2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar biberon değil de mama reddi var bizde de. Mesela aynı biberonla mama veriyorum 30 ml zorla içiyor su veriyorum cokcok götürüyor ek gıda başladım ondan mı acaba çokta vermiyorum gerçi ama

Kızlar biberon değil de mama reddi var bizde de. Mesela aynı biberonla mama veriyorum 30 ml zorla içiyor su veriyorum cokcok götürüyor ek gıda başladım ondan mı acaba çokta vermiyorum gerçi ama
Suyu ipek de çok severek iciyo ilk başta ıy bu ne der gibiydi şuan cukcuk çekiyor sjbdjsndjsnd tad algısı olusuyordur belki çok sıkmadan arada ver yine az içiyorsa mesela normalde 2 saatte bir veriyorsan bir saat sonra yine teklif et öyle içer belki bu tadimlar karnini doyuracak kadar değil onla doyup içmek istemiyodur diye dusunmuyorum ben, klasik sıcaklar bir çok bebişte vurdu işte inşallah bebelerimiz reddetmez reddedenler de geri döner mama ve memelerine

Bebiskoyla uğraşıyorum yaaa bugün ek gıda verdim ilk defaaa çok heyecanlıydı siz başladınız mı? Pek beceremedim ben galiba
Bebikon begendiyse becermişsindir merak etme snbxnsndjd bie haftadır falan başladım ben de tadimlara yarın yeşil fasulye ile taçlandirip sebzeleri ayrı haslamayi bırakıyorum. Yoğurt deneyip yoğurtlu karışımlar ve çorbalara gecicem

Bi de heyecanlanmis zaten belli yani skdnsjnd

Ay benimde sizin fotodan sonra baktım aynısı bizim de yanlar böyle beyazlamış kabarmış nedem acaba ya bu kadar erkenden yan dişler çıkmaz ki . Ama birebir bizimde sizinki gibi

Ya kabak hasladim buharda sonra onu çatalla ezdim ama baya puturlu ve damarlı kaldı liflif yutamaz boğazına kaçar diye korktum biraz da zeytinyağı damlattim içine neyseki kaçmadı boğazına

Hangi sebzeleri denedin kız, ben tatlı patates, havuç ve kabak denedim sadece sonra yoğurt verdim bununla karıştırcam denddiklerimi. Yoğurdu zatwn kabak ve patatesle vermiştim tek vermedim

İştahı azaldı bizimkinin de. Kaka da yapmadı bugün çocuum

Ya kabak hasladim buharda sonra onu çatalla ezdim ama baya puturlu ve damarlı kaldı liflif yutamaz boğazına kaçar diye korktum biraz da zeytinyağı damlattim içine neyseki kaçmadı boğazına
Ben biraz pütürlü veriyorum ya alışsın diye snsbbsbdbdbdj patatese zeytinyağı kattım kabiz etmesin diye ama o da ezildi purelesti zaten ama beğenmedim neyden dolayı bilmiyorum hbsbnsjsjs kaçmaz kız zaten eziliyor hasladigimiz çoğu şey yani tikayacak bir şey değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…