- 12 Ağustos 2024
- 1.375
- 3.125
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.341
Verdim tabi kız durabilir miyizYeni mi başladın canım . Bize de 5ay 10günlük olunca başlayalım dedi ama biz meyvelerden veriyoruz az azsen havuçtan önce hiç vermedin mi meyve falan
Kabak yediririz artikin ejdbhebdjsGünayydınnnnbugün kabak denedik gerçekten çok sevdi kabağı ndjdnndnsjsksks havucu sevmemişti hiç
Nesini seviyolar bunun anlamadım havuç daha tatlı daha güzel bence dndbhewhhsjjxkxxkKabak yediririz artikin ejdbhebdjs
Tadina bakiyo musun vermeden sjdbhebdjd ben bakamam püre gibi ya midem almıyor örnek ana bneNesini seviyolar bunun anlamadım havuç daha tatlı daha güzel bence dndbhewhhsjjxkxxk
Bakıyorum azcık ndndndndjsnskdTadina bakiyo musun vermeden sjdbhebdjd ben bakamam püre gibi ya midem almıyor örnek ana bne
Hiç sevmem, yemeklerin de tadına bakmam pişirirken pişmiş mi falan diye. Biri varsa o bakar yoksa allaha emanet göz kararıBakıyorum azcık ndndndndjsnskd
Manyaksınn mdndndnsnsn ben merak ettiğim için bakıyorum öylesine cmcmckdkkd
Ben de evdeki zeytinyağından damlattım ya soğuk sıkım ama asit oranını bilmiyorum, annelerimiz de dikkat etmemiş ki o kadar o yüzden kasmıyorum ndnejejwjwkwkHiç sevmem, yemeklerin de tadına bakmam pişirirken pişmiş mi falan diye. Biri varsa o bakar yoksa allaha emanet göz kararımerak da etmiyorum havucu kabak beeeelki. Çok sevdiği için tekrar verebilirim çünkü kabak minicikti yarisi biç olunca bir gün verdim tekrarlamadim bugün normal patates belki haslarim zeytinyağı ile veririm evde var ama sorun olur mu acaba nasıl sıkım bilmiyorum
He valla kattım gitti yani sevmedi diyemem ama patates ya yormuş olabilir en son agladi zaten meme için usbshwbhdshdjdjd bi de ona yedirmeden önce ben bir şeyler yiyodum kaşık her kalktığında heyecanlanip masaya vuruyoduBen de evdeki zeytinyağından damlattım ya soğuk sıkım ama asit oranını bilmiyorum, annelerimiz de dikkat etmemiş ki o kadar o yüzden kasmıyorum ndnejejwjwkwk
İpek de desteksiz oturamiyo henüz ama destekli oturuyorsa, kafasini dik tutabiliyorsa veya seni izlerken istekli davraniyorsa yemeğe sofraya karşı baslanabilir diyolar. İçine nasıl siniyorsa öyle git canim. Gözün aydın bubarada kilo konusundaKızlar nisan grubu hem çok sessiz olduğu için hem de burada ek gıda ile ilgili sohbetler başladığı için geldimöncelikle herkese selamlar. 4. Ay kontrolümüze gittik.
Bezinde turuncu lekeler gördüğümü ve bu yüzden biraz su verdiğimi söyledim. Tatlı kaşığı ile 3-4 kez verebilirsin dedi. 2-3 hafta sonra da kaşığın ucu ile tadımlara başlayabilirsin dedi epey şaşırdım. Bir yandan da sevindim çünkü başlamak istiyordum ancak böyle bir düşüncem olduğundan bahsetmemiştim.ama desteksiz oturamıyor ve biraz araştırınca tadımlara en erken 17. Haftada başlanabilir deniyormuş. Bize verdiği süre de 19-20. Haftalara denk geliyor. Keşke nedenini de sorsaydım neden başlatmak istediğinin.
