- 11 Temmuz 2024
- 2.235
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.384
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.061
Yarasın ipektoşuma bacımgülKabağı sevdiellerini vuruyodu masaya heyecanlanip sjndjsbdj daha versen yerdi de abartmayayim hemen dedim kabağın yarısı biç olduğu için kabağı ikilemedim sonra tekrarlarim yol uzun... Yarın ve ertesi gün de havuç düşünüyorum bakalim onu sevecek mi
Vallahi bu bacımgüller de ne çekti kv teröründen
Bizim de aynı deliriyor emekleyemiyorum diye. Bi de sadece sol tarafından dönüyor sorucam bakalım Salı günü doktoraKızlar benim oğlan sırt usttunden yüz üstüne dönüyor ama geri dönmüyor sürekli yüzüstü buluyorum sonra çırpınıyor mecburen geri ben çeviriyorum hal böyle olunca sanki gelişimini engelliyor musun gibi geliyor ama devamlı yüz üstü dönüyor çırpınıyor sonra
bir de şey var herşeyi yüzünün üstüne örtüp koyarak oynamayı seviyor çok tehlikeli ya saftirik aglamiyorda çırpınıyor sadeceBizim de aynı deliriyor emekleyemiyorum diye. Bi de sadece sol tarafından dönüyor sorucam bakalım Salı günü doktora
Benimki oynamıyor ya hemen kucak istiyor fırlamabir de şey var herşeyi yüzünün üstüne örtüp koyarak oynamayı seviyor çok tehlikeli ya saftirik aglamiyorda çırpınıyor sadece
Seninki de az değil jsbdjsbdjhs kv kv dir boşver en iyisi de uzak olsunVallahi bu bacımgüller de ne çekti kv teröründenKendiminkine şükrettim valla
Henüz Yeni öğrendiği icin geri dönmeyi cozene kadar mecbur destek olcaz sjdbdjdn geri döndürürken taktikleri vardı onun da olayi hemen kavrar zaten bebeler zeki masallahKızlar benim oğlan sırt usttunden yüz üstüne dönüyor ama geri dönmüyor sürekli yüzüstü buluyorum sonra çırpınıyor mecburen geri ben çeviriyorum hal böyle olunca sanki gelişimini engelliyor musun gibi geliyor ama devamlı yüz üstü dönüyor çırpınıyor sonra
Ben de böyle giderim büyük ihtimalle baharatlari en son ayirinca atarım diye düşünüyorum ndbdbddjBende bir hafta sonra 5 aylık olunca tadımlara başlayacağım soframıza çok ilgili iki kızda da öyle yapmıştım hiç püre yapmadan çatalla ezip yada rendeleyerek verdim sonra kendi yemeklerimizdn vererek sürece devam ettim
Yüzüne alabilecegi tehlikeli şeyleri yanindayken bırak yüzünden çekmeyi de öğrenir hem belki böyleliklebir de şey var herşeyi yüzünün üstüne örtüp koyarak oynamayı seviyor çok tehlikeli ya saftirik aglamiyorda çırpınıyor sadece
Kızlar benim oğlan sırt usttunden yüz üstüne dönüyor ama geri dönmüyor sürekli yüzüstü buluyorum sonra çırpınıyor mecburen geri ben çeviriyorum hal böyle olunca sanki gelişimini engelliyor musun gibi geliyor ama devamlı yüz üstü dönüyor çırpınıyor sonra
Aynı aynı benimki de öyle ben çok pratik de yaptırmadım yeni yeni dönmeye başladımomda sürekli olmuyor öylece kalıyor sonra ağlamaya başlıyorbir de şey var herşeyi yüzünün üstüne örtüp koyarak oynamayı seviyor çok tehlikeli ya saftirik aglamiyorda çırpınıyor sadece
Ahahh en iyi kv uzak kv bana dokunmayan bin yaşasın modSeninki de az değil jsbdjsbdjhs kv kv dir boşver en iyisi de uzak olsun
En doğrusu canım zaten onun da yediğini düşününce yemekleri ona göre yaptımBen de böyle giderim büyük ihtimalle baharatlari en son ayirinca atarım diye düşünüyorum ndbdbddj
Aynen dediğin gibi yapıyorum yanımda oynuyor o an nefesi kesiliyor ondan hoşlanıyor saftirik bende gözetim altında izin veriyorum yanında değilsem asla birakmiyorumYüzüne alabilecegi tehlikeli şeyleri yanindayken bırak yüzünden çekmeyi de öğrenir hem belki böylelikleyaninda değilken kaldır jdbdjd ben öyle yapıyorum mecbur
Benim de olmustu, lesitin kullandim sadece bir defa bolca da emzirmistim iyi gelmisti.Bende de 2-3 kere oldu bi tanesinde bembeyazdı süt bitikmiişti şişmişti. Her olduğunda dişimi sıka sıka sıktım geçtş valla canım su tıplamış zaten sıkınca çıktı
Bizim de aynı deliriyor emekleyemiyorum diye. Bi de sadece sol tarafından dönüyor sorucam bakalım Salı günü doktora
Benimki de aynı dönmeyi keşfettikten sonra hep dönüyor sonrada mızmızlanıyor, uyurken derin uykuda değilse ağlıyor hadi geri çeviriyorum, sor bakalım doktor ne dicek bizimle de paylaşırsan sevinirim. Ne hikmetse benimki de sola dönüyor hepKızlar benim oğlan sırt usttunden yüz üstüne dönüyor ama geri dönmüyor sürekli yüzüstü buluyorum sonra çırpınıyor mecburen geri ben çeviriyorum hal böyle olunca sanki gelişimini engelliyor musun gibi geliyor ama devamlı yüz üstü dönüyor çırpınıyor sonra
Kuzu senin bu kv den kurtulman lazım normal biri değil oYa böyle şey görmedim süt bozulmuş biberona koymuş getirmiş bana tattırıyor zehir gibi olmuş bende sandımki hafif ekşime var anlamamıştır lıkır lıkır içmemle kusmam bir oldu zehiiiiirrrr olmuş madem böyle olmuş götür döksene anne dedim tamam dedi diğer biberon elindeydi çocuğun al onuda dök dedim yok yok o başka süt dedi , sonra tekrar geri geldi şeyy buda bozuk süttendi dedi e ben sana sordum bu bozuk değil demedin mü bu çocuk bunun hepsini içti dedim aldı sütü bu seferde eşime tattırmaya götürdü bende bağırdım bozuk götür dök götür dökkkk tatmayın zehir gibi derken eşimde içti oda çok kötü oldu oda bağırmaya başladı madem bozuk niye bize içirttin diye bende biryandan sinir küpü oldum bu çocuk zehirlenirse ben bu dağ başında ne yapacağım dedim insan bile bile nasıl saklar bunu, ne bilim ben bişey olmaz dedim dedi ya kaç kere bozuk süt döktük sen kaç yaşına gelmiş kadınsın bozuk süt içilseydi sen niye içmiyordun bu çocuk daha iki ay önce hastane de yatmadımı süt dokundu diye allahımm delireceğim gerçektennnn bide bize diyorki siz siz olun sütü tadın çocuğa vermeyin bozuksa hayat dersimizide aldık sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?