2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ne yaptınız biberon ve meme reddini canım olumlu ilerleme var mı
Var canım çok şükür tatile geldik Balıkesir tarafındayız burası çok esiyor ve evde klima var bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Memeye 2 günde bir yine direnç gösteriyor ama biberona olan olumsuz durum bitti gibi şuan. Umarım tekrarlamaz he birde kırmızı balık şarkısı sakinleştiriyor

Midem bulandı kırmızı balıktan dndnxndjdjddjkdxkc ben de 60dk kesintisiz olanı açıyorum uyuturken falan

Bembeyaz bir atlettennbahsediliyorsa hiçbir şeyle cikmiyorsa en son o lekenin opdugu kisma azicik domestos sürüp soguk suyun içinde bekletiyorum jabzhwbdjjsjd sonra sıkıp makineye yolluyorum leke çıkmış oluyor ama kokusu da ciksin Domestosun diye wkdnjsjdkdkd

Aynen artık kendimi yormuyorum uyumuyor diyip pat veriyorım kucağına dndnbehwhwshdjjxjc
Bi de yarışıyor diyor ki süre tut bak nasıl uyutcam cncnxmcjckdlls
Sen de gaz ver jwzbuwhsjwhsuwjdd ulan erkolar ya tüplü Şahin misiniz hsbshshsjwbshejdj iyo yapmışsın hiç uğraşma bile direkt ver ona sen daha güzel uyutuyorsun ben beceremiyorum bu işi de uyutsun ishsjsjdwjsjwjshwjsndjndkejd benim eşim de gaza gelir hemen ama uyutma konusunda sinifta kaldı uyutacagi yere gelip konuşup güldürüyor zaten ipeğin canına minnet gülmeye yer aradığı için

Çok saf bu erkolar ya cnmcndjwjwjdkckfod
Aynen öyle öğrendim bu işi sonunda xnmcnsjdkxl
Haahahhahahaa senin minnoş çok şeker maşallah ya olsundu başka konularda ona paslarsın en azından fmcmsllala

Çok saf bu erkolar ya cnmcndjwjwjdkckfod
Aynen öyle öğrendim bu işi sonunda xnmcnsjdkxl
Haahahhahahaa senin minnoş çok şeker maşallah ya olsundu başka konularda ona paslarsın en azından fmcmsllala
Emzirme aralığı açılsa ah o zamanları bekliyorum 10 gözle falan qksbshbdjsndjd salcam başına biraz da sen büyüt diye qksbwhbdjwbdjejdjjd

Ya keremin nerdeyse tum beyazlarinin taka kısmı sarardi terden yada kusması oldugu icin oralar hep sarardi. Smdi topluca hepsini domestoslu suda bekletsem etki edermi acaba

Ya keremin nerdeyse tum beyazlarinin taka kısmı sarardi terden yada kusması oldugu icin oralar hep sarardi. Smdi topluca hepsini domestoslu suda bekletsem etki edermi acaba
Kusmada oluyor canım o benim ilkinde de hep öyleydi sapsarı sonradan bile sarı kalıyordu çoğu şeyini attım gitti cıkaramadıklarımı bu çok kusmuyor bunda öyle bir şey yaşamıyoruz şükür kaka sızmaları dışında

Beyazlar garanti ederim ama biraz da yıpratıyor fazla katma yine de nolur nolmaz kbjsbjsnd biraz bekledikten sonra at makineye kendi deterjaniyla yıka domestoslayacaksan da skbdjejdj b*k lekelerine makineye atarken sürüp atıyorum yikanirken çıkmış oluyor zaten genelde jsbshsbsnsnjdndjd

Sırf kustugu için bizim bile beyaz kıyafetler sari lekeli siyahlar zaten lekeli kaldı wisbjwndjd

Maşallah canım çok çok sevindim biz de klima aldık daha iyi ev .ama bizim biberon reddi devam ediyor darıdı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…