- 9 Ağustos 2016
- 7.621
- 24.478
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.621
Araya meyve koycam ben galiba yaaa ndndjdjdBize ilk sebze dedi hatta eline ver kemirsin dedi biber için ama onu koparirnkesin dün posetle oynarken ağzıyla koparmış fare skdbsjdbjsnd havuç soğan falan veririm eline anca snndbsbdjdbdj sebzeleri geçince meyve dedi ama kafamak yaptik çok güzel emcukluyor meyve sndbshbdjsbdbd yoğurdu sebzeden sonra demişti onda 3-4 gün ard arda denicem alerjik biraz diye inşallah çok dokunmazsonra allah ne verdiyse akbswhbdjshdjd domatesi pişmiş verebiliyor muyuz yoksa genel olarak mi domates bir süre daha yasak ?
Tüh ben de oturup karşılıklı menemen ne zaman yeriz diye dusunuyordum sjdbwhbdjsbdjehdj üzdüAraya meyve koycam ben galiba yaaa ndndjdjd
Domates 7-8 aydan sonra veriliyormkş
Kavun karpuz ben de denetmiştim ama öğün olarak elma armut muz vericem bi ara bakaljmmmTüh ben de oturup karşılıklı menemen ne zaman yeriz diye dusunuyordum sjdbwhbdjsbdjehdj üzdüben keyve öğünü günü falan değil de arada işte emcukletiyorum seftali ve karpuzu denedik belki kavun deneriz
Agzini sildigim bezi islatip icine parcalanmis karanfil attigim zeytintagindan surup agzina veriyorum (karanfil dibe coktugunden beze gelmiyo)Diş için bişey kullanıyor musunuz? Tetagil falan rahatlatıyor mu
Kimseyi dinleme canım hepimize akıl veren karışan çok inanki ben de çok zorbalandım ama çocuğun için en iyisini sen bilirsin sen yaparsın üzülme öyle kötü düşüncelere de kapılma burda anlatıp rahatlayabilirsinDogurdugumdan beri onune gelen bana oyle yap boyle yapma diyip duruyo bebekle ilgili.
Yok emzir yok uyut anamla kocam en ufak detaya kadar bana karisip emir veriyolar benim beynim yokmus gibi. Ben de artik beyinsiz oldum bana verilen emirlere itaat edip kendim karar almiyorum bana yagdirilan emirlere gore bebege bakiyorum o yuzden kendi bebegim degilmis gibi hissetmeye basladim. Bebegim de yuzume bakmiyo kucagimda mizirdiyo beni sevmiyo artik sadece baskalarina gulup oynuyo. Cok canim sikkin cok mutsuzum cok seyler var anlatmak istedigim ama anlatacak kimsem yok. Olesim var ama bebege kim bakacak iste mecbur yasamak zorundayim. Evlendigime ayri cocuk yaptigima ayri pismanim. Dogduguma bin pismanim.
Maalesef bizim millette akıl veren çok, hemde fikir sormadan tavsiye vermeleri yokmu. Bana da çok akıl veren oldu başta kafaya takmaya başladım ama sonra he he deyip geçiştirdim, kendi bildiğimi okudum. Çok haddini aşana da lafımı esirgemedim. Sen onun annesisin seni sevmez olur mu , annesini çok seviyor minnoş hiç öyle düşünme , sadece sana yapılanlardan sonra senin stresini hissediyordur. Yetişkin insanlar sonuçta bence güzelce söyle ben onun annesiyim ne yapacağımı bilirim. Baktın anlamadılar he deyip geç. Biliyorum kolay değil ama kendini rahatlatman lazım. Önce sen iyi olucan ki bebişin de iyi olsun güzel AnneDogurdugumdan beri onune gelen bana oyle yap boyle yapma diyip duruyo bebekle ilgili.
