2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
IMG_4777.webp

Kızlar diş belirtisi mi bu sizce ya

Benimki geçen ay 63 cm ydi.
Bu ay eşim götürdü 4. ay aşıları için , 60cm ölçmüşler😂
Çekti mi bu çocuk niye itiraz etmedin dedim. Boyunu bilmiyordum dedi 🤦🏻‍♀️ Keşke baba olaydımmmm
🤣🤣🤣 bence de boy işi yalan ya. Hatta baş çevresi de öyle sağlık ocağında başka doktorda başka çıkıyor😂 sağlık ocağının hiçbir şeyine de güvenmiyorum

Günaydın 🌿düzeni şaşmış kuzunun yaaa aslında gündüz de ne güzel uyumuş ama hazır değil demek ki buna şu an
Canım artık bir rutine girmek zorundayız, zor olacak belki ama kendine kalınca yarımşar saat kalitesiz uyuyup uyanıyor ve bedeni dinlenmiyor, 4. Ay atağı geçti sayılır, dişi de çıktı artık uyku için de düzene girmemiz lazım çünkü bir ay sonra okullar açılıncaya kadar rutin oluşmuş olmalı ki gözüm arkada kalmasın.. hem desteksiz uyutmaya çalışıyorum hem de hangi saatlerde uyuyup uyanıyor, hangi saatlerde ne kadar uyuyor hep not alıyorum ki yine bedenini yormayım.. uyku eğitmenleri 3. Aydan sonra desteksiz uyku eğitimi veriyor ama ben onun çok sağlıklı olduğunu düşünmediğim için 5. Ayı bekledim.. bakalım bu işten hangimiz galip gelecek 😂😂😂 ne de olsa patron bebek 🥰🥰
Güno biz de bozulduk zaten aşırı uykum var gücüm sıfır..... Bugün ipek 7 de uyursa 7 de uyicam son kararim.........
Uyudu mu uyudu mu 😂😂😂
Hep diolar ya bebeklerin yorulması gece güzel uyuyacağı anlamına gelmiyor doğruymuş demek. Gerçi ben uyutmasam ne olacak yarımşar saat uykuları 🫤 kuş uykusu🙂
Amacım bebeğimi yormak değil yanlış anlaşılmasın, amacım onun ihtiyacı oranında kaliteli uykuyu sağlamak.. zaten artık uyku penceresinin genişlemesi lazım araştırdığım kadarıyla.. 1.5 saatte bir değil 2-2.5 saatte bir uyumaya alışması lazım 😌inşallah başarırım 🥰🥰

Canım artık bir rutine girmek zorundayız, zor olacak belki ama kendine kalınca yarımşar saat kalitesiz uyuyup uyanıyor ve bedeni dinlenmiyor, 4. Ay atağı geçti sayılır, dişi de çıktı artık uyku için de düzene girmemiz lazım çünkü bir ay sonra okullar açılıncaya kadar rutin oluşmuş olmalı ki gözüm arkada kalmasın.. hem desteksiz uyutmaya çalışıyorum hem de hangi saatlerde uyuyup uyanıyor, hangi saatlerde ne kadar uyuyor hep not alıyorum ki yine bedenini yormayım.. uyku eğitmenleri 3. Aydan sonra desteksiz uyku eğitimi veriyor ama ben onun çok sağlıklı olduğunu düşünmediğim için 5. Ayı bekledim.. bakalım bu işten hangimiz galip gelecek 😂😂😂 ne de olsa patron bebek 🥰🥰

Uyudu mu uyudu mu 😂😂😂

Amacım bebeğimi yormak değil yanlış anlaşılmasın, amacım onun ihtiyacı oranında kaliteli uykuyu sağlamak.. zaten artık uyku penceresinin genişlemesi lazım araştırdığım kadarıyla.. 1.5 saatte bir değil 2-2.5 saatte bir uyumaya alışması lazım 😌inşallah başarırım 🥰🥰
Kiz öğlen 1 e kadar uyumadi essek ağladı durdu Huysuzlugu tavan bu ara... kahvaltisiz ac bir sefil yağmurda dışarı cikardim biraz üstü ıslandı (ben çuk ıslandım) sonra üstünü degistirdim biraz daha takıldık dışarda geldik zor bela uyudu. Çorba yaptim yeni onu içiyorum kahvalti olarak ajxbsjdbjsdjd akşam uykusuna geçince ben de yatcam kısmetse

Eklentiler

• IMG_20250807_144026.webp
    IMG_20250807_144026.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 35
Kiz öğlen 1 e kadar uyumadi essek ağladı durdu Huysuzlugu tavan bu ara... kahvaltisiz ac bir sefil yağmurda dışarı cikardim biraz üstü ıslandı (ben çuk ıslandım) sonra üstünü degistirdim biraz daha takıldık dışarda geldik zor bela uyudu. Çorba yaptim yeni onu içiyorum kahvalti olarak ajxbsjdbjsdjd akşam uykusuna geçince ben de yatcam kısmetse
Ahhh yaaa bu aralar hepsi huy değiştirdi 🥹🥹🥹

Fotoya muhteşem attım duruma değil yanlış anlaşılmasın cndndndnsmkss

O da halinden mutlu görünüyor sanki 😂😂😂🧿🧿🧿
Aşırı memnun evde sesi kesilmiyo aglamaktan disardayiz ya izle babam izle boş duvarı bile keyifle izliyor... Yaprak kopartmayi öğrendi snbdhhdjshdjsjdjjd bi de havuç soydum verdim biraz kemirsin biraz oynasın dişine de iyi gelir diye, dün de yeşil soğanın başını vermiştim onu çok sevmedicjwbshwbdjnsjd ağzı soğan kokuyordu kuşumun 😆😆😆

Eklentiler

• IMG_20250807_144747.webp
    IMG_20250807_144747.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20250807_144717.webp
    IMG_20250807_144717.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 34

Uyudu mu uyudu mu 😂😂😂

Ah genişlemese iyi olur bizimkinin ya🥲 valla teneffüs gibi geliyor bana zaten teneffüs kadar uyuyor 😀

Back
X