2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Doktorum karıştır muhallebi kıvamına getir öyle ver dedi kabak havuç patates öyle mi yapsam tek tek mi versem bilemedim. Yoğurdu tek verdim 3. Gün bugün dün bi çay kaşığı bile yemedi bakalım bugğn napcaz 😊
Kuzum tek tek ver istersen,benm dr da bugun aıle hekımlıgındekı hemsırede tek tek ver dedı.yogurdu en son verecekmısız ınek sütü oldugu ıcın.once sebze sonra meyve dedı,bırde kırmızı meyvelerden uzak durun şuanlık dedi.🌸

tamamen soy canım bezi kalsın sadece, ortamı da üşümeyeceği kadar havalandır biraz.. ara sıra ellerini ayaklarını yüzünü yıka bakalım.. Ateş düşürücü rahatlatır 15 dkya.. ateşi düşmeye başlayınca zıbın giydir sadece yeterli olur diye

Gunaydınn kızlaar🌸bız rota asısının 2.dozunu yedik😄bır damlasını bıle zıyan etmeden hepsını yedı,içim gitti valla yine mikrop yedıgını dusununce😊şifa olsun ınsallah. E elektroforez canım her 6 saatte bır kılosuna gore ates dusurucu ver dozu tam verkı etkı etsın.ev eger 27nderecenın uzerındeyse bezıyle 15-20mdakıka dursun ama altındaysa zıbınla dursun başına ıslatılmıs bez koy,poposunu ıslak bezle bi sil altını degıstır.yarım saate duser Allahın ıznıyle
sagolun kizlar, yaptim dedikelrinizi, 1 saati buldu dusmesi ama sonra cikmadi tekrardan 🙏 sabaha kadar uyumadim ama cocugu da uyutmadim olcucem diye surekli😂

Evet ya tam geri dönebilseler rahat ederiz (bu seferde dönmekten uyuyamazlarmış dldlşsfk
Benimki donmeyi cozdu, bizim yatakta bir uctan digerine done done geliyordu. Ama iki gun once emekleyeyazdi , simdi uyurken yuz ustu yatarken got ata ata yukardan asagiya iniyor😂😂

Benimki de sevmedi onu ya kabak ve tatlı pattisi sevdi ama 😂😂😂
Sen sonra ne vereceksin? Normal patatates ve brokoli dedim ben ama annem bezelye de ver dedi- burda hep konserve ya da donmus gordum taze olmazsa olmaz dedim. bir de ispanagi nasil catalla ezcez jsjddididj

Sen sonra ne vereceksin? Normal patatates ve brokoli dedim ben ama annem bezelye de ver dedi- burda hep konserve ya da donmus gordum taze olmazsa olmaz dedim. bir de ispanagi nasil catalla ezcez jsjddididj
Ben de normal patates denetmeyi düşünüyorum, benim doktor 5-6 ay arası şunları denet dedi “Elma, Kabak, Armut, Muz, Havuç, Patates, Yogurt, Su”
Elma armut muz ve yoğurt denetsem diğer sebzeleri 6 aydan sonra denetsem olur mu ki, öyle demiş bana
Ay hiçbir fikrim yok cndnsjdjjdjf burdan fikir alıcaz artıkkk

Ben de sanırım sürekli kontrol.edip olan uykularinin icine micicam ajzbsjdj zaten tek kolu bazen altta kalıyor galiba o yüzden aglayarak uyaniyor tam ve geri dönmeyi öğrense kolaylasacak her sey
1 haftaya usta olur benimkinden biliyorum oda öyleydi 2 hafta öncesine kadar

Canım yatak sert olmalı bu çok önemli. Bizim de reflü yatağımız vardı büyük şu fermuarlı katlanır olandan. Artık kaldırdım onu park yatağa geçtik çok dönüyor
Ben zaten reflu yatağını 30 günlükken kaldırdım komple o zamandan beri beşiğinde yatıyor yatağı da sert ama dönmeye sağa sola yeni yeni dönüyordu iki üç gündür de yüz üstü dönüyor 😆 ters dönmeyi öğrenirse rahat edicez jsbdjshjdjdjdj

