- 22 Ekim 2024
- 4.152
- 9.871
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.921
Ben hiç ses açmadım yani emzik gibi sürekli ağzında olması iyi değil uykuya dalınca atıyorsa güzel diyorlar bu müzik için de geçerli midir bilmiyorumKızlar bebeğine uyurken pış pış veya farklı bi ses açtığınızda gece boyu açık kalıyor mu? Biz dışardan gelen seslere duyarlı olduğu için açık tutuyoruz sürekli ama içim de rahat değil bi yandan
Dimi jwbshsjwnsjwgshejdjdEge deyince dönüp bakıyor ama mehmet desem de bakıcak bence hshhv
Benimki de öyle yüz üstü değil ama yan dönüyor kolu altında kalıyor yada çok şekilsiz oluyor başı ayrı kolu ayrı yerde bambu çubuklarının başına benzetiyorum bazenKızlar bebem donebildiginden beri yüz üstü uyuyo.... Bazen kolu altta kalacak şekilde yüz üstü uyuyor aradq kafasını sağa sola çevirip uykusuna devam ediyor falan... Boynu tutulmuyo mu bu ne biçim uyuma şekli ya
Benimki de asla yüz üstü uyumazdı dediğin gibi dönmeyi öğrenmeye başlayınca yüz üstü dönüp uyuyorKızlar bebem donebildiginden beri yüz üstü uyuyo.... Bazen kolu altta kalacak şekilde yüz üstü uyuyor aradq kafasını sağa sola çevirip uykusuna devam ediyor falan... Boynu tutulmuyo mu bu ne biçim uyuma şekli ya
Bizimkisi iki aydan beri aynen böyle uyuyo işteKızlar bebem donebildiginden beri yüz üstü uyuyo.... Bazen kolu altta kalacak şekilde yüz üstü uyuyor aradq kafasını sağa sola çevirip uykusuna devam ediyor falan... Boynu tutulmuyo mu bu ne biçim uyuma şekli ya
Benimki de öyle yüz üstü değil ama yan dönüyor kolu altında kalıyor yada çok şekilsiz oluyor başı ayrı kolu ayrı yerde bambu çubuklarının başına benzetiyorum bazen
Benimk
Benimki de asla yüz üstü uyumazdı dediğin gibi dönmeyi öğrenmeye başlayınca yüz üstü dönüp uyuyorserseri uyuma stilleri geliştirdiler
İzlerken benim boynum ağrıdı 5 ten beri böyle gece 9 dan beri de yine yüz üstü uyuyodu bi sağ bir sol dönmüş hep ama yüz üstü nabshwhdbshjd önceki günler yüz üstü döndüğü gibi ağlayıp beni çağırıyordu şimdi yüz üstü uyumaya razı geldi herhaldeBizimkisi iki aydan beri aynen böyle uyuyo işte
O kafayı sağ sol çevirip dururken emziği vermeye çalışmak komedi bizim gecelerdeİzlerken benim boynum ağrıdı 5 ten beri böyle gece 9 dan beri de yine yüz üstü uyuyodu bi sağ bir sol dönmüş hep ama yüz üstü nabshwhdbshjd önceki günler yüz üstü döndüğü gibi ağlayıp beni çağırıyordu şimdi yüz üstü uyumaya razı geldi herhalde
Demekki diş değil başka bişeyAy benimde sizin fotodan sonra baktım aynısı bizim de yanlar böyle beyazlamış kabarmış nedem acaba ya bu kadar erkenden yan dişler çıkmaz ki . Ama birebir bizimde sizinki gibi
Onlar kendi rahatını bizden daha iyi biliyor merak etme Benimkide ayni dediğin gibiKızlar bebem donebildiginden beri yüz üstü uyuyo.... Bazen kolu altta kalacak şekilde yüz üstü uyuyor aradq kafasını sağa sola çevirip uykusuna devam ediyor falan... Boynu tutulmuyo mu bu ne biçim uyuma şekli ya
Düşük yaptım . Ne zor bişeymiş Rabbim kimseye vermesin
Evet ter değil kesin bilgiKusmada oluyor canım o benim ilkinde de hep öyleydi sapsarı sonradan bile sarı kalıyordu çoğu şeyini attım gitti cıkaramadıklarımı bu çok kusmuyor bunda öyle bir şey yaşamıyoruz şükür kaka sızmaları dışında
Hayırlısı olsun hakkınızda canim nasibi bu kadarmış basın sağolsunDüşük yaptım . Ne zor bişeymiş Rabbim kimseye vermesin
Geçen eşim dedi ki ismini öğrendi bak şimdi seslenicem bakacak dedi. Seslendi kızım da baktı. Ben de üstüne ahmet diye seslendim ona da baktı. Kocamın sevinci yarım kaldıKızlar bebişleriniz ismine tepki vermeye başladı mı
Beyaz gürültü açık oluyor. Ennn ufak sese uyanıyor çünkü o bir nebze bastırıyor. Tabii biz de beyin mıncıklaması yaşıyoruzKızlar bebeğine uyurken pış pış veya farklı bi ses açtığınızda gece boyu açık kalıyor mu? Biz dışardan gelen seslere duyarlı olduğu için açık tutuyoruz sürekli ama içim de rahat değil bi yandan
Çok geçmiş olsun canım. Düşük çok zor gerçekten allah yardımcın olsunDüşük yaptım . Ne zor bişeymiş Rabbim kimseye vermesin
Yeni adı ahmet olsun kabshwbdjajjdjsjsjdGeçen eşim dedi ki ismini öğrendi bak şimdi seslenicem bakacak dedi. Seslendi kızım da baktı. Ben de üstüne ahmet diye seslendim ona da baktı. Kocamın sevinci yarım kaldı
Yeni adı ahmet olsun kabshwbdjajjdjsjsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?