2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Onlar kendini bizden çok koruyor merak etme benim kiz en iyi öyle uyuyo cok kontrol ettim kendini koruduğuna kanaat getirdim. Tabiki kontrolü elden bırakmıyorum. Ama doğduğundan beri böyle yatınca alıştım yani
Ben de sanırım sürekli kontrol.edip olan uykularinin icine micicam ajzbsjdj zaten tek kolu bazen altta kalıyor galiba o yüzden aglayarak uyaniyor tam ve geri dönmeyi öğrense kolaylasacak her sey

Askımm hemen tarıfını yollaaacumartesı bende baslıyorum aldım havucunu tatlı patatesını kabagını,hepsının tarıfını yaz beklıyorum heycanla
Kız ben de bişey bilmiyorum ki mdndnehejeke
Buharda pişiricim yok henüz o yüzden suda haşlayıp eziyorum iyice çatalla, biraz zeytinyağı damlatıyorum kıvamı yine katı gibiyse haşladığım suyla veya mamayla açıyorum

Kiwi ALMAYIN SAKIN jsbdjsjdjdnjd önermiyorum sjbdhwbdjs uygulamasi ilk reklamsiz ama şuan kameraya girmek için 2-3 reklam beklemem gerekiyor resmen bibde sağolsunlar yillik 50 dolar ile reklamsiz kullanabiliyomuşuznajzbsunsjsjd vay sizin yaoacaginiz işe dedim yani pismanim diğerlerinde var midir reklam vs olayı ama çok gereksiz yani keşke hizli almak yerine arastirsaydim dedirtti

Ya böyle gördükten sonra yarim saat içinde aglayarak uyanıyor zaten gece boyu uyandi kesin ondan wjxbwhbsjsndjjd

Ay ne saçma şrymiş o öyle ya dkdjdjdjwhwhdjkckvv
Kiwi pişmanlıktır dncjcjdkkaksf. Ben de mama sandalyesi aldım dün geldi ama çok hoşuma gitmedi iade edicem cncmcmvmvöövöv

Aaa olabilir sevmiyor demekki öyle yatmayı tontiş dönmesin o zaman jdjdjdjehedjkckclv

Valla ya bakmadan dedik oke alalim bilsem daga tazla verir xiaomi falan alirdim onda da belki vardır reklam bilemiyorum ama yoktur diye düşünüyorum ajbdjsbdjshjjsjd o detaya iyi bakmak lazim premium ozellgine falan. Bi de bu salak kivi tek kamera tek cihaz başka cihazdan giris yapamiyorum veya iki kamera aldiysam ikisini ayni anda izleyemiyorum falan saçmalık

Ya seviyo bence babası da böyle uyuyo çünkü ama geri donemedigi için aglayip beni çağırıyor saniyorum sksbsjbdjbdjdn onu da cozse finito sıradaki zorluklar

Ayy benımde yok buhar pısırıcım falan,napcam sımdı az bısey haslıcam sonra ezıcem zeytınyagmı damlatıcam,ıcıne mama koydunmu sen?mamayı nasıl koycaz suyla yapıpmıkafamda delı sorular

Kuzumcum #reklamdegıl ben bunu kullanıyorum dogdugundan berı cok memnunum.tatlı patatesıde mıgrostan almıstım eve sıparıs vermıstım

Eklentiler

• IMG_8876.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 20
Ayy benımde yok buhar pısırıcım falan,napcam sımdı az bısey haslıcam sonra ezıcem zeytınyagmı damlatıcam,ıcıne mama koydunmu sen?mamayı nasıl koycaz suyla yapıpmıkafamda delı sorular
Hahahshshshshs evet biraz suyla haşlıyosun 10-15dk kadar yumuşayınca alıp eziyosun canım isteğe bağlı zeytinyağı vs koyabilirsin. Anne sütü de oluyot, mamayı suyla yapıp ekliyoruz. Öncesinfe mama içirmişyim bitirmemişti ondan ekledim ben. Kabak ve havuca eklemek aklıma gelmemişti. Kabak zaten sulu kıvamı güzel ama havuç baya katı gelmişti bana tecrübesiz olduğum için pek beceremedim onu mdndndndkc

Canım yatak sert olmalı bu çok önemli. Bizim de reflü yatağımız vardı büyük şu fermuarlı katlanır olandan. Artık kaldırdım onu park yatağa geçtik çok dönüyor

Miktar olarak ne kadar veriyorsunuz çay kaşığının ucuyla mı

Ben de sanırım sürekli kontrol.edip olan uykularinin icine micicam ajzbsjdj zaten tek kolu bazen altta kalıyor galiba o yüzden aglayarak uyaniyor tam ve geri dönmeyi öğrense kolaylasacak her sey
Evet ya tam geri dönebilseler rahat ederiz (bu seferde dönmekten uyuyamazlarmış dldlşsfk

Doktorum karıştır muhallebi kıvamına getir öyle ver dedi kabak havuç patates öyle mi yapsam tek tek mi versem bilemedim. Yoğurdu tek verdim 3. Gün bugün dün bi çay kaşığı bile yemedi bakalım bugğn napcaz

Oturtarak mı veriyorsunuz benim ki hemen öne gidiyor ayaklarına nasıl yapsam bilemedim anakucapında da toto atıyor çıkar beni burdan diye

Miktar olarak ne kadar veriyorsunuz çay kaşığının ucuyla mı
Yok valla birkaç kaşık veriyorum ben yiyorsa yemiyorsa 1-2 kaşıkta bırakıyorum
Aaa hepsini ayrı ayrı denemek gerekmiyor mu? Ben tek tek denedim sonra karıştırıp veririm henüz yoğurdu da denemedim sonra yoğurtlu yapıp vericem denediğim şeyleri
Oturtarak mı veriyorsunuz benim ki hemen öne gidiyor ayaklarına nasıl yapsam bilemedim anakucapında da toto atıyor çıkar beni burdan diye
Mama sandalyesine oturtuyorum kemer falan tutuyor zaten onu o şekilde veriyorum biraz yamuluyor ama olsun fmfjfkdksk

Ah ah benimde başım aynı şeyle dertte, dönüyor yüz üstü derin uykuda değilse ağlayarak uyanıyor, düzeltiyorum düzeltmemle aynı saniye yine dönüyor , bi geri dönmeyi öğrense dediğin gibi rahat edicez. Gece uyurken dönerse görmeyince ellemiyorum zaten ama artık büyüdüler kafalarını cevirebiliyorlar ya sorun olmaz diye düşünüyorum. Allah korusun yine de. Bide bu dönmeler çıktı çıkalı bezini bile değiştirirken savaş veriyorum o dönüyor ben çeviriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…