçacak diye korktum balla haldır haldır geldi hızlı akış 🤦🏻‍♀️
Ayy sagolun kızlar🌸🌸benım bogazım ıyıce kötüleşti yanmadan duramadım gece,bademcıkten asagı dogru ındı kesın klımadan oldu.bugun bebekle annemde kalmayı dusunuyorum ,yoksa bulasacak yani onada kacınılmaz son.baska odada yatarım ama huzursuzlandıgında da benı görür.Allahım ınsallah korur baska dıyecek bısey bulamıyorum.cok uzuldum ama elımden bırsey gelmıyor.
Uf geçmiş olsun canım geçmez inşallah 🙏🏻
4.ay atağı neymiş ya kızlar böyle 🤦🏻‍♀️emmicem diye yırtıyor kendini nasıl başa çıkıcaz memeye gelmek istemiyor itiyor kendini çok zor aldırıyorum kaç aaat uğraşıp 🥹çare bulan var mı
Valla biz de bitik durumdayız ne yapacağız bilmiyoruz grubun hepsinde red oluşmuş bu aydan sonra aydınlığa çıkar mıyız acaba 🤦🏻‍♀️

Bize doktor böyle giderse tadımlara bu ay başlarız dedi. Belki sizde de aynı durum olur ek gıdaya erken geçersiniz
Bize de doktor 4.ay ek gıda demişti hatta hocam doyurucu başlamıycaz sonuçta nasıl besliyvem bu çocuğu dedim kötüye gidiyor hergün daha azalıyor yemesi demiştim. Dedi doyurucu başlıycaz pirinç unu yulaf ununa hurma özü felan katıp vereceksin demişti işte hayırlısı bir 4 aya kavuşayım allahım günler dakikalar geçmiyor her beslenme de duşlar ediyorum biraz olsun bitirsin mamayı diye ama hep 60 da kalıyor :((

Canım lütfen bir doktora gidin mamalar varmıs boyle bebeklere ozel.ama ıyı bırıne gıtmenız lazkm her doktor anlamaz.suyu ıcıp mamayı ıcmemesının baska acıklaması yok cunku.rahatsız edıyor demekkı cocugu.eşin izin alsın merkezde iyi bir doktora götürün bebegi
Canım merkezdeyiz ama en iyi doktor şuan gittiğimiz güya ama işte alerji olabilir alerji maması demeyelim dedi de herşey deneme yanılma zaten birşey diyemiyorlar yapamıyorlar alerji maması da hiç içmez bu normal mamayı öğürüyor onu alıp denemedim daha ama arkadaşımın oğlumalerjikti o almıştı diyordu nelerle tatlandırdım herşeyi denedim asla içmedi çok kötüymüş tadı

Sen sincabdakini nerden biliyorsun kızzz 😂😂😂 ben Sincan’da ikamet ediyordum

İyi yapmışsın canım benim

Terledikçe sıvı kaybına uğruyorlar, mama ve süt de almadıkları için çişleri turuncuya dönüyor. Kız biz yetişkinler bile gereğinden daha az su içtiğimiz zaman idrar nasıl koyulaşıyor ve kokuyor, onlar bir de direkt terleyip vücuttan atıyorlar suyu
Anaam ben de sincanda ikamet ediyorum 😄

Canım merkezdeyiz ama en iyi doktor şuan gittiğimiz güya ama işte alerji olabilir alerji maması demeyelim dedi de herşey deneme yanılma zaten birşey diyemiyorlar yapamıyorlar alerji maması da hiç içmez bu normal mamayı öğürüyor onu alıp denemedim daha ama arkadaşımın oğlumalerjikti o almıştı diyordu nelerle tatlandırdım herşeyi denedim asla içmedi çok kötüymüş tadı
Evet alerjik mamaların tadı baya kötü oluyormuş ya

