2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Doktor bi şey demedi ama sağlık ocağından öyle dediler yapay zekaya sordum ben de o inek sütü falan için geçerli diyor anne sütü için önemli depil ne zaman verildiği diye. Benimki de sık emiyor uymaya çalıştım ama aç olunca kusuyor ya ilacı
Kusmasin diye olabilir gazi tam çıkmayınca kusuyor ya arada belki o yüzden demişlerdir

Ben de pek dikkat edemicem boşa gidiyor ilaç öyle ardından su da veriyorum ben siz veriyor musunuz
Peşine çay kaşığı ile su ver dedi ağzı temizlensin diye ama kaşıkla zor oldu zaten tadimlara da başladığım için kucuk bot cam avent biberonu vardi onla veriyorum suyu minicik emip birakiyo zaten yeto

Kızlar bebişle tatilr giden var mı ne aldınız ne yaptınız neler lazım güneş kremi vs kullandınız mı

Peşine çay kaşığı ile su ver dedi ağzı temizlensin diye ama kaşıkla zor oldu zaten tadimlara da başladığım için kucuk bot cam avent biberonu vardi onla veriyorum suyu minicik emip birakiyo zaten yeto
Ben de biberonla vermeyi düşünmüştüm ama ne kadar içer bilemedim diye vermemiştim deneyeyim

IMG_20250811_001520_740.webp
IMG_20250811_001520_660.webp

Kızlar annem akşam fark etti üst azı dişler bu şekil şiş. Diş midir ya çok şaşırdım görünce. Ateşi yok irin ya da kötü koku yok enfeksiyon diyebilmem için

Eki Görüntüle 3628585 Eki Görüntüle 3628586

Kızlar annem akşam fark etti üst azı dişler bu şekil şiş. Diş midir ya çok şaşırdım görünce. Ateşi yok irin ya da kötü koku yok enfeksiyon diyebilmem için
Bizimki de öyle kabarık canım. Diş çıkarma sırası da değişebiliyormuş belki onla alakalıdır hiç doktora sormak aklıma gelmedi. Yarın fotoğraf çekeyim benimki de durursa

Kızlar bebişle tatilr giden var mı ne aldınız ne yaptınız neler lazım güneş kremi vs kullandınız mı
6 aydan önce önerilmiyor dedi eczacı kullanmadım. Sabah 11 e kadar akşam 17:00 den sonra çıkın diyorlar ona dikkat et mutlaka hatta daha erken ve daha geç dışarı çıkmak mantıklı aşırı sıcak çünkü.
İlk gittiğimizde beni güneş çarptı ama çok şükür bebeğimi korumuşum ikimizde gölgedeydik halbuki muhtemelen gidiş gelişte bebek arabası korudu onu dikkat etmek lazım
Şapka simit biberon mama termos havlu bebek mayosu müslinler taşınabilir yatağı bezi yedek kıyafetleri oyuncakları ve şapkası
6. Aya yaklaştılar artık güneş kremini bi sormak lazım doktora. Ben eczacıya bunu sorduğumda 2,5 aylıktı bebeğim

Ben de biberonla vermeyi düşünmüştüm ama ne kadar içer bilemedim diye vermemiştim deneyeyim
Yani ölçüsü var üstünde ama bakmiyorum bile bir iki cukcuk yaptiktan sonra alıyorum sjbdbdndjsj çay kaşığı cekiyodur fazlasini bilmem de 😂

6 aydan önce önerilmiyor dedi eczacı kullanmadım. Sabah 11 e kadar akşam 17:00 den sonra çıkın diyorlar ona dikkat et mutlaka hatta daha erken ve daha geç dışarı çıkmak mantıklı aşırı sıcak çünkü.
İlk gittiğimizde beni güneş çarptı ama çok şükür bebeğimi korumuşum ikimizde gölgedeydik halbuki muhtemelen gidiş gelişte bebek arabası korudu onu dikkat etmek lazım
Şapka simit biberon mama termos havlu bebek mayosu müslinler taşınabilir yatağı bezi yedek kıyafetleri oyuncakları ve şapkası
6. Aya yaklaştılar artık güneş kremini bi sormak lazım doktora. Ben eczacıya bunu sorduğumda 2,5 aylıktı bebeğim
6 aydan sonra güneş kremine ok diyolar zaten aynen. Bizim de 28 inde 6 ya giriyoruz ama 6. Ay asisisndan sonra günü birlik gidip geliriz belki. Zaten 6 demesinin sebebi aşılar diye biliyorum 🥹 zatürre falan da vuruluyorlar ya korusun iyice diye öncesinde istemiyoruz dedi doktoru. Havalar da bu ay içinde olduğu kadar yakıcı olmaz diye düşünüyorum 🫠 carpmaz yani inşallah snndnsndjd su da ısınmıştır artık yeterince 😂 6 dan önce gidicektik ama suya da giremicek boşa kavrulmasin dedik ndbxbdbdndx

Muhtemelen dışarı çıkamayacağız zaten de 😀 teşekkür ederim canım 🤗

Back
X