- Konu Sahibi elektroforez
- #45.481
Kızlar diş belirtisi mi bu sizce ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki geçen ay 63 cm ydi.
Bu ay eşim götürdü 4. ay aşıları için , 60cm ölçmüşler
Çekti mi bu çocuk niye itiraz etmedin dedim. Boyunu bilmiyordum dediKeşke baba olaydımmmm
Aa şişmiş sankiEki Görüntüle 3627322
Benimki ağzına sokmak için yapiyo onuBenim bebe bu aralar zibinin yakasini tutup cekiyo surekli, cikar bunu der gibi niye acaba![]()
Galiba benimki de ondan yapiyorBenimki ağzına sokmak için yapiyo onu
Bence evet canım benimki de böyle doktor çıkar yakında dediEki Görüntüle 3627322
Daha erken bizim için yaBence evet canım benimki de böyle doktor çıkar yakında dedi
Canım artık bir rutine girmek zorundayız, zor olacak belki ama kendine kalınca yarımşar saat kalitesiz uyuyup uyanıyor ve bedeni dinlenmiyor, 4. Ay atağı geçti sayılır, dişi de çıktı artık uyku için de düzene girmemiz lazım çünkü bir ay sonra okullar açılıncaya kadar rutin oluşmuş olmalı ki gözüm arkada kalmasın.. hem desteksiz uyutmaya çalışıyorum hem de hangi saatlerde uyuyup uyanıyor, hangi saatlerde ne kadar uyuyor hep not alıyorum ki yine bedenini yormayım.. uyku eğitmenleri 3. Aydan sonra desteksiz uyku eğitimi veriyor ama ben onun çok sağlıklı olduğunu düşünmediğim için 5. Ayı bekledim.. bakalım bu işten hangimiz galip gelecekGünaydındüzeni şaşmış kuzunun yaaa aslında gündüz de ne güzel uyumuş ama hazır değil demek ki buna şu an
Uyudu mu uyudu muGüno biz de bozulduk zaten aşırı uykum var gücüm sıfır..... Bugün ipek 7 de uyursa 7 de uyicam son kararim.........
Amacım bebeğimi yormak değil yanlış anlaşılmasın, amacım onun ihtiyacı oranında kaliteli uykuyu sağlamak.. zaten artık uyku penceresinin genişlemesi lazım araştırdığım kadarıyla.. 1.5 saatte bir değil 2-2.5 saatte bir uyumaya alışması lazımHep diolar ya bebeklerin yorulması gece güzel uyuyacağı anlamına gelmiyor doğruymuş demek. Gerçi ben uyutmasam ne olacak yarımşar saat uykularıkuş uykusu
![]()
Ben saymadım verdim birkaç kaşık valla cnmdnsnsnsks tek kaşıkla kalmadım yaniTadım yapan anneler ne kadar ksç kaşık tattırdınız? Firu 1 çay kaşığı ile yetinmedi deyarım kabak haşlamıştım versem hepsini yiyecek
![]()
Ben de tek kaşıkla kalmafım acıkçası doğru mu yanlışmı bilmiyorum daBen saymadım verdim birkaç kaşık valla cnmdnsnsnsks tek kaşıkla kalmadım yani
Kiz öğlen 1 e kadar uyumadi essek ağladı durdu Huysuzlugu tavan bu ara... kahvaltisiz ac bir sefil yağmurda dışarı cikardim biraz üstü ıslandı (ben çuk ıslandım) sonra üstünü degistirdim biraz daha takıldık dışarda geldik zor bela uyudu. Çorba yaptim yeni onu içiyorum kahvalti olarak ajxbsjdbjsdjd akşam uykusuna geçince ben de yatcam kısmetseCanım artık bir rutine girmek zorundayız, zor olacak belki ama kendine kalınca yarımşar saat kalitesiz uyuyup uyanıyor ve bedeni dinlenmiyor, 4. Ay atağı geçti sayılır, dişi de çıktı artık uyku için de düzene girmemiz lazım çünkü bir ay sonra okullar açılıncaya kadar rutin oluşmuş olmalı ki gözüm arkada kalmasın.. hem desteksiz uyutmaya çalışıyorum hem de hangi saatlerde uyuyup uyanıyor, hangi saatlerde ne kadar uyuyor hep not alıyorum ki yine bedenini yormayım.. uyku eğitmenleri 3. Aydan sonra desteksiz uyku eğitimi veriyor ama ben onun çok sağlıklı olduğunu düşünmediğim için 5. Ayı bekledim.. bakalım bu işten hangimiz galip gelecekne de olsa patron bebek
