2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Araya meyve koycam ben galiba yaaa ndndjdjd
Domates 7-8 aydan sonra veriliyormkş

Araya meyve koycam ben galiba yaaa ndndjdjd
Domates 7-8 aydan sonra veriliyormkş
Tüh ben de oturup karşılıklı menemen ne zaman yeriz diye dusunuyordum sjdbwhbdjsbdjehdj üzdü ben keyve öğünü günü falan değil de arada işte emcukletiyorum seftali ve karpuzu denedik belki kavun deneriz

Tüh ben de oturup karşılıklı menemen ne zaman yeriz diye dusunuyordum sjdbwhbdjsbdjehdj üzdü ben keyve öğünü günü falan değil de arada işte emcukletiyorum seftali ve karpuzu denedik belki kavun deneriz
Kavun karpuz ben de denetmiştim ama öğün olarak elma armut muz vericem bi ara bakaljmmm
Nxndnsnajak sabret az daha şubatta biri menemen yapıp yedirmişti ya o geldi aklıma maşallah mdndnsnsjaü

Dogurdugumdan beri onune gelen bana oyle yap boyle yapma diyip duruyo bebekle ilgili.
Yok emzir yok uyut anamla kocam en ufak detaya kadar bana karisip emir veriyolar benim beynim yokmus gibi. Ben de artik beyinsiz oldum bana verilen emirlere itaat edip kendim karar almiyorum bana yagdirilan emirlere gore bebege bakiyorum o yuzden kendi bebegim degilmis gibi hissetmeye basladim. Bebegim de yuzume bakmiyo kucagimda mizirdiyo beni sevmiyo artik sadece baskalarina gulup oynuyo. Cok canim sikkin cok mutsuzum cok seyler var anlatmak istedigim ama anlatacak kimsem yok. Olesim var ama bebege kim bakacak iste mecbur yasamak zorundayim. Evlendigime ayri cocuk yaptigima ayri pismanim. Dogduguma bin pismanim.

Kimseyi dinleme canım hepimize akıl veren karışan çok inanki ben de çok zorbalandım ama çocuğun için en iyisini sen bilirsin sen yaparsın üzülme öyle kötü düşüncelere de kapılma burda anlatıp rahatlayabilirsin

Maalesef bizim millette akıl veren çok, hemde fikir sormadan tavsiye vermeleri yokmu. Bana da çok akıl veren oldu başta kafaya takmaya başladım ama sonra he he deyip geçiştirdim, kendi bildiğimi okudum. Çok haddini aşana da lafımı esirgemedim. Sen onun annesisin seni sevmez olur mu , annesini çok seviyor minnoş hiç öyle düşünme , sadece sana yapılanlardan sonra senin stresini hissediyordur. Yetişkin insanlar sonuçta bence güzelce söyle ben onun annesiyim ne yapacağımı bilirim. Baktın anlamadılar he deyip geç. Biliyorum kolay değil ama kendini rahatlatman lazım. Önce sen iyi olucan ki bebişin de iyi olsun güzel Anne

Kavun karpuz ben de denetmiştim ama öğün olarak elma armut muz vericem bi ara bakaljmmm
Nxndnsnajak sabret az daha şubatta biri menemen yapıp yedirmişti ya o geldi aklıma maşallah mdndnsnsjaü
Az önce seftalinin yarisini soydum verdim eline tutamadi tabi biraz elimle emcuklettim sonra aklima sucgec gibi meyve emziği geldi ona koyduk delirdi elinden alınca geri verin diye skdbshdjdj

Ay nie ole diosun deme oyle cogumuz bazen kafayi siyirma noktasina gelioruz ama bugunlerin gececgini dusun motive et kendini. Bebegin suan kac aylik. Lutfen emirlere uymayi birak o bebegin annesi sensin

Az önce seftalinin yarisini soydum verdim eline tutamadi tabi biraz elimle emcuklettim sonra aklima sucgec gibi meyve emziği geldi ona koyduk delirdi elinden alınca geri verin diye skdbshdjdj
Hahahshshshshhs yerim yaaaaa
Ben de salatalığı dikey olarak kestim ikiye, ağzına tuttum damaklarını kaşıdı ezdi yedi içini çekince ağladı cncnxnsmsm çok sevdi bbunu da serin serin

Rotavırus aşısı bıle ateş yapıyo ya anlamıyom valla kızlar ya.bısey olmaz demı 38 den.ıkı dolu çay kasıgı calpol verdım sımdı.

Eklentiler

• BB97D477-1641-4B00-A9DC-AAB5314DCBAB.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 23
Hahahshshshshhs yerim yaaaaa
Ben de salatalığı dikey olarak kestim ikiye, ağzına tuttum damaklarını kaşıdı ezdi yedi içini çekince ağladı cncnxnsmsm çok sevdi bbunu da serin serin
Mantıklı o aklıma gelmemişti hiç sjbdjdnd koparır diye gergin şekilde izliyorum ama hoşuna gitti ve her yer batiyo zaten batık evime batma garantili ek gıda

Rotavırus aşısı bıle ateş yapıyo ya anlamıyom valla kızlar ya.bısey olmaz demı 38 den.ıkı dolu çay kasıgı calpol verdım sımdı.
Rotarix ve bexsero aynı anda oldu ipek de ilk dozlarda ve 2. Ay aşılarında falan hiç ateş olmadı ama bu sefer 38 i gördü ve ikinci calpola kadar da inmedi hiç.. sıcaklar etkiliyor sanırım ateşi

Son düzenleme:
Rotarix ve bexsero aynı anda oldu ipek de ilk dozlarda ve 2. Ay aşılarında falan hiç ateş olmadı ama bu sefer 38 i gördü ve ikinci calpola kadar da inmedi hiç.. sıcaklar etkiliyor sanırım ateşi
Insan korkuyor ya atesten,37.2 ye dusmus sımdı baktımda ama halsiz baya bir,gece yıne bana nöbet.olabılır canım sıcaktan,6.ayıda bı atlatsaydık baya bı aşı yok sonra herhaldesagol

Psikolojim bozuldu :/ diş henüz çıkarmadı uykuya geçişte zor ağlıyor ve zorlanıyor. Dışkıda parazit/kurt gibi şeyler çıktı tahlil yaptırdık temiz, sol böbrekte 2 mm kadar taş göründü ve ALT-AST değerleri yüksek ve kansızlığı var. Bunları öğrendiğim gün hamile olduğumu da öğrendim(tedbirler bazen hükümsüz kalıyormuş)
Biberon mama içmiyor, su içmiyor sadece gece mamasını yiyor. Biberona ve mamaya nasıl alışır ? Sütü ne zaman kesmem gerekiyor ? Bilgi sahibi olan anneler aydınlatabilir mi ?

Oy maşallah yoğurt vermedin dimi daha

Çok geçmiş olsun canım
Kaç haftalıkmış şu an? Emzirmeye engel değil diye biliyorum ben doktor yönlendirir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…