2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bizim alerji problemimiz var sanirim diyet acmayi bitirmeyi bekliyor doktor bi dahakine sorcam kesin ben de tutasim geliyo agzina ama neyse diyorum sgshs seninki buyumus tabi yer artik
Kızlar gün içinde bebişlerinizle neler yapıyosunuz? Benimki çok sıkılıyor sürekli ben yanında olayım istiyor ya yerde duruyordu önceden
Ben de uyaniksa surekli onunla ilgileniyorum oyun halisinda falan cok az duruyor tuvalete gidecek kadar

Benim bebeğim doğdu doğalı kucaktan inmiyor. İlk üç ay anne kokusu ten teması falan filan dediler okey ama 5 ay bitti ya şuan sadece gezinmek için kullanıyor beni
Benimkide meme bagimlisi oldugu icin 5 ay boyunca kucaktaydi hep ama buaralar kucaga alip gezdirelim die bilincli numaradan aglio sipa

Olabilir, bilemiyorum malesef bence anne sütü herkesin yaklaşık aynıdır. Ama gün içinde iki memeden sağılan süt bile farklı renkte olabiliyo. Biri daha sarı benim neden bilmiyorum
Hiç sagmadım ama sarı olan daha yağlı herhalde ben öyle biliyorum

Biz de 20 güne başlayacağız sözde ama oturunca kafa pat diye öne düşüyor
Bol bol oturt kiz oturtmuyor musun 4. Ayda kucağında otursun alışır ona ben 4 e girdiğinden beri kucagimda oturtuyorum şimdi artık neresi olursa destekli nnsvxhsnd

Kızlar gün içinde bebişlerinizle neler yapıyosunuz? Benimki çok sıkılıyor sürekli ben yanında olayım istiyor ya yerde duruyordu önceden
Valla uyuyodu ben de uyudum o uyanmış aglamiyodu uykum hala varsi geri uyudum kendinkendine saat yönünde beşikte dönmüş durmuş anxbsbxbnsbdjdnxj

Ama durmadigi zamanlar alıp kucağıma mahallede turluyorum :') kollarim tutmuyo bazen...

Bebek cok hareketli değil mi yakıyorlar ve terliyo lar bence o yüzden bu aylarda kilo alımları azaliyo
Ben ds öyle düşünüyorum ama bu hemsireye vurdurmuyoruz normalde bizim hemsire yoktu bu da böyle dedi geçen ay 7200 dü şimdi 500 olmuş az almış böyle giderse sorun olur falan dedi emmiyo mu diye sordu :') ben de bilemedim o yüzden

Ben kendim çok kötü sefiller gibi dolandigim için sütüm yaramadi diye dusundugumden strese girdim dengeli beslensem belki daha çok alirdi diye dusunmekten basım ağrıdı yoksa azalacak zaten çok da takmiyordum bu aya kadar biliyosunuz aşırı hareketli bu arada dönmeyi de öğrenmiş bizi sabahları dönük halde karşılıyor, uyurken bile sabaha kadar dönüp duruyor saga dola saat yönünde vs. Uyanikken de el ayaklar durmuyor yerinde inşallah o yüzdendir

BIrkac gundur asırı derecede kucak istiyor. Evi dolasinca kahkaha atiyor kucagimda. Normalde surekli salondayiz. Evi dolasip salona girerken agliyor bit kadar boyunla nerden anlion yahu
Aynısından yatak odasi versiyonu kabdhsbdhhsjd odaya girince ağlıyor nsbdhwbdjsjsbdj

Ben hep veriyorum ayağının altına verince de eğleniyor vura vura, eline de veriyorum ama sert kısmını yemeye çalışıyor gozunu cizecek diye korkuyorum sjnxjskd

Evet maalesef vezneden gidip senin çekmen gerekiyo

Merhaba kizlar kaşık mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz 4 aylıkken yazanlardan hipp falan var organik yazıyo benim 3 aylık daha bidahaki ay için Dr kilo az aldığı için ek gıdaya baslayabiliriz dedi acaba bu mamalardan alan varmi

Ben de o yüzden yogurdu sonra koyduk en son deneyip gozlemlicez alerjisi aşırı yüksek boyutlard değil diye sanirim. Hayırlısı olsun inşallah çözülür ve yogurt yemesine vs engel olmaz

Ayyy yokk yaaa takılma yavrum sen ona, sen tanırsın bebişi zaten.. hava sıcak çocuk sürekli terliyor, emerken terliyor, dönerken terliyor, hele bizimki nefes alırken bile terliyor haliyle kalori yakıyorlar.. Dr dese neyse de bir de sorun olur demişşş ordinaryüs yuhhh.. biz onları ek gıdalarla her türlü elimizden geldiğince toplarlarız..
Ay hepimiz kabakla mı başladık
Ayyy ben havucu çok seviyorum.. hamileyken de çok yerdimmm salatasını yapar sadece havuç yerdimmm.. ona da önce havuçla başlamak istiyorum inşallah sonra kabak sonra yoğurt
Hipp’in normal mamasından memnun kaldığım için onlardan da alabilirim ben de ama instada falan bazıları kendileri yapıyor o kaşık mamaları havuçla armutla elmayla falan.. içine bebek irmiği falan koyuyorlar.. ben de yapmak istiyorum onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…