2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar dün hazır yoğurt aldım marketten içim organik, içeriğinde de yoğurt ve süt dışında bir şey yoktu. Onu verdim bebişime bugün hiç yüzünğ ekşitmedi severek yedi 🥹 evde mayalamaya başlamadım henüz böyle denetmek istedim süreç uzamasın diye
Valla evde yaparken çoğu yararli bakteri de ölüyor dedikleri için market yogurduna da iyy pis diye bakmiyorum ben. Bazen evde yaparim bazen içeriği güzel hazır yoğurt da kullanırım zamanima göre değişir 😆😆 afiyet olsun kuzuya 🤗 inşallah ipoşum da sever ve alerji olmaz sjbdjsjd yoğurt bebelerde garanti bir şey yemedigi sevmedigi ne varsa yoğurtla ver yiyolar skxnsjbdjdj

Çok özeniyorlar be bende yapamam o kadar zaten çalışmaya da başlıcam karalar bağladım 🤦🏻‍♀️
Çalışan insan için iki kat zor valla Allah yardimciniz olsun 🥹 ben çalışmıyorum şuan ve yine zor yetişmek çalışırken hunileri de takardim herhalde 😆 inşallah bebisleriniz de anlar halinizden minnoş minnoş seçmeden yerler ❤️

Hiç hoş gelmedikk ….

Ben robotu açarım artık gün de 2 gshsdb
Çok mantıklı ben daha almadim robot tasiniriz diye şimdilik o yol görünmüyor bebem için kesin almam lazim koltuğun ayaklari yüksek baya kesin altina girer sıpa 😆😆😆 bi de robot yerine ajda almıştım ajda kendini ikiye katlayacak robot yerinde sayıyor o yüzden pisman değilim wjbshwhjsjsjsjdjdj

Valla evde yaparken çoğu yararli bakteri de ölüyor dedikleri için market yogurduna da iyy pis diye bakmiyorum ben. Bazen evde yaparim bazen içeriği güzel hazır yoğurt da kullanırım zamanima göre değişir 😆😆 afiyet olsun kuzuya 🤗 inşallah ipoşum da sever ve alerji olmaz sjbdjsjd yoğurt bebelerde garanti bir şey yemedigi sevmedigi ne varsa yoğurtla ver yiyolar skxnsjbdjdj
Ben de öyle düşündüm bi de daha önce hiç yoğurt yapmadım ki riske de atmak istemedim denettim valla 🥹🥹 tişkür ederiz teyzesi inşallah sever ipoş da 🥰🥰🥰

Ben de öyle düşündüm bi de daha önce hiç yoğurt yapmadım ki riske de atmak istemedim denettim valla 🥹🥹 tişkür ederiz teyzesi inşallah sever ipoş da 🥰🥰🥰
Ben iki kere yaptım hayatımda ikisi de yarısi çöpe gitti yemedigimiz için skdbjednjd yapmayı kestim lazim olunca hazir aliyorum 😂 bebem için yaparım biraz duruma göre sjbdjend

Ay benim oğluş sevmedi yüzümü buruşturdu ağzını kapadı😀
Bugün karışık sebze püresi verdim bayıldı kaşığa saldırıyor tabi içinde patates havuç vardı sevdi kereta😀
Ama yoğurdu denemeye devam pes etmicem meyvelerle bile olsa vericem

Ben iki kere yaptım hayatımda ikisi de yarısi çöpe gitti yemedigimiz için skdbjednjd yapmayı kestim lazim olunca hazir aliyorum 😂 bebem için yaparım biraz duruma göre sjbdjend
Ben bi kere yapmıştım yoğurttan soğudum bebeme bunu yapmaya hakkım yok dedimuoğurt makinesi aldım aşırı memnunum
Hiç inanmazdım kavanozu ters çevirince düşmeyen yoğurtlara doğruymuş
İlk bi ev yoğurdu aldım arkadaştan onla mayaladım ekşi oldu sonra marketten maya aldım onla yaptım güzel oldu tadı ama sonuç ikisinde de yüzünü ekşitti😀

Bilmiorum yani mesela açken amma içti diyelim. Hemen kaldirmiorum bir sure yatar pozisyonda duruyor. Sonra kendisi donmye başlasin hemen kusuveriyor. Yani boşa mama icmis gibi oluyor resmen
Benim doktorum şey demişti beslenmeden sonra en az 20 dakika dik tut reflü olmaması için. Biz de kusma sorunu olmadı çok şükür gece böyle yapmak mümkün değil ama gündüzleri bi dene istersen

