2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yarasın ipektoşuma bacımgül

Kızlar benim oğlan sırt usttunden yüz üstüne dönüyor ama geri dönmüyor sürekli yüzüstü buluyorum sonra çırpınıyor mecburen geri ben çeviriyorum hal böyle olunca sanki gelişimini engelliyor musun gibi geliyor ama devamlı yüz üstü dönüyor çırpınıyor sonra

Bizim de aynı deliriyor emekleyemiyorum diye. Bi de sadece sol tarafından dönüyor sorucam bakalım Salı günü doktora

Henüz Yeni öğrendiği icin geri dönmeyi cozene kadar mecbur destek olcaz sjdbdjdn geri döndürürken taktikleri vardı onun da olayi hemen kavrar zaten bebeler zeki masallah o şekilde yaptıkça alışır kendini çevirir zamani gelince korkma

Ben de böyle giderim büyük ihtimalle baharatlari en son ayirinca atarım diye düşünüyorum ndbdbddj

bir de şey var herşeyi yüzünün üstüne örtüp koyarak oynamayı seviyor çok tehlikeli ya saftirik aglamiyorda çırpınıyor sadece
Yüzüne alabilecegi tehlikeli şeyleri yanindayken bırak yüzünden çekmeyi de öğrenir hem belki böylelikle yaninda değilken kaldır jdbdjd ben öyle yapıyorum mecbur

bir de şey var herşeyi yüzünün üstüne örtüp koyarak oynamayı seviyor çok tehlikeli ya saftirik aglamiyorda çırpınıyor sadece
Aynı aynı benimki de öyle ben çok pratik de yaptırmadım yeni yeni dönmeye başladımomda sürekli olmuyor öylece kalıyor sonra ağlamaya başlıyor
Seninki de az değil jsbdjsbdjhs kv kv dir boşver en iyisi de uzak olsun
Ahahh en iyi kv uzak kv bana dokunmayan bin yaşasın mod

Yüzüne alabilecegi tehlikeli şeyleri yanindayken bırak yüzünden çekmeyi de öğrenir hem belki böylelikle yaninda değilken kaldır jdbdjd ben öyle yapıyorum mecbur
Aynen dediğin gibi yapıyorum yanımda oynuyor o an nefesi kesiliyor ondan hoşlanıyor saftirik bende gözetim altında izin veriyorum yanında değilsem asla birakmiyorum

Bir de kızlar ne yaşadım dün temizlik yaparken eşim bebeği uyuyayım dedi zaten bitmişti neyse bebeği bu emzirme yatağı var ya onunla.ayaginin üstüne koyarak uyutuyor hep ayağını da böyle sandalye üzerine uzatıyor neyse bu yatağın uzerinde sandalye ye.koymus saniyelik tam oturacakken bebek dönüp sandalyeden düşmüş ben görmedim o anı koştum bebeğim ağlıyor deli gibi Allah'tan yüz üstü dönmüş eşimde çok korktu saniyelik dedi ama o an resmen oldurexektim sinirden yapılacak iş mi ya dedim o kadar sinirim bozuldu ki gün boyu kontrol ettim.cok.sukur bir sıkıntı olmadı ama içime resmen yumru oturdu düştü dediği an nasıl dizime vuruyorum nasıl yaparsın diye birde bana diyor ki o da korktu sesi çıkmıyor olayın uzerinden zaman geçince konuştuk soğukkanlı ol böyle seylerde olamam arkadaş çocuk sozkonusuysa olamam.kaza bu olabilir ama öngörülebilir bişey bu nasıl yaparsin

Bizim de aynı deliriyor emekleyemiyorum diye. Bi de sadece sol tarafından dönüyor sorucam bakalım Salı günü doktora
Benimki de aynı dönmeyi keşfettikten sonra hep dönüyor sonrada mızmızlanıyor, uyurken derin uykuda değilse ağlıyor hadi geri çeviriyorum, sor bakalım doktor ne dicek bizimle de paylaşırsan sevinirim. Ne hikmetse benimki de sola dönüyor hep yeni güncelleme bide doğduğundan beri hep sırt üstü uyurdu , dönmeye başladıktan sonra yüz üstü de uyurken buluyorum

Kuzu senin bu kv den kurtulman lazım normal biri değil o çocuğa bozuk süt vermek nedir ya iğrenç insan. Valla biz bile nefret ettik seni düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…