Uyudu mu uyudu mu
Amacım bebeğimi yormak değil yanlış anlaşılmasın, amacım onun ihtiyacı oranında kaliteli uykuyu sağlamak.. zaten artık uyku penceresinin genişlemesi lazım araştırdığım kadarıyla.. 1.5 saatte bir değil 2-2.5 saatte bir uyumaya alışması lazıminşallah başarırım
![]()
Ya dolu kaşık alamiyolar zaten ucundan ucundan alip 5-10 kaşık vermis oluyorum toplasan 2 tatlı kaşığı işte anca yiyodur yarısini döküyor sjbdjejd bir şey olmazBen de tek kaşıkla kalmafım acıkçası doğru mu yanlışmı bilmiyorum da![]()
Ahhh yaaa bu aralar hepsi huy değiştirdiKiz öğlen 1 e kadar uyumadi essek ağladı durdu Huysuzlugu tavan bu ara... kahvaltisiz ac bir sefil yağmurda dışarı cikardim biraz üstü ıslandı (ben çuk ıslandım) sonra üstünü degistirdim biraz daha takıldık dışarda geldik zor bela uyudu. Çorba yaptim yeni onu içiyorum kahvalti olarak ajxbsjdbjsdjd akşam uykusuna geçince ben de yatcam kısmetse
Fotoya muhteşem attım duruma değil yanlış anlaşılmasın cndndndnsmkssKiz öğlen 1 e kadar uyumadi essek ağladı durdu Huysuzlugu tavan bu ara... kahvaltisiz ac bir sefil yağmurda dışarı cikardim biraz üstü ıslandı (ben çuk ıslandım) sonra üstünü degistirdim biraz daha takıldık dışarda geldik zor bela uyudu. Çorba yaptim yeni onu içiyorum kahvalti olarak ajxbsjdbjsdjd akşam uykusuna geçince ben de yatcam kısmetse
Ben de sefil halime attin sandim bak görüyor musun sjdhwhhdsjdhhwhsjdbdj bence de bu sefalwtimin icinde muhtesem olan tek şey ipekFotoya muhteşem attım duruma değil yanlış anlaşılmasın cndndndnsmkss
O da halinden mutlu görünüyor sankiBen de sefil halime attin sandim bak görüyor musun sjdhwhhdsjdhhwhsjdbdj bence de bu sefalwtimin icinde muhtesem olan tek şey ipek![]()
Aşırı memnun evde sesi kesilmiyo aglamaktan disardayiz ya izle babam izle boş duvarı bile keyifle izliyor... Yaprak kopartmayi öğrendi snbdhhdjshdjsjdjjd bi de havuç soydum verdim biraz kemirsin biraz oynasın dişine de iyi gelir diye, dün de yeşil soğanın başını vermiştim onu çok sevmedicjwbshwbdjnsjd ağzı soğan kokuyordu kuşumunO da halinden mutlu görünüyor sanki![]()
Ah genişlemese iyi olur bizimkinin yaCanım artık bir rutine girmek zorundayız, zor olacak belki ama kendine kalınca yarımşar saat kalitesiz uyuyup uyanıyor ve bedeni dinlenmiyor, 4. Ay atağı geçti sayılır, dişi de çıktı artık uyku için de düzene girmemiz lazım çünkü bir ay sonra okullar açılıncaya kadar rutin oluşmuş olmalı ki gözüm arkada kalmasın.. hem desteksiz uyutmaya çalışıyorum hem de hangi saatlerde uyuyup uyanıyor, hangi saatlerde ne kadar uyuyor hep not alıyorum ki yine bedenini yormayım.. uyku eğitmenleri 3. Aydan sonra desteksiz uyku eğitimi veriyor ama ben onun çok sağlıklı olduğunu düşünmediğim için 5. Ayı bekledim.. bakalım bu işten hangimiz galip gelecekne de olsa patron bebek
Uyudu mu uyudu mu
Amacım bebeğimi yormak değil yanlış anlaşılmasın, amacım onun ihtiyacı oranında kaliteli uykuyu sağlamak.. zaten artık uyku penceresinin genişlemesi lazım araştırdığım kadarıyla.. 1.5 saatte bir değil 2-2.5 saatte bir uyumaya alışması lazıminşallah başarırım
![]()