2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Al da güven şimdi onlara çocuğunu

Acelya A ne oldu ben kaçırdım sanırım. Kusura bakmayın buraları ile ilgilenemedim. Ya bu aralar çocuğum durmadan çığlık atıyor gece gündüz. Sesini mi keşfediyor diyecem sonunda sinirlenip ağlıyor. Doktor da henüz diş çıkmıyor diyor.

Valla sakatlık vs yoksa zaten kendi kendine gayette bakabilir. Parasini da vereceklerse kardeşler hiç sıkıntı yok kendine baksin. Vicdan yapacak bir durum yok yani. Sen bozma bence de duruşunu en iyisini yapıyorsun çok bile sabrettin inşallah eşin de tadiniz kacmadan dediğine gelir

Senin bebiş oturuyor mu kuzu?

öyle ya da böyle taşınmak istiyorum. Annesi ile Konuşmuyorum ya moralim çok iyi ama aynı evde bu şekilde ne kadar devam edebiliriz ki. O mutfakta iken gitmek istemiyorum zaten yemek yapmıyor benim yaptıklarımı da yemiyor. Haliyle istediğim zaman yemek de yiyemiyorum. Kocamla bir aşka geldik o da farkediyor sanki enerjin değişti diyor. Ben de taşınacağımız için çok mutluyum diyorum . Kısacası kızlar ben çok kararlıyım, bunca şeyden sonra taşınmazsak benim için bu birlikteliğin sonu pek iyi gözükmüyor . Hem annesi ile bozuşur hem de yuvamızı yıkmış oluruz. Yol yakın iken toparlamak lazım. Bence evleri ayırırsak annesi ile aramız düzelir hatta daha iyi olur. Ölene kadar küs kalacak değil ya.

Bencede yerinde bir karar bakılacaksa hep birlikte bakılırdı sürekli birine atılmaz ya sırayla olacak ya da ayrı evlerde bakıcı vs muhabbeti olacak bütçe varsa iyi yapmışsın canım duruşunu bozmamışsın hayırlısı olsun güzel olsun her şey hakkınızda

Sen mutluysan evin mutlu olur bebegin mutlu olur genel olarak mutlu olursunuz zaten enerjin her şey ona bağlı hep mutlu olun anasiyla barışsin o çok da yüz vermeyin

Kızlar merhabaaaa yazdıklarınızı okudum bır cırpıda hıkaye okur gıbıyaa sıze bısey soracam bugun komdunun bebişkosuyla karsılastık bızımkınden 2-3 hafta buyuk gayet oturuyoda basını kendı dımdık tutuyo annesı sırtını desteklemeden tek elıyle tutmus.benım bebıto oturtunca kafası öne düşüyor kafasını tasıyamıyo,tummy tımedada hemen pes edıyor kafası biraz büyükannem kafası yapılı oldugu ıcın tam tartamıyor dıyor ama yınede işte ana yüreğisizin bebıtolar oturunca kafasını dik tutuyormu?

Bide bebişi dis cıkaran pampalarım bi foto atsanızda bu garip ögrense nasıl bısey tomurcuk dedıgınız
Canım çok minik bir beyazlık vardı nokta kadar, tomurcuk dediği o.. sonra o beyaz yerlerden dişi sivrildi…. Zaten biz bir hafta falan gördük o tomurcukları sonra hemencecik dişi çıktı ühü ühü çok erken oldu yaaa

Eklentiler

• IMG_3657.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
Aman maşallahh yerım ben onun agzınııküçük dişsizlerim benimyarın gunduz gozuyle ıyıce bı ınceleyım.aydınlattıgın ıcın tesekkurler

Her bebegin serüveni farklı canım. Benimkide bazen öne doğru düşüyor bazen güzel tutuyo keyfine bağlı. Ama sırtını güzel dayayıp yanlar ve one destek yapınca kafayı daha iyi tutuyo bide o şekilde deneyebilirsin. Benim kızda tmmy time hiç sevmiyor. Malesef

Aman maşallahh yerım ben onun agzınııküçük dişsizlerim benimyarın gunduz gozuyle ıyıce bı ınceleyım.aydınlattıgın ıcın tesekkurler
Canım ellerin temizken parmağınla dokunduğunda da zaten hafif bir sivrilme hissedersin diş varsa, bizim aile hekimi bir ay önce dedi bu çocuk diş çıkaracak diye, çenesini kilitlemiş dedi, bir de eli çok fazla kulağına gidiyor mu demişti, gerçekten de o sıra inanılmaz oynuyordu kulaklarıyla.. sonrasını anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz

Canım 2-3 hafta diyorsun çok zaman var arada, emin ol birkaç gün bile gelişimlerinde farkeder.. biraz da çocuğun mizacıyla ilgili bence o, her bebek bireysel gelişim gösterir, mukayese yapıp da canını sıkma, ha bir hafta önce ha bir hafta sonra hepsi aynı gelişim basamaklarını görecek.. sana tavsiyem bol bol tummy time yaptır, oyuncaklar falan koy önüne, bu sulu matlar var, onu da alabilirsin ilgisini çekmek için.. yüzüstü aktiviteler boyun kaslarını güçlendirmekte çok etkili, ağlasa da farklı şeylerle oyalayarak süreyi uzatmak önemli

Ya gözlerime inanamıyorum. Yapılan zalimce yorumlara da
Neye inanamıyorsunuz pardon? Tavsiye veriyoruz tamam öyle yapayım diye dalga geçer gibi cevap veriyor. Uzun uzun mesaj döşüyor kimsenin ne dediği umrunda değil. Bebeği benim kızımdan 1 ay küçük 6600 olmuş benim kız 6500. Burda herkesin bebeğinden de tombul bir bebek. Ortada zalimlik yok, tedavi olması gereken biri var. Sizi de hiç ilgilendiren bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…