- 1 Şubat 2019
- 445
- 492
- 103
- Konu Sahibi elektroforez
- #45.841
Depremi hissettiniz mi kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sahile kaçtık biz zaten çıkacaktık denk geldiDepremi hissettiniz mi kizlar
Kusmasin diye olabilir gazi tam çıkmayınca kusuyor ya arada belki o yüzden demişlerdirDoktor bi şey demedi ama sağlık ocağından öyle dediler yapay zekaya sordum ben de o inek sütü falan için geçerli diyor anne sütü için önemli depil ne zaman verildiği diye. Benimki de sık emiyor uymaya çalıştım ama aç olunca kusuyor ya ilacı
Peşine çay kaşığı ile su ver dedi ağzı temizlensin diye ama kaşıkla zor oldu zaten tadimlara da başladığım için kucuk bot cam avent biberonu vardi onla veriyorum suyu minicik emip birakiyo zaten yetoBen de pek dikkat edemicem boşa gidiyor ilaç öyle ardından su da veriyorum ben siz veriyor musunuz
Dolu dolu vermedikten sonra artık çok da fark edeceğini sanmıyorum çünkü mideleri de Yenidoğan kadaeki gibi değil minicik zaten verilse de olur verilmese de wknsjsjskEvet arkadasimin doktoru da su verin demis sanirim net bi doğru yok bu konuda![]()
Ebebekteydik birileri spotlar sallandi diyince çıktık magazadan ama herkes rutin devam ediyodu hissetmedik sjsbsjdd kp evdeymiş beşik gibi salladi diyoDepremi hissettiniz mi kizlar
Ben de biberonla vermeyi düşünmüştüm ama ne kadar içer bilemedim diye vermemiştim deneyeyimPeşine çay kaşığı ile su ver dedi ağzı temizlensin diye ama kaşıkla zor oldu zaten tadimlara da başladığım için kucuk bot cam avent biberonu vardi onla veriyorum suyu minicik emip birakiyo zaten yeto
İlacın ardından değil de gün içinde veriyorum. Artık öyle bir seviyor ki suyu görünce heyecanlanıyor ağzını açıyor hemen kaşıkla veriyorumBen de pek dikkat edemicem boşa gidiyor ilaç öyle ardından su da veriyorum ben siz veriyor musunuz
Bendim belki dkdldldkAz önce markette kadın lahmacuncuyu aradı soğansız lahmacun var mı dedi kckcm o geldi aklıma
Bizimki de öyle kabarık canım. Diş çıkarma sırası da değişebiliyormuş belki onla alakalıdır hiç doktora sormak aklıma gelmedi. Yarın fotoğraf çekeyim benimki de durursaEki Görüntüle 3628585 Eki Görüntüle 3628586
Kızlar annem akşam fark etti üst azı dişler bu şekil şiş. Diş midir ya çok şaşırdım görünce. Ateşi yok irin ya da kötü koku yok enfeksiyon diyebilmem için
6 aydan önce önerilmiyor dedi eczacı kullanmadım. Sabah 11 e kadar akşam 17:00 den sonra çıkın diyorlar ona dikkat et mutlaka hatta daha erken ve daha geç dışarı çıkmak mantıklı aşırı sıcak çünkü.Kızlar bebişle tatilr giden var mı ne aldınız ne yaptınız neler lazım güneş kremi vs kullandınız mı
Yani ölçüsü var üstünde ama bakmiyorum bile bir iki cukcuk yaptiktan sonra alıyorum sjbdbdndjsj çay kaşığı cekiyodur fazlasini bilmem deBen de biberonla vermeyi düşünmüştüm ama ne kadar içer bilemedim diye vermemiştim deneyeyim
İki tarafta da var kesin diş bence deEki Görüntüle 3628585 Eki Görüntüle 3628586
Kızlar annem akşam fark etti üst azı dişler bu şekil şiş. Diş midir ya çok şaşırdım görünce. Ateşi yok irin ya da kötü koku yok enfeksiyon diyebilmem için
6 aydan sonra güneş kremine ok diyolar zaten aynen. Bizim de 28 inde 6 ya giriyoruz ama 6. Ay asisisndan sonra günü birlik gidip geliriz belki. Zaten 6 demesinin sebebi aşılar diye biliyorum6 aydan önce önerilmiyor dedi eczacı kullanmadım. Sabah 11 e kadar akşam 17:00 den sonra çıkın diyorlar ona dikkat et mutlaka hatta daha erken ve daha geç dışarı çıkmak mantıklı aşırı sıcak çünkü.
İlk gittiğimizde beni güneş çarptı ama çok şükür bebeğimi korumuşum ikimizde gölgedeydik halbuki muhtemelen gidiş gelişte bebek arabası korudu onu dikkat etmek lazım
Şapka simit biberon mama termos havlu bebek mayosu müslinler taşınabilir yatağı bezi yedek kıyafetleri oyuncakları ve şapkası
6. Aya yaklaştılar artık güneş kremini bi sormak lazım doktora. Ben eczacıya bunu sorduğumda 2,5 aylıktı bebeğim
Muhtemelen dışarı çıkamayacağız zaten de6 aydan önce önerilmiyor dedi eczacı kullanmadım. Sabah 11 e kadar akşam 17:00 den sonra çıkın diyorlar ona dikkat et mutlaka hatta daha erken ve daha geç dışarı çıkmak mantıklı aşırı sıcak çünkü.
İlk gittiğimizde beni güneş çarptı ama çok şükür bebeğimi korumuşum ikimizde gölgedeydik halbuki muhtemelen gidiş gelişte bebek arabası korudu onu dikkat etmek lazım
Şapka simit biberon mama termos havlu bebek mayosu müslinler taşınabilir yatağı bezi yedek kıyafetleri oyuncakları ve şapkası
6. Aya yaklaştılar artık güneş kremini bi sormak lazım doktora. Ben eczacıya bunu sorduğumda 2,5 aylıktı bebeğim