- 24 Nisan 2024
- 1.221
- 1.280
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.541
Yaa minnoş demekki hepsi aynıymış bende artık korkmaya başlamıştım bu çocukta birsey mi var diyeAynen öyle en dik bu hemen ayak parmaklarına gidiyor öne gidiyor ayaklarına bakmak için bugün yoğurt vercem çocuk ayaklarından ayrılmıyor
Ben de oturtuyorum destekli olacak şekilde, koltukaltlarına yastık koyuyorum ama o da öne doğru eğiliyor.. başını dik tutabilmesi zaten oturmaya hazır olduğunun belirtisi canım, henüz nasıl oturacaklarını bilmediklerinden oluyorYa kızlar bisi sorcam benim bebik de destekli oturtayım diyorum öne düşüyor iki büklüm oluyor sırtını bir türlü dik tutamıyor ya 5 ay 10 günlük normal mi
EhehehYamuluyor benim bebe ya normal dimi sağa sola
Kız maşallahAynen öyle en dik bu hemen ayak parmaklarına gidiyor öne gidiyor ayaklarına bakmak için bugün yoğurt vercem çocuk ayaklarından ayrılmıyor
Dedi ve bu saat oldu hala yatmadıKiz öğlen 1 e kadar uyumadi essek ağladı durdu Huysuzlugu tavan bu ara... kahvaltisiz ac bir sefil yağmurda dışarı cikardim biraz üstü ıslandı (ben çuk ıslandım) sonra üstünü degistirdim biraz daha takıldık dışarda geldik zor bela uyudu. Çorba yaptim yeni onu içiyorum kahvalti olarak ajxbsjdbjsdjd akşam uykusuna geçince ben de yatcam kısmetse
Bizde öyleyiz halbuki eskiden etle tırnak gibiydik birbirimizi çok seviyoruz ama her konu da tartışabiliyoruz şuan eski ilişkimizi özlediğim için bu hafta eşime de biraz ilgi gösterdim biraz düzeldik gibi hatta bana bu akşam ben sana sarılmaya bile korkuyorum dedi herşeye tepki gösteriyorsun dedi sanırım ben farkında olmadan biraz uzaklaştım eşimdenAyy ben varya buraya girmeyi unutuyorum yaa anca bildirim gelince aklıma geliyorrrBen feci durumdayım bebis büyüdükçe bakimi zorlaştı iyice evin içinde deliriyorum sürekli eşime sarıyorum aramız acayip bozuldu kedi köpek gibi olduk çok üzülüyorum yaa sizde de öyle mi yoksa sorun bende mi
Şifa olsun kuzuya canımÇok teşekkürler canım benimss aldım ben de
Dişe benziyor parmağını sürttüğünde bir sertlik geliyor mu canım geliyorsa diştirEki Görüntüle 3627322
Kızlar diş belirtisi mi bu sizce ya
Benimde doktor bir tatlı kaşığı dedi ama geçmiştirTadım yapan anneler ne kadar ksç kaşık tattırdınız? Firu 1 çay kaşığı ile yetinmedi deyarım kabak haşlamıştım versem hepsini yiyecek
Ahaha analık doysun bebemBen saymadım verdim birkaç kaşık valla cnmdnsnsnsks tek kaşıkla kalmadım yani
Benimki de çok salanıyor kafayı da sallıyor hala öne doğru düşüyor hepYamuluyor benim bebe ya normal dimi sağa sola
Bir şey dicem bebekleriniz erkek mi sjsjs benim kızım bunu babasına yapıyo daAynısından yatak odasi versiyonu kabdhsbdhhsjd odaya girince ağlıyor nsbdhwbdjsjsbdj