Ay benim oğluş sevmedi yüzümü buruşturdu ağzını kapadı😀
Bugün karışık sebze püresi verdim bayıldı kaşığa saldırıyor tabi içinde patates havuç vardı sevdi kereta😀
Ama yoğurdu denemeye devam pes etmicem meyvelerle bile olsa vericem
İyi bari en azindan sebzeleri sevmiş 🧿🧿🧿

Ben bi kere yapmıştım yoğurttan soğudum bebeme bunu yapmaya hakkım yok dedimuoğurt makinesi aldım aşırı memnunum
Hiç inanmazdım kavanozu ters çevirince düşmeyen yoğurtlara doğruymuş
İlk bi ev yoğurdu aldım arkadaştan onla mayaladım ekşi oldu sonra marketten maya aldım onla yaptım güzel oldu tadı ama sonuç ikisinde de yüzünü ekşitti😀
Bazi insanlar yoğurt sevmez bu bebe de o bwzi insanlardan olacak herhalde sndbjdjd meyveli yap ver yine öyle sever bence de

Benim doktorum şey demişti beslenmeden sonra en az 20 dakika dik tut reflü olmaması için. Biz de kusma sorunu olmadı çok şükür gece böyle yapmak mümkün değil ama gündüzleri bi dene istersen
Reflu olmamasi icin degil zaten reflu var hani geçici reflu mu diolar ne diolardi ismine unuttum. Oyuzden dik tutsam hemen kusar. Azsonra mama vercem yine bi deniyim ama kusar bence eminim😐

Reflu olmamasi icin degil zaten reflu var hani geçici reflu mu diolar ne diolardi ismine unuttum. Oyuzden dik tutsam hemen kusar. Azsonra mama vercem yine bi deniyim ama kusar bence eminim😐
Evet evet bebeklerim %80 inde oluyormuş zaten. İnşallah azarlır ve biter kusmaları

Ya ben bu bebeyi mata bırakıyorum mıgır mıgır en son ağlamaya başlıyor bırakmasam nasıl öğrenecek emeklemeyi yanlış mı yapıyorum acaba ya. Dönmeyi de öyle bağrına bağrına öğrendi hiç ellemedim 😀

Ya ben bu bebeyi mata bırakıyorum mıgır mıgır en son ağlamaya başlıyor bırakmasam nasıl öğrenecek emeklemeyi yanlış mı yapıyorum acaba ya. Dönmeyi de öyle bağrına bağrına öğrendi hiç ellemedim 😀
Biraz ağlıyor aradan az bisey geciyo ben almayınca susuyo kendi kendine takiliyo ama bazende gerçekten ağlamaya çeviriyor. Onun için huysuzlaninca biraz beklemek lazım bence. Malum bizim bebeler çok akıllı masaallah bizi parmaklarında oynatmak için bilinçli de yapabiliyolar🫠

Biraz ağlıyor aradan az bisey geciyo ben almayınca susuyo kendi kendine takiliyo ama bazende gerçekten ağlamaya çeviriyor. Onun için huysuzlaninca biraz beklemek lazım bence. Malum bizim bebeler çok akıllı masaallah bizi parmaklarında oynatmak için bilinçli de yapabiliyolar🫠
Hem nasıl oynatmak😊 benimki inatçı doktorum dedi 3 gün ağlar 4. Gün susar yok ben onu yapamıyorum önce Mıgırdanıyor sonra ağlıyor gözyaşları falan akıyor sonra da kızararak ağlıyor inatçı. Uysal olsun diye balık burcu yaptık bi de sldldlşs. Anasına çekmiş huysuz 🤣

Ek gıdada miktar ne veriyorsun Büşra? Benim doktor ilk sebze çorbasıyla başla dedi bi fincan verebilirsin dedi çok geldi bana bi de içinde domates tavuk falan da var dşfldlsl. Ben kabak patates havuç biraz da irmik ve zeytinyağı koydum yine de hafif bi başlangıç olduğunu düşünüyorum 😀 ama bayıldı kaşığa saldırdı yoğurttan sonra moral oldu bana da warcrew warcrew

ssanguine ssanguine yasemincimmm yasemincimmm kızlar solgar brewers yeast aldım bunu nasıl kullanıyorsunuz? Üzerinde günde 6 tane diyor siz nasıl içiyorsunuz? Her öğünde 2 tane mi?
Benim doktor soyle dedi:
Ilk 1 hafta gunde 3 kez 2ser tablet,
Sonraki hafta gunde 3 kez 1 er tablet,
sonrasinda gunde 2 kez 1 er tablet 🌸

Back
X