2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ya şakaya vuruyor hemen benim bal gibi kızım var felan diyor ciddi ciddi alındığımı söyleyince de yok artık saçmalama kocaman kadın oldun annesin sen küçücük bebeği mi kıskandın diyor ☹️
Ay şaka gibi ya anlamadım hiç canım :( inşallah bir an önce eski haline döner. Sen de boşla onu bakalım hiç pas verme

Ay şaka gibi ya anlamadım hiç canım :( inşallah bir an önce eski haline döner. Sen de boşla onu bakalım hiç pas verme
Aynen öyle yapıyorum artık bütün günlerimi dışarıda plan yaparak doldurdum onun eve geleceği saatte geliyorum eve de tam birlikte giriyoruz, oh gezicem kızımla artık, kendisinin gezmesine de izin vermiyorum artık bugün arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış izin vermedim, oh olsun

Aynen öyle yapıyorum artık bütün günlerimi dışarıda plan yaparak doldurdum onun eve geleceği saatte geliyorum eve de tam birlikte giriyoruz, oh gezicem kızımla artık, kendisinin gezmesine de izin vermiyorum artık bugün arkadaşlarıyla dışarı çıkacakmış izin vermedim, oh olsun
İyi yapıyosun kız akıllansın bakalım

Ay konuştum yaaa, salağa yatıyor resmen bilmiyorum ya sanki artık beni sevmiyor gibi hissediyorum açıkçası laf anlatmaktan da yoruldum kendi hayatıma bakıyorum artık kızımla kpss ye calisicam sırf eşimin bu ilgisiz tavırları yüzünden kendi mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum artık kızımla birlikte
en iyisini yaparsın kuzu cocuktan sonra bence roller sarsılınca çok fazla değişim oluyor ve erkekler tuhaflaşıyor bence bende de kv sorunu var bi onlarla ugrasıyorum bi yandan bebek bi yandan eşim çocuktan önce kv ile sorun yoktu cocuk dogdu sorunlar basladı resmen eş anlayışlı olması şart yoksa sorunlar çığ gibi büyüyor erkekler bazı şeyleri göremiyor anlatsan da bazı şeyleri anlamıyorlar malesef yazılımsal sorun bence🤣

Bacılarrr bebisler için tercih ettiğiniz önerdiğiniz oyuncak var mı bebenin ilgisini çekecek benim kız renkli ışıklı şeylere bakıyor sürekli de sizin kullandığınız varsa ne gibi bisey alayım sizce

en iyisini yaparsın kuzu cocuktan sonra bence roller sarsılınca çok fazla değişim oluyor ve erkekler tuhaflaşıyor bence bende de kv sorunu var bi onlarla ugrasıyorum bi yandan bebek bi yandan eşim çocuktan önce kv ile sorun yoktu cocuk dogdu sorunlar basladı resmen eş anlayışlı olması şart yoksa sorunlar çığ gibi büyüyor erkekler bazı şeyleri göremiyor anlatsan da bazı şeyleri anlamıyorlar malesef yazılımsal sorun bence🤣
Hahhah evet yaaa varya yani bebeği olup da evliliğinde sorun yaşamayan birini duymadım yani sanki ne varsa ne güzel melekler gibi bebislerimiz oldu ama problemler büyüdü neyse iyiki varlar problemler de zamanla aşılacak insaAllah

Bacılarrr bebisler için tercih ettiğiniz önerdiğiniz oyuncak var mı bebenin ilgisini çekecek benim kız renkli ışıklı şeylere bakıyor sürekli de sizin kullandığınız varsa ne gibi bisey alayım sizce
Valla benimki oyuncaktan çok saçma sapan ev aletlerinden hoşlanıyor 🤦‍♀️😅 ama şu hışırtılı bez kitaplar varya onlar baya iyi oyalıyor bir de rahat rahat ağzına alabildiği için

Zorlamiyorum ya havucu çok sevmedi vermedim o gün daha sonra ki gün tekrar denedim bu sefer puturunu daha az tuttum yedi ama yine severek değil daha sevdiği sağlıklı alternatiflerle gecirirm diye düşünüyorum kabak aldim yine bir tane markete küfür eder gibi smdnjsbdjdjdjjdjd bugün vermedim bir şey yarin kabak veririm yine ara ara tekrar denenebilir farklı şekillerde severler belki
oturabiliyor mu büşra?

Ya kızlar bisi sorcam benim bebik de destekli oturtayım diyorum öne düşüyor iki büklüm oluyor sırtını bir türlü dik tutamıyor ya 5 ay 10 günlük normal mi
Ben öyle yastiklari koyarak cok oturtmadim kucağımda oturuyor genelde komple desteklemiyorum önden destek veriyorum biraz zaten elini kolunu koluma attığı için dik duruyor. Senin dediğin gibi yapsam İpek de devrilir bence 😆

Tek sevdiği oyuncak kitap tırtıl

Ben öyle yastiklari koyarak cok oturtmadim kucağımda oturuyor genelde komple desteklemiyorum önden destek veriyorum biraz zaten elini kolunu koluma attığı için dik duruyor. Senin dediğin gibi yapsam İpek de devrilir bence 😆
Bende kucağımda oturtuyorum kafasını önüne getiriyor kıyafetini yemeye çalışıyor yada benim elimi zorla diklestiriyorum yine aynı ek gıdaya başlamak istiyorum ama bu sekilde oturunca nasıl başlıcamhic Bilmiyorum

Amcası(asker) , amcasinin kankisi(asker) ipege su silahı, tank, itfaiye arabasi, minisodsn peluş ipekten büyük bir uyku (güya) kankisi almışlar bugün sjxhwhdbjsbdbdjdjdd kızım üzgünüm bwrbie ile oynayamicaksin.... Bende şuan çıngıraklar var başka oek bir şey yok ilgisini poşet, plastik şişeler ve ıslak mendil falsn çekiyor paketli şeyler vs onlarla oynamayi seviyor..... Biraz daha büyüsün yaşına göre alırım dedim şuan ses yapan şeylere ilgi duyuyor

Yamuluyor benim bebe ya normal dimi sağa sola😀
Normal ya bu mama sandalyesinin kemeri boynuna geliyor hatta sürekli düzeltiyorum ben de :(((( oturduğu yere sirttan yanlara büyük bol tisortlerimden sokuyorum ki yana yamulmasin çok düzgün otursun boşlukta kalmasin bir yeri diye 😆😆

Bende kucağımda oturtuyorum kafasını önüne getiriyor kıyafetini yemeye çalışıyor yada benim elimi zorla diklestiriyorum yine aynı ek gıdaya başlamak istiyorum ama bu sekilde oturunca nasıl başlıcamhic Bilmiyorum
Bence dene kiyafetini yemeğe çalıştığı için yamuluyodur şimdi kaşığı falan ondan yemek geldiğini anlayınca sana dikkat eder dahs dik durur belki

Aynen öyle en dik bu hemen ayak parmaklarına gidiyor öne gidiyor ayaklarına bakmak için bugün yoğurt vercem çocuk ayaklarından ayrılmıyor😀

Eklentiler

• IMG_9041.webp
    IMG_9041.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 30
Aynen öyle en dik bu hemen ayak parmaklarına gidiyor öne gidiyor ayaklarına bakmak için bugün yoğurt vercem çocuk ayaklarından ayrılmıyor😀
Mama sandalyesinde ayaklarini göremediği için öne dusmuyo ama yastiklarla destekleyinxe ayaklarına eğildiği için yıkılıyor direkt normal bacilar 🥹 yavaş yavaş alisacaklar minnoşlar 🤗🤗

Back
X