Kızlar şimdi bu atak haftaları, bebişler ayı doldurunca değil de düzeltilmiş aya göre hesap ediliyo diyor bir uyku uzmanı. Yani benim kız 28 martta, 38+2 de doğdu. Ben 28 temmuzda 4.ay atağı başladı olarak düşünmeyip 2 hafta sonrasında başlayacağını bilmeliymişim. 40 haftayı dolduran bebekler üzerinden hesaplanıyomuş atak haftaları öyle mi cidden

Kızlar şimdi bu atak haftaları, bebişler ayı doldurunca değil de düzeltilmiş aya göre hesap ediliyo diyor bir uyku uzmanı. Yani benim kız 28 martta, 38+2 de doğdu. Ben 28 temmuzda 4.ay atağı başladı olarak düşünmeyip 2 hafta sonrasında başlayacağını bilmeliymişim. 40 haftayı dolduran bebekler üzerinden hesaplanıyomuş atak haftaları öyle mi cidden
İyi de tamamen syni olmuyo ki mesela senin bebe belki bir hafta onceden atağa girmek istedi ve girdi sjxndnx veya mesela 3 hafta sürüyorsa net değil yinr ortalama diyolar garabtisi yok belki 6 hafta sürecek:') tam bir dipsiz kuyu.. ben hesaplamiyorum o yüzden arada huysuzluklari oluyo atağa geçtik demekki diyorum bi ara dengesi sasmisti sonra dilini çiğnemeye başladı onu öğrendi demekki bu kadar çile bunun içinmiş 😂😂

İyi de tamamen syni olmuyo ki mesela senin bebe belki bir hafta onceden atağa girmek istedi ve girdi sjxndnx veya mesela 3 hafta sürüyorsa net değil yinr ortalama diyolar garabtisi yok belki 6 hafta sürecek:') tam bir dipsiz kuyu.. ben hesaplamiyorum o yüzden arada huysuzluklari oluyo atağa geçtik demekki diyorum bi ara dengesi sasmisti sonra dilini çiğnemeye başladı onu öğrendi demekki bu kadar çile bunun içinmiş 😂😂
Ya evet bence de 2+2=4 diye bi kural yok bebelerde. Hepsi bu dönemlerden geçiyo ama farklı şekillerde ve farklı süre içinde geçiyo cidden. Ama ben de seviniyodum cidden 4.ay o kadar da kötü değilmiş diyodum 😄 kadın bi an moralimi bozdu

Ya evet bence de 2+2=4 diye bi kural yok bebelerde. Hepsi bu dönemlerden geçiyo ama farklı şekillerde ve farklı süre içinde geçiyo cidden. Ama ben de seviniyodum cidden 4.ay o kadar da kötü değilmiş diyodum 😄 kadın bi an moralimi bozdu
Ya belki size bu kadar etki etmez veya kısa sürer işte hic bilemiyosun bacim ndnxndnxj gazan mübarek olsun inşallah kolay atlatir hissetmezsin bile 🥳🥳

Hala hastanede canım yoğun bakımda, tekrar ameliyat oldu dün. İlk zamana göre durumu çok daha iyi, servise çıkmasını bekliyoruz daha rahat 1 ay daha kalacak hastanede 🥲
Ay inşallah çıktığında hiçbir şeyi kalmamış olur Allah acil şifalar versin babanla beraber tüm şifa bekleyenlere

Evet sadece mama denedim canım Bebelac da denedim yok aynı her mamaya aynı tepki içmiyor uykuda bile çok azalttı çişi turunculaştı çok üzülüyorum.reflü için lansor ve Motis kullanıyorum
Lansor aslında çok etkilidir. Kıyamam sanaya ah analar üzülmesin bebeler sağlıklı mutlu olsun.

Lansor aslında çok etkilidir. Kıyamam sanaya ah analar üzülmesin bebeler sağlıklı mutlu olsun.
Amin kuzum 🙏 evet aslında midesi çok bulanmıyor artık ama yine de mamaya karşı anlamıyorum öğürüyor istemşyor içmeyi allahım mucize göstersin elimden geleni yapıyorum düzelsin artık nolur

Back
X