- 14 Mayıs 2021
- 5.987
- 12.881
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.321
Benım bebıtoda delırdı valla hep enık yabrusu gıbı bakıyodu ıkı uc gundur aşşıırıı yaramaazCanım çocuklar bu aralar iyice delirdi, uysal olan bebikler bile yoldan çıktı.. uyku muyku hak getire vallahibenim kız en başından beri aslaaaaa ayakta sallanmayı kabul etmedi, bebekler battaniyede sallanmaya bayılır onu da istemedi.. ben hep minik minik pilates topunda zıplıyordum, şimdi de minik minik kucağımda pışpışlıyorum, uykusu varsa hemen uyuyor da yoksa geçmiş olsun.. hele bu diş muhabbetinden sonra uyku düzeni müzeni kalmadı şaştı gitti her şey
Aman canım benim baş parmağını emmesin dikkat et, elini emsin hiç sıkıntı değil ama baş parmakla damakta kubbe yapıyorlar parmağı ittire ittire.. benim eşimin damağı kubbeüstün özelliklere sahip ordinaryüs kv bunu gözden kaçırmış
Düzenleri birden değiştirmek çok zor, biz bu programı ancak 6. Aya doğru atak diş bilmem ne zımbırtıları bittikten sonra yaparız gibi geliyor
Bence yine iyi almış, bizimki hiç almamış ama her şeyleri değişti, çok hareketliler artık ve aldıkları her şey buhar olup yok oluyor, aman canları iyi olsun da toparlarlar bir şekilde
Öyle yapicam kırmızı et pişirmek uzun sürüyor diye hep yiyemiyorum ama artık sabahtan kalkınca koyarım ocaga pissin yavaş yavaş yiyecegimde de hemen yerim diyorum. Yukurta sıcak diye bu ara yemiyodum tekrar yerim. Yeşil fasulye falan da sütü arttiriyor onları da yicem bol bolProtein ağırlıklı beslenmeye çalış canım sen hem sütün yağlanmasının yanında kendin için de faydalı olur. Her gün en az bir öğünü proteinli geçirmeye çalış
Tutmuş taş gibiydi. Dolap ısısı sanırım, artırdım hemenTam tutmadı mı acaba küflenmiş. Yada dolap ısısı mi dusukki
Anne sütü de kattım azcık. Baya yediBiz de kabakla basladikvalla kabağı çok sevdi bence havucu hevesliydi ama her yeme sonunda yüzü ekşidi jsbdjejd
Havalar cok sıcak ya normaldirTutmuş taş gibiydi. Dolap ısısı sanırım, artırdım hemen
Geçici snbdndnd bir ara ipek de öyleydi şuan emmiyo rlini ağzına koyunca uyuyo yani emmek istediği için emiyo sizinki cukcuk nebdbdbdnBu akşam benim kız elini emmekten uyuyamıyoemziği fırlatıp öyle bi hırsla emiyor ki cok cok sesine uyanıp duruyo napacaz bilmem
Ayyy büyüyo bunlaarrrBenım bebıtoda delırdı valla hep enık yabrusu gıbı bakıyodu ıkı uc gundur aşşıırıı yaramaazenıklık menıklık kalmadı ne yaramazlık yapsam dıye fıldır fıldır hahah bıde uykunsaatlerı bozuldu aksam userı uykusuna yatmıyo dıretıyor o yuzden 18.30 da uyuya kalıyor ıkı uc gundur napıcam bılmem,sonra gece atraksıyon bır ıkı uc disko disko partizani
Ne zaman sonuçlanacak test. Çilek alerjisi gibi geliyor bana ya calpol dedin ya inşallah başka bişeye alerjisi yoktur kuzucuğunGeçti canım şükürler olsun ama halen minik minik lekeler atıyor vücudu, onun için cesaret edemedim ek gıdaya.. şimdi başlarsam hangisinden kaynaklı olduğunu anlayamam.. o yüzden testi beklemem lazım
Canım 12’sinde calpol verip 4-6 saat gözetim altında tutacaklar, eğer değilse enfeksiyon kaynaklı demektir.. muhtemelen o gün sonuçlanır ama sonraki süreçte nasıl bir yol izlenecek onu iyi takip etmek lazımNe zaman sonuçlanacak test. Çilek alerjisi gibi geliyor bana ya calpol dedin ya inşallah başka bişeye alerjisi yoktur kuzucuğun
Evet halk bankasından bizzat kendiniz alıyorsunuz kimliğiniz ile ,Kızlar 5 bin TL olan doğum yardımı için eşimin e devletinde onaylandı yazıyor. Bu gidip çekebilirsiniz mi demek? Bir de hak eden olarak benim adım yazıyormuş ben mi gidip alabilirim yalnızca? Ay bi de halk bankasına mı gidicez son soruydu
Teşekkür ediyorummEvet halk bankasından bizzat kendiniz alıyorsunuz kimliğiniz ile ,
Evet canım, doğrudan gidip Halkbanklarından alabilirsin kimliğinle, onlar zaten sistem üzerinden görüyorlar..Kızlar 5 bin TL olan doğum yardımı için eşimin e devletinde onaylandı yazıyor. Bu gidip çekebilirsiniz mi demek? Bir de hak eden olarak benim adım yazıyormuş ben mi gidip alabilirim yalnızca? Ay bi de halk bankasına mı gidicez son soruydu
Ben ben beennnKızlar bebeğinin dişi çıkan var mı ya da belirtisi olan ya. Benimki sürekli elleri ile kaşıyor biraz kabarık gibi geldi ama bilemedim . Karanfil zeytinyağ ile masaj yapıyor musunuz erken mi daha
Oy maşallah kuzuya yaaa dişini sevsinler seninEvet canım, doğrudan gidip Halkbanklarından alabilirsin kimliğinle, onlar zaten sistem üzerinden görüyorlar..
Ben ben beennnhiçbir şey yapmadım kendi çıkardı yavrucağızım alttan iki diş artık gülerken bile belli oluyor o kadar tatlı duruyor ki minik tavşanım
OyyyyEvet canım, doğrudan gidip Halkbanklarından alabilirsin kimliğinle, onlar zaten sistem üzerinden görüyorlar..
Ben ben beennnhiçbir şey yapmadım kendi çıkardı yavrucağızım alttan iki diş artık gülerken bile belli oluyor o kadar tatlı duruyor ki minik tavşanım
Yeni mi başladın canım . Bize de 5ay 10günlük olunca başlayalım dedi ama biz meyvelerden veriyoruz az azGünayydınnnnbugün kabak denedik gerçekten çok sevdi kabağı ndjdnndnsjsksks havucu sevmemişti hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?