- 22 Ekim 2024
- 4.138
- 9.835
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.581
Ben de sanırım sürekli kontrol.edip olan uykularinin icine micicam ajzbsjdj zaten tek kolu bazen altta kalıyor galiba o yüzden aglayarak uyaniyor tam ve geri dönmeyi öğrense kolaylasacak her seyOnlar kendini bizden çok koruyor merak etme benim kiz en iyi öyle uyuyo cok kontrol ettim kendini koruduğuna kanaat getirdim. Tabiki kontrolü elden bırakmıyorum. Ama doğduğundan beri böyle yatınca alıştım yani
Evet ya daha dün gülecekler mi ne zaman diyoduk sonra güldüler sesli gülüşleri bekledik falanEvet her gün yeni şeyler öğreniyorlar çok hareketleniyorlar yabugünleri gördüğüme hala inanamıyorum
Kız ben de bişey bilmiyorum ki mdndnehejekeAskımm hemen tarıfını yollaaacumartesı bende baslıyorum aldım havucunu tatlı patatesını kabagını,hepsının tarıfını yaz beklıyorum heycanla
Kiwi ALMAYIN SAKIN jsbdjsjdjdnjd önermiyorum sjbdhwbdjs uygulamasi ilk reklamsiz ama şuan kameraya girmek için 2-3 reklam beklemem gerekiyor resmen bibde sağolsunlar yillik 50 dolar ile reklamsiz kullanabiliyomuşuznajzbsunsjsjd vay sizin yaoacaginiz işe dedim yani pismanim diğerlerinde var midir reklam vs olayı ama çok gereksiz yani keşke hizli almak yerine arastirsaydim dedirttiHangi kamerayı kullanıyosun kızzz linkle bizi kddjejwjsjekwkkes
Benimki hep öyle uyuyor ve daha uzun uyuyor yüz üstü bıraktığımda. Bence nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın canım büyüdüler artık zatenbaşta ben de bakıyordum süreklü sonra baktım çeviryor gayet kafasını herhangi bi durum yok yani
Henüz tatli patates bulamadigim için denemedim kabagi bir defa denedik diye sevdi zaten bugün kabakla devam ediyoruz sndbshdjshdjehnsjejBugün tatlı patates denedikkk sevdi oğluşum
Ay ne saçma şrymiş o öyle ya dkdjdjdjwhwhdjkckvvKiwi ALMAYIN SAKIN jsbdjsjdjdnjd önermiyorum sjbdhwbdjs uygulamasi ilk reklamsiz ama şuan kameraya girmek için 2-3 reklam beklemem gerekiyor resmen bibde sağolsunlar yillik 50 dolar ile reklamsiz kullanabiliyomuşuznajzbsunsjsjd vay sizin yaoacaginiz işe dedim yani pismanim diğerlerinde var midir reklam vs olayı ama çok gereksiz yani keşke hizli almak yerine arastirsaydim dedirtti
Ya böyle gördükten sonra yarim saat içinde aglayarak uyanıyor zaten gece boyu uyandi kesin ondan wjxbwhbsjsndjjd
İyi yapmışsın kız ben carrefourda bulunca aldım avm gitmiştik nckcjcdkekdkdHenüz tatli patates bulamadigim için denemedim kabagi bir defa denedik diye sevdi zaten bugün kabakla devam ediyoruz sndbshdjshdjehnsjej
Valla ya bakmadan dedik oke alalim bilsem daga tazla verir xiaomi falan alirdim onda da belki vardır reklam bilemiyorum ama yoktur diye düşünüyorum ajbdjsbdjshjjsjd o detaya iyi bakmak lazim premium ozellgine falan. Bi de bu salak kivi tek kamera tek cihaz başka cihazdan giris yapamiyorum veya iki kamera aldiysam ikisini ayni anda izleyemiyorum falan saçmalıkAy ne saçma şrymiş o öyle ya dkdjdjdjwhwhdjkckvv
Kiwi pişmanlıktır dncjcjdkkaksf. Ben de mama sandalyesi aldım dün geldi ama çok hoşuma gitmedi iade edicem cncmcmvmvöövöv
Aaa olabilir sevmiyor demekki öyle yatmayı tontiş dönmesin o zaman jdjdjdjehedjkckclv
Ben burda anca ozdilekte bulurum bi ara gorursem denicem onu da o arada bezelye ve taze fasukye falan denemek istiyorum bakalimİyi yapmışsın kız ben carrefourda bulunca aldım avm gitmiştik nckcjcdkekdkd
