2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ya bence zaten bebişin de hazırsa ufak ufak baslamanin zarari yok 6 ayda baslamak isteyenin de canı nasıl isterse 5 ayda baslayanin da sjbdjsbsjsbdjd tıka basa yedirmiyoruz sonuçta tadina bakiyolar yarısını tukuruyorlar sknsjsjsjd ben sebze gittim arada meyve emcukledik yogurda gecicem bu hafta sonra çorba / sulu yemeklere gecerim direkt yiyebilecegi kivamda yaparim her şeyi ksnskskdk
Aynen bebişe göre değişiyor hazır olmasına bağlı
Bu arada ben de 3 gün yapmiyorum yoğurda yapicam onu ama elimde yarısı kaldiysa ikinci günü yapiyorum kalmadiysa tek gün gittim
Yoğurtta bende 3 gün yapmayı düşünüyorum
Aynen ya elinde oynasin kemirmeye çalışsın diye yoksa eti löp löp didikleyeyim de yesin diye beklemiyorum snbdnsndnd kıymalı çorbalar yaparim bol bol 🥹
Ayyyy ne tatlı olurlar 😀 ben şimdiden planı yaptım 20 gün sonra mangal yakcam ve eline tavukla et vercem zaten yanındayım koparamaz et sert bir de 😀

Aynen bebişe göre değişiyor hazır olmasına bağlı

Yoğurtta bende 3 gün yapmayı düşünüyorum

Ayyyy ne tatlı olurlar 😀 ben şimdiden planı yaptım 20 gün sonra mangal yakcam ve eline tavukla et vercem zaten yanındayım koparamaz et sert bir de 😀
Ya etini sıyırıp kemigini verebilirsin koparma ihtimalleri var çünkü diş olmasa bile damaklari fena kopariyor poşeti kopardı dün ağzıyla ekndjedjdjdjndjd ben etini sıyırıp veririm tadını alsin emcuklesin sadece diye 🥹 inşallah severler bütün yemekleri seçici olmazlar fazla 😂

Ya etini sıyırıp kemigini verebilirsin koparma ihtimalleri var çünkü diş olmasa bile damaklari fena kopariyor poşeti kopardı dün ağzıyla ekndjedjdjdjndjd ben etini sıyırıp veririm tadını alsin emcuklesin sadece diye 🥹 inşallah severler bütün yemekleri seçici olmazlar fazla 😂
Bi tanıdık anne sütü alan bebeklerin damak zevki daha gelişiyor seçici olmuyor anne her besini alıp sütle verdiği için demişti. O yzüden şanlısınız 😀 gerçi benimki de 3.5 ay anne sütü aldı ama bakcaz 😀

Bi tanıdık anne sütü alan bebeklerin damak zevki daha gelişiyor seçici olmuyor anne her besini alıp sütle verdiği için demişti. O yzüden şanlısınız 😀 gerçi benimki de 3.5 ay anne sütü aldı ama bakcaz 😀
Ben seciciyim malesef wkdbhwbdjendjd ailenin damak zevkine cekiyor ama o doğru bence

Bu arada cok acil bısey danısıcammsızeee😀4 gundur yenıden memeyı alıyodur poyraz ama dunden berı ısırıyor bıldıgınız son gucuyle hemde cok canımı acıtıyor ve emmıyor,ısırmada nerden cıktı varmı ısırılan baska😀😀
Diş kasintisindan oluyo galiba bazen benimkide gücünün son zerresine kadar ısırıyor

Ben sormustum cis renginde koyulasma var diye su verme daha sık emzir dedi 🤷‍♀️ gercekten de açıldı rengi
Sık emzirmeye rağmen koyuysa değil de turuncu olduysa o zaman verin diyolar genelde. Ya da meme mama rsddi vs varsa da bealenmiyo çocuk mecbur biraz su verin diyolar ama her doktorun tedavisi farklı oluyor işte 🥹

Kızlar demir ilacını emzirmeden 1saat sonra ya da önce şeklinde mi veriyorsunuz yoksa dikkat etmiyor musunuz ona

Kızlar demir ilacını emzirmeden 1saat sonra ya da önce şeklinde mi veriyorsunuz yoksa dikkat etmiyor musunuz ona
Ya ediyodum ama bu ara krizlerde yaeim saatte bir emzirdigim oluyo jsbsjajdj o yüzden dışarı çıkmadan yarim saat önce falan net emzirmis oluyorum öyle verip cikiyorum dışarda 2 saate kadar emzirmeden takiliyo sıpa

Back
X