Yok emzir yok uyut anamla kocam en ufak detaya kadar bana karisip emir veriyolar benim beynim yokmus gibi. Ben de artik beyinsiz oldum bana verilen emirlere itaat edip kendim karar almiyorum bana yagdirilan emirlere gore bebege bakiyorum o yuzden kendi bebegim degilmis gibi hissetmeye basladim. Bebegim de yuzume bakmiyo kucagimda mizirdiyo beni sevmiyo artik sadece baskalarina gulup oynuyo. Cok canim sikkin cok mutsuzum cok seyler var anlatmak istedigim ama anlatacak kimsem yok. Olesim var ama bebege kim bakacak iste mecbur yasamak zorundayim. Evlendigime ayri cocuk yaptigima ayri pismanim. Dogduguma bin pismanim.
Az önce seftalinin yarisini soydum verdim eline tutamadi tabi biraz elimle emcuklettim sonra aklima sucgec gibi meyve emziği geldi ona koyduk delirdi elinden alınca geri verin diye skdbshdjdjKavun karpuz ben de denetmiştim ama öğün olarak elma armut muz vericem bi ara bakaljmmm
Nxndnsnajak sabret az dahaşubatta biri menemen yapıp yedirmişti ya o geldi aklıma maşallah mdndnsnsjaü
Ay nie ole diosun deme oyleDogurdugumdan beri onune gelen bana oyle yap boyle yapma diyip duruyo bebekle ilgili.
Hahahshshshshhs yerim yaaaaaAz önce seftalinin yarisini soydum verdim eline tutamadi tabi biraz elimle emcuklettim sonra aklima sucgec gibi meyve emziği geldi ona koyduk delirdi elinden alınca geri verin diye skdbshdjdj
Mantıklı o aklıma gelmemişti hiç sjbdjdnd koparır diye gergin şekilde izliyorum ama hoşuna gitti ve her yer batiyo zaten batık evime batma garantili ek gıdaHahahshshshshhs yerim yaaaaa
Ben de salatalığı dikey olarak kestim ikiye, ağzına tuttum damaklarını kaşıdı ezdi yedi içini çekince ağladı cncnxnsmsm çok sevdi bbunu da serin serin
Rotarix ve bexsero aynı anda oldu ipek de ilk dozlarda ve 2. Ay aşılarında falan hiç ateş olmadı ama bu sefer 38 i gördü ve ikinci calpola kadar da inmedi hiç.. sıcaklar etkiliyor sanırım ateşiRotavırus aşısı bıle ateş yapıyo ya anlamıyom valla kızlar ya.bısey olmaz demı 38 den.ıkı dolu çay kasıgı calpol verdım sımdı.
Insan korkuyor ya atesten,37.2 ye dusmus sımdı baktımda ama halsiz baya bir,gece yıne bana nöbet.olabılır canım sıcaktan,6.ayıda bı atlatsaydık baya bı aşı yok sonra herhaldeRotarix ve bexsero aynı anda oldu ipek de ilk dozlarda ve 2. Ay aşılarında falan hiç ateş olmadı ama bu sefer 38 i gördü ve ikinci calpola kadar da inmedi hiç.. sıcaklar etkiliyor sanırım ateşi
Oy maşallah yoğurt vermedin dimi dahaValla vermeyince kiyameyo kopardı bugün biz de kahvalti yapiyorduk o sira ben yerken çığlık atiyodu bana ver diye hep kaşığın ucuyla veriyorum çünkü iki ker eyedim tm yeter demiyor yemek istiyo oyalansinndiye az az veriyorum 2 tatlı kaşığı max diyorlar mesela örnek olarak ama kesin geçiyordur bu miktari
Çok geçmiş olsun canımPsikolojim bozuldu :/ diş henüz çıkarmadı uykuya geçişte zor ağlıyor ve zorlanıyor. Dışkıda parazit/kurt gibi şeyler çıktı tahlil yaptırdık temiz, sol böbrekte 2 mm kadar taş göründü ve ALT-AST değerleri yüksek ve kansızlığı var. Bunları öğrendiğim gün hamile olduğumu da öğrendim(tedbirler bazen hükümsüz kalıyormuş)
Biberon mama içmiyor, su içmiyor sadece gece mamasını yiyor. Biberona ve mamaya nasıl alışır ? Sütü ne zaman kesmem gerekiyor ? Bilgi sahibi olan anneler aydınlatabilir mi ?
Çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım
Kaç haftalıkmış şu an? Emzirmeye engel değil diye biliyorum ben doktor yönlendirir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?