- 2 Ekim 2022
- 2.772
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.901
Ben suyu alistirma bardagi gibi olan biberonda veriorum beceremedi icmeyi ya 2 gundur deniom cekemio. Mama emdigi biberonda vercem mecburenSuyu ipek de çok severek iciyo ilk başta ıy bu ne der gibiydi şuan cukcuk çekiyor sjbdjsndjsnd tad algısı olusuyordur belki çok sıkmadan arada ver yine az içiyorsa mesela normalde 2 saatte bir veriyorsan bir saat sonra yine teklif et öyle içer belkibu tadimlar karnini doyuracak kadar değil onla doyup içmek istemiyodur diye dusunmuyorum ben, klasik sıcaklar bir çok bebişte vurdu işte inşallah bebelerimiz reddetmez reddedenler de geri döner mama ve memelerine
AY ben kac gundur taze süt bulamiorum yogurt tattiramadim hala. Artk market yogurtlarindan 1 kasik tattirsam bi zarari olmaz heralde dimi. En azindan taze süt bulana kdr tadını ögrenmis olur yogurdunHangi sebzeleri denedin kız, ben tatlı patates, havuç ve kabak denedim sadece sonra yoğurt verdim bununla karıştırcam denddiklerimi. Yoğurdu zatwn kabak ve patatesle vermiştim tek vermedim
Öğrenir kiz acele etme arada denet yineBen suyu alistirma bardagi gibi olan biberonda veriorum beceremedi icmeyi ya 2 gundur deniom cekemio. Mama emdigi biberonda vercem mecburen
Ywzmayi unutmuşum sndbjdndd kabak, patates, havuç, tatli patates, (yarin fasulye shhshs) çağ yemeğe gittik dün ve emcuklettim dayanamadım wjbshwbswndjendjdjdjbdennd bezelye buzluğa atma ayını kaçırdığım için kaldı annem atmistir ondan carpcam birazHangi sebzeleri denedin kız, ben tatlı patates, havuç ve kabak denedim sadece sonra yoğurt verdim bununla karıştırcam denddiklerimi. Yoğurdu zatwn kabak ve patatesle vermiştim tek vermedim
Evett hatta evdekileri iknaDepremi hissettiniz mi kizlar
Oh çok şükür maşallahVar canım çok şükürtatile geldik Balıkesir tarafındayız burası çok esiyor ve evde klima var bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Memeye 2 günde bir yine direnç gösteriyor ama biberona olan olumsuz durum bitti gibi şuan. Umarım tekrarlamaz he birde kırmızı balık şarkısı sakinleştiriyor
Erkeklerin gaza gelme hızıAynen artık kendimi yormuyorum uyumuyor diyip pat veriyorım kucağına dndnbehwhwshdjjxjc
Bi de yarışıyor diyor ki süre tut bak nasıl uyutcam cncnxmcjckdlls
Oyy cağdan sonra tatlı pattesi artık napsın bu bebe sdsddddYwzmayi unutmuşum sndbjdndd kabak, patates, havuç, tatli patates, (yarin fasulye shhshs) çağ yemeğe gittik dün ve emcuklettim dayanamadım wjbshwbswndjendjdjdjbdennd bezelye buzluğa atma ayını kaçırdığım için kaldı annem atmistir ondan carpcam birazıspanak falan da denetirik de onu sonra pirincle yemek gibi yapip denetirim artikin
Muhtemelen sıcaklardan dolayı ya suya düşkünleştilerBazen benimkü de mamayı içmiyor ama suya bayılıyor çözemedim
Aynı aynı yüzünü buruşturuyordu ilk zamanlarda şimdi cokcokcok yeterki mama olmasın daSuyu ipek de çok severek iciyo ilk başta ıy bu ne der gibiydi şuan cukcuk çekiyor sjbdjsndjsnd tad algısı olusuyordur belki çok sıkmadan arada ver yine az içiyorsa mesela normalde 2 saatte bir veriyorsan bir saat sonra yine teklif et öyle içer belkibu tadimlar karnini doyuracak kadar değil onla doyup içmek istemiyodur diye dusunmuyorum ben, klasik sıcaklar bir çok bebişte vurdu işte inşallah bebelerimiz reddetmez reddedenler de geri döner mama ve memelerine
Ben öyle yaptım içim organik yoğurt aldım onu veriyorum doktora sordum verebilirsin sorun yok dediAY ben kac gundur taze süt bulamiorum yogurt tattiramadim hala. Artk market yogurtlarindan 1 kasik tattirsam bi zarari olmaz heralde dimi. En azindan taze süt bulana kdr tadını ögrenmis olur yogurdun
Jaxbjsxjsndjd çok bayıldi mi bilmiyorum belki algilayamamistir. Ben internette eti önünden alınca aglayan bebelere çok özeniyorum öyle olsun isterdim jsbshsdjdnd belki bir ay sonra falan öyle olurOyy cağdan sonra tatlı pattesi artık napsın bu bebe sdsdddd
Zaten red yapan bebelere de hep gece beslemeye çalışıyor burdaki diğer bacılarMuhtemelen sıcaklardan dolayı ya suya düşkünleştiler
Aynı aynı yüzünü buruşturuyordu ilk zamanlarda şimdi cokcokcok yeterki mama olmasın daöyle yapıyorum sık sık az az içiyor ama uykudaysa affetmiyorum 100 ml veriyorum
Ben de geçen yazmışsın diye bakacaktım hangi markanin yazmışsın diye ben bakamadan sen tekrar yazdin eyv wksbwhskwndjd dolabim bozuk da bu ara yoğurt falan yapmicam boşuna bozulacak küçük bir tane alayım böyle az gramlısı da var dimiBen öyle yaptım içim organik yoğurt aldım onu veriyorum doktora sordum verebilirsin sorun yok dedi
Hahshdhshshshhd 750gr olandan almışım ben bi de pınarın var bardak şeklinde organik ondan da aldım ama onun tarihi daha uzun yani pek doğal değildir muhtemelenBen de geçen yazmışsın diye bakacaktım hangi markanin yazmışsın diye ben bakamadan sen tekrar yazdin eyv wksbwhskwndjd dolabim bozuk da bu ara yoğurt falan yapmicam boşuna bozulacak küçük bir tane alayım böyle az gramlısı da var dimi
İsmi söylendiğinde bakıyo ama bilinçli yaptığını düşünmüyorum. Farklı şeyler söylediğimizde de aynı şekilde bakıyo çünkü. 1 ay kadar küçük gerçi benimki senin bebişten amaKızlar bebişleriniz ismine tepki vermeye başladı mı
Valla biz de full açık bırakıyoruz gece uyandığımda kapatıyorum bazenKızlar bebeğine uyurken pış pış veya farklı bi ses açtığınızda gece boyu açık kalıyor mu? Biz dışardan gelen seslere duyarlı olduğu için açık tutuyoruz sürekli ama içim de rahat değil bi yandan
Ege deyince dönüp bakıyor ama mehmet desem de bakıcak bence hshhvKızlar bebişleriniz ismine tepki vermeye başladı mı
Canı isterse bakiyor istemezse bakmıyor, disardaysak butunysebekliye rağmen algısı başka yerlerde yani tam emin değilim ismine mi tepki veriyor yoksa sesimi duyup ondan mi bakıyorKızlar bebişleriniz ismine tepki vermeye başladı mı
750 gr kim yicek ya üf ansbhsbdjHahshdhshshshhd 750gr olandan almışım ben bi de pınarın var bardak şeklinde organik ondan da aldım ama onun tarihi daha uzun yani pek doğal değildir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?