2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay turunculuk da olmadi hiç benim kesin sütun yağ oranı ile alakali demekki

Olabilir, bilemiyorum malesef bence anne sütü herkesin yaklaşık aynıdır. Ama gün içinde iki memeden sağılan süt bile farklı renkte olabiliyo. Biri daha sarı benim neden bilmiyorum

Hoş geldin bize de doktorumuz 5. Ayda başlayacağız dedi ama anne sütü hiç almadığı için başlayacağız dedi. Normalde 6. Ayda başlatıyor sanırım.

Biz de 20 güne başlayacağız sözde ama oturunca kafa pat diye öne düşüyor

Hoş geldin bize de doktorumuz 5. Ayda başlayacağız dedi ama anne sütü hiç almadığı için başlayacağız dedi. Normalde 6. Ayda başlatıyor sanırım.
Evet bazı doktorlar 6. Aya kadar kesinlikle bekleyin diyorlar. Bizim de 4.5 aylık olmuş olacak zaten doyumluk olmayacak yine normal beslenmesine devam eder

Kızlar gün içinde bebişlerinizle neler yapıyosunuz? Benimki çok sıkılıyor sürekli ben yanında olayım istiyor ya yerde duruyordu önceden
Hiç durmadı tek başına ev turu, oyun halısı, mat üstü oyuncak sallamaca, kitap görünce kısa süren memnuniyet... Repeat

ben su an kabak hasliyorum, asiri heycanliyim. Yeni evi bekleyemedim baslamak icin, yarin doktoru var, oncesinde bir defa vermis olayim , bir sey olursa sorarim vs dedim.

Bus bence cok takma, bu 4. Ay zor bir ay, hic de yerlerinde durmuyorlar zaten, benimki de 300 gram almisti o donem. Saglikli duruyorsa, hateketliyse ve de cisli bez sayisi okeyse tamamdir. Ben cok taktim almiyor kilo sutum yetmiyor vs diye de su an bakiyorum asiri gereksizmis

Günayydınnnn bugün kabak denedik gerçekten çok sevdi kabağı ndjdnndnsjsksks havucu sevmemişti hiç
Bizde bugün yoğurt denedik yüzünü ekşite ekşite yedi çocuğum ekşi olmuş biraz akşam bi daha yapıcam en azından tükğrmedi yazık

Kızlar gün içinde bebişlerinizle neler yapıyosunuz? Benimki çok sıkılıyor sürekli ben yanında olayım istiyor ya yerde duruyordu önceden
Valla canımmm biz de kah kucakta kah yerde debelenip duruyoruz, ne yapacağımı bilemiyorum bazen, hava serinleyince bahçeye indiriyorum biraz, öyle öyle derken akşam oluveriyor

BIrkac gundur asırı derecede kucak istiyor. Evi dolasinca kahkaha atiyor kucagimda. Normalde surekli salondayiz. Evi dolasip salona girerken agliyor bit kadar boyunla nerden anlion yahu

BIrkac gundur asırı derecede kucak istiyor. Evi dolasinca kahkaha atiyor kucagimda. Normalde surekli salondayiz. Evi dolasip salona girerken agliyor bit kadar boyunla nerden anlion yahu
Benim bebeğim doğdu doğalı kucaktan inmiyor. İlk üç ay anne kokusu ten teması falan filan dediler okey ama 5 ay bitti ya şuan sadece gezinmek için kullanıyor beni

Kızzz ben odadayken keyifli keyifli oynuyor kendi kendine, benim çıktığımı görsün yeter ki basıyor yaygarayı

Kızzz ben odadayken keyifli keyifli oynuyor kendi kendine, benim çıktığımı görsün yeter ki basıyor yaygarayı
Benimki de öyle az önce eline ıslak mendil paketini verdim, o sırada mutfakta alel acele kahvaltı yapayım dedim sesi çıkmadı merak ettim dedim uyudu kaldı mı , yok paketle oyalanıyordu boşuna oyuncak alıyoruz hahahahah

ay bizde de tam tersi, ben ortalardaysam cabucak agliyor ben gideyim onla oyniyim diye, ama ben yoksam cok uzun sure kendisi oynuyormus, esim sen yokken biz cok iyiyiz falan diyo

Hiç durmadı tek başına ev turu, oyun halısı, mat üstü oyuncak sallamaca, kitap görünce kısa süren memnuniyet... Repeat
En azından azcık tek duruyor şükredeyim bari
Benimki de öyle malesef kucakda gezinti kitap okuma oyun halısı dönme çalışmaları falan
Öyle geçiypr bizde de ama ben de sıkılıyorum ya sürekli ilgi istiyor fmckdkdkakka
Bizde bugün yoğurt denedik yüzünü ekşite ekşite yedi çocuğum ekşi olmuş biraz akşam bi daha yapıcam en azından tükğrmedi yazık
Oyy afiyet olsun ben denetmedim henüz yoğurt en son deneticem bakalım meraklardayımmm
Valla canımmm biz de kah kucakta kah yerde debelenip duruyoruz, ne yapacağımı bilemiyorum bazen, hava serinleyince bahçeye indiriyorum biraz, öyle öyle derken akşam oluveriyor
İyi yapıyosun bizde de durum aynı sadexe dışarı çıkmıyorum pek, babası gelince beraber çıkarsak çıkıuoruz bazen de markete çıkıyoruz o kadar ya
Sıpaya bak sen benimki zaten kucakçıydı ama daha da arttı sanki ya
Aynısııııı bdndjdjsks bazen de gözümün içine baka baka sesler çıkarıyor alayım diye
Ahhahahahahhshs benimki de bayılıyor ona ses çıkıyor ya ilgisini çekiyor baya dndjdnsjsjsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…