2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de tek kaşıkla kalmafım acıkçası doğru mu yanlışmı bilmiyorum da
Ben az bi porsiyon verdim valla bi çay kaşığıyla ne olduğunu bile anlamadı zaten bi yemek kaşığı kadar vermişimdir dokunmqdı yarı aç yarı tokken verdim hep

Bugğn yoğurt verdim 2. Gündü. Bi tatlı kaşığı aslında yemesi gerekiyordu ama istemedi zorlamadım ben de. Sizler nasıl yapıyorsunuz yemek istemediğinde? Aradan süre geçince tekrar deniyor musunuz?

Vaveylay nerdesin kızzzz yine kayboldunn cmmcmcdmmsms
Ayy ben varya buraya girmeyi unutuyorum yaa anca bildirim gelince aklıma geliyorrr Ben feci durumdayım bebis büyüdükçe bakimi zorlaştı iyice evin içinde deliriyorum sürekli eşime sarıyorum aramız acayip bozuldu kedi köpek gibi olduk çok üzülüyorum yaa sizde de öyle mi yoksa sorun bende mi

Kızlar neler yaptınız benim bebisle günler nası geçiyo anlamıyorum valla kafamı kaşıcak vaktim yok size bisey danısmaya geldim acaba aynı seyi yasayan var mı diye martta doğum yaptım sezeryan ile ama karnımda böyle kıpırtılar hissediyorum gebelik falan değil adetim geliyo ama cok tuhaf rahatsız ediyor beni seğiriyor gibi hissediyorum böyle benim gibi olan var mı niye olur böyle bisey

Çok normal canım bebiş sürekli ilgi istiyor kendimize vakit ayıramıyoruz doğal olarak eşlere sarıyoruz cndmdndmd merak etme yalnız değilsin alttan almaya çalışın birbirinizi ancak öyle düzeliyor biraz, oturun konuşun güzelce bebişin seni çok yorduğunu anlat akşamları biraz o alsın sen duş al rahatla ayrı kal biraz daha iyi olur. Biz de çok sık kavga ediyorduk hala ara ara oluyor ama destek oluyor alttan alıyoe beni sağolsun sonra konuşup hallediyoruz

Nedenini bilmiyorum ama arada bana da oluyor bu

Bugğn yoğurt verdim 2. Gündü. Bi tatlı kaşığı aslında yemesi gerekiyordu ama istemedi zorlamadım ben de. Sizler nasıl yapıyorsunuz yemek istemediğinde? Aradan süre geçince tekrar deniyor musunuz?
Zorlamiyorum ya havucu çok sevmedi vermedim o gün daha sonra ki gün tekrar denedim bu sefer puturunu daha az tuttum yedi ama yine severek değil daha sevdiği sağlıklı alternatiflerle gecirirm diye düşünüyorum kabak aldim yine bir tane markete küfür eder gibi smdnjsbdjdjdjjdjd bugün vermedim bir şey yarin kabak veririm yine ara ara tekrar denenebilir farklı şekillerde severler belki

Valla ipek de bu ara dellenmiş kocamı göremiyorum bile çalışmaktan ben de evde bakamadigim için dışarı çıkıyoruz en azından daha oyalanabiliyor.....

Vajinal doğurdum bende de oluyo ve o kadar korktum ki bi ara regl olmamistim da henüz nwbdjebdjshdjdbd kalbim totomda attı resmen ama bağırsak şeylero büyük ihtimalle onla rda rutinine dönmeye çalışıyordur diye düşünüyorum

Ya bizde sorun şu eşim bebeğe aşırı ilgi gösteriyor ama beni tamamen unuttu, beni görmüyor görmezden geliyor varsa yoksa kızı, ilk başta iyi bisi gibi duruyor ama zamanla aşırı zoruma gitmeye başladı artık

Bunu konuştun mu eşinle bacikom erkolar biraz şey..... Dümdüz söylemeyince anlamıyorlar

Bunu konuştun mu eşinle bacikom erkolar biraz şey..... Dümdüz söylemeyince anlamıyorlar
Ay konuştum yaaa, salağa yatıyor resmen bilmiyorum ya sanki artık beni sevmiyor gibi hissediyorum açıkçası laf anlatmaktan da yoruldum kendi hayatıma bakıyorum artık kızımla kpss ye calisicam sırf eşimin bu ilgisiz tavırları yüzünden kendi mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum artık kızımla birlikte

geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum yine erkekler diyorum doğumdan sonra psikolojik sıkıntılar yaşıyorlar asla haklı görmüyorum çünkü olan asil pwikolojisi bozulan bize oluyor bence. Ellerinden kayana kadar böyle devam etsinler tamamen kayıp gidince biz de bosverince düzeltmeye çalışsınlar sanki geri dönüşü oluyormus gibi inşallah tez zamanda hatasini anlar bu konuda canim sen de bu süreçte kendi mutlu olduğun şeylerle ilgilen en iyisini yaparsın boşver, senden gelen ilginin eksikligini fark edince de sen salağa yatarsin

Aynen öyle valla artık hiç umursamıyorum başlarda çok üzüldüm ağladım sonra da dedim ki bananeee kendi eden kendi bulur umrumda değil

Aynen öyle valla artık hiç umursamıyorum başlarda çok üzüldüm ağladım sonra da dedim ki bananeee kendi eden kendi bulur umrumda değil
Ayy bu erkekler yaaa senin onun çocuğunu doğuruyorsun biryerlerini yırtıyorsun, insan demez mi bu kadın benim için bu acılara katlandı sen de onu görmezden gel, o empati yapamıyorsa sen de ona sana davrandığı gibi davran, yok say bakalım nasıl tepki verecek.. nefret ediyorum bu tarz bencilliklerden yaaa

Evet yaa maalesef öyle hiç böyle bilmezdim eşimi ama çocuktan sonra çok değişti

Sebep olarak ne diyor canım? Mesela başlarda bana da eşim benmlr ilgilenmiyorsun diyordu konuştuk çözdük dikkat ediyoruz ikimiz de
Ya şakaya vuruyor hemen benim bal gibi kızım var felan diyor ciddi ciddi alındığımı söyleyince de yok artık saçmalama kocaman kadın oldun annesin sen küçücük bebeği mi kıskandın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…