- 31 Temmuz 2024
- 812
- 2.034
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.881
Hayırlı olsun güle güle kullanınMaşallah canım çok çok sevindimbiz de klima aldık daha iyi ev .ama bizim biberon reddi devam ediyor darıdı bize inşallah
Bazen benimkü de mamayı içmiyor ama suya bayılıyor çözemedimKızlar biberon değil de mama reddi var bizde de. Mesela aynı biberonla mama veriyorum 30 ml zorla içiyor su veriyorum cokcok götürüyorek gıda başladım ondan mı acaba çokta vermiyorum gerçi ama
Suyu ipek de çok severek iciyo ilk başta ıy bu ne der gibiydi şuan cukcuk çekiyor sjbdjsndjsnd tad algısı olusuyordur belki çok sıkmadan arada ver yine az içiyorsa mesela normalde 2 saatte bir veriyorsan bir saat sonra yine teklif et öyle içer belkiKızlar biberon değil de mama reddi var bizde de. Mesela aynı biberonla mama veriyorum 30 ml zorla içiyor su veriyorum cokcok götürüyorek gıda başladım ondan mı acaba çokta vermiyorum gerçi ama
Hepsi az biraz bozuldu galibaBu uykuya direnme evresi ne zaman gececek çıldıriciiim artik gece uyumaz gunduz uyumaz bozuldu benim bebe
Bebiskoyla uğraşıyorum yaaa bugün ek gıda verdim ilk defaaa çok heyecanlıydı siz başladınız mı? Pek beceremedim ben galiba
Bebikon begendiyse becermişsindir merak etme snbxnsndjd bie haftadır falan başladım ben de tadimlara yarın yeşil fasulye ile taçlandirip sebzeleri ayrı haslamayi bırakıyorum. Yoğurt deneyip yoğurtlu karışımlar ve çorbalara gecicemBebiskoyla uğraşıyorum yaaa bugün ek gıda verdim ilk defaaa çok heyecanlıydı siz başladınız mı? Pek beceremedim ben galiba
Bi de heyecanlanmis zaten belli yani skdnsjndBebikon begendiyse becermişsindir merak etme snbxnsndjd bie haftadır falan başladım ben de tadimlara yarın yeşil fasulye ile taçlandirip sebzeleri ayrı haslamayi bırakıyorum. Yoğurt deneyip yoğurtlu karışımlar ve çorbalara gecicem
Ay benimde sizin fotodan sonra baktım aynısı bizim de yanlar böyle beyazlamış kabarmış nedem acaba ya bu kadar erkenden yan dişler çıkmaz ki . Ama birebir bizimde sizinki gibiEki Görüntüle 3628585 Eki Görüntüle 3628586
Kızlar annem akşam fark etti üst azı dişler bu şekil şiş. Diş midir ya çok şaşırdım görünce. Ateşi yok irin ya da kötü koku yok enfeksiyon diyebilmem için
Yok kizzz benim için heyecanliydi bebek hiç beğenmedi öğürüp durduBi de heyecanlanmis zaten belli yani skdnsjnd
Ya kabak hasladim buharda sonra onu çatalla ezdim ama baya puturlu ve damarlı kaldı liflif yutamaz boğazına kaçar diye korktum biraz da zeytinyağı damlattim içine neyseki kaçmadı boğazınaBebikon begendiyse becermişsindir merak etme snbxnsndjd bie haftadır falan başladım ben de tadimlara yarın yeşil fasulye ile taçlandirip sebzeleri ayrı haslamayi bırakıyorum. Yoğurt deneyip yoğurtlu karışımlar ve çorbalara gecicem
Evet gerileme resmi olarak başladı inşallah duzelsinler artikHepsi az biraz bozuldu galibabu aylar uyku gerilemesi oluyormus zaten inşallah geçici olur hemen düzelir ndndndn
Acelya nisan grubuna yazmiyo saniyodum buraya da yazmiyormus en son kv si gelmisti nerelerde bu kiz ben de merak ettim
Hangi sebzeleri denedin kız, ben tatlı patates, havuç ve kabak denedim sadece sonra yoğurt verdim bununla karıştırcam denddiklerimi. Yoğurdu zatwn kabak ve patatesle vermiştim tek vermedimBebikon begendiyse becermişsindir merak etme snbxnsndjd bie haftadır falan başladım ben de tadimlara yarın yeşil fasulye ile taçlandirip sebzeleri ayrı haslamayi bırakıyorum. Yoğurt deneyip yoğurtlu karışımlar ve çorbalara gecicem
İştahı azaldı bizimkinin de. Kaka da yapmadı bugün çocuumKızlar biberon değil de mama reddi var bizde de. Mesela aynı biberonla mama veriyorum 30 ml zorla içiyor su veriyorum cokcok götürüyorek gıda başladım ondan mı acaba çokta vermiyorum gerçi ama
Olsun belki verdiğin seyi sevmemistir ipek kabağı sevdi ama pattis ve tatlı olanini sevmedi mesela wksbjendjYok kizzz benim için heyecanliydi bebek hiç beğenmedi öğürüp durdu
Ben biraz pütürlü veriyorum ya alışsın diye snsbbsbdbdbdj patatese zeytinyağı kattım kabiz etmesin diye ama o da ezildi purelesti zaten ama beğenmedim neyden dolayı bilmiyorum hbsbnsjsjs kaçmaz kız zaten eziliyor hasladigimiz çoğu şey yani tikayacak bir şey değil benceYa kabak hasladim buharda sonra onu çatalla ezdim ama baya puturlu ve damarlı kaldı liflif yutamaz boğazına kaçar diye korktum biraz da zeytinyağı damlattim içine neyseki kaçmadı boğazına
Evet o en zor anlarda bile giriyodu yine ama baya oldu girdiyse de yazmamış...Acelya nisan grubuna yazmiyo saniyodum buraya da yazmiyormus en son kv si gelmisti nerelerde bu kiz ben de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?