2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Sebze sevmeyen tek kadın benim heralde😀😀 aslnda yerim ama olmasa hic aramam. Etçiyim erkek gibi haha😀😀
Et de severim her gün ye desen yerim ama sebzeleri de seviyorum galiba yemedigim bir çok sebze de var bazılarını yeni yeni canim istiyor değişik akdbjwbdjsjjd

OZaman ilk basta yapmam lazimdi smdi yapsam fayda etmez :/ tesekkr ederm kizlar
Ben bu leke çıkarıcıyı kullanıyorum e bebekten almıştım , bodylerdeki kaka lekelerini bile cikariyordu. Kurumuş olsa da toz deterjani kaynar suyla açıyorum sonra kovaya sicak su kaynar suyla açtığım deterjani döküp geceden bırakıyorum sonra makinede yıkayıp çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-10-16-53-49-905_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2025-08-10-16-53-49-905_com.solidict.ebebek.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 7
Ya ediyodum ama bu ara krizlerde yaeim saatte bir emzirdigim oluyo jsbsjajdj o yüzden dışarı çıkmadan yarim saat önce falan net emzirmis oluyorum öyle verip cikiyorum dışarda 2 saate kadar emzirmeden takiliyo sıpa
Doktor bi şey demedi ama sağlık ocağından öyle dediler yapay zekaya sordum ben de o inek sütü falan için geçerli diyor anne sütü için önemli depil ne zaman verildiği diye. Benimki de sık emiyor uymaya çalıştım ama aç olunca kusuyor ya ilacı

Bizim ev 31-31 derece 🥴🥴🥴 çok veresim geliyor o yüzden
Sadece anne sütü alıyorsa çişli bez sayısı iyise ve çişinde turunculaşma koku yoksa vermeye gerek yok bence
Ben yazın başından bu yana neredeyse sadece mama veriyorum bu saydıklarımda sıkıntı yoktu ama yine de çay kaşığıyla verdim aklıma geldikçe günde 2-3 sefer falan 3 er 4 er kaşık. Bayılıyor suya 😊
Suya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan verebilirsin bu şekilde kaynamış soğutulmuş su. Çok vermedikçe bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Ben olsam sadece emzirseydim bile arada sırada verirdim bu şekilde. Nasıl içinden geliyorsa 😊

Bizim ev 31-31 derece 🥴🥴🥴 çok veresim geliyor o yüzden
Sadece anne sütü alıyorsa çişli bez sayısı iyise ve çişinde turunculaşma koku yoksa vermeye gerek yok bence
Ben yazın başından bu yana neredeyse sadece mama veriyorum bu saydıklarımda sıkıntı yoktu ama yine de çay kaşığıyla verdim aklıma geldikçe günde 2-3 sefer falan 3 er 4 er kaşık. Bayılıyor suya 😊
Suya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan verebilirsin bu şekilde kaynamış soğutulmuş su. Çok vermedikçe bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Ben olsam sadece emzirseydim bile arada sırada verirdim bu şekilde. Nasıl içinden geliyorsa 😊
Ben çamaşırların üzerine koyup musluktan akan suyun en sıcağından koyuyorum kaynatmiyorum suyu 3 4 saat bekledikten sonra çıkıyor lekelerin nerdeyse hepsi
ben de böyle yapayım direkt makineye koydum deterjanla çıkarmadı çünkü teşekkürler 😊

Bu arada cok acil bısey danısıcammsızeee😀4 gundur yenıden memeyı alıyodur poyraz ama dunden berı ısırıyor bıldıgınız son gucuyle hemde cok canımı acıtıyor ve emmıyor,ısırmada nerden cıktı varmı ısırılan baska😀😀
Biberonu ısırıyor benim poyraz da 😀

Ben bu leke çıkarıcıyı kullanıyorum e bebekten almıştım , bodylerdeki kaka lekelerini bile cikariyordu. Kurumuş olsa da toz deterjani kaynar suyla açıyorum sonra kovaya sicak su kaynar suyla açtığım deterjani döküp geceden bırakıyorum sonra makinede yıkayıp çıkıyor
Cok tesekkr cnm

Doktor bi şey demedi ama sağlık ocağından öyle dediler yapay zekaya sordum ben de o inek sütü falan için geçerli diyor anne sütü için önemli depil ne zaman verildiği diye. Benimki de sık emiyor uymaya çalıştım ama aç olunca kusuyor ya ilacı
benim doktor da önemli değil dedi. Kusmuyorsa ver dedi

Eşim ne bulursa yer hiç ayırt etmez ben yemekte soğan parçası görsem yemem erimiş olması lazım😀 neden blender kullanmayın diyorlar işte bundan😀 inşallah babasına çeker benimki de
Az önce markette kadın lahmacuncuyu aradı soğansız lahmacun var mı dedi kckcm o geldi aklıma

Sık emzirmeye rağmen koyuysa değil de turuncu olduysa o zaman verin diyolar genelde. Ya da meme mama rsddi vs varsa da bealenmiyo çocuk mecbur biraz su verin diyolar ama her doktorun tedavisi farklı oluyor işte 🥹
Evet arkadasimin doktoru da su verin demis sanirim net bi doğru yok bu konuda 😊

Bu arada sipariş verdim. Trendyolda daha pahalıydı minicitye baktım orası da 12 bindi hepsiburada dan aldım sağol canım 😀
Güle güle kullansın mınıgım 😍cok sevdı bızımkı ınsallah cok sever senın mınnosta.
Diş kasintisindan oluyo galiba bazen benimkide gücünün son zerresine kadar ısırıyor
😀kızınca bıde gozlerıme bakıyo koca gozlerle😀😀
Biberonu ısırıyor benim poyraz da 😀
Ahh yaramaz poyrazlaaar aaah😍😍😍😍

Back
X