Miktar olarak ne kadar veriyorsunuz çay kaşığının ucuyla mı
Valla vermeyince kiyameyo kopardı bugün biz de kahvalti yapiyorduk o sira ben yerken çığlık atiyodu bana ver diye hep kaşığın ucuyla veriyorum çünkü iki ker eyedim tm yeter demiyor yemek istiyo oyalansinndiye az az veriyorum 2 tatlı kaşığı max diyorlar mesela örnek olarak ama kesin geçiyordur bu miktari 😆😆

Ah ah benimde başım aynı şeyle dertte, dönüyor yüz üstü derin uykuda değilse ağlayarak uyanıyor, düzeltiyorum düzeltmemle aynı saniye yine dönüyor , bi geri dönmeyi öğrense dediğin gibi rahat edicez. Gece uyurken dönerse görmeyince ellemiyorum zaten ama artık büyüdüler kafalarını cevirebiliyorlar ya sorun olmaz diye düşünüyorum. Allah korusun yine de. Bide bu dönmeler çıktı çıkalı bezini bile değiştirirken savaş veriyorum😂😂😂 o dönüyor ben çeviriyorum 🤭
Ay evet bez işi felaket zaten ayağını beze batirdi birkaç kere savaş veriyoruz akdbwjbdjs

sagolun kizlar, yaptim dedikelrinizi, 1 saati buldu dusmesi ama sonra cikmadi tekrardan 🙏 sabaha kadar uyumadim ama cocugu da uyutmadim olcucem diye surekli😂
Bizim de rota menenjit ikinci dozlarda çıktı önceki gün ateşi baya uyku duzeninin içine etmis oldum kontrol ede ede zjbshsbdjsbdj aman ateslenmesinler de yapacak bir şey yok geçmiş olsun canım ❤️

Benimki donmeyi cozdu, bizim yatakta bir uctan digerine done done geliyordu. Ama iki gun once emekleyeyazdi , simdi uyurken yuz ustu yatarken got ata ata yukardan asagiya iniyor😂😂
Ayyyyyy emeklemeye basliyolar of her şey xok hızlı zaman dursun biraz sjbdjdjd yetisemiyorum

İspanak da mi vercez onun bir ayı yok muydu ya skbdjsnd ben bezelyeyi kaçırdım galiba pazardan bulup atacaktim buzluga ama denk dusuremedim :( konserve değil de donduruculu satilanlar olmaz mi acaba? En kötü annem atmış buzluga ondan çarparim biraz andbsbbdjsndbsbxjdnxjsj taze fasukye denemeyi düşünüyorum bu hafta tatli patatesten sonra falan

Ben de normal patates denetmeyi düşünüyorum, benim doktor 5-6 ay arası şunları denet dedi “Elma, Kabak, Armut, Muz, Havuç, Patates, Yogurt, Su”
Elma armut muz ve yoğurt denetsem diğer sebzeleri 6 aydan sonra denetsem olur mu ki, öyle demiş bana
Ay hiçbir fikrim yok cndnsjdjjdjf burdan fikir alıcaz artıkkk
Bize ilk sebze dedi hatta eline ver kemirsin dedi biber için ama onu koparirnkesin dün posetle oynarken ağzıyla koparmış fare skdbsjdbjsnd havuç soğan falan veririm eline anca snndbsbdjdbdj sebzeleri geçince meyve dedi ama kafamak yaptik çok güzel emcukluyor meyve sndbshbdjsbdbd yoğurdu sebzeden sonra demişti onda 3-4 gün ard arda denicem alerjik biraz diye inşallah çok dokunmaz 🥹 sonra allah ne verdiyse akbswhbdjshdjd domatesi pişmiş verebiliyor muyuz yoksa genel olarak mi domates bir süre daha yasak ?

Back
X