Ayy benımde yok buhar pısırıcım falan,napcam sımdı az bısey haslıcam sonra ezıcem zeytınyagmı damlatıcam,ıcıne mama koydunmu sen?mamayı nasıl koycaz suyla yapıpmıKız ben de bişey bilmiyorum ki mdndnehejeke
Buharda pişiricim yok henüz o yüzden suda haşlayıp eziyorum iyice çatalla, biraz zeytinyağı damlatıyorum kıvamı yine katı gibiyse haşladığım suyla veya mamayla açıyorum
İlk zamanlarki resimlerine bakıp ağlamam pekiEvet ya daha dün gülecekler mi ne zaman diyoduk sonra güldüler sesli gülüşleri bekledik falançabuk buyumesinler
Kuzumcum #reklamdegıl ben bunu kullanıyorum dogdugundan berı cok memnunum.tatlı patatesıde mıgrostan almıstım eve sıparıs vermıstımValla ya bakmadan dedik oke alalim bilsem daga tazla verir xiaomi falan alirdim onda da belki vardır reklam bilemiyorum ama yoktur diye düşünüyorum ajbdjsbdjshjjsjd o detaya iyi bakmak lazim premium ozellgine falan. Bi de bu salak kivi tek kamera tek cihaz başka cihazdan giris yapamiyorum veya iki kamera aldiysam ikisini ayni anda izleyemiyorum falan saçmalık
Ya seviyo bence babası da böyle uyuyo çünkü ama geri donemedigi için aglayip beni çağırıyor saniyorum sksbsjbdjbdjdn onu da cozse finito sıradaki zorluklar
Hahahshshshshs evet biraz suyla haşlıyosun 10-15dk kadar yumuşayınca alıp eziyosun canım isteğe bağlı zeytinyağı vs koyabilirsin. Anne sütü de oluyot, mamayı suyla yapıp ekliyoruz. Öncesinfe mama içirmişyim bitirmemişti ondan ekledim ben. Kabak ve havuca eklemek aklıma gelmemişti. Kabak zaten sulu kıvamı güzel ama havuç baya katı gelmişti bana tecrübesiz olduğum için pek beceremedim onu mdndndndkcAyy benımde yok buhar pısırıcım falan,napcam sımdı az bısey haslıcam sonra ezıcem zeytınyagmı damlatıcam,ıcıne mama koydunmu sen?mamayı nasıl koycaz suyla yapıpmıkafamda delı sorular
Canım yatak sert olmalı bu çok önemli. Bizim de reflü yatağımız vardı büyük şu fermuarlı katlanır olandan. Artık kaldırdım onu park yatağa geçtik çok dönüyorVar ya doğru jsbsjbsjsjdjdj noldu sonra soyleyeyim 8 gibi uyudu 10 a ben uyuyacaktim salonda kamerayi acip yatayim ağlarsa duyarim dedim.... Bu şekildeydi... Gittim düzeltmeye ters cevirdim uyandi agladi durdu emzirdim bir şekilde yine uyuttum saat oldu 10.30 ben odadan çıkana kadar tekrar açtım ksmerayi bari 1 saat uyuyaim diye uzandim. Yine dönmüş sndbwjndjebdj kafami koyup yatamadim ya burnunu kapatiyorsa diye gittim yine yanina sırtına dokunmamla kendini geri atti ve sırt üstü dönmüş oldu...... Gece de 4-5 defa uyandik herhalde sayamadim beynim aktıgeri donmeyi öğrenirse rahat edicez diye umuyorum, yoksa gece partileri son gaz devam
Bebesi yüz üstü yatan analar nasıl rahat ediyorsunuz o uyurken ya kafayi yedim kameradan da cozemedim nefes aliyo mu almiyo mu karnını görsem derdim hareket ediyor tamam diye
Miktar olarak ne kadar veriyorsunuz çay kaşığının ucuyla mıHahahshshshshs evet biraz suyla haşlıyosun 10-15dk kadar yumuşayınca alıp eziyosun canım isteğe bağlı zeytinyağı vs koyabilirsin. Anne sütü de oluyot, mamayı suyla yapıp ekliyoruz. Öncesinfe mama içirmişyim bitirmemişti ondan ekledim ben. Kabak ve havuca eklemek aklıma gelmemişti. Kabak zaten sulu kıvamı güzel ama havuç baya katı gelmişti bana tecrübesiz olduğum için pek beceremedim onu mdndndndkc
