2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Subatla aramizda 1 ay var ama daha bizim bebeler oturamio bile. O nasil olcak 😀
Bir anda oluyo her şey ajbdbwhsjwdbjndj ya bu oturarak yürüyenler sürünerek falan yani tam emeklemiyolar Şubat'ın başı desen anca yani görürsün birden oturmaya baslicaklar oturmayi bilmiyorlar biz öğretiyoruz işte ksndje

Ya kızlar benim bebek tekrar fazla kusmaya basladı. Dogdugundan beri kusuyordu ama püskürterek degil. 4.ayda azalmisri bayaa.
Bu ay mamaya basladik birde 1 haftadir ek gidaya basladik. Kusmalar baya artti. Yatarken sorun yok ama kucaktayken yada oturturken birde bebegin kendisi dönerken kusuyor. Yedigi ne varsa cikiyor. Doktor kusmalari 7.ayda gecebilir demisti umarim gecer

Aşısı salı günüydü dbdbdbbd dis Huysuzlugu gibi geliyo bana da karanfil kürünü yapmayi düşünüyorum... Emzirdim öyle sakinledi gazi çıktı sonra beisgine biraktim yine kendi direkt uyudu zaten benim destegimle bir saatten fazla oldu uyumadi bi türlü..... Ama uysnir gözüyle bakıyorum bu ara artık taniyamiyorum o kadar değişti ki 🥹
Malesef çocuklarımız hep öyle oldu sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçecek elbette

Ya kızlar benim bebek tekrar fazla kusmaya basladı. Dogdugundan beri kusuyordu ama püskürterek degil. 4.ayda azalmisri bayaa.
Bu ay mamaya basladik birde 1 haftadir ek gidaya basladik. Kusmalar baya artti. Yatarken sorun yok ama kucaktayken yada oturturken birde bebegin kendisi dönerken kusuyor. Yedigi ne varsa cikiyor. Doktor kusmalari 7.ayda gecebilir demisti umarim gecer
Midesi cok dolu olup baskı mi oluyo kucaktayken filan acaba

Emin olun hepimiz yaşıyoruz buna benzer bebeğim bu ay 300 gram almış kaynana ayrı elti ayrı her gördüklerinde ayy hiç kilo almamış bebeği ihmal ediyosun diyip duruyorlar gerçekten çok cahil insanlar var Allah sabır veriyo heralde sakın kalıyorum sütüm azaldı sanki stresten ama kafamı toparlayıp bebeğim için yapmam gerekiyor sende kendini toparla tavrını göster yoksa gerçekten susmuyolar
Ne demek bebegi ihmal ediyorsun ya laflara bakar mısın nerdeyse canımızı verecez onlar için görülen muamele içler acısı gerçekten. Biz onlar için degil yavrulamiz için yapıyoruz yaptıklarımızı onun için umrunda olmasınlar canim

Bilmiorum yani mesela açken amma içti diyelim. Hemen kaldirmiorum bir sure yatar pozisyonda duruyor. Sonra kendisi donmye başlasin hemen kusuveriyor. Yani boşa mama icmis gibi oluyor resmen
Midesi tam dolu oluyo belkide atiyorum 120 ml aciyosa 100 ml versen bi yarım saat bi saat sonra bi daha versen farkeder mi acaba

Şuan bile ek gida benim canımı sıktı mama sandalyesi in en alakasız yerine nasıl gelebilir bu pureler diye aksbshdhsjdjsjdjd
Ben ilk gün önlük bile takmadım battı kıyafet yerler cncnsjjwksmfg sonra cepli önlük taktım tertemiz halloldu kdjdjfjdkdkskskks

Kızlar dün hazır yoğurt aldım marketten içim organik, içeriğinde de yoğurt ve süt dışında bir şey yoktu. Onu verdim bebişime bugün hiç yüzünğ ekşitmedi severek yedi 🥹 evde mayalamaya başlamadım henüz böyle denetmek istedim süreç uzamasın diye

Back
X