Neden ek gıda ve tadımlara başlamak istiyordun derseniz süt konusunda hep ucu ucuna yetirdik veya mama takviyesi gerekti. O yüzden
Benimki kavuc patates kabak hepsini sevdi bakalm umarim buyuyuncede kabak sevgisi devam ederGünayydınnnnbugün kabak denedik gerçekten çok sevdi kabağı ndjdnndnsjsksks havucu sevmemişti hiç
Çok teşekkür ederim, o kadar üzülmüştüm ki, mama desteği başlamam gerektiğini bilseydim keşke. Bebişe de kendime de bu stresi yaşatmasaydımİpek de desteksiz oturamiyo henüz ama destekli oturuyorsa, kafasini dik tutabiliyorsa veya seni izlerken istekli davraniyorsa yemeğe sofraya karşı baslanabilir diyolar. İçine nasıl siniyorsa öyle git canim. Gözün aydın bubarada kilo konusunda
Ben de burayi da okuyorum valla bizim grup hem cok sessiz hem de benden geride kaliyor cunku erken dogum yaptimKızlar nisan grubu hem çok sessiz olduğu için hem de burada ek gıda ile ilgili sohbetler başladığı için geldimöncelikle herkese selamlar. 4. Ay kontrolümüze gittik.
Bezinde turuncu lekeler gördüğümü ve bu yüzden biraz su verdiğimi söyledim. Tatlı kaşığı ile 3-4 kez verebilirsin dedi. 2-3 hafta sonra da kaşığın ucu ile tadımlara başlayabilirsin dedi epey şaşırdım. Bir yandan da sevindim çünkü başlamak istiyordum ancak böyle bir düşüncem olduğundan bahsetmemiştim.ama desteksiz oturamıyor ve biraz araştırınca tadımlara en erken 17. Haftada başlanabilir deniyormuş. Bize verdiği süre de 19-20. Haftalara denk geliyor. Keşke nedenini de sorsaydım neden başlatmak istediğinin.
Neden ek gıda ve tadımlara başlamak istiyordun derseniz süt konusunda hep ucu ucuna yetirdik veya mama takviyesi gerekti. O yüzden
Soylemissindir kesin ama benim unutkanlik baya yüksek bu aralar kaç almıştı kilosunu tekrar sorsamÇok teşekkür ederim, o kadar üzülmüştüm ki, mama desteği başlamam gerektiğini bilseydim keşke. Bebişe de kendime de bu stresi yaşatmasaydım
Hayirli ek gidalar olsun nbdbdndbdnd ben şimdiden sıkıldım galiba temizlemek zor geliyor normal önlük ile ağzından attiklari onune oraya buraya düşüyor, oioi tarzinda cepli önlük oneririm en azından başta iyi olacak gibiKızlar kac haftalık olmus oluyo bızım mınıkler,benım hesaplarıma gore 23 haftalık chatgbt 24 dıyor.ona fore rotavırus asısı yaptırcamdabu arada mama sandalyesı dagıtıma cıkmıs cumartesı gunu ılk tadıma baslıyorum bende cok heycanlıyım
Ayyy basini yeni okudum akxbwhdjsd hoşgeldiniz hepiniz gelebilirsiniz zaten ordan çok transfer aldikKızlar nisan grubu hem çok sessiz olduğu için hem de burada ek gıda ile ilgili sohbetler başladığı için geldimöncelikle herkese selamlar. 4. Ay kontrolümüze gittik.
Çıkın çıkın gelinBen de burayi da okuyorum valla bizim grup hem cok sessiz hem de benden geride kaliyor cunku erken dogum yaptimmart analari bizi de alin
Bizimki 19 haftalik ama ek gidadan bahsetmedi doktorumuzkabak mabak yese insan ozeniyor
Çok güldümBen de burayi da okuyorum valla bizim grup hem cok sessiz hem de benden geride kaliyor cunku erken dogum yaptimmart analari bizi de alin
Bizimki 19 haftalik ama ek gidadan bahsetmedi doktorumuzkabak mabak yese insan ozeniyor
3 haftada 150 gram almıştı sadece, bezdeki turunculuktan anlamıştım, bu hafta gece gündüz meme teklif ettim üzerine de mama teklif ettim 300 oldu çok şükür. Yine de yetersiz ama günlük kilo alımına bakınca bu hafta normal sınırlara geri döndükSoylemissindir kesin ama benim unutkanlik baya yüksek bu aralar kaç almıştı kilosunu tekrar sorsamipek de bu ay 300 gram almış sadece ve diğer aglardan daha sık emzirmeme ragmen... Bu ay dengeli beslenip gozlemlicem yine az alirsa doktoruna danisirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?