Evet ya tam geri dönebilseler rahat ederiz (bu seferde dönmekten uyuyamazlarmış dldlşsfkBen de sanırım sürekli kontrol.edip olan uykularinin icine micicam ajzbsjdj zaten tek kolu bazen altta kalıyor galiba o yüzden aglayarak uyaniyor tam ve geri dönmeyi öğrense kolaylasacak her sey
Doktorum karıştır muhallebi kıvamına getir öyle ver dedi kabak havuç patates öyle mi yapsam tek tek mi versem bilemedim. Yoğurdu tek verdim 3. Gün bugün dün bi çay kaşığı bile yemedi bakalım bugğn napcazHahahshshshshs evet biraz suyla haşlıyosun 10-15dk kadar yumuşayınca alıp eziyosun canım isteğe bağlı zeytinyağı vs koyabilirsin. Anne sütü de oluyot, mamayı suyla yapıp ekliyoruz. Öncesinfe mama içirmişyim bitirmemişti ondan ekledim ben. Kabak ve havuca eklemek aklıma gelmemişti. Kabak zaten sulu kıvamı güzel ama havuç baya katı gelmişti bana tecrübesiz olduğum için pek beceremedim onu mdndndndkc
Oturtarak mı veriyorsunuz benim ki hemen öne gidiyor ayaklarına nasıl yapsam bilemedim anakucapında da toto atıyor çıkar beni burdan diyeKız ben de bişey bilmiyorum ki mdndnehejeke
Buharda pişiricim yok henüz o yüzden suda haşlayıp eziyorum iyice çatalla, biraz zeytinyağı damlatıyorum kıvamı yine katı gibiyse haşladığım suyla veya mamayla açıyorum
Yok valla birkaç kaşık veriyorum ben yiyorsa yemiyorsa 1-2 kaşıkta bırakıyorumMiktar olarak ne kadar veriyorsunuz çay kaşığının ucuyla mı
Aaa hepsini ayrı ayrı denemek gerekmiyor mu? Ben tek tek denedim sonra karıştırıp veririm henüz yoğurdu da denemedim sonra yoğurtlu yapıp vericem denediğim şeyleriDoktorum karıştır muhallebi kıvamına getir öyle ver dedi kabak havuç patates öyle mi yapsam tek tek mi versem bilemedim. Yoğurdu tek verdim 3. Gün bugün dün bi çay kaşığı bile yemedi bakalım bugğn napcaz
Mama sandalyesine oturtuyorum kemer falan tutuyor zaten onu o şekilde veriyorum biraz yamuluyor ama olsun fmfjfkdkskOturtarak mı veriyorsunuz benim ki hemen öne gidiyor ayaklarına nasıl yapsam bilemedim anakucapında da toto atıyor çıkar beni burdan diye
Ah ah benimde başım aynı şeyle dertte, dönüyor yüz üstü derin uykuda değilse ağlayarak uyanıyor, düzeltiyorum düzeltmemle aynı saniye yine dönüyor , bi geri dönmeyi öğrense dediğin gibi rahat edicez. Gece uyurken dönerse görmeyince ellemiyorum zaten ama artık büyüdüler kafalarını cevirebiliyorlar ya sorun olmaz diye düşünüyorum. Allah korusun yine de. Bide bu dönmeler çıktı çıkalı bezini bile değiştirirken savaş veriyorumVar ya doğru jsbsjbsjsjdjdj noldu sonra soyleyeyim 8 gibi uyudu 10 a ben uyuyacaktim salonda kamerayi acip yatayim ağlarsa duyarim dedim.... Bu şekildeydi... Gittim düzeltmeye ters cevirdim uyandi agladi durdu emzirdim bir şekilde yine uyuttum saat oldu 10.30 ben odadan çıkana kadar tekrar açtım ksmerayi bari 1 saat uyuyaim diye uzandim. Yine dönmüş sndbwjndjebdj kafami koyup yatamadim ya burnunu kapatiyorsa diye gittim yine yanina sırtına dokunmamla kendini geri atti ve sırt üstü dönmüş oldu...... Gece de 4-5 defa uyandik herhalde sayamadim beynim aktıgeri donmeyi öğrenirse rahat edicez diye umuyorum, yoksa gece partileri son gaz devam
Bebesi yüz üstü yatan analar nasıl rahat ediyorsunuz o uyurken ya kafayi yedim kameradan da cozemedim nefes aliyo mu almiyo mu karnını görsem derdim hareket ediyor tamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?