Gündüz çok uyuyan bebek dinlenmiş bebek olarak düşünmeyin diyor doktorlar gündüz uykuları gece uyku düzenini bozarmış. Ve uyku saatinden önce 1-1.5 saat uyanık kalsın diyorlar. Gündüz 3 uyku yarim saat yapıyor kızımherkese gğüünaydııınnnnsabahın 5’inde yavrusu uyanmış ve uyumamış, halen daha uyumamaya direnen bir yavru anası var burda dün ilk defa bir şey denedim, gündüz uykusunu 3’e düşürdüm, öğle ve ikindi uykularında 2’şer saat uyudu.. amaaaa gece uykusuna 22’de zor geçti.. mahvetti beni, gece boyu da kımıl kımıldı şimdi de ne istediğini bilmiyor
Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum yaa bende çok agrasiflestim eşim belki de ondan uzaklsti benden bilemiyorum, umarım en kısa zamanda düzeltirizBizde öyleyiz halbuki eskiden etle tırnak gibiydik birbirimizi çok seviyoruz ama her konu da tartışabiliyoruz şuan eski ilişkimizi özlediğim için bu hafta eşime de biraz ilgi gösterdim biraz düzeldik gibi hatta bana bu akşam ben sana sarılmaya bile korkuyorum dedi herşeye tepki gösteriyorsun dedi sanırım ben farkında olmadan biraz uzaklaştım eşimden
Günaydın canımGündüz çok uyuyan bebek dinlenmiş bebek olarak düşünmeyin diyor doktorlar gündüz uykuları gece uyku düzenini bozarmış. Ve uyku saatinden önce 1-1.5 saat uyanık kalsın diyorlar. Gündüz 3 uyku yarim saat yapıyor kızım
tamamen soy canım bezi kalsın sadece, ortamı da üşümeyeceği kadar havalandır biraz.. ara sıra ellerini ayaklarını yüzünü yıka bakalım.. Ateş düşürücü rahatlatır 15 dkya.. ateşi düşmeye başlayınca zıbın giydir sadece yeterli olur diye düşünüyorumOf 6. Ay asilarini olduk bugun ve atesimiz cikti. Ates dusurucutu hep daha erken verirdim bu sefer nedense iyice cikmasini bekledim atesinin. 38 i gecti. Verdim biraz oldu ama baska ne yapiyim? Zibinin alti acikti yukaroya cikmis, ciplak olan yerler daha dusuk derece, tamamen soymak iyi mi gelir kotu mu?
Uyandığında bi bakayımDişe benziyor parmağını sürttüğünde bir sertlik geliyor mu canım geliyorsa diştir
Ben de ekimde baslayacagim düşündükçe afakanlar basıyorBende anneme bıraktım aşısını yaptırıp aklım hep evde..aaah aah yavrucagım calısan anne olmak coook zor….
Kolay dıyıp yalan soyleyemem canım ben temmuzda basladım,hala alısamadım.ama çok daha guzel olacak hersey az buyusunlerdeBen de ekimde baslayacagim düşündükçe afakanlar basıyor
Var ya doğru jsbsjbsjsjdjdj noldu sonra soyleyeyim 8 gibi uyudu 10 a ben uyuyacaktim salonda kamerayi acip yatayim ağlarsa duyarim dedim.... Bu şekildeydi... Gittim düzeltmeye ters cevirdim uyandi agladi durdu emzirdim bir şekilde yine uyuttum saat oldu 10.30 ben odadan çıkana kadar tekrar açtım ksmerayi bari 1 saat uyuyaim diye uzandim. Yine dönmüş sndbwjndjebdj kafami koyup yatamadim ya burnunu kapatiyorsa diye gittim yine yanina sırtına dokunmamla kendini geri atti ve sırt üstü dönmüş oldu...... Gece de 4-5 defa uyandik herhalde sayamadim beynim aktıDedi ve bu saat oldu hala yatmadıbende her sabah gece erkenden yatıcam desem de 2-3 leri buluyor uyumam
Benimki kiz ejxbsjndsjBir şey dicem bebekleriniz erkek mi sjsjs benim kızım bunu babasına yapıyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?