2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benım bebıtoda delırdı valla hep enık yabrusu gıbı bakıyodu ıkı uc gundur aşşıırıı yaramaazenıklık menıklık kalmadı ne yaramazlık yapsam dıye fıldır fıldır hahahbıde uykunsaatlerı bozuldu aksam userı uykusuna yatmıyo dıretıyor o yuzden 18.30 da uyuya kalıyor ıkı uc gundur napıcam bılmem,sonra gece atraksıyon bır ıkı ucdisko disko partizani

Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım sen hem sütün yağlanmasının yanında kendin için de faydalı olur. Her gün en az bir öğünü proteinli geçirmeye çalış
Öyle yapicam kırmızı et pişirmek uzun sürüyor diye hep yiyemiyorum ama artık sabahtan kalkınca koyarım ocaga pissin yavaş yavaş yiyecegimde de hemen yerim diyorum. Yukurta sıcak diye bu ara yemiyodum tekrar yerim. Yeşil fasulye falan da sütü arttiriyor onları da yicem bol bol zateb artık ipek de oturabiliyor mama sandalyesine koyarim en kötü yine yaparım. Gebelde heo yarım kalıyor gündüz yaparken o yüzden gece yaomaya calisiyorum yemekleri ama öyle de olmuyo işte

Bu akşam benim kız elini emmekten uyuyamıyo emziği fırlatıp öyle bi hırsla emiyor ki cok cok sesine uyanıp duruyo napacaz bilmem
Geçici snbdndnd bir ara ipek de öyleydi şuan emmiyo rlini ağzına koyunca uyuyo yani emmek istediği için emiyo sizinki cukcuk nebdbdbdn

Ayyy büyüyo bunlaarrr bugün elinden bir şeyi aldım diye ilk defa ağladı ayy nasıl şaşırdım.. bayağı bayağı gözleri çeşme salya sümük oldu eyvah dedimmmm.. geliyor gelmekte olan.. uyku saatleri falan da iyice şaştı, artık iyice saçmaladı küçük hanım.. akşam 20.00’de uyuyup 21.00’de uyanıyor.. sonra 22.30-23.00 sallaya sallaya kucakta uğraş dur.. bugün uyıtmuycam diye direttim akşam üstü, kanguruya koydum hava alsın açılsın uykusu diye, neyse evden bahçe kapısına kadar uyanıktı, bahçeden çıktık baktım gitmiş yani diyeceğim o ki patron bebek

Geçti canım şükürler olsun ama halen minik minik lekeler atıyor vücudu, onun için cesaret edemedim ek gıdaya.. şimdi başlarsam hangisinden kaynaklı olduğunu anlayamam.. o yüzden testi beklemem lazım
Ne zaman sonuçlanacak test. Çilek alerjisi gibi geliyor bana ya calpol dedin ya inşallah başka bişeye alerjisi yoktur kuzucuğun

Ne zaman sonuçlanacak test. Çilek alerjisi gibi geliyor bana ya calpol dedin ya inşallah başka bişeye alerjisi yoktur kuzucuğun
Canım 12’sinde calpol verip 4-6 saat gözetim altında tutacaklar, eğer değilse enfeksiyon kaynaklı demektir.. muhtemelen o gün sonuçlanır ama sonraki süreçte nasıl bir yol izlenecek onu iyi takip etmek lazım

Kızlar 5 bin TL olan doğum yardımı için eşimin e devletinde onaylandı yazıyor. Bu gidip çekebilirsiniz mi demek? Bir de hak eden olarak benim adım yazıyormuş ben mi gidip alabilirim yalnızca? Ay bi de halk bankasına mı gidicez son soruydu

Evet halk bankasından bizzat kendiniz alıyorsunuz kimliğiniz ile ,

Kızlar bebeğinin dişi çıkan var mı ya da belirtisi olan ya. Benimki sürekli elleri ile kaşıyor biraz kabarık gibi geldi ama bilemedim . Karanfil zeytinyağ ile masaj yapıyor musunuz erken mi daha

Evet canım, doğrudan gidip Halkbanklarından alabilirsin kimliğinle, onlar zaten sistem üzerinden görüyorlar..
Kızlar bebeğinin dişi çıkan var mı ya da belirtisi olan ya. Benimki sürekli elleri ile kaşıyor biraz kabarık gibi geldi ama bilemedim . Karanfil zeytinyağ ile masaj yapıyor musunuz erken mi daha
Ben ben beennn hiçbir şey yapmadım kendi çıkardı yavrucağızım alttan iki diş artık gülerken bile belli oluyor o kadar tatlı duruyor ki minik tavşanım

Eklentiler

• IMG_3733.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 45
Oy maşallah kuzuya yaaa dişini sevsinler senin

Oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…