2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet hatta parmağımı verdim çiğnedi ve acıttı

Neyse kuzum şu atak olayı iyice bitmiştir artık bu aydan sonra da rahatlarız gerçekten mahvetti hepimizi evet zaten buraya tek olmadığımızı bilmek birbirimize destek olmak için yazıyoruz içimizi rahatlatıyor ne gerek var aşağı çekmeye grubumuzda çok güzel vicdanlı yardımsever insanlarla dolu herkes birbirine bir çare olmaya çalışıyor ama böyle tiplerin yanında senin derdin bir hiç sadece kendi dertleri önemli (aslında olmayan dert) bir de üstüne dert yükleyip üzülüyorsun ne gerek var yani
Mesela ben şubat analarına yazdım meme reddi yaşıyorum yaşayıp dönen var mı vs kimse sallamadı beni beğeni bile atmadılar Grubumuzun gözünü seveyim
Öyle kuzum kim olsa etkilenir ki sizin ilk çocuklarınız telaş olursunuz yani bir de bu durumu siz yapsanız yine anlarım tek çocuk tecrübesizlik insan korkuyor ikinci çocukta biraz daha soğuk kanlı ve temkinli oluyorsun arkadaşın ikinci çocuğu ilkinde de böyle evhamlımıydı acaba kendine de yazık çocuklara da eziyet biraz rahatlatır kendini umarım ahah kız aynısını dedim geçende ondan sonra bende de meme reddi oldu ay dedim herhalde belamı buldum bende bir daha karışmıcam Hatta o yüzden yazsam mı yazmasam mı diyerekten başladım cümlelerime Herkes aynı şeyi düşündü demek ki
Özetle bebiklerimiz sağlıklı olsun gerisi mühim değil dostlar grubumuz da iyi ki var gerçekten değerinin bilinmesi gereken yardımseverlikte bir grup bu tür şeyleri hakketmiyor

Biz geçen gün arkadaşımla tummy time'ın kafa tutma konusunda gereksiz olduğuna karar verdik kızım tutamıyor diye çok uzun zaman uğraştım en son havalar felaket ısınınca uzun süre yapmadım valla sıcaktan yalan yok geçen gün mata koydum gövdesini bile kaldırdı dakikalarca o şekilde duruyor. Yani işin özü vakti gelince yapıyorlar kimi geç kimi erken

Burnu ağzı damak ne varsa en sert bulduğu yer omuz diye düşünüyorum benim bebe de oraya yumuluyo kucağa aldığım an

Erken çıkardı canım maalesef

Çok inanıılmaz bir değişiklik yoktu bizimkinde, hafif sulu kaka aldım bir iki kere o kadar
Canım peki ateş oldu mu?
Kizlar bebisler icin yogurt mayalarken mesela minik kavanozlara mayaladik diyelim ama ogun o kavanoz bitmesiyse yarin aynisini yiyemezmi öle bise duydumda dogrumu sizce
Doktor bana haftada 2 kere mayala yeter dedi. Arkadaşım ilk kızında her akşam bardağa mayalamış ama beninimki gereksiz hevesti diyor. Ben de süt alınca buzluğa az az ayırıp, haftada 2-3 kere mayalamayı düşünüyorum. geçen hafta aldığım sütten bir bardak ayırmıştım buzluğa. Bu akşam mayalayacağım inş tutar.

Taze sütü buzluga nasil aticaz kaynattiktan sonra dimi

Tummy time sosyal medyada fazla abartılıyor, sanki uzun süre yapılmazsa büyük eksiklik olacak algısı hakim ve çocuklara çok yükleniliyor. Bir gönderide,3 ay üzerine 2 saat yazıldığını görüp çok şaşırıp iletişime geçip kaldırttım. Maalesef hiçbir eğitimi olmayan, anne olduğu gibi aklı bu yoldan para kazanmaya kayan insanların, sağdan soldan duyumlarla hazırladığı bu gönderiler hızla yayılıp doğruymuş